paris

Utgången igår blev inte av, vi kunde inte bestämma oss så det slutade med film och mys här hos mig med två av de bästa. Ikväll blir det däremot utgång med lite folk från klassen och innan dess blir det middag med familjen. Så jag hoppas på en trevlig kväll. Känner mig smått stressad och grinig för tillfället bara men det ska jag skölja bort i duschen alldeles strax.

Johanna, vad önskar du dig i present?:)
och fick du mitt sms? och vad är isf svaret haha?



Inte precis jätteambitiöst redigerad men från sommaren 2007 i alla fall
och på grund av bildens kvalité från början ser ansiktet ut som en hopsmetade tavla.

Till Lydia!

Okej! Lydia ställde mig en fråga, och eftersom jag inte kan svara henne på annat sätt än så här så hoppas jag att hon tittar förbi igen!

Det är helt enkelt så att jag har suttit och ritat av bilden, fast med endast svarta punkter i datorn, och sedan delat upp den på olika papper i paint!
eh, okej så var det inte....


http://homokaasu.org/rasterbator/
är en sida där man kan ladda upp sin bild, välja hur stor man vill ha den, och sedan får man tillbaka en fil, där bilden är omgjord till punkter, som här nedan och dessutom uppdelad på olika papper beroende på hur stor man valt att göra den, sedan får man skriva ut det och pussla! Lätt som en plätt. :)

6 A4

Jag är så himla tuff som nu har mig själv uppsatt på väggen.

6 A4 papper stor är den, och den består endast av svarta punkter.
Att nämna är också att det är Louise som tagit denna fina bild:)

15 Februari, 2008

OCH SÅ HAR JAG DJÄVULSKT TRÅKIGT EN DAG SOM DENNA!
bara så ni vet.

skål

Nu har min läpp svullnat upp så där fint igen. Hoppas den slutar med det snart.

Ikväll ser det ut att bli utgång, trevligt! Och nya pengar har det trillat in på kontot med, ännu trevligare!

Men med tanke på att det som sagt blir utgång ikväll, och eftersom jag tydligen lovat bort mig själv även i morgon, och Johanna fyller 18 och har fest nästa vecka, och att jag efter det ska till sthlm/uppsala innebär att pengarna snart är mer än borta. tyvärr.

Jag har ju suttit och trixat med alla mina bilder och fått ordning på allt, och jag måste säga att jag var så mycket mer kreativ (och duktig) innan jag hade min systemkamera. Det finns faktiskt en hel del mycket fint, och som sagt, kreativt. Dock är det inte jag som tagit denna bild, det har Louise gjort, men redigerat och klippt den har jag gjort, ni vill inte veta hur den ser ut i sin helhet och i färg utan kontraster osv.... :) Jag gillar den.


15 Februari, 2008

shake your money maker

Eftersomatt jag och Ksanet är så jävla amitiösa(satvning?) att vi just nu sitter och jobbar med praktikjobbet (över msn) trots att ögonen går i kors så blir det inget jobb i morgon, för strax är vi klara. Härligt! Alltså ledig fredag! Däremot blir det förmodligen mer jobb i helgen igen.

Jag har idag även lyckats ta två bilder till mitt projektarbete som ska bli en kokbok, så nu är jag uppe i några till. Det går inte så snabbt haha, men jag får allt ta och rycka tag i detta nu. Enligt min planering skulle alla bilder vara klara denna vecka, och nästa skulle jag börja jobba på layouten, men men det löser sig alltid, speciellt eftersom jag faktiskt, för ovanlighetens skull, är rätt taggad på detta.

Nu är vi klara, och nu är det sömn som gäller för min del!
Godnatt.

http://www.myspace.com/yardfunkers
detta kan man lyssna på om man vill, det var några killar som var med i Musik Direkt i helgen.

embarrasing

Hej!

Jag får nog utse mig själv till dagens dummaste idag. Skrev ju innan att jag hade glömt alla grejer till praktiken hemma, jag trode nämligen att jag hade allt på den externa hårddisken (varför jag nu skulle ha det när jag aldrig annars har saker som har med skolan att göra endast där?), och tanken då var att jag skulle lägga över det på mitt usbminne och ha med mig det, och datorn till skolan. Jag hade med både dator och usb, men på usb fanns bara jobbet från förra veckan, och på datorn hade jag inte ens en tanke att kolla efter denna veckans jobb. Självklart låg allt på datorn, insåg jag nu, väl hemma. Den där bra sömnen i natt kan inte vart så bra trots allt?

Jag undrar verkligen vad jag tänker med ibland. Jag hade sakerna på usb (OCH datorn) förra veckan eftersom vi inte använde min dator att jobba på, men nu hade jag ju med mig datorn? Jag är nästan pinsam.

bedrifter

Nu mina vänner, ska ni får höra en av mina senaste bedrifter som jag alldels nyss talade om för Malin och Camilla. I morse när min mammas väckarklocka ringde, klockan 06.00, så vaknade jag! Jag vaknar aldrig av väckarklockor, framförallt inte om den inte är min, och framförallt inte om den ringer vid den tiden. Jag fick en mindre chock måste jag säga, dessutom var jag pigg och utvilad! Däremot hindrade det mig inte att somna om två timmar för att gå upp min rätta tid denna morgon, but still!

Mindre bra var att jag glömde allt jag så duktigt igår gjorde för praktiken hemma! Men jag och Ksanet lyckades göra det sista ändå, så får vi sätta ihop det i morgon när jag INTE glömmer resten. Vi är så duktiga!

Jag är nu lat, och sitter och väntar en halvtimme på bussen för att åka hem, för jag orkar inte gå till spårvagnen.

hallelulijah!

Jag hade en period, eller ganska många, eftersom det var just perioder, i nian och ettan på gymnasiet framförallt då jag kom hem och bara slocknade, så trött var jag. Så som jag kände mig när jag kom fårn skolan dessa perioder känner jag mig nu. Skillnaden är väl att jag inte gjort så mycket idag och att klockan är mer än den var då. Så det verkar inte stämma riktigt.

Hursom! Det var bara två små snälla barn på träningen, så det var lugnt, och dem var just snälla med, inte för att de brukar vara elak precis, men en grupp på på 10 trotsiga 8-10åringar är inte alltid det roligaste, egentligen är dem alltså snälla. haha

Tidig sömn blir det nog ikväll, känns som ett tag sedan!
Godkväll.

monsterbarn

Nu ska jag åka och träna monsterbarnen! Lycka till mig.

You're a slave to money then you die

Ja okej, det är inte första gången, men det går inte att tröttna?



Hemma idag, men ändå fått gjort en massa av praktiken, bara lite text som ska fixas in i vår lilla "tidning", men det tar vi i morgon :) Nu kanske jag ska öppna naturboken om jag orkar, hade velat träna men varken det eller skolan gick idag. Sjuk fast ändå inte, ansiktet är jobbigt och känns svullet, men det börjar bli bättre. Så träna barnen får jag väl i alla fall pallra mig iväg och göra, idag har vi förmodligen dessutom fått lite mer träningsutrustning som simfötter, kul kul!

Lyssna nu, och försök komma på något konkret som är dåligt med den?
- Nej, tänkte väl det.
Hej!

den gamla goda tiden

och nu är jag klar!

Har suttit ett antal timmar idag och fixat med massa bilder, nu har jag ett fullständigt bildbibliotek med ordning och reda med varenda datum rätt! från 2004 och framåt, det finns mycket att skratta pt vill jag lova. Det är föresten inte fullständigt än, för det fattas en del bilder från de andra mapparna i mamma och pappas dator, men det får jag fixa en annan dag för nu ska jag sova!

2004

och oj vad tuffa vi trodde att vi var! På ica med varsinn festis i handen!
och en jättehemsk bild. Det var den vintern vi sprang runt i mjukis/pyamasbyxor och var hur tuffa som helst.
SLIK som vi kallade oss för. Sofia Louise Irma Katri

   

2005
 början på det oslagbara
 Louise fyllde 15 år och vi överraskade henne med ett kalas
 under en tid hörde vi ingenting annat än tjatet tjatet tjatet haha'
 vi var stora nog att sluta åttan!
 

 irma fyllde år och det var proffsbowling
 vi bakade
och bakade
 midsommar spenderade jag och irma i hällebäck
 
 
2006
många filmkvällar hos irma ägde rum
malin och irma testade mössor
i maj var det en halvvarm dag med cirkus
och katri och malin gjorde en lekplatsrunda?
och tog en promenad till stenstjärn


och vi trodde även att vi var tuffa när vi varken åt eller sov på 26 timmar
vi skulle sluta nian och hade vår bal
och hade den bästa sommaren
bland annat med blåbärsplock och vilsegång i hällebäck
och en iskall dag i september


jag och malin åkte till stockholm
och mer bak
jag vet inte, vi hade tråkigt och klädde ut oss?
vi åkte till stan och kollade på de fina ljusen haha
och oväntat npg regnade det

 

Okej, nu orkar jag faktiskt inte mer. Men det finns som sagt mycket, och dessutom mycket mycket mer. Dessutom hittade jag en lite rolig mapp med självporträtt men så kul ska vi inte ha det! Och även en mapp med bilder från första året på kunskapsgymnasiet, en hel del finns alltså. Skulle nog kunna göra mig ett mycket rättvistt kollage med bilder från de senaste åren av mitt liv, om jag hade haft orken. Godnatt!


To the moon and back

Jag vet inte, det kanske bara är efterkonstruktioner och min trötthet på Sveriges ständiga väder som infinner sig 9 månader om året. Men tänk värme, och lagom solbränd hud, en kall dusch med väldoftande shampo, ut ur duschen, på med shorts och ett linne och gå ut i värmen med blött hår som luktar gott av shampot. Framförallt tänker jag mig detta utomlands i ett varmt land med möjligen en balkong, eller helt enkelt i Hällebäck där jag spenderat en del av varenda sommar i hela mitt långa 18åriga liv. Lite sentimentalt kanske, eller något annat, men jag fick en sådan känsla när jag för en stund sen klev ur duschen. Löjlig som jag är haha.

"Hinder är det du ser när du tar bort ögonen från målet" Som någon smart jävel sa
Tänk på det ni

Bara så att ni vet

Jag gillar denna bilden på min kusin Simon, den gör mig glad.

Och denna bilden är också rätt skön om jag får säga mitt.



Nu är det snart dax för sömn. Har suttit ett tag och kikat på lägenheter med pappa och konstaterat att det finns mycket mykcet fint, och även konstaterat att jag vill flytta ännu mer nu. Hemifrån i och försig kanske, jag vet inte. Ett jobb är i alla fall något jag måste ha vare sig jag ska flytta eller ej (inte för att frågan om jag ska flytta existerar, frågan är bara när), så någon, ett jobb till mig? :)

Godnatt.

om du lämnade mig nu

Hej och hå!
Träningen. Det är kul med de helt nya, de är så små och positiva och glada allihop så jag blir helt lycklig! Nu är jag hemma och har hunnit få i mig lite av den underbara maten mina föräldrar lagar, vet dock inte vem som gjorde dagens mat, mamma tror jag?

Nu sitter jag i kö till telfeonbanken, inte det roligaste. "Det är fortfarande kö vi tar emot ditt samtal så snart vi kan, för att lämna kön och utföra automatiska tjänster, tryck 1" Har nog hört det ett trettiotal gånger, om inte mer, nu. Dem kunde väl i alla fall säga vilken plats i kön man har?

Vi tyckte att det räkte med en ledig dag efter helgen, så i morgon blir det skola och praktikarbete igen, woho!

Sådär, nu kopplades jag vidare och såg att jag fått vänta i 18 minuter, kändes inte så länge faktiskt. Men men!

Dessa kan man  lyssna på om man vill.
 

i brist på annat

Idag har jag kommit in i ett riktigt segt göra ingenting tempo, trode jag lyckats ta mig därifrån. Å andra sisan är det helt okej, för jag har inte jättemycket jag behöver göra just idag. Fixat lite med simpapper, och ska om ett tag orka hoppa ur mina gigantiska mjukisbyxor för att ta på mig något mer anständigt och sedan åka till Kärra och träna ungarna! Jag vill ha vår nu nu nu nu nu. Sov alldeles för länge så klart, morgonen försvinner så sjukt fort! Lite musik och kanske en dusch för vaknandets skull.

Hej!

Nu lät det kanske som att jag precis vaknat, men så är alltså inte fallet.

pictures

Sådär! Första helgen med tävling avklarad. Idag var det mycket roligare, kan bero på att vi kom dit senare och hade något att göra när vi väl var där. Jag kan ärligt tala om att jag faktiskt inte hade några förväntningar på "artisterna" som skulle vara med, hade väl en tanke om att det skulle vara medelmåttiga musiker som halft kunde sin grej. Men jesus vad fel jag hade. Nästan alla var helt otroligt jävla bra! Och de som inte var det var mycket mycket bra ändå. Så ja, denna kväl har jag spenderat med att lyssna på bra livemusik och även fotat. Däremot brukar inte min kmaera vilja sammarbeta med mig när det väl gäller men det blev väl några helt okej bilder i alla fall.


Väntan... Har ni tänkt på hur mycket man väntar i livet?


Först, störst och bäst. Inte långt därifrån i alla fall.
Det var elgitarr, saxofoner, trumpet, trombon (stavning?)
dragspel, bas(fiol?) Är ju sämst på musiksjangrer,
men skulle nog kalla det för ska, tror jag haha. Sjukt bra i vilket fall!


Inga ord, otroligt otroligt bra helt enkelt!


Dessa skrek mest, men inte mer än de andra skrikbandet.
Är ändå imponerad, man känner ju kraften från scen flera meter bort.
Gillar det (a lot!) live, skulle aldrig sitta och lyssna på det hemma :)


Dessa två sjöng nog vackrast under kvällen. Bland annat gjorde de en
helt underbar verision av Heartbeat.


Lollos bror var med, med band. Duktiga var dom men gick inte vidare, tyvärr.


De kallade sig för punkare, och var bra!

Tack och hej!

when I say I said I die for you..

Ska strax iväg, ville bara påpeka att tradera är en farlig sida. Det är alldeles för lätt att bara klicka till ett pris. Eller så är det bara jag som är så hejdlöst dålig haha.

Later!

ciggarettes wedding bands

Jag gillar inte vändningen som ägt rum

Fullt upp helg!

Fredag: Louise och Irma kom på besök, alldeles för länge sedan innan dess! Handlade gott och hade trevligt med prat prat och prat som vanligt.
Lördag: Upp och hoppa! Iväg för en hel dag på kultur atom där musiktävlingen Musik Direkt hålls denna helg och där jag och Ksanet gör vår praktik, mer eller mindre. Sjukt tråkigt, långtråkigt i alla fall, hände inte mycket alls men vi fick gjort vad vi skulle göra. Senare bar det av till Pernilla för middag med trevliga människor där. God mat och skum efterrätt, singstar osv.. Hur trevligt som helst, lite för trevligt för vissa kanske?
Söndag: Sovmorgon bestämde jag och Ksanet, men snart bär det ännu en gång av till kultur atom, eller atom kultur som jag fick det till i går i trötthetens stund. Får se om det blir roligare idag när vi inte är där lika länge. Fota måste jag göra idag med, eftersom kameran inte ville i går.

Eftersom som vi nu, efter denna dag, jobbat 7 (6?) dagar ii streck tänkte vi ta ledigt Måndag och Tisdag eftersom våran helg försvunnit. Dock har jag tydligen ett restprov på måndag, så så mycket med det!

Dusch nu! Finns det tid så lär jag väl städa lite med, som alltid annars.

sommarsommarilandetdär

Satt och kikade på lite bilder från den gångna sommaren. Tänkte bjuda på några. Dock blir det bara bilder från Frankrike, fanns inte så mycket annat, måste vart slö med kameran. Okej, en bild (eller två eller tre) från grillkvällen hos Malin också som var ett lyckat moment i juli får starta upp det hela.


Louise och Katri så klart :)


Pictonary (och sedan med andra ord), bästa spelen tror jag!


Malin Jenny Natta och Irma, bruna och glada.
Jag tror inte det finns någonting att misströsta under sommaren?
Om det är en bra varm dag vill säga.

-France

Typ 111e bilden, stolpen vi använde som stativ var inte så bra på att sikta.


Katri Felicia och Malin, sjukt varmt vill jag minnas att det var denna dag.


Lika barn leka bäst? Haha


Testa att åka till ett hus, där tre barn i åldrarna 10-11 år befinner sig, där det också finns en studsmatta! Inte konstigt att man blir trött.

we probably shouldn’t have danced to that song

Hos tandläkaren/odontologen (inget av det stämmer) gick det väl bra. Jag känner mig bara så jävla bort bara när de pratar med varandra, man fattar absolut ingenting, ni vet alla tandläkartermer? Jag minns dom inte ens, så jag kan inte rabbla upp något ofårståeligt men det är tänder som heter olika saker och man biter på olika sätt och bla bla bla, det är som att vara utomlands helt ensam utan att förstå ett enda ord av någon säger. Jag gick föresten fel först med, oväntat! Satt i ett väntrum några trappor högre upp när de ringde och frågade vart jag var haha, pnisamt.

10.29

Jag tänkte att jag skulle vara hemma och vara slapp idag.
Men icke! Har tydligen en tid hos odontologen idag (egentligen inte för det är våningen under som är specialister på käkar jag ska till, men jag vet inte vad de heter) så det är bara att börja klä sig och ta sig ut i det underbara sverigevädret.

running back

Kul att jag kunde roa Irma i alla fall med felskrivna sms haha :)

Ingen skola idag då vi fortfarande inte fått materialet vi behöver för att kunna jobba.
Så nu sitter jag här och är lite trött men gör allt för att inte slänga mig i sängen igen.

Gårdagen lyckades jag göra allt jag sa att jag skulle göra, bortsett från att jag självklart glömde hitta min lärare för ledighet, jag hade även tagit med mig svenskaboken till skolan för att lämna tillbaka den, tror ni inte att kag fick med mig den hem igen?

Jag tränade på lite med Pernilla, det var bra att ha någon som drar även om jag blev fly förbannad på mig själv för att jag inte hittade farten. Hann även plugga 40 minuter, bättre än inget sedan tränade jag barnen och det gick rätt bra for once. Åkte sedan till HagaBion där jag spenderat halva min uppväxt, känns det som, då mamma jobbade där ganska många år. Så ja, jag var där och lyssnade när mamma och lite annat folk pratade, det var rätt intressant. Det läskigaste var dock att det fanns så mycket människor där, och jag kände igen nästan hälften från "förr" men hade inte den blekaste om vilka de var. Och det är alltid lika roligt att få presentera sig för folk man träffat hundra gånger innan... "katri..(!)" "Nej men, är det duuuuu? Du har blivit så stor!" Haha. Sedan tog jag mig till biopalatset och kikade på Twilight med Malin, igen, hon ville tvunget se filmen på bio innan den gick ner, och därför bjöd hon mig, så jag klagar inte!

En lång dag med andra ord, 10.00-00.30.

long day

Hejsan svejsan
Sitter i skolan, jag och Ksanet har varit ännu lite flitigare. Egentligen skulle vi nog kunnat göra färdigt allt på några timmar men eftersom vi inte fått svar angående grejer vi behöver blir det lite i taget.

Dagen idag lär se ut följande
- Hitta lärare och söke ledighet
- Träna
- Plugga/vänta på att åka till träning nr 2
- Träna barnen
- Åka och se mamma hålla tal på hagabions invigning av salong 1? Om tid finns.
- Träffa Malin och gå på bio :)

hilarious

"..så tar jag med grekerna på usb i morgon..."

Ja, jag är tött och t9 i mobilen är i sådanna tillfällen hysteriskt roligt.

it's not friday and i'm not in love

Ännu en bra dag, jag hoppas inte de har tänkt komma endast varannan dag, för i så fall blir morgondagen dålig? Hursomhelst, vaknade och klev upp! För ovanligheternas skull. Tog mig ut i slaskvädret (nu fattas det bara att graderna sjunker till några minus så att isen är mer än ett faktum) och tog mig till skolan där jag och Ksanet var lite småflitiga och skickade lite för många mail. Sen gick jag äntligen och tränade! Det gick segt, men hyfsat. Där i simhallen fanns även Pernilla och Frida som tagit ledigt från skolan för att lära små skolbarn att simma, eller de kan nog redan simma när de kommer dit? Tekniken bara kanske. Det var i vilket fall trevligt att få träffa dem bara så där! Och jag var till lite hjälp med så jag kan känna mig ännu duktigare.

Nu ska jag, jag vet inte riktigt? Packa upp träningsväskan, laga mat, plugga naturkunskap, vika in kläderna i garderoben.... ? Tja, vi får väl se om jag orkar något av det.

galaxy of the lost

Precis hemkommen från träning, det gick inte så bra. Första gruppen med helt nya simmare var snäll så klart (som att de vågar annat andra gången?), andra gruppen beter sig däremot som små djävlar ibland, vilket gör mig till en skrikande satmara -inte kul alltså! I vattnet lyckades jag dessutom hamna (endast på grund av mig själv och första timmen, men det gjorde inte kommande timme bättre), dessutom tänkte jag lära barnen vad man gör om något blivit medvetslös, framstupa sidoläge som det hette förr, nu har jag glömt bort vad det heter (säkert/stabilt sidoläge?). I vilket fall var jag så trött och arg så jag glömde det viktigaste, ännu bättre! Nu är jag hemma och fått i mig mat i alla fall, men är trött som en överkörd ko. Försök inte ens hitta logiken där.

Mer bra musik och tidig sömn är vad som kan väntas av denna kvällen.

night

Ett avsnitt 90210 och sedan sömn!
- Det var i allafall tanken, men nej. Det visade sig ju dessutom att det inte blir något praktikarbete i morgon utan på tisdag, så det gör väl inte jättemycket bortsett från det lilla problemet att jag aldrig lyckas få någon normal dygnsrytm, men det kommer fler chanser?

Godnatt i förväg

Precious

Just nu sitter jag och bara trivs i mitt rum. Ny hylla på väggen och annat småfix, dessutom är det städat som bara den och min oerhört bra blandade mapp med musik spelas nu från spotify. Jag är nöjd helt enkelt.

Tidigare tog jag en skön och väl behövd promenad till Irma, prat, prat och åter prat, som förr, skönt. Var inte där så länge dock eftersom jag tidigare sagt att jag skulle vara hemma till middagen som var ovanligt god idag dessutom. Som sagt, jag är nöjd och det har varit en bra dag.

Underbart bra låt


Jag märker att jag blivit lite mesig när det kommer till musiken, allt är så otroligt lugnt, men inte desto mindra bra! (formulering?)

höghus, låghus, dårhus

snack, suckat, framtidsplaner, toast, te, reseplaner, musik, twilightbesatthet..
En trevig kväll med Natalie helt enkelt.


Imperiet bara rullar och rullar ur högtalarna!

Imperiet - Bibel

Tidig morgon och skvättande vatten, hem och sedan ett snabbt race in på ikea. Nu, imperiet och damråttor, ska alldeles strax dra fram damsugaren. Sedan ska jag försöka få i mig lite mat. Så, nu vet ni.

it lasted too long

Ni får ursäkta, men just nu älskar jag mig själv, för att jag inte ger upp!
Det där sista lät kanske lite väl seriöst men. Jag hörde en låt, gav mig fan på att hitta den, hittade den inte, fortsatte leta, var på väg att ge upp, (och sedan vänner) hittade den! Den var dock inte lika bra som när jag bara hörde en bit av den men, dålig tycker jag inte att den är, yey! På hög volym i ipood är det förmodligen en låt som kommer att fungera ett bra tag fram över, inte minst i morgon bitti. Jag har nämligen bestämt mig för att återgå som tränare även på lördagmornar, får se hur snabbt jag ångrar det beslutet men på våren är det faktiskt riktigt skönt att komma upp och ut på morgonen, dock är det väl en stund kvar till våren men. Positivt ska det vara...

..och självklart delar jag med mig:)


In your room - Depeche Mode

Jag kan tänka mig att jag skulle få både en och två smällar för mycket
om jag högt skulle yttra att jag inte gillar mitt schema.



Men det är väl helt okej ändå.

Klåparen

"har du dött eller?"

Nej, jag lever faktiskt, tro det eller ej.
Det har inte vart speciellt händelserikt de senaste dagarna, praktiken har dragit igång för min och Ksanets del och det känns rätt bra, inte apmycket att göra och inte speciellt stressigt alls, än så länge haha. Har även dragit igång mina teknikgrupper igen vilket känns bra det med. En helt ny grupp med småttingar har jag nu, så det är kul :)

Jag har ingen inspiration till detta alls just nu känner jag. Återkommer!

Dax för frukost!

tjugotretusentvphundrasjuttiofyra ord

23274 ord har jag skrivit nu och har förmodligen lagt sista handen vid mitt eviga samhällsarbete som jag är innerligt trött på. I natt sov jag väl en 3,4 timmar max. I morse var det utbildning igen som pågick hela dagen, ännu segare idag efter som jag knappt kunde hålla mig vaken. Hjärt och lungräddning har jag i alla fall lärt mig nytt, vilket behövdes, och även en hel del annat så det är ju inte bortkastad tid, men det betyder inte att det är jättekul! Nu ska jag lägga mig i badet och ta det lugnt. I morgon ska jag till skolan är min plan, vet dock inte vad jag ska göra där, min praktik börjar förmofligen inte förrän på tisdag eller onsdag men. Kan ju göra ett nytt försök att få ordning på dygnet kommande vecka, det hade behövts!

Let the bitches die med Lightspeed Champion tycker jag att ni kan lyssna på, för det gör jag och jag gillar det. Hittade inte på youtbe så, find your own way :)

Let the bitches die

Lång dag som började med en sjuhelvetes stressig morgon, men det löste sig. Kom till valhallabadet där mina kära kollegor just avslutat sina träningar, hjälpte dem att plocka undan och sedan vid halv 12 gick vi några meter till rummet där första delen av utbildningen skulle hållas. Det var riktigt segt, men lite kul och intressant också. I morgon blir det ännu tidigare då vi börjar redan halv 9, rena skolan detta! Men men, det är nog värt det tror jag! Jag och Pernilla insåg att vi även vill bli babysimsinstruktörer haha, så möjligen en liten satsning på en sådan kurs någon gång när vi har tid. Vad säger du, ska vi dra igång en grupp till hösten? :)

Så har jag även bokat biljetter till Sthlm/Uppsala med, bara så där. Det var väl trevligt! Med kusin efter lovet, ja mycket trevligt!

The Band

Fredag  natt och jag avrundar nu mitt plugg, för jag har så förbannat ont i rumpan, ryggen och axlarna nu efter att ha suttit här i timmar. Jag tycker som sagt att jag är sämst, men min vän Malin tror på mig, jag fick en mycket fin dikt av henne som bevis på detta (eller ett bevis på att hon inte har så mycket som ett liv?) . Hur som helst nu ska jag sova. Måste bara nämna att jag faktiskt tycker det är rätt kul när man väl kommer in i ett arbete, bortsett från att det verkar omöjligt att sitta ergonomiskt rätt så att man inte blir stel som en pinne i hela kroppen.

Dikten av Malin
kom igen nu, you can do itttttt. heja katri du är bra du är jätte bra att ha, katri katri katri!!! jag tror på dig, helt och fullt!
katri är bra, och hon säger alltid ja
katri är snäll, men hon får ingen karamell
katri är cool, men hon ramlar ofta från en stol
katri är smart, men har ingen direkt fart
katri är bäst, och lider inte av pest (tur det!)
katri är snygg, och gillar inte mygg
katri är min bästa kopppis, men blir hon inte klar med samhällen säljer jag henne på loppis!


Live tomorrow

Medans jag försöker bättra mig så kan ni ju lyssna på denna mycket bra låten som jag glömt bort för ett par år sedan. Ja, jag hörde den i lets dance och var tvungen att leta upp den i mitt lilla musikbibliotek :)


Laleh - Live tomorrow

keep on keep on

jag fortsätter min dag med att vara sämst, men det går över hoppas jag. Det har inte fallit mig in att det är fredag idag, den spenderas dock med plugg. Eller ja, åter till ämnet sämst, eftersom jag istället, för första gången i mitt liv sitter och tittar på lets dance, och skriver en mening lite då och då.

Morgondagen ska jag ägna åt, första delen av 4, tränarutbildning osv.. Kvällen har jag ingen aning om. Någon? Eller kanske borde plugga så att jag slipper vara sämst i morgon med.

Jaja, ha en bättre fredag än mig gott folk.

Jag är mycket medveten om att min armbåge på bilden här till höger ser något mer än lovligt skum ut, men stå ut, för jag tänker inte fixa till det :)

..........

okej, härmed är jag officielt sämst. Jag fattar inte hur jag lyckas, eller snarare misslyckas. Blir så jävla trött på mig själv så det finns inte. Det jobbigaste är när man tröttnat på sig själv, dte finns ingenstans att ta vägen. Blääää

Jag vaknade för cirkus 5 minuter sedan, jag borde suttit på spårvagnen nu. Som sagt, sämst.

sleepless

Jag ska flytta till en strand. Nej inte riktigt men, ett varmt land eller snarare några stycken. Jag vägrar sitta fast i detta landet resten av livet vill jag lova. Inget fel på det egentligen, men det är tråkigt, det händer inte mycket, och det är litet. Sen skulle jag förmodligen aldrig bosätta mig permanent någon annan stans än här, det är ju här alla människor jag tycker om finns. Men det finns ingen tvekan om att jag ska bort härifrån, jag hade kunnat tänka mig resor månader i streck, och sen komma hit och uppskatta det ett tag och sen åka igen. Ska bara trolla fram ett jobb som fungerar för ett flängande liv med. Haha. Jaja, vi får väl se. Äventyret lär ju inte börja förrän efter sommaren i alla fall, och förmodligen inte förrän ett bra tag efter den.


Och oj hoppsan, en bild på mig för ovanlighetens skull. I somras var jag tydligen blond och hade 'lockigt' hår en dag. Kan ju inte precis påstå att jag känner igen mig själv men det gör jag sällan på bilder i efterhand så. Siestabandet satt i alla fall kvar :)


iceman

Natten bjöd inte på många timmars sömn, trots att jag faktiskt la mig när jag borde. Suck suck, så när det var dags att hoppa upp var det i princip omöjligt och den välkända huvudvärken hade ännu en gång besatt mig. Vad jag hade glömt var hur förbannt jobbiga min tröttaste mornar är, då någon försöker väcka mig och jag aldrig fattar om jag drömmer eller är vaken. Allt flyter ihop till en jävla gröt, och ja, det är fruktansvärt frustrerande. Det blev ett sms som meddelade malin att jag inte kommer och sen lite mer sömn, så nu borde jag väl vara utvilad.

Börjar bra, fast kan skylla på att jag egentligen inte börjat än, eller nåt. Jaja, bättre lycka till någon annan!


Det är föresten snö ute, och is.

Himmel blå himmel blå

Ja okej, nu har jag suttit och försökt starta detta inlägg ett antal minuter, så jag skippar starten.

Skola idag igen, i endast en timme dock där jag satt och lyssnade på ord som inte berörde mig, men jag kände att jag kan vara duktigt och vra där ändå eftersom min praktik inte börjar förrän nästa vecka. Så jag ska nog dit i morgon med, kanske kan skriva klart samhällsrapporten som ska in på fredag, om mailen behagar fungera igen. Jag måste säga att det känns lite skönt att lovet är över, jag behöve rlite rutin. Sömn till 14.00 varje dag fungerar ju inte riktigt, eller hur? och så kanske jag kan få komma igång och träna igen! Härligt härligt. Säger dock ingen dag för alla som vart här innan vet ju hur det brukar bli med det.

Grammisgalan på tv, spännande. Verkar vara värdiga vinnare allihop, och ingen större chock (hjärnsläpp, hur stavar man?) att Håkan skulle ta hem i alla fall ett av priserna, men jag klagar inte :)

Denna dag har det även varit skönt väder, trots minusgraderna. Blå himmel och sol vilket jag inte brukar gilla om det är kallt, men idag var det uppiggande. Bortsett från blank-isen man jämt och ständigt håller på att slå sönder sig på.

Det positiva med kylan är dock att jag kan kyla mjölken, för icke kall mjölk är ju helt värdelös! (vårat kylskåp har brakat ihop, och trots isen vi ställt tills det nya kommer blir mjölken fan inte kall!)

NU: sista biten av galan, sen duch och sen sömn.

Oj vad allt plötsligt känns bra!

Nu blev ju hela inlägget senare publicerat än vad jag planerat, alltså när galan redan är slut. Jag tror ni överlever dock. Ni kan ju lyssna på denna låten om ni vill :)



Twilight

Nyss hemomkommen från bio med Nataile och Malin, Twilight såg vi, och ja, den var hur bra som helst måste jag säga! Hade kunnat se den igen på en gång haha. Lite typisk kanske, men sånt gillar jag. Lite överdriven med kanske, men den var i vilket fall mycket mycket bra!

I morgon drar skolan igång igen, eller praktik egentligen, men eftersom jag inte fått nått svar än blir det skola med resten av gänget till att börja med i alla fall.

Hejsvejs!

är man bra så är man?

okej, nu är det så här att jag så himla bra att jag lyckats fixa mig en telefon, tror jag. Det är nämligen så att jag går runt och använder Natalies före detta telefon eftersom jag lyckats förstöra alla föregående. Eftersom hon är rädd att hennes nya snart ska ge upp snart så måste jag däremot vara väldigt försiktig med den jag lånar, detta är dock inte min starka sida. Därför har jag nu rotat fram en gammal kär vän, som jag faktiskt alltid gillat, men laddaren har gått sönder. Nu har jag dock underligt nog lagat den jäveln! Så jag kanske kan spara mig några veckor till med att slänga ut pengar på nån billig sak som fungerar att ringa med utan att jag behöver skämma öronen av mig. Jag hoppas detta ska fungera. Smart som jag är kom jag däremot på att jag satt och trixade med laddaren när den var i kopplad i väggen, men ingen skada skedd (och ingen läxa lärd)!

Stå ut med polyfoniska ringsignaler och inte många andra morderniteter får jag väl stå ut med. Det bästa är att det kanske inte gör mig jättemycket om jag skulle råka förstöra denna.

God natt och ett lite bättre humör. Nu måste jag dock diska, annars lär jag inte få vakna igen. Skämt å sido men inte långt därifrån.

igen.

a hej och hå. Natalie har spenderat kvällen här, hon har mest pluggat och jag har stört henne, haha kul va? Nej men det har vart trevligt också, med tedrickande och tjatandes. Nu har hon dock gått hem. I morgon blir det bio, det var oerhört längesedan jag var på något sånt. Det är kväll/natt och jag har blviti grinig igen, det kan ha att göra med att jag och mina föräldrar går varandra på nerverna mest hela tiden, jag behöver komma härifrån, en stund i alla fall, tror jag. Men nu är det nästan dax för sömn, först ska jag bara våga mig in på mitt konto och se om pengar från malins kväll är dragna.. Hatar när det krånglar, jag har nollkoll.

Snart skola igen, eller snarare praktik, inget svar från människan som kommer att vara min handledare under praktiken och skolmailen fungerar icke så jag får inte tag i min lärare. Andra lärare har fortfarande inte skrivit en enda kommentar på det uppgifter som gjorts, kursen slutar nästa vecka, känns riktig bra verkligen. Nu har jag ändå lite kraft för skolan igen, känns det som, men våra lärare? Eller vissa av dem, vad sysslar dem med? Missköter sin lärartjänst totalt om jag får säga det själv. Oj vad helvets bitter jag blev nu, skulle kunna kasta glaset jag har bredvid mig i golvet, så förbannad är jag på det!

Ha en trevlig natt.

year by year

Jag är fortfarande trött, helt otroligt. Jag tog mig i alla fall till Irma igår, dit kom öven Johanna, vi pratade på och såg sedan en wallanderfilm som Johanna skrek sig igenom så att jag blev livrädd. Gick senare hem i det mörka mörkret och fastnade vid datorn med en sömnlös Irma. I morse/lunch? ringde Louise och väckte mig, jag tog mig ner till blomsteraffären med henne och pratade på en massa, sedan skildes vi åt och jag tog mig iväg till ett segt tränarmöte, hade nog inte spelat så stor roll om jag inte var där, men nu kan jag känna mig duktig i alla fall. Senare åkte jag hem och dit kom ännu en gång Kim och åt mat, som vanligt trevligt. Nu är det så att snart drar allt igång igen, hej och hå! Träning för mig och agera tränare, skola, praktik, stressen och den ständiga övertygelsen om att jag behöver ett jobb.
En dag innan fredag ska jag sätta mig och skriva min rapport om Tanzania och varför det är ett u-land och sedan jämföra det med Sverige osv osv.... en dag alltså, inte idag.

Nu har jag även haft så kul att jag räknat ut att det är 152 dagar (med säkert en eller två felräkningar) kvar tills dagen då allt är över, då förmodligen glädjen kommer att gå hand i hand med ångesten och paniken, men trots det är det knappt så att jag kan bärga mig:) 5 Juni vänner, då då då dådå dådådåd jävlar!

Darlin' you give love, a bad name

Trött som ett as är jag trots att jag sovit ändå in på eftermiddagen. Ett bad har jag såklart hunnit med, jag gillar det så mycket nu för tiden att jag skulle kunna ligga i badkaret flera gånger om dagen.

Efter att jag lyssnat färdigt på den här låten och kommit igång pyttelite i alla fall ska jag traska i väg till Irma och fortsätta mitt segande där. Jag hörde att hon har kyckling? Störd är jag.


Som vanligt hittar jag aldrig de bästa verisionerna, blä.

skål!

Ja men se där! Nu har jag vaknat till liv efter en mycket trevlig kväll och natt som började hos Malin med mat, spel, presentöppning för hennes del och ett mycket trevligt umgänge. Hälften av oss tog oss senare ut och hade en mycket bra kväll på Blvd som dock började lite småkass och bjöd på en eller annan överraskning som dock inte verkade störa det minsta. Lyckat minst sagt. Nu väntar vi bara på att Johanna fyller 18 också så blir allt jättebra:)

Idag blir det bara en degig dag, ska dock sätta mig och kalla nya simmare så att jag får det gjort, tiden börjar försvinna. Blä blä... En frukost/lunch först kanske?

Lite bilder från gårdagen :)












Helt hemsk bild ovan, men det är ju ändå vi!







make this go on forever

Idag är det middag hos Malin och sedan utgång för att fira henne! Oväntat kör jag på helsvarta kläder, naglarna är dock också svarta, dte brukar dem inte vara men det är kvar från nyår, kanske borde måla dem lila eller något, eller varför inte röd/lila/rosa? Jag har ingen aning om vilken färg det är, men den är snygg i alla fall. Har hur som helst idag inhandlat ett (om jag får säga det själv) mycket snyggt armband, som jag nu insåg var trasigt på sina ställen, typiskt! Men det får gå ändå! Det är inte svart, men det är inte precis färglatt heller i och för sig men....

Ja detta belv ju ett väldigt intressant inlägg om mina naglar, jag kanske borde lära mig att använda kameran mer.. hm, men inte idag!


Ha en underbar kväll!

mannen i den vita hatten

Jag förstår inte vad det är med mig och kvällar nu för tiden, har blivit så fruktansvärt grinig för ingenitng. Jag antar att det beror på omedveten stress som vanligt. Det händer för mycket och för lite på en gång, finns ingen riktig balans.

Här har vi i alla fall en bild från när jag var och åkte skridskor häromdagen.

Jag kusin Patricia och bror Kim - så himla tuffa!


Godnatt och sov så oerhört gott!

dagen efter och Malins dag!

Hej och hå, nytt år!

Mycket trevlig och god middag hos Nath, en mindre skräckupplevelse på avenyn med alla fyrverkerier, och med ett hejdlöst dansande firade vi in det nya året, och framförallt Malins 18årsdag, grattis min vän! Ett lyckat nyår vill jag lova! Runt oss var kanske inte den bästa musiken och de roligaste människorna, men vi lyckades ha det helbra ändå!

Idag funderar jag på att bara sitta här och kika på alla serier jag missat, fast å andra sidan sitter jag hellre med eller hos någon annan för dagen efter är så djävulskt deprimerande, det har jag alltid tyckt. Mest för att man dagen innan var omringad av massa glatt folk.

2009 alltså, nytt år, nya tag, nytt allt och bara fem jävla månader till student!
Ja okej, det blir nog bra!

RSS 2.0