27 Februari, 2008

Jag vet inte. Det är mycket nu, det är alltid mycket. Men nu är mycket och ovant, då är det annorlunda. Det är inte uttalat, men det finns där. Jag förstår egentligen inte, fast det gör jag. Jag vet inte.

Skidresa i morgon, blir nog bra, riktigt bra hoppas jag på. Får se hur det går på brädan denna gång, haha! Bättre än sist får man väl hoppas.. Inte så svårslaget kanske? Får väl se. Kläder för sånt är dock inget jag äger, ganska korkat. Kommer se ut som att jag ramlat ner i backen från en ofredelig demonstration, där alla går svartklädda och maskerade. Aja, blir säkert jättebra. Katri, Malin, Hanna, Julia, Camilla, Elin och Rickard blir det som tillsammans med annat folk från vår kära skola åker upp till snön. Torsdag spenderas i hovfjällets backar, och Fredag i Branäs. Natten därimellan spenderas på vägsjöfors herrgård? Blir nog intressant :) Upp 4 i morgon bitti, känns lagom lockande. Packa det sista nu..


Katri

26 Februari, 2008

Sitter på mediekommunkiationen och försöker febrilt komma på något att göra reklam för, men det vill sig inte. Det känns som vi gör samma sak i alla mediekurser, detta är tredje, tror jag? Jag vill inte gå media har jag kommit på. Jag vill gå samhäll med fotoinriktning, hur svårt kan det vara att göra en sådan? Man kan läsa samhäll, och foto a kursen typ, men inte mer. Så därför är det media jag går, ska försöka få med mig så mycket icke media ämnen som möjligt härifrån, men det känns ändå inte som att det är tillräckligt. Men det kanske är bra med mediaämnen i bakhuvudet någon gång i framtiden? Varför har jag fått för mig att jag vill byta skola helt plötsligt, det kom nu, samtidigt som jag skriver detta, jag vill inte gå på denna skolan. Fast det vill jag, gillar klassen, och de flesta lärarna är okej, finns ju värre! Men jag vill skippa medieämena och läsa samhällsämnen. Lite sent påtänkt, 1,5 år för sent bara. Det roliga är att jag hade jag gått en annan linje så hade jag inte velat det heller. Veeel? - Ja.
Jag blir lite besatt av religions boken, när det hanldar om buddhismen för det är faktiskt intressant. Dock får jag aldrig in vad jag ska i skallen. Jag kan garanterat inte följa, tycka om eller ens förstå alla riktlinjer, texter och sånt i någon religion. Men buddhismen, delar av den, verkar ganska vettig, men jag förstår inte allt där heller. Jag har absolut ingenting emot att andra människor tillhör andra religioner. Religionsfrihet ni vet, mycket bra. Själv är jag inte speciellt troende, på något sätt. Eller jag tror på hoppet, och ibland på ödet.
Detta skulle bli ett kort inlägg, men det blir bara längre och längre.
'Ty hat dödas aldrig av hat; men hat dödas av kärlek'  Sa Buddha

Katri


25 Februari, 2008

Sitter i skolan, har en av mina hemska håltimmar, ensam. Har igentligen inte tid att sitta bort en massa tid och göra ingenting på, hade ju bestämt att jag ska plugga på dessa timmar för slippa göra det hemma. Just nu är det dock så att jag behöver plugga nu och hemma för att hinna med, med tanke på den förkortade veckan. Men jag är trött, och förstår inte orden i texten jag ska skriva om till modernt språk. Förstår heller inte frågorna i rättksunskapen, eller frågorna förstår jag, men hittar inte svaren. Historian kommer jag ingen vart med, och för övrigt så är jag hungrig! Måste gå på en rättegång dena veckan med slog det mig nu, och på torsdag och fredag är det skidresa, så jag har inte alls mycket tid, fan! Nu är det till att plugga, nu ska jag vara duktig, det ni!
Sprang igår, med Nath, det gick inte jättebra för min del, inte speciellt bra alls faktiskt. MEN, jag kom ut och fick lite frisk luft i alla fall. Såg även Första Matrix filmen, så att jag kan analysera den. Skam på mig som inte sett någon av de filmerna tills nu, den var rätt bra i vilket fall. Den ska analyseras i ämnet religion, ur buddistiskt perspektiv.. Gör det lite jobbigare?

Katri

24 Februari, 2008

Jag är på helt sjuk bra humör idag!
Bra musik, städat hus, vaknade inte alltför sent, pluggat en del, och allt flyter på. Ut och springa sen också är det tänkt. Ännu mer bra musik!

Katri

22 Februari, 2008 - 09:54

Riktigt onödigt. Försov mig, ganska ordentligt. vaknade när min spårvagn redan gått, nog troligt att jag hinner då.. Vaknade även upp med mindre nackspärr som gör fruktansvärt ont. Helgen blir till att plugga, endast. Kanske inte, men på dagarna i alla fall, ganska mycket nu. Okej inte mycket, men det är en del saker som måste göras, sånt som inte gör sig självt. Denna tiden innan jag ska dra iväg till skolan, och gå min resterande lektion, kanske jag borde använda för att plugga? Fast först mat, sen klä på mig och sen har väl tiden sprungit iväg..

Katri

20:32

Hej!
Det är inte nyttigt alls att jag lånat greys boxen av Malin. Varken bra för nacken, sömnen eller skolan. Men nu är det bara en halv säsong kvar, så det löser sig nog.

18 Februari, 2008

Första dagen i skolan, woho. Sitter och väntar på lektion nu, den lektion som bara jag från min klass har, med bara treor, tror jag. Dock är det bara jag här? Den "nya", tredje våningen är ingen jag spenderat speciellt mycket tid på, så jag är lite lost här uppe, fick leta efter klassrummet en stund. När man går på en så här liten skola (inte mer än 300 elever, och bara tre mindre våningar) så är det lagom pinsamt när man inte hittar till klassrummet, haha. Men nu är jag här i allafall, ensam med läraren, hjälp.

17 Februari, 2008 - 23:36

okej, nu börjar jag få rejäl ångest. Skola igen, efter över 8 veckors slappande. Jag vet, det är vad jag vill, börja skolan igen, leva normalt igen och vara så stressad så att jag inte hinner tänka, igen. Det vill jag fortfarande, men jag vill inte ha mornarna och kvällarna, bara dagarna. Sen är jag fullständigt medveten om att jag kommer ångra att jag någonsin sagt att jag vill ha skola, kanske redan i morgon. Men dessa veckor, som vart,.. Det är jobbigt att inte ha något att göra, tycker jag. Bortskämd. Mitt problem är nog inte längre att jag inte kan sova, utan att jag inte vill, för tillfället. Fråga mig inte varför. Freud hade väl sagt att det har något med min (icke existerande) traumatiska barndom att göra, eller nåt liknande flummigt. Malin kom hem nu!!
Godnatt

Katri


05:00

kent var bra, riktigt bra. hemresan tog ganska lång tid med gick fort. busschaufören lyssnade på opera. alla sover, i dont. jag har sett på greys ända sen jag kom hem, 01.15 ungefär. jag saknar min vän malin. nu ska jag lägga mig, jag tror att jag är trött, jag hoppas det, för jag orkar inte vara vaken.

jag mår bra, det gör jag
- men, jag orkar inte tänka så överdrivet helvetes jävla mycket, låt mig slippa.
Godnatt

Katri

12 Februari, 2008

I allmänhet.
Sportlovet är här, det är skitväder. En av mina fyra bästa vänner, Malin har lämnat skitvädret och åkt till thailand, fusk?! Det är i vilket fall skönt med lov, och jag har lyckats träna lite, och ställt in en träning för småttingarna, mindre bra. Spenderat lite mer tid (än vanligt, ska göras mer!) med en annan av de fyra vännerna, och ännu en. Idag ska det bakas tårta, om Louise håller sitt löfte! Irma ligger och sover, suttit uppe all night, trevligt trevligt. Jag var inte ens trött, men sen, som genom ett blixtnedslag somnade jag nästan bums. Känner mig lite trött nu också faktiskt, så kanske ska lägga mig en stund igen, slappt! På torsdag är det kent, det är väl ända planerna jag har för detta lovet, segt - men skönt.

Ifall ni ville veta.. :)
Allt är bra nu, igen.

Katri

9 Februari, 2008. Lördag 07:42

ångest ångset ångset ångest ångest rädsla. Har blivit så fruktansvärt ensamsjuk så att det är helt hemskt. Sovrummet är inte längre en viloplats på kvällen, jag fruktar för att gå och sova, varje jävla dag. Det är ingen vila, det är bara idioti och lyssna på idiotiska och jobbiga tankar, det blir ingen sömn.

00.07

Fyra träningar plus arbetet runt om dem, sammanställa listor, skriva pass, planera och åka på läger, planera och åka på tävlingar, vara trevlig och vara världens bästa tränare. Sitta i skolan, få färdigt projektarbetet, och ja, det är jobbigt! Vi är 15 tjejer, 1 kille, och alla från våran klass. 15 tjatiga tjejer i tonåren som ska sammarbeta, yeah right! Vara en bra dotter, hjälpa till hemma, städa diska, vara trevlig. Leta jobb, spara pengar, passa in, passa inte in, gör si gör så,bara du själv är nöjd, må som du vill men låtsas att du är glad osv.. Vara en bra vän, finnas till och sprida kärlek, vara stark för andra, vara stark för sig själv.

Stress, press och sluta vara självisk. Jag är less på att tycka synd om mig själv, less på att ta ansvar. Vill inte växa upp, vill verkligen inte bli vuxen, samtidigt är det allt jag vill. Vill vara mig själv, vill trivas med mig själv, samma sak? Vill flytta, vill bo hemma. Vill bort vill stanna. Vill sova vill vara vaken.

Tankar

Jag ska ägna mig åt att vara en bra tränare, en bra dotter, men framförallt åt att vara en bra vän. För det är sådant som får mig att må bra. Jag ska även försöka att vara mer öppen, för det är också något som får mig att må bra. Så ja, jag ska leva ett tag, och bara vara, allt detdär bra. Men pengar, nej nu ger jag upp, varför ska en sån idiotisk sak få mig och alla andra som lever ett gott liv, att må dåligt. Det finns så mycket annat man kan skatta sig lycklig för. Bye bye pengaintresse! -Vi får väl se :)

Vad som verkligen är mitt liv är min familj och mina vänner. För er gör jag vad som helst, även om jag blir sämre och sämre på att visa det. Och tja, som de flesta vet så lever jag inte utan musiken heller!

Katri

07:45, Lördag

Ja, då sitter jag här ännu en lördag morgon, fy fan vad det inte är skönt, men men i guess I survive. Ville bara att ni skulle veta det, om 10 minuter går min buss så Godmorgon, om någon morgontidig jävel redan vaknat :)

Katri

1 Februari, 2008

Idag kändes som en bra dag, fyndat en hel del. För under 200lappen har jag lycakts köpa mig två linnen, ett paraply, en väska och ett par svarta benvärmare. Det kallar jag fynd. När jag kom hem och loggade in på banken för att se om pengarna från simmningen kommit in än fick jag en mindre chock, hela 1000 kronor mer än jag väntat! Dock är jag skyldig mina föräldrar dem pengarna men det blir mer över än jag väntat. Med andra ord kan jag spara, betala min skuld, betala kentbiljetten och ha en hel del pengar kvar, plus att jag handlat idag. Detta gjorde att mitt hjärta lättade en aning, tragiskt men sant. Så ja ha en trevlig kväll!

Katri

10.35

The Cradigans & Hästpojken som skriker ut sina ord i mina högtalare idag :)

RSS 2.0