Torsdag

okej, mycket bra katri! Försov mig grovt idag, fan säger jag  bara! Harknappt nån lektion men jag tänkte sitta i skolan och plugga, nu har jag tappat all den lust jag hade... börjar 10 över 2 och slutar 3 woho känns nödvändigt. Men tänkte pallra mig dit endå. Nu har jag missat fotolektionen så min håltimma får nog spenderas hemma. Men jag tänkte ändå vara flitigt, så jag tog datorn med mig till sängen för att skriva lite på mina analyser samtidigt som jag halvsover: MEN tror ni inte att jag lyckas slå ut hela vattenglaset i sängen? Den här dagen börjar inte bra nån stans.


myra

natt och onödiga tankar

Usch, jag har kommit in i en såndär period att jag inte kan sova på nätterna igen. Så istället ligger jag och tänker, alla möjliga nödvändiga och onödiga tankar. Det slog mig för en minut att allt vi gör i skolan just nu är att analysera. Analysera roman, analysera dina medievanor, analysera en serie och en karaktär, analysera en film ur historisk synvinkel, analysera foton, analysera reklambilder, analysera dina egna tankar osv osv i all oändlighet. Och nu när jag skriver detta så slår det mig att det kanske är det livet går ut på? -Att analysera. För tänk efter, det är ju vad vi dagligen gör, utan att tänka på det. Vad ska vi ha på oss, hur ska vi se ut, hur ser andra ut, vad gör andra, varför gör de så, varför gör jag så, varför bryr jag mig osv. Enda skillnaden är att det vi gör i skolan är så tråkigt och genomtjatigt nu att man börjar inse det.
Allt man gör är ju för tusan analyser!! Det är så man kommer fram till saker, så man upptäcker nytt. Genom detta världen har utvecklats till vad den är idag, genom detta som världen kommer se ut som den ska om tjugo år, genom detta man framställer mediciner osv. En tanke slog mig, mediciner som vi framställer är ju oftast mot saker vi själva framkallat. Cancer kommer till exempel av massa strålning, strålning som vi själva skapat, strålning som är farlig. Det är ganska patetiskt, man bara skapar och skapar och skapar för att sedan skapa ännu mer som ska motverka vad man skapade först, och sen efter det kommer man på att det man skapade senare inte heller var bra så nu behöver vi skapa motgift mot det också.... Och så är karusellen igång och går inte att få stopp på

Okej, börjar spåra ur, dax att avbryta ska väl försöka sova eller nåt.
Godnatt, kommer dock inte sova på ett tag men


myra


fortfarande onsdag

Nu har jag läst alla inlägg i bloggen i jakt på låten Malin nämde, Som vi tydligen blev förälskade i men inte kommmer på vad den heter. Jag kan inte kommer på vilken det är, fortfarande. Bloggen såg jag igenom för att jag ganska ofta skriver ner låtnamn, eller texter när jag fallit för en ny låt, verkar dock inte som att den finns med.

Enda jag hittar som skulle kunna vara den, (förmofligen inte) är Lifehouse - Quasimodo. Coldplay eller Lifehouse skulle det väl vara? Ah iallafall så är detta en mycket bra låt, men jag tvivlar som sagt på att det är den :)

Här är även en annan mycket bra låt som Sara tippsade om, yey!
http://www.youtube.com/watch?v=YN4lAndjB1E

myra

Onsdag

Lite bloggläsning & skrivning sen tillbaka till plugget.
För tillfället har vi ett oerhört slappt schema, nästan pinsamt slappt. Schemat innebär att jag idag kunde stanna hemma och sova ut utan att vara brottslig, wohoo. Jag skulle som vanligt spendera dagen med att plugga! Klockan tre insåg jag att jag inte fått något alls gjort, mycket bra. Lite hade jag i och för sig fått gjort, läst den helvettes boken, äntligen!! Fast det är inte så lite igentligen, för tillfället. Med tanke på följande mening; Tror aldrig jag haft mindre lust till att läsa ut en bok som denna, hållt på i över en måndad! Skamligt segt för min del, ja! Men nu är den utläst iallafall och jag har skrivit ungefär en sida av analysen nu, bara hälften kvar, och lite till. Men det ska nog gå bra. Julklappar ska inhandlas också, någon dag. Bilder till hela släkten verkar det bli från min sida! Inte bara dock, det tänker jag inte tillåta! Får vara lite kreativ och fantasifull närmsta veckorna nu. och ännu mer kreatuiv med skolarbetet!
Uppdrag i svenska, mediekunskap, multimedia, och foto (+rest i historian), lite uppgifter i Historia och en massa taigen läsning i psykologin där det snat blir prov. En restuppgift i mediekunskapen som känns allt annat än nödvändig,.... Trots allt detta känner jag mig inte så speciellt stressad, alla uppfiter känns möjliga, OM JAG BARA KUNDE KOMMA IGÅNG!! Denna terminen har vart så oerhört sjukt slapp från min sida, förstår inte varför. Jag kan ju igentligen bara jag sätter igång med det! Jaja nog om det.
inte riktigt, ska fota till de här sju orden;
Trängsel, Göteborg, Torka, Vidröring, Arbete, Action, Från ovan, Långsam.. Jag är medveten om att det i själva verket är åtta ord, vet dock inte varför men så stod det på uppgiften iallafall.

Trevlig frukost med min mor när jag tillslut vaknade upp vid lunchtid idag i alla fall, hon är hemma och sjukar sig. Blivit ganska mycket på den fronten för hennes del nu, friskna till tant!




myra



image13

frukosten med mor min :)

måndag

Idag var det jobbigare än någonsin den jävla träningen. Belv så förbannad att jag kunde börjat gråta eller slå sönder något vilken sekund som helst. Och att vara så förbannad bland 6/7 åringar är väl inte det bästa. Jag la band på mig. Men jag vet helt ärligt inte vad jag ska göra med killen som gör det såå svårt. Har en ingående diskution med min kusin om varför han kräver så mycket uppmärksamhet, vi är inte enade nånstans. Men har iallafalla en liten idé om hur jag ska lösa detta. Får se får se. Ingen skola blev det idag iaf, men en promenad till affären och lagad mat av mig själv för en gångs skull blev det. I feel good men tankarna har satts i snurr igen, och sömnen försämrats. I tanken har lusten till plugg blivit bättre, ska bara överföra den till handling.


myra

Söndag

Gjort om min blogg lite. Men den blev sjukt fuk tycker jag fast orkar inte pilla med den mer, har viktigare saker att göra, tyvärr. Vet dock inte om ni ser det? För i min ena webläsare är det precis som innan, knäpp skit.

Nu är det inte långt kvar till jul, mys mys.. Däremot har jag varken bestämt eller köppt nån julklapp men det ger väl sig. Jag vill till stockholm innan jul, och flyget är billigare än tåget. Såntdär tycker jag är ganska sjukt men men. Får väl tjata lite på mor & far om sponsring. Någon som vill sällskapa mig? Fast tvivlar endå på att jag kommer iväg...


myra

LÖRDAG

Splening nummer två i göteborg för kent ikväll. Jag vill vara där, ja! Men istället sitter jag här och gör ingenting. Det regnar ute, en sån dag man bara vill sitta inner med sina vänner och spela spel eller nåt sånt mysigt. Blev så sjukt sugen på att spela spel nu, från ingenstans! Vill vill vill. Men inte det heller. Sjukt ont i huvudet och har en del plugg jag borde göra, inte kul en lördag kväll men jag gör ju ändå inget annat så?


musik musik musik musik musik galen besatt
underbart



myra

Daniel Urwitz - Sjung för mig

Du sa sjung för mig
Sjung för mig
Du sa sjung för mig
Jag tror vi visste innerst inne


Besatt!

lite ordning tack?

Fotoprovet i tisdags kändes åt helvette. Men igår visade det sig att jag fick VG på teknik delen och MVG på analysdelen, en väl välkommen chock fick jag då. Lite kul faktiskt, är nog det enda ämne jag kommer att lyckas bra i, förhoppningsvis. Förövrigt tycker jag att våran rektor är dum i huvudet, och jag har en väldigt stark lust att skriva ett argt mail till honom, men dte känns som att jag ska behärska mig och fundera över konsekvenserna. Men han har förbjudit oss elever att åka hiss, trots att han och lärarna har rätt till det. (inte för att vi brur oss men) Han klarar inte av att skaffa fram en ersättare för Tobias, inte för att det rör mig så mycket igentligen men det är jävligt dålig stil! Mina vänner som läser grafisk har ingen lärare och ingen koll på vad dem ska göra. Han vägrar att ge de som går samhäll och natur större hårddisk trots att de inte får plats med programmen som behövs för att utföra skolarbetet. Och nu har han även sett till så att vi inte kan äta om vi glömt matkortet, vilket vi kunde innan och löste betalningen själva. Herregud det rör väl inte honom? Varken skolan eller restaurangen förlorar något på det. Jag är trött på vår skola, var så mycket bättre förra året! Okej, man vill utöka skolan, okej en till våning, okej ta in fler elever än de som gik ut trean MEN se fan till att det fungerar då. För som det ser ut nu har vi en ofärdig trappa upp till fjärde våningen, en trappa som skulle vart klar under sommarlovet, och sen sa dem några veckor, sen efter höstlovet. Nu är dte snart december och den är inte klar än. Allt är kaos blnad lärarna och jag tycker ingen verkar ha koll.

suck suck, tråkigt inlägg om skolan men så blir det

//myra

onsdag kväll

Jadå, visst blev det ut och springa! Gick helt okej bra och var grymt skönt, uppfriskande och renande för själen eller nåt haha. Även lyckats ringa de två små simmarna jag skulle, fick däremot bara tag på petronellas mamma, hon är så trevlig, så skönt att få känna sig uppskattad av någon som är så mycket äldre. På lördagarna är det bara gnat och tjat från föräldrarna... Japp japp. Måste än en gång påpeka att jag mår bra, för det är så jävla underbart att må bra! Det tackar jag mina vänner för, allihopa av dem!

När jag kom hem från springrundan låg nya Harry Potterboken på köksbordet, pappa hade vart och handlat. Lite synd att det är sjunde och sista boken men. Vill läsa den sååå mycket hellre än Robinson jävla Crusoe. suck suck. Nördigt säger vissa, underbart säger jag. Så jävla skönt att läsa en bok och slippa tänka. Om det inte är en dålig som man inte alls har lust att läsa, och av någon anledning så är alla böcker man läser genom skola sjukt tråkiga och sega och värdelösa!! Så onödigt! Kunde vart böcker som typ trillogin av Stieg Larsson? svårt liksom, nej.
Bättre skönlitteratur till skolämnen säger jag bara. Då kanske man skulle få något gjort också?

TANKE: Trött på att skirva hela mitt namn i slutet av alla inlägg, men vet inte riktigt vad annat jag ska skriva, tycker inte om att bara använda ett namn i taget.. Får väl se vad det blir av det hela.

/myra

Här ibland ruinerna

yess nu har jag hittat låten!! Inte för att jag letat jättemycket men, inte riktigt vetat hur jag skulle gå till väga, men nu har jag den iallafall. Det slog mig aldrig aldrig att det räckte att starta macen här nere och öppna itunes, här finns ju det mesta. (Jag älskar att pappa också älskar musik!! hihi) Här fanns ju nästan alla Hans skivor, och även låten jag velat ha. Hörde den på konnserten, och eftersom att jag inte alls är/var så insatt så visste jag inte vilken det var, kom ihåg två ord från låten aska & satan, lite svårt då. Lite sökning i itunes och på google gör susen!

låten > Nånting större - Lars Winnerbäck

Bästa konnsertminne måste nog vara
Håkan Hellström, 16 september 2005, Liseberg - stora scenen
OCH Lars Winnerbäck, 27 oktober 2007, Lisebergshalle
n
//katrimyramatildamelander

onsdag

wohooo. I skolan nu, och fått närvaro på basgruppen, ännu ett terminsrekord? Nästan iallfall. Trött och jävlig är jag, men nu är det onsdag och jag har vart på varje lektion denna veckan, hittils. Ska försöka fortsätta så. Slutar tidigt idag iallafall, halv 12 tror jag malin sa? Ingen egen koll alls längre. Idag har jag lovat att springa med mamma, och det hade jag tänkt hålla för en gångs skull så detså. Jag är ju för all del inne i min duktiga vecka, som också är den enda hitills detta året. (kan det verkligen vara så illa?) Men vi får väl se. Sitter ensam i ett grupprum  nu och blev lite avundsjuk på att malin ska till Thailand om inte allt för länge. En solsemester och lite pengar nu hade inte varit helt ovälkommet. (och någon frivillig som gör mitt skolarbete, men på ett sätt så att jag också lär mig)

//katrimyramatildamelander

måndag kväll

Back on track nu, igen!
Känns så bra, igen. Skola hela dagen, och sen träning, nu hemma och plugg. Jahadå! Ska väl inte ropa hej än, förra veckan började också så här bra, och se vad som hände sen.. Hemma och fick inget vettigt gjort onsdag-söndag, inte bra det. Men jag hoppas det håller i sig nu, jag vill det. Pappa steker pannkakor nu hihi, smaskens.

Träningen gick ganska bra faktiskt, barnen var snälla och jag behövde inte skrika någonting alls, det ni! Måste vara terminens rekord eller nåt. Men första gruppen har blivit så många, de typ förökar sig eller nåt.. Svårt att hålla koll och få en bra träning då, men men. Andra gruppen är däremot bara 6 stycken nu, och vi är två tränare, heaven! Blev faktiskt riktig glad när jag såg dem simma bröstsim, huvudet under vattnet, snabba armar, utsträckta armar och ben,.. Alltså riktigt jävla duktiga har de blivit!! Vad gäller bröstsimmet är det faktiskt min förtjänst, min och ingen annans (simmarnas också kanske men) Jag har lärt dem, och de har lyssnat på mig och tagit till sig. Sånt gillar vi!


katrimyramatildamelander - Lycka

måndag

Upp i tid, han med bussen och spårvagnen, mycket ovanligt. kom i tid till skolan, eller inte senare än jag räknat med iallafall. Dock glömde jag plånboken (innehållande matkort busskort pengar osv..), och laddare till datorn.Men nu är jag här, råtrött och ska börja på mitt svenska uppdrag, analysera robinson crusoe. vart är malin?



katrimyramatildamelander

så jävla bra

image11
du är för mig nu ett avslutat kapitel - och det känns så jävla bra!
just nu i allafall, den känslan försvinner väl så småningom


malin, nath, irma & louise
jag älskar er!


sådetså

Jonas Game är mycket bra och pepparkakor är gott

lördag

Blev ingen träning i morse. orkar inte gå in på varför och vad som händer osv. Trevlig dag har det iallafall varit. Lång sömn, senare restaurang gyllene prag med trevligt folk, och sen oc osv hos nath.. Gårdagen var inte heller fel, kul med Irm Louise och Lydia, och självklart sing star. Och en som många gånger förr, trevlig hemväg med Louise, gud vad jag tycker om den människan, jävla knäppis!!

och for the record, jag saknar dig


nu kom min kära bror hem, onykter. ganska kul å lyssna på hans diskution om lägenheter med min mor. han bara sluddrar. kommer sakna han när han flyttar faktiskt, men kul att dem fått lägenhet nu iaf :)


sova nu antar jag, med hög musik i stereohörlurar, det har jag sett fram emot. finns inte mycket som är bättre.
katrimyramatildamelander

fredag

japp, då är det bara tacka för hjälpen. Klart man inte kan förstå allt, och jag är ganska otydlig, men en fråga? Men så är det. Ingen skola idag heller, förstår inte vad jag sysslar med och jag förstår inte vad som händer med mig men det får lösa sig helt enkelt. Plugga idag, igen.

/katrimyramatildamelander
- comfused

när det är jul får man äta

SKUMTOMTAR
och det gillar vi :)

torsdag

Idag är det torsdag, har inte vart i skolan på två dar.... Och inte fått något vettigt gjort för den delen heller. Förutom att flyttat sängen till fönstret igen, så nu kan jag iaf somna och vakna gott! I morgon blir det iallafall förhoppningsvis skola. Jag längtar till jul nu, julsånger snö och stäming, undra hur det blir med det i år. Förra året, och året innan har inte vart världens bästa men men. I år känns det som att det kan bli lyckat, det känns som att snön kommer komma eller ligga kvar på julafton och det känns som att allt bara kommer bli bra. I hope so. Jag vill måla om mitt rum, sådetså. Fast bror flyttar väl snart, lite bra och lite mera dåligt. Två rum till mig blir det iallafall i så fall.

inget vettigt alls att skriva idag, take it or leave it :)
man borde aldrig tappa intresset för sina vänner


katrimyramatildamelander



Du vill höra kärlekens tunga, säga orden igen,

Tala till mig. Jag hörde trummorna på stan, dom sa att du lämnat mig. Jag hörde vad demonerna sa, det är slut och ingen kan hjälpa dig. Jag trodde jag sett det mesta, det här var inte vad jag väntat mig. Låt mig höra kärlekens tunga, säg att du älskar mig. Kärlekens tunga, kärlekens tunga, aldrig skall jag glömma dig. Tala till mig.
Kärlekens tunga - eldkvarn (även bra med kent & håkan hellström)


Jag kunde aldrig tro att det var en låt som skulle få mig till tårar.
(Text mässigt, självklart. Men det är inte riktigt känslorna som låten beskriver som berör mig. Eller det är det väl men inte på samma sätt. Eller, äh vi skippar det, iaf så haha jag vet inte. whatever, den är bra och betyder iallafall.)
Men nu gör den det och jag vet inte exakt varför. Jag får upp bilder i huvudet från förra året. Den påminner så sjukt mycket om min röda halsduk som jag jag tjatade om att köpa i en månad typ. Det kan bero på att jag förknippar låten med jul, eftersomatt det var då jag äntligen hittade den, låten alltså. Och när jag tänker på jul förra året så får jag upp bilden av mig och malin på Lucia. (Då jag hade min röda halsduk) En av alla helvettesmornar då vi hade idrott, tidigt tidigt. Så vi skippade idrotten, åkte till skolan och satt och halvsov i soffan. Sen kom skolans stora luciatåg, om man ens kan kalla det för tåg, bestående av 3 personer. Det var lite roligt, sen blev det pepparkakor. Det är ett minne som satt sig, utan större anledning. Ett av många andra minnen. Jag bara tycker att förra året var så bra, jag gillade det. Men som tusen andra gånger förr så är det ju så det är, man uppskattar inte saker och ting förrän man kan se det bakom sig. Inget större som är fel just nu så jag vet igentligen inte var dessa känslor kommer ifrån, lite nostalgi helt enkelt. Låten är iallafall bra, 35 dagar kvar till julafton, kan det stämma tro?


katrimyramatildamelander -
nostalgi & tankar

tisdag

Nu ser man julgranen från bron och alla små barn som springer runt har fått på sig overallen. Det är höst på väg mot vinter, om det inte redan blivit vinter. Hur vet man det? Så var tankarna igår. Imorse när jag vaknade snöade det, så jag antar att vintern är här nu.

måndag kväll

Eftersomatt det går så jävla pissdåligt varje gång jag får för mig att träna så har jag nu lagt upp en strategi. Mycket på grund av att jag träffade Anna idag som fick inspirerad, igen. Simmade med henne för ett antal år sedan, och nu är hon en av de bästa i hela klubben. Tänk om jag fortsatt simma?!?! Okej, jag hade vart långt ifrån den bästa i klubben, men jag tippar på att jag hade mått bättre, och jag hade definitivt vart 1000 gånger bättre än vad jag är nu. Men strategin alltså, den går ut på att köra massa hundringar frisim på starttid, får väl börja att simma en för att se hur lång tid det tar, och sedan anpassa tiden efter det. Sen hade jag tänkt minska tiden för varje gång och jag ska iallafall komma ner till 1.30 minst! och det innan jag vet inte riktigt när. Men definitivt inte senare än sportlovet. Målet är att börja träna igen, inte i grupp utan ensam. Men det är så frustrerande att göra det när man känner sig värdelös, därav mål och strategi. Nu ska jag, åh jag vill. Jag hoppas att det går. Jag vill visa alla att jag kan nå dit jag vill, men framförallt vill jag visa det för mig själv, jag behöver det!

Det här med att köpa kamera innan året byter siffra blir nog ännu ett misslyckande, men men. Det som stör mig mest är att jag var så säker på att jag skulle klara av det. Jag ville visa att jag kan om jag vill. (än en gång för min egen skull) Men även det är svårt utan uppmuntran. Vi får väl se..

Min kropp har även börjat strejka igen. Hjärnan och resten av kroppen fungerar inte tillsammans, igen. Det är för jävla jobbigt faktiskt! Men så är det ibland, känns dock inte jättenormalt men det ska nog klara sig. Men ibland tröttnar man helt enkelt. yeah yeah nu ska jag sova. Eller först ska jag försöka komma någon vart i min jätteroliga (inte) bok, Robinson Crusoe. Den är seg och tråkigt skriven, men vad gör man inte för den livsviktiga skolan. Ska även analysera den i veckan hade jag tänkt, tillsammans med en massa andra tankar och skoluppgifter.

i can be your hero baby, i can kiss away the pain (?)

godnatt
katrimyramatildamelander

måndag

jahop. Vaknar tidigt och går upp och bestämer mig, trots överdriven trötthet, för att för en gångs skull komma i tid en måndag och stå ut hela dagen. För att sedan ta mig till kärra och träna barnen. Det visar sig då att enda lektionen jag har är svenska, om jag inte vill ha ett hål på flera timmar för att ha en halvtimmes mediekunskap som jag får stressa hem från för att hinna slänga i mig något att äta och springa till bussen. Nej tack. Svenskalektionen jag nu sitter på visade sig väldigt nödvändig (?) en genomgånng av lite text som vi själva kan läsa på porten. Snart ska jag hem, ta igen min sömn, plugga och äta lite och vara trevlig mot min sängliggande far, stackarn.

En uppgift om dagen ska jag göra har jag nu bestämt. minst!


katrimyramatildamelander

söndag

Nu har vattenpölarna fryst till is och bladen har blivit löv. Kylan biter sig in under kläderna och utan vantar är händerna förstörda. Nu är med andra ord höst på väg mot vinter. November kom som från ingenstans och det är inte mer än två månader kvar till jul.

Maskeraden igår var trevlig, mycket trevlig faktiskt. Blir som oftast lite seg nån timma på mitten, men så Pang Bom upp och sjung! Fruktsallad när nästan alla gott var inte heller fel, underbart gott faktiskt. Hemvägen var skum, fötterna ville inte röra sig så fort som jag önskat, nån gubbe ville hitta vägen. Snäll som jag är sa jag bara något så att han skulle gå bort från oss för han var läskig. Ännu en gubbe i bil denna gång som skulle hitta en annan väg och hade mage att fråga om vi skulle åka med. usch och fy! Men frisk luft innan sömn är bra! Fick Louise att lova att hon skulle ringa en signal så fort hon kommit hem så att jag skulle veta. Dock, snäll och trött vän som jag är hade jag glömt bort det så fort jag kom in i värmen och det mesta blev dimmigt igen. Så när hon ringde fick jag mig en lätt chock och var tvungen att tänka en stund.

Våran Irma verkade iallafall bli glad för presenterna, tur det! Var faktiskt över hos henne för en stund sedan och kollade på några avsnitt av one tree hill boxen (säsong1) trevligt trevligt.
Men nu sitter jag här i mitt rum och bara är död, alla andra gör nytta, jobbar eller tränar. Något att fundera på kanske?

/katrimyramatildamelander - comfused

Fredag

Jag ska sluta ta åt mig av allt så mycket nu, jag överdriver allting. Både bra och dåliga saker.
och vet du vad vännen, just nu innebär det att jag inte bryr mig mer alls för tillfället :)

Maskerad i morgon, kläder klart till det nu, katt blir det. Lite tråk men men. Blir säkert kul tror jag. Får se om jag lyckas skaffa fram lite alkohol också, eftersom att det blev lite strul med det och det finns så hjälpsamma människor haha. Allt är prima ballerina sådetså! Låter sarkastiskt men det är faktiskt det.
Broder gjorde kvällen igår, har så sjukt kul med den människan så det finns inte.

No more care, no more trouble, no more thinking and no more at all :)

Nu ska jag fortsätta med mitt nya liv och plugga lite en fredag kväll.

/katrimyramatildamelander - ingenting

torsdag

Jag förstår inte varför man ska skriva saker så komplicerat så att man inte förstår ett ord. Hur svårt kan det vara att skriva en text så att man förstår den? Jag syftar just nu på nationalencyklopedin. Man skulle ju kunna skriva exakt samma saker fast med enklare ord bara. Onödigt tycker jag. Fått en uppgift i Historian som går ut på att kartlägga vissa upptäcktsresandes resor, och duktig som jag är ska jag börja redan idag, dock går det inget vidare just nu. För det första förstår jag inte riktig vad de står om personerna, och för det andra är det bara efternamn vi fått på några av dem och då är det svårare att hitta. Cabot, är ett av namnen. Men slår man upp så finns det två, en John och en Sebastian och båda var upptäcktsresande vem ska jag välja?

Snart kommer bror hit, han har vart på väg hit sen i söndags, men handelskraftig som han är så går det fort. Iallafall så kommer han strax och det gör förhoppningsvis pizzan med. Mina stackars föräldrar är båda så sjuka att de inte orkar laga mat, då blir det hemkörd pizza. Gott det också.

Nu ska jag försöka plugga lite igen

katrimyramatildamelander

inte igen igen igen inte igen

Nu sitter jag i skolan, på en fotolektion. Vi ser en film som vi tydligen sett i ettan, vilket jag inte minns. Den kunde vart lite intressant utan en massa andra tankar i huvudet. Känns inte bra alls att jag kom till skolan idag, mår väldigt konstigt vet inte vad som är felet, men jag känner mig fortfarande inte frisk. Dock känns det bara som jättedåliga ursäkter men folk får tro vad de vill. Jag vet ganska bra hur jag själv mår. Vill hem och lyssna på musik nu, men slutar inte förrän om 3 ½ timme, och jag ska stå ut! (?)
enda tanken just nu är inte igen

timmar senare

känner mig allämänt ofrisk igen. illamående, huvudvärk och sådär jobbigt hängig igen. men jag ska ta mig upp i morn bitti iaf se hur det känns, brukar sluta hemma men det orkar jag igentligen inte så nej. maskeraden på lördag börjar gå mig nerverna också får se vad det blir. annars är allt fortfarande bra. trött och grinig bara.



tänkte att jag skulle avsluta kvällen med att se ett avsnitt av prison break. Då har jag självklart lyckats få ner en fil med bara ljudet, lyckat. ödet? gå och sov katri

allt ska bli bra, så bra så bra så ni anar inte :)
godnatt

tisdag

Att sticka och lyssna på musik är nog fan den bästa terapin om man vill slippa tänka helt! Med bra musik till känner man sig inte lika tantig heller, haha. Jag hjälper Nath lite med hennes bokanalys av Romeo och Julia, ganska intressant och trots att jag inte läst boken så kunde jag hjälpa lite iallafall. Jag hade så mycket hellre läst och analyserat den boken än Robinson Crusoe, för tillfället. Känns som om jag inte har något plugg alls, vilket jag vet att jag har, men eftersom att det än en gång är ganska långt till deadline så får jag för mig att jag inte behöver plugga. Vi alla vet ju hur det gick sist, satt sista veckan med allt! Jättebra verkligen. Och som alla andra gånger innan det lovade och svor jag att nästa gång ska jag börja med allt i tid! Ja hallelulija, nu jävlar det börjar bra. Sitter och gör andras läxor istället för mina, snällt men korkat Katri!!!

Allt känns iallafall ovanligt skönt just nu. Historian är dessutom äntligen flyttad så jag slipper hålet på 3 timmar och slipper sluta halv 4 i morgon, i själva verket slutar jag 12, underbart! Det tackar vi för Jolo, det var på tiden :)

För övrigt har jag fall in love i ännu en låt idag :)
Irene - Always On My Mind

/katrimelander

snabbt snabbt snabbt snabbt, snälla stanna världen en sekund!

Nu är det mörkt kallt och regnigt, med andra ord ritktigt höstväder!
Jag börjar längta lite till jul. Ljus överallt, julkalendern, julklappsshopping och allmänt mysigt bara. Lite snö är inte heller helt ovälkommet, men bara lagom mycket och varken slask eller is. Jag vill sätta på julskivan, känna känslorna bara, mys mys mys. Men det får vänta ett tag.

Tiden går läskigt fort, det är sagt förr och det har alltid vart sant. Men just nu går det i ruskig takt! Det känns som om det var augusti i går! Jag minns klart och tydligt när irma berättade om alla sina augusti månader som gått åt helvette, och hur glad hon var när det blev 1 september på grund av det. Det känns inte som att det var över 2 månader sen, helt ofattbart. Eller när jag Mona och Malin satt på spårvagnen och sa att nu är det bara 4 veckor kvar till lov! Vart tog de veckorna vägen? Nu har lovet vart och jag har knappt hunnit reflektera över det.

Det känns som åren från åttan bara har sprungit förbi, det känns inte verkligt. Väck mig ur drömmen nu, låt mig kliva av karusellen som går i 180, låt mig stanna upp och tänka en sekund!
Allt känns som igår jag hänger inte med längre! Jag minns fan dagen innan jag började sjuan, jag vicki och Louise var så nervösa det var fortfarande vi tre då. Ett typiskt gäng som hängt ihop sen 4 års ålder börjar sjuan tillsammans, det är som gjort för att de ska splittras, men det känns inte så längesen som det var, över 4 år sedan, nästan 5. Men det läsåret 2003/2004 är det senaste som gått i normal tid. Resten av åren fram till nu har sprungit utan att stanna. Mycket bra har hänt, mycket dåligt också, men det bra tar över så här i efterhand.
Men för guds skull, låt oss stanna upp, se vad vi har och låt oss hinna tänka, sakta ner några grader!


katrimyramatildamelander

måndag och skola igen

hade läkartid i morse, men doktorn var sjuk så det blev inget med det, och när jag fick reda på det kändes det inte lönt att skynda in till svenskan, så här sitter jag nu, och ångrar mig lite faktiskt. men så är det. ny tid i morgon då missar jag förhoppningnsvis ingenting förutom min sovmorgon.. jaja, nu ska jag nog äta lite frukost, packa min väska och sen ta mig till skolan. efter det är det träning med småttingarna.......

fredag

jaha då sitter man här, i klippan nere i skåne hos kusiner. dock är ingen i kusinfamiljen hemma så jag är helt ensam. jag och karro spenderade natten hos mormor och nu har vi åkt hit. jag är fruktansvärt trött. daniel och hans far är ute och kör motorcykel, lilla älsklings simon är hos en vän och leker och moster jobbar och karro är hos sjukgymnast. jag har med andra ord tråkigt. lite vill jag hem faktiskt, det är när man är bortom allt man kan få lite perspektiv på saker och ting och inse vilket liv man egentligen har. jag har idag kommit på att jag gillar mitt väldigt mycket, trots massa skit som finns, men den finns överallt så.
jag vill hem :)

nu ringer telefonen, jag vågar inte svara hm ska jag svara?:/
nu slutade det woho :D
nu börjar det igen faan då
finns för övrigt ingen bra musik här

hej tyck synd om mig ungefär

jag klarar inte av skolan, har aldrig gjort det. aldrig klarat av att få in en uppgift i tid och ännu mindre börjat med den i tid. jag förstår inte vad jag ska göra för att lära mig? jag lär ju uppenbarligen inte av mina misstag, och att folk säger till mig gör mig bara förbannad, jag tror jag har agressionsproblem, på allvar. ibland iallafall. dock slog det mig att det är "Lingonvecka" snart eller vad folk vill kalla det. det kan förklara mina utbrott och mitt dåliga humör under kvällen, också tårarna som rinnner av ren frustration över diverse skolarbeten. nu betsämer jag mig snart för att skita i historian... får väl få en ny jävla uppgift då, och göra den någon gång. en uppgift jag garanterat också kommer att skuta upp, men så får det nog bli. dock vet jag att jag kommer ångra det så sjukt mycket, och jag kommer få höra 10 gånger om att det var dumt att inte göra den. men jag orkar verkligen inte nu.
jag vill inte höra "i told ypu so" men det är precis vad jag förtjänar, för just nu känner jag mig riktigt jävla jättedålig. jag vill verkligen lära mig, jag vill kunna en massa saker. och jag vet att jag i framtiden kommer att lära mig alla de språk och ämnen som jag vill kunna. men just nu orkar jag bara inte. jag vet att många som läser dettta bara skrattar åt mina tankar om att jag nån gång ska lyckas, åt att jag nån gång ska orka lära mig ordentligt. men jag vet att jag kommer det! jag vet det för att jag vill det, jag bara vet. och jag ska visa er alla. men just nu har jag verkligen inte ork.
jag vet att folk skrattar, för det är alltid så, jag har alltid fått höra det och kommer garanterat att få höra der mer, för folk i min omgivning kan verkligen inte tro på varandra och inte sig själva. det är så jävla synd. man går miste om så mycket bara på grund av det. men jag tror på mig själv, jag gör verkligen det. och jag tror på er, verkligen. jag tror att ni kan lyckas om ni vill. Bara önskar att ni kunde få in det i era trångsynta hjärnor och bara förstå det.
resten är upp till er.

men som sagt, för tillfället ingen ork alls, visst förstår ni inte så okej, jag bryr mig inte. men sluta döm för i helvette!! folk i allmänhet bara.
min hosta börjar göra mig orolig nu med, av diverse olika informatiom som jag inte orkar rabbla.

men men , skåne i morn, bort från spårvagnarna en stund. mys :)


btw, jag får alltid höra att jag är negativ, men jag tror iallafall på mig själv och på de flesta andra. alltså att vi kommer att lyckas om vi vill. det är mer än vad de flesta som klagar på mig gör. sådetså.

godnatt,
 
katrimyramatildamelander - i tankar

RSS 2.0