Bilderna jag talade om




Skådespelarna Marlon Brando 1924-2004 och James Dean 1931-1955
Bilderna vet jag inte vem som tagit.
Filmstjärnagrejset kanske inte stämmer,
men färgerna (eller de icke existerande färgerna) gör iaf.

30 September, 2008

Satt och rotade i några av alla de för många lådor som finns i detta huset förut. Jag hittade två mycket, mycket snygga bilder på två unga män. Bilderna är svartvita, attityden och personligheten är stark, och om jag säger att bilderna är i filmstjärnestuket, förstår ni då vad jag menar? Jag gillar det!

...och helt plötsligt bara flödar idéerna till att gestalta människan med kameran. Dock får de ultimata bilderna vänta till någon anna gång. Till fotouppgiften blir det lättaste och kanske tråkigaste lösningen av alla idéer jag plötsligt fick. Plötsligt känns det som att det är hur lätt som helst att gestalta människan på bild! Speciellt om man får jobba med motsatser och små små detaljer. Och redan vänner, börjar jag tvivla på om mitt projektarbete är en bra idé, nu när jag fick massa andra roliga idéer. Precis som ni sa. Förutsägbar är man, men det är väl bara att köra på.

Skål! :)


23:59

Efter lite alldeles försent kvällsprat med en av de allra bästa har jag nu insett att detta kommer att bli både dagens och morgondagens låt för min del. Tillsammans med dagens hittills. Usch blev det rörigt nu? morgondagens (tappade helt bort videoverisionen och orkar inte leta), dagens.

Ännu en gång, godnatt och sov gott.

29 September, 2008

Är väl en bra dag, träningen gick förvånansvärt bra. Barnen i första gruppen var som utbytta mot änglar, näst intill för att vara dem i alla fall! Riktigt kul att träna dem idag igen. Dock var även andra gruppen som förbyutt, mot det sämre, jösses! Men man kan inte få allt. Nu har jag däremot insett att min idé för fotouppgiften gestalta människan inte håller, vilket gör mig lagom stressad! Klart på torsdag ska det vara och jag hatar att sitta dagen innan och hitta på nödlösningar när det gäller foto. Får slå mitt (inte) kloka huvud ihop med min (inte) kreativa sida i morgon antar jag. Skola i morgon, önskar så att jag hade lyxen att få vara ledig som vissa andra är på tisdagar! Blir nog till att som vanligt åka hem på håltimmen, får se. Nu är jag så trött och stressad och seg så jag måste nog sova. Märker inte ens vad jag lyssnar på, vid en närmare titt på spellistan insåg jag att detta var låten som var på. Kommer väl bli bannlyst för resten av livet nu eftersom jag erkände att jag ens har låten på datorn.

Godnatt gott folk!

28 September, 2008

Vaknade, tog det lugnt. Telefonen ringde, pratade en trevlig stund med Irma. Sprang, gick för jävligt. Kom hem, duschade, halvsomnade under mitt varma täcke. Vaken, ska äta. Håkan i fredags var bra, men knöandet var just denna dag inte min grej. Letade upp Natalie och stod långt bak och lysnade på den underbara musiken. Och framförallt, saxofonen! Väntandet var dock trevligt. Återknöt mig till de andra, åkte hem med Malin. Jag mår bra.

:)

27 September, 2008

Jag är så trött nu, och jag har inga förklaringar, ursäkter eller vettiga saker att säga. Det viktigaste nu är att jag vet att ni finns där, som jag funnits för er.

00:22

Det var Håkan ikväll, och det är klart att det är bra. Men jag känner inte av den underbara magin som fanns förr. Hela min kropp ömmar, och jag kan som vanligt nu för tiden inte tänka klart. Nu ska jag se på Heroes tills dess att jag somnar med datorn i knät. Det var ett tag sen. Får väl uppdatera utförligare i morgon. Funderar på om jag ska ge mig ut efter en skinnjacka i morgon med.. Godnatt

25 September, 2008

Sitter framför datorn och är allmänt tom i huvudet. I takt med att höstmörkret faller utanför fönstret försvinner även tanke efter tanke, rätt skönt. Dagen har inte vart rolig precis, men det var fint. Det hade underlättat att slippa vara ensam hemma för tillfället. Ska strax ta tag i mig själv och förbereda mig för EU-debatten i samhällskunskap i morgon. Funderar dock på att sno ihop en äpplekaka innan dess, vi har nämligen hela köket fullt med äpplen, känns det som, som ingen behagar äta. Mer än Irma då. I morgon blir det Håkan Hellström, det lär bli bra!

Kan bjuda på lite bilder från senaste väntan på Håkan Hellström. Detta var på siesta i våras. Själva konserten missade vi i princip av olika omständigheter men de lilla vi hann se innan Irma fick en förödande smäll i huvudet var helt sjukt bra. Så hoppas att det blir ännu bättre i morgon!


Irma Johanna Lydia Isabell Natalie Katri


Katri

22:23

Sprang idag, blir mer sällan än det borde, men det gick hyfsat och var underbart tillfredsställande. Dock fick belysningen för sig att strejka så det blev en mörk historia. I och med springturen slappnade min kropp av totalt, det känns som om veckor av stress och annat jobbigt bara rann av mig, efter detta fyllde jag vårat alldeles för lilla badkar med varmt vatten och somnade nästan, underbart. Nu börjar dock de som rann av mig komma tillbaka. Känner mig stressad och pressad från olika håll, helt ur form och helt jävla snurrig. Det har inte gått mer än en månad sen sommarlovat och jag känner redan att jag behöver semester igen.

Här har ni i alla fall en bra låt!! >

Katri

24 September, 2008

Pallrade mig upp ur sängen i morse, tog mig iväg till skolan - i alldeles för lite kläder som alltid- bara för att få reda på att första lektionen är inställd, så nu är jag på vippen att sjukanmäla mig och åka hem. Men det kanske är dumt, är dock inte helt frisk men... Oerhört dumt att missa naturlektionen dock, jag är nog duktig och stannar ändå. Usch.

23 September, 2008 - kom igen nu, lyckan finns ju där!

I hela mitt 18åriga liv har jag varit blond, så jag kände att det var dax för en förändring. En flaska röd färg för att undvika gröna toner, och en flaska brun färg för själva förändingen, och en snäll Irma som både följde med mig och valde och sedan kletade i smeten i huvudet på mig. Och jag blev rätt nöjd, känns skönt. Lär däremot slänga i ännu lite färg för att få det lite jämnare, men inte förrän nästa vecka då pengarna kommer.

Suttit och jobbat med engelskan ett tag nu, och det är inte alls så pestigt och jobbigt som jag hade för mig att det skulle vara, det går rätt bra istället. Dock är det frustrerande att mitt ordförråd är så hemskt dåligt som det är, men det ska jag göra något åt. Problemet är inte att jag inte vill lära mig språk, för det vill jag verkligen, det är snarare sättet att lära sig på som är problemet. Som vanligt har jag en dröm om att det kommer gå bättre i framtiden, om jag tar upp språkstudier då, när det finns mer tid. Men vi alla vet väl att det bara är en dröm? Tiden springer iväg och det är ingen idé att vänta, speciellt inte när jag faktiskt har avsedd tid och gymnasiepoäng för att lära mig? Lite mer fokus på engelskan nu helt enkelt, och senare andra språk. Drömmen är ju att i alla fall klara av minst fem språk, och det ska jag ge mig fan på. Just nu känner jag dock att jag vill ha allt gjort och visa att jag lyckades.

Folk talar om att lyckas. Folk som lyckas med livet tidigt, folk som inte lyckas alls, folk som alltid lyckas bättre. Men hör och häpna nu, det kommer alltid finnas folk som du tycker lyckas bättre, man kommer aldrig känna sig helt nöjd om man inte bestämmer sig för det. Jag tror inte på att vänta på lyckan, eller att sitta och värdera andras lycka, ta tag i den själv! Lev det liv du vill leva, ge dig fan på vad du vill och lös det! Lyckas inte den exakta planen (vilken den förmodligen inte gör) så kommer du lära dig något på vägen, kanske till och med hitta en ny väg, en ny dröm som däremot kommer att lyckas. Helt enkelt, sluta värdera andras lycka och ta tag i din egen. Jämför inte, känn efter själv. Är du lycklig? Varför, varför inte? Barn i leriga hus i fattiga länder kan vara lyckliga, då kan väl vi med? Allt handlar inte om att framgången behöver synas för andra, det viktiga är att man känner själv. Kom igen nu, ta tag i lyckan! Lev erat liv och satsa på det som känns bra!
Oj vad seriös och cynisk jag låter, men jag tror faktiskt på det. För tilfället.

Förövrigt, på fredag är det Håkan igen! :)

Nu ska jag fortsätta med engelskan, glosplugg!
Katri

18 September, 2008

Det känns som jag är på väg ur trsäket igen, känns bra! Är på hyfsat gott humör och rummet är såpas städat att man ser golvet igen! Det är nämligen så att min garderob är helt åt helve sönder och rasar ihop bara man så mycket som tittar på den, så mina kläder flyttade ut ur den till min soffa där de bildade en hög som ganska ofta ville ut på promenad i resten av rummet. Nu har dock kläderna tröttnat på golvet och soffan och har därför flyttat tillbaka in till sin rätta plats. För tillfället i alla fall. I morgon tar jag tåget ner till mormor direkt efter skolan och träffar henne och kusin. Åker dock hem redan på lördag igen. Ska bli trevligt.

Dessutom vänner, har jag nu med Louise hjälp hittat låten jag letat efter i några dagar. Jag hade ingen aning om vad dem sjöng, vem som sjöng eller vad låten hette. Det enda jag visste var att det var trumpetljud i, haha. Det visade sig dock att jag hade fel, det är nämligen saxofon! Hur som helst, lyssna! Låten i övrigt är kanske inte den bästa, men lyssna på saxofonen, det är så sjuinihelvetes bra!! Jag vet inte riktigt vad det är med mig och blåsinstrument, men i rätt miljö, tid och ton är det riktigt, riktigt jättegrymt bra. Även Håkan Hellströms verision av visa vid vindens ängar innehållet många, men speciellt ett riktigt underbart stycke med saxofon och hela slagverksansemblen! (stavning på det?)

Katri

23.21

evolution, reproduktion, mutation..... - naturkunskap b drog igång idag för min del idag. Det är ungefär lika roligt som matematik är för mig, helt jävla obegripligt! Dessutom fick jag ett samtal av min far på väg till träningen förut idag.. Det innebar att jag fick informationen om att någon (bekräftat) påtänd människa haft väldigt kul med en sten, och därmed låtit den flyga rakt in i vårat köksfönster, sånt känns ju alltid mycket roligt! Som tur var gick stenen bara igenom två av de tre rutorna som utgör hela fönstret, men ändå. Såg förmdoligen även den här mannen som gjorde detta driva omkring på morgonen innan jag gick till skolan, så tur för mig att jag inte gick ca 90 minuter senare för då hade jag bokstavligen talat blivit förlamad av skräck om jag sett eller hört en sten flyga in genom fönstret och trott att någon ville åt mig.. Ha ha

Godnatt

17 September, 2008

Sitter i skolan och stör mig på halva livet mest. Händer inte så mycket, hade en hemsk engelska lektion som tillslut gick helt okej dock. Jag är nog inte inne i den bästa tiden av mitt liv just nu, allt känns bara jobbigt och skolan går inte så bra som den borde. Förra veckan var veckan då jag 4 av 5 möjliga dagar glömde något viktigt hemma. Denna veckan verkar det vara sömnen som tagit över, försov mig i måndags, var sjuk i går, försov mig idag... Vi får väl se hur detta fortlöper. Jag vet inte ens vad jag vill eller borde eller någonting alls. Ingen bra tid för tillfället helt enkelt.

Coldplay är däremot bra som alltid.

Katri

14 September, 2008

Känner mig inte riktigt i form, gör saker jag inte borde och orkar inte tänka på konsekvenserna. Orkar inte mycket alls om jag ska vara ärlig, vet inte vad som händer. Jag ber om ursäkt för sättet jag beter mig på vänner. Men jag tror att jag behöver en time out, eller kanske inte, vet inte. Gårdagen var i vilket fall lyckad, förkrök hos Lina som fyllde 18! Trevligt trevligt, senare åkte vi till någon lokalfest som ägde rum inne i ett berg, det var lite blandat folk men trevligt ändå. Lokalerna var grymt tuffa. (Se efter själv:) Trevligt folk, billig alkohol och ont i fötterna! Idag blir en seg mysig söndag förmodar jag! Graderna står på under 10!! Det är nästan så att det är höst på dödligt allvar nu för tiden, solen lyser dock och håller den obligatoriska höstdepressionen borta ett tag till. Höstkläderna är däremot det väldigt positiva med hösten! :)

Katri - förlåt

12 September, 2008 - sinnesrubbad?

Ätit alldeles för mycket mat, mår så illa att jag skulle kunna kasta ur mig allt igen. Börjar tappa lite perspektiv på saker och ting med, känns som små små saker äter upp min hjärna bit för bit tills jag inte fattar någonting alls längre, förstår inte ens vad jag själv säger eller menar idag, men det lär ju gå över. Nu ska jag duscha och hoppas på att jag vaknar ur mitt alldeles för konstiga sinnestillstånd.

Katri

20:41 Håken Hellström

Kom att tänka på pianospelandet i nu kan du få mig så lätt när den spelas live, det finns faktiskt inga ord för varken låten eller spelandet, eller för resten av låtarna och bandets insatser faktiskt. Men som sagt piano, och även sången, saxofonen och finn på slagverken är nog det jag faller för mest. Och vet ni vad det bästa med allt är? Snart är det dax igen!! 22 september på lisebergs stora scen. Och det bara måste ju bli bättre än sist? Kommer dock nog alltid att hålla fast vid att inget någonsin kommer att slå spelningen 16 september 2005 på samma ställe, jag vet, jag påpekar det varje gång, men så är det! Hur som helst så blir det 7e gången om man räknar med de underbara minutrarna på siesta innan allt urartade.

Måste ännu en gång bara påpeka PIANOT I DENNA LÅTEN!!!! speciellt när sången tystnar.
http://www.youtube.com/watch?v=DSD1JUWUkN8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Z8TOrYzuM5I

Sitter nyduschad i en alldeles för stor och underbar tröja och ska som vanligt lägga mig och läsa en stund. Orkar inte plugga mer idag och det är grymt bra avkoppling och rensar hjärnan från onödigt jobbiga tankar.

För övrigt har jag än en gång fastnat för en låt och ett band jag lyssnade på för några månader sedan. Vet inte om någon minns? Until June - sleepless
Katri

11 September, 2008

Fotolektion och klassen som idag bestod av 5 pers har humorn som 12åringar, men jag gillar dem ändå. Redovisning vilket innebar mycket snygga bilder, och en faktiskt, för en gångs skull nöjd Katri. Snäll som jag är lovade jag malin att vänta på henne tills hon slutar vilket är en timma efter att jag slutat egentligen. (Lite tid till plugg tänkte jag) Ångrar mig lite, som vanligt. Är så trött så att jag skulle kunna slockna på en sekund. Men istället för att sova sitter jag med matteboken och förstår faktiskt en hel del, fram tills nu, det går i snigelfart. Funderar dock på att ge upp för tillfället.... Jag har för övrigt glömt min plånbok hemma!! Idiotiskt rent ut sagt.


11 september idag dessutom.

10 September, 2008

Jag minns inte ens hur denna dagen började, bra eller dåligt? Men kan tänka mig att den inte började super, det borde jag ha kommit ihåg. Hur som helst blev den inte bättre när jag fick reda på, 2 minuter innan lektionen började, att nu ska ni ha naturkunskap! Ehm jaha? Varför har ingen meddelat oss om detta???? Blir så trött. Finns inte med på schemat för det har dem inte lyckats fixa och inte ens ett mail har någon orkat skicka till oss. Att rektorn var inne och pratade på lektionen innan var däremot dagens höjdpunkt, gud vad vi älskar honom! Ironi. Det var rätt skrattretande i alla fall.
Kunde i vilket fall inte gå på naturkunskapen eftersom att jag, som jag nämnde i tidigare inlägg, nu även är tränare en dag till i veckan, just på onsdagar. Hade jag fått reda på detta i morse kunde jag tagit med grejer och hunnit båda men eftersom vår skola som sagt har stora brister när det gäller information mellan lärare, ledning och elever så blev detta inte fallet. Träningen gick väl sådär, var så tom på idéer att jag inte ens kunde lära ut något vettigt, i all min frustration hoppade jag, till simmarnas lycka, i vattnet med kläder på. Blev dock bara blöt från midjan och neråt, och förutsägbar som jag är har jag alltid med mig torra underkläder så att jag kan gå hem torr! Detta har jag mest för att inte världen ska gå under om någon får för sig att putta i tränare Katri i vattnet, men det duger för mina frustratoner också. På väg hem lovade jag mamma och pappa att handla, vilket jag ångrade så fort jag gick in i affären! Det är nämligen så att de håller på att bygga om vår ica kvantum till ica Maxi. Tillslut har jag lärt mig stå ut med det mindre kaoset som blir av att bygga om och hålla på, men idag var det extremt. Ingång och kassor var på helt nya ställen, inne i affären fanns inget där det borde och när jag letat i 78 år efter nån medecin till mamma frågade jag vart den fanns, och fick då det underbara beskedet att den inte fanns i sortimentet just nu. Hallelulija! Till råga på detta vägde dessutom min väska och den fullproppade handlingskorgen inte lite! Jag ville bara ställa mig och skrika en stund. Behöll dock skenet uppe och nu är jag äntligen hemma, och ska se fram emot att få sova en stund i natt.

Nu är jag tom på ord, ska gå ner och äta lite vindruvor som jag fick med mig hem från ombyggnadskaoset.
Hej!

Katri

skål!

Vi har utökat träningen för de mindre till två dagar i veckan, så nu måste jag springa till bussen!!

9 September, 2008

Glömde påpeka att vi fick en ny simmare igår, det visade sig att hans mamma hade mig på dagis, dock mindes jag inte men ändå. Världen är, som konstaterat tidigare, väldigt liten. Nu är det engelska lektion, tyvärr. Som tur är för mig är den bara 45 minuter lång. Nu fick vi en gåta som vi ska lösa. There are six eggs in a basket. Six people take one egg each, but there is still one egg in the basket. How? Någon som kan?:)

Tydligen ska vi ha något muntligt i morgon, jag är inte riktigt helt med känner jag. Hate this. Folk står och ber om att få prata i mer än minut, för en minut är alldeles för lite tid tydligen. 10 sekunder hade vart alldeles tillräckligt och för mycket för min del. skjut mig? Förjävligt att denna kursen spelar ganska så stor roll i resten av livet, annars hade jag lätt hoppat av kursen direkt nu på momangen.
Katri

8 September, 2008

Hej!
I morse försov jag mig, (trode jag) istället lyckades jag komma en timme förtidigt till skolan. Mycket lyckat. Fick lite gjort och lånade utrustning till kameran i alla fall. Så idag har jag fotat mina bilder till temat natur. Hoppas att dem duger för en gångs skull. Är som vanligt aldrig helt nöjd, men detta var ett värdelöst tråkigt ämne att fota tycker jag så var svårare än vanligt. Men jag har som sagt gjort det, och får väl göra arbetet runt om extra nogrant så att det blir lite lite bättre. Malin hjälpte till och assisterade mig, vi båda är fulla av myggbett nu, wonderful. Senare åkte jag iväg till träningen, och idag var det faktiskt riktigt riktigt roligt! Känns mycket bra. Åkte hem, slängde i mig mat, borstade tänderna (innan 10! vad händer?) och nu sitter jag här, ska strax lägga mig för jag är hur trött som helst. I morgon blir det helvetes dag i skolan igen med 6 timmars hål, ensam. Men datorn och plugget får göra mig sällskap. Om jag orkar komma upp i tid kanske jag kan lyckas få tag på serierna som kommer i natt så att jag har något lite ovettigare att göra. Fortfarande är det Band of horses - Marry song som gäller, jag bara älskar den, speciellt vissa bitar, som alltid.

http://www.youtube.com/watch?v=D4uNSMRMR8U Samma som igår...

Sleep well!

7 September, 2008

Seg helg, rätt skönt. Vaknade upps hos Irma i morse av att dem rev badrummet för renovering. Det var ingen snäll väckning vill jag lova. Borrar som lät som att hela huset skulle rasa samman, och jag överdriver inte en sekund! Rätt hemskt var det faktiskt. Men vi åt i oljudet och sen cyklade jag hem, bara för att somna igen tydligen. Träffade irma igen, vi cyklade för att träffa Natalie och se lite på fotboll, jag såg inte en sekund av matchen, men det var trevligt ändå. Sen hem igen och ut och fota lite, vilket jag även lär göra i morgon för att komplettera de bilder jag redan tagit. Hem igen, lagade mat med min far, åt den och nu några timmar senare sitter jag här med tandborsten i munnen. Godnatt.

Band of horses - Marry song
http://www.youtube.com/watch?v=D4uNSMRMR8U

22.30

Mer opepp än vad jag är och vart under andra halvan av dagan går nog inte att vara känns det som så jag bangade sammankomsten hos Louise ganska rejält fort, vilket man förstår med tanke på klockslaget. Ska dessutom upp om cirkus 7 timmar så kände att det var lika bra att gå hem och sova bort det irriterade och samtidigt få lite mer än för lite sömn. Så nu ska jag spendera resten av fredagskvällen genom att dra på mig myskläder, stoppa i mig lite glass och begrava mig i en bra bok, för att seda falla in i djup underbar, och förhoppningsvis, drömlös sömn. Det ni.

Hoppas på en mer peppad dag i morgon, godkväll.

5 September, 2008

Andra veckan slut. Känns bra. Ikväll blir det till att besöka Louise och träffa lite folk, och i morgon bitti blir det simträning, som jag egentligen lagt av med. Men de behövde hjälp och jag är snäll, ska även träna själv. Däremot är det en timme tidigare än vanligt, men det blir nog bra. Förhoppningsvis är det lagom kallt när jag går runt halv 7tiden så att jag kan få använda min nyinköppta gigantiska halsduk. Rummet är dessutom halvstädat och ser fint ut igen, dock skulle ett eller två drag med damsugaren behövas. Mamma har lämnat mig och pappa för jobb med folkets bio och befinner sig nu i stockholm/malmö/visby eller vart hon nu är denna gång? Så det blir pizza för mig och pappa lite senare, som jag bakar för en gångs skull, på hans recept. Han är dock och köper ingredienserna. Ingen låt har jag i dag och pengarna börjar som vanligt försvinna i större och mindre skalor utan någon som helst logik. Ha en trevlig helg gott folk!

Katri

21:19

Idag;
Men i tusen år - Sibiria
There she goes - Babyshambles

Godnatt. i mycket mer än okej tid för en gångs skull.

4 September, 2008

Läser på en del om den pågående konflikten mellan Ryssland och Georgien, för att kunna skriva en vettig sida text om den. Det går rätt bra, bortsett från att jag blir så förbannad att jag bara vill gråta. Jag förstår inte vitsen med krig, jag gör verkligen inte det. Storhetsvansinne förmodar jag är problemet bakom de flesta krig, med inslag av miljoner andra saker offcourse, men jag förstår mig verkligen inte på det. Varför skulle någon vara mer värd än någon annan? Vad spelar ursprung, språk eller kultur för roll? Jag blir så trött!

22.10

Nytt utseende, detta var dock inte min storartade plan, den lär dröja. Men kände att sommarebilderna och "here comes the summer" inte riktigt passade in längre. Detta får duga. Brukar dock ta ett tag innan det uppdateras. Patience!

20:59

Jag känner mig som en dum jävla höna! Sitter här med två debattartiklar, ska beskriva hur de två olika skirbenterna ser på Ryssland-Georgien konflikten, inte så svårt kan tyckas. Det tycker inte jag heller. Om det inte hade varit för att jag verkligen inte kan få in ordens mening i huvudet, jag fattar verkligen ingenting av det som står. Det är bara tomma meningslösa ord som jag verkligen inte kan binda samman. Jag måste vara knäpp, men jag förstår verkligen inte, och det är så förbannat frustrerande!! Suck, känns som jag är 9 år och har fått tag på en "vuxenbok" där jag såklart kan läsa orden, men inte förstå innebörden i dem.

3 September, 2008

Det är åska i luften och det blåser som der gör på hösten. Plugget har jag som vanligt ingen som helst ork att ta tag i så jag har istället börjat att på nytt läsa Stieg Larssons trillogi. Inte vidare smart eftersom jag då inte kommer att göra något vettigt som har med böcker och skola att göra förän jag läst alla tre böcker, vilket är 1903 sidor. Och jag är för övrigt inte världens snabbaste på att läsa för tillfället. Vi får väl se om jag lyckas göra ett undantag, har i och för sig inte så mycket val. Det är dumt att halka efter i skolan redan vecka 2. Jag vill vara klar med gymnasieutbildningen nu och börja leva lite. Efter det ska jag läsa lite till på skola (med förhoppningsvis mer entasuiasm) och sen, om jag kommer på vad jag vill bli även utbilda mig. MC kort och körkort är även det saker som ska fixas. Gud vad jag är rolig idag, framtidstjat och storartade planer.

Nu flög det en hellikopter förbi utanför fönstret, dock ganska långt över huset men ändå tillräckligt nära för att få träden att röra lite mer på sig. Senaste månaden har det var hellikoptrar här minst varannan dag, utan överdrift! Börjar bli rätt tröttsamt med allt detta, inte för att jag märker det mer än att jag hör titthellikoptrarna som tätt, men man börjar ju undra lite. För övrigt hade det inte vart fel att få åka i en någon gång.

Nya planer för kamerans användande och bloggens design finns också, men det lär dröja ett tag innan det märks. Nu kom det väntade regnet! Hade vart underbart att bara kunna göra ingenting just nu, utan skuldkänslor över skolgången.

Idag tänkte jag dela med mig av en låt också! Babyshambles låt There she goes är det alltså som gäller idag. Hittade inget jättebra på youtube så jag uppmanar er att hitta en bättre verision själva. Lagligt eller inte? Jag har inte sagt något. Här får ni hur som helst ett litet hum om hur det låter. Refrängen är det som är bäst :)
http://www.youtube.com/watch?v=sgwy7tM5bH8

Katri

19:12

Det bådar inte gott att skoldepressionen är här redan efter en vecka och två dagar.

2 September, 2008

Idag är en dag då jag inte har någon speciell låt, eller ett speciellt band att rekomendera. Idag lyssnar jag sönder i princip alla låtar istället. Är riktigt taggad på att ta mig ut i skogen och springa idag, dock lät inte min mor lika taggad. Får se om jag kan få med henne ut, annars får jag väl springa ensam helt enkelt, det brukar gå värdelöst så jag håller tummarna för att hon orkar! Igår startade måndagsträningarna upp igen, och det känns faktiskt skönt, barnen är ju faktiskt riktigt roliga att träffa när de lägger den sidan till! Får se om det även blir lite simträning för egen del i höst, det är ursprungsplanen i alla fall.

Nu ska jag räkna ut sista mattetalen på nuvarande sidan hade jag tänkt.
Katri

RSS 2.0