tjong i buljongen

Jag är helt fast i gitarren, det betyder dock inte att det går strålande, men det ska gå - det ska gå! Bror Linus har flyttat hit igen en stund då de fixar i hans lägenhet, trevligt tycker jag. Just nu verkar han dock vara spårlöst försvunnen? Nu kanske jag borde börja tänka på packning? Lite i alla fall. I morgon är det ju jobb och på fredag är det hejdå sverige, våren och hej finland, vintern.
Nej, något vettigt nu -kanske. Hej!

Sådär kan jag med spela, lätt.


the day

Igår var den där dagen. Dagen då det var ljust när jag gick från måndagsträningen. HÄRLIGT. Dock var ju allt annat under dagen mindre bra så jag sort of glömde bort det. Nu sitter jag i nystädat rum med tända ljus och bara trivs för mig själv. Ska väl plocka undan synten och gitarren från sängen så att jag kan sova nu. Det är synd att jag inte lyckas spela ordentligt på de båda instrumenten, men men! T å l a m o d, typ. Godnatt gott folk!

Jo, jag vet. Men jag orkade inte hämta en riktig kamera eller tända lampan.

väldigt konkret

Å vilken jäkla dag. Redan förbannad och sedan fylls hjärnan av idioter. Varför ska dessa människor få förstöra folks liv och människors frid.

Jag förstår inte hur vissa folk är funtade. Jävla as.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.341225-foraldrar-informerades-om-overgrepp


Eller hela händelsen i Bjästa. Jag förstår inte, jag kan inte förstå!!!

Och detta är bara två exempel, två av jag vet inte hur många. Säkert miljontals fler än man tror, och redan den siffran är extremt hög.

AVSKY

tidstjuvartarmintid

Det är inte bra att sitta uppe sent bara för att man kan, nu är jag stressad över allt jag skulle fixa med. Jag hatar att gå upp efter 11.00. Jag lär mig aldrig. Hej!

Mycket skarp bild från fredagen på Nivå


love the life

Hoho jaja, jag har nu lånat mig en gitarr! Så här sitter jag och plingar. Lagom tråkigt att folk i huset ska sova dock, gör mitt bästa för att spela tyst men nu kom mor och sa till. Egen lägenhet ja tackkkkk. Jag kan än så länge spela blinka lilla stjärna, mycket svårt. Tog ju en evighet att få instrumentet stämt, och den är förmodligen helt åt helvet men äsh. I morgon ska jag inte jobba, behöver andas lite. Upp och fixa ska jag dock i alla fall så sömn vore nog en bra idé nu. Godnatt!

När jag nu såg glasögonen jag glömt att jag har på mig slog det mig att jag kanske borde få tummen ur och trixa linser. Ja, det får bli någon dag.

konst é att förstå

Ja det där med utgång blev det inte mycket med. Var ute och åt med familjen, mycket trevligt. Kände mig dock oerhört asocial, förlåt! Trött, hängig, ryggont som bara den, sjuka på g, och ja - sömnbrist. Efter det mötte jag i alla fall upp vänner Irm Johanna och Nath, vi tog oss till Irmas tvillingvänner och deras vänner där vi snackade bort en del tid - trevligt. Sedan mot haket, i kön kände jag att nej, jag skiter i detta. Var alldeles för trött och ryggen gör fortfarande ont, vad har jag gjort? I vilket fall är det mycket skönt att vara hemma nu, snart ska jag krypa ner under täcket och ta igen förlorad sömn. Denna vecka har det varit mycket.

Bortglömd låt

heaven is a place on earth

Middag with familly och sedan ut igen. Have a good night!
Jag har bytt färg

friday im in love

Efter gårdagens blogginlägg var det våfflor som gällde, sedan satte migränen igång med full kraft. Jag la mig i mörkret, och somnade (innan 21.00). Sov och sov och sov tills tidigt i morse, med undantag för någr minuter då jag vaknade och borstade tänderna, då jag otroligt nog höll på att försova mig. Jobb idag hela dagen. Mellan 8.00 och 13.00 stod eller gick jag konstant. Det är lätt att hamna i sådanna situationer, man glömmer liksom bort att man är trött. Så när jag väl satte mig ner, ja då var det knappt så jag orkad ställe mig igen. Men det gick, nu är jag hemma.

Vad gäller din kommentar Malin så sitter min lön ej på sparkontot än, men SNART

Helgen
Fredag: Färdigjobbat, hem till Pernilla med folk - utgång
Lördag: Träna barnen, träna själv, middag på gyllene prag med familj, utgång
Söndag: Jobb med minstingarna och sedan förhoppningsvis slappt
Sedan drar vi igång igen. Härligt. En vecka sedan drar jag en stund, till kylan förvisso men ny miljö.


visa vid vindens ängar

Vänner, fiender och ni andra. Denna sång i denna version, minut och sekund 2,42 men framförallt 2,46 och en bit framåt, då vrids volymen upp och gärna lite väl mycket. Eller i hörlurar på spårvagnen. Då mår jag finfint vill jag lova! Några andra som mår finfint idag är föhoppningsvis kusin & Mattias... Det är nämligen så att de vart i upploppet av graviditeten och jag idag när jag avslutat babysimmet tänkte höra av mig till dem och se hur landet låg. Men när jag är klar och plcokar fram telefonen har jag fått ett sms av faster som precis blivit mormor. Kul kul tycker jag, en flicka blev det! Tänk att vara född på självaste våffeldagen hoho. Farmor, nu är du gammelmormor! (Utan att vara elak)


05.35

God morgon. Jag vet någon som kommer att somna som ett litet barn ikväll. Är redan trött - good luck me! Hejsvejs

looking for inspiration

Kingdom of heaven på tv, jag ska upp strax innan 05.00 i morgon, jag borde sova typ nu. Filmen har jag sett, jag har tillochmed analyserat den, då borde den inte locka, inte värd att se igen. Men jag vill se den, och jag borde sova. För övrigt känner jag mig förkyld och halvt febrig, jag som har helgen fullbokad. Jobb i morgon i alla fall sedan får vi som jag faller ihop eller om det mirkulöst går över. Får bortsa tänderna i pausen på filmen och sedan se om jag somnar eller ej. Så nu vet ni. Hoppas på att jag håller frisk. Night

bra dag

Började jobba vid 1 idag, det var skönt. På fritids blev det, barnen är så jäkla goa, oftast. I morgon jobbar jag 2 timmar på morgonen, 06.00 - 08.00. Ska öppna och ge de tidiga barnen frukost typ. Efter det ska jag hem en vända för att sedan ta mig till gymmet med Louise och efter det åka och jobba med bebisarna. Känns jobbigt men otroligt skönt att ha en fullplanerad dag. Lär lägga mig i god tid ikväll kanske? J A

Idag var det nästan varmt
Det är fortfarande ljust
Våren är nästan här på riktigt.
Eller 9 månader kvar till julafton som någon annan sa.


Greenpark London England

någon dag ska jag köpa gitarrsträngar

Jobbat, det är så extremt kul att se de små med sina gigantiska leenden, som tidigare sagt. Får se vad det blir för jobb i morgon, har två kansken - så lär väl sluta med noll tillslut. Fast nej, positiva nu! Efter jobb åkte jag upp en sväng till Nath och tjatade, trollade med hennes dator med. Alla köper tillslut mac, som de klagat, och sedan vill alla ha hjälp så klart. Om alla klagoandar även ville dumpa comviq så att de kan sluta klaga på mig som trivs rätt bra med telia på mobilen? Sleepingtime!

Den här melodin har jag haft i huvudet hela dagen

Jakob Hellman

Okej, nu hakar jag på vill ha trenden ordentligt.

Jag vill ha vår, jag vill ha ett fast jobb, jag vill flytta, jag vill på peace & love, jag vill ha en gitarr, jag vill kunna spela på gitarren jag inte har, jag vill skita ner mina converse så att de går att använda, jag vill ha en ny (hem)telefon, jag vill byta stad, jag vill på konsert, jag vill bada i havet, jag vill till hällebäck, jag vill ha solsken och solbränd hud, jag vill bada i sjöarna, jag vill byta land, jag vill ha sena sommarkvällar, jag vill tända vattenpipan, jag vill ha endlösa meningslösa nätter, jag vill på roadtripp, jag vill tågluffa, jag vill ha en jäkligt ball lägenhet, jag vill ha breda fönsterbrädor, jag vill ha ett badkar under en hylla fylld med badskum, jag vill fylla kökshyllan med te i alla sorter, jag vil ha en dvd som fungerar, jag vill skriva en bok, jag vill göra något bra, jag vill stoppa mobbing, jag vill hjälpa andra, jag vill lära mig språk, jag vill förstå omvärlden, jag vill förändra världen, jag vill en jäkla massa!

Nu ska jag snart sova, i morgon ska jag jobba igen, fast med babysimmet. De hann fråga innan skolan gjorde det, alla drar i mig höhö! Jag var uppe tidigt i morse, åt frukost som bestod av gröt och en apelsin, kände mig nyttig. En ny bok att fastna i vre bra nu, är ju så jäkla underbart att kunna fördiva spårvagnsresorna och all annan dötid med en superduper bok! God kväll gott folk


bättre låt sämre video
Jakob Hellman påminner mig om vår och min bror Kim och hans kompis Robin. Jag vet inte riktigt varför. Kanske för att de spelade honom på hög volym när de var hemma själva, när man kom hem från skolan de där dagarna då våren verkligen var. Eller jag kanske har fel, det var kanske inte Hellman de spelade?


sunday

Jag har plötsligt en massa saker jag vill skriva. Nämnde för ett tag sedan ordet gitarr, hörde även två höga killar och en dyngrak tjej ha ett väldigt intelligent samtal på spårvagnshållplatsen igår.

Idag gick jag upp "vann" tävlingen jag och pappa tydligen hade? Jag frågade varför han inte kunde köra mig, han svarade, jag var nöjd och sa okej och tog det hela lugnt och insåg att det får bli spårvagnen. Efter 30 minuter kommer han upp och säger "Du vinner som vanligt. Jag kör dig." Undrar om jag har en demone ller något som springer runt och gör livet till pest för andra så att jag vinner tävlinger jag inte ens visste att jag deltog i. Han körde mig hursomhelst till Lundby där mina småtjejer spelade fotbillsmatch, efter det följde jag med dem hem en stund och sedan följde de med mig och tittade på när jag jobbade med de allra minsta. Efter det gick vi och åt. Nu är jag hemma och trött som bara den. Uttorkad med känns det som, skulle behöva minst 20 liter vatten känns det som - av ingen speciell anledning, faktiskt.

Igår var jag och Veronica hos Nath och tjattrade på. Drack (mycket lite) vin, åt kex och ost, choklad, mackor, nyponsoppa... Spännande blandning.

Imorgon blir det jobb och träning för barnen. Nu väntar hinkvis med vatten, mindre städning, läsa ut min bok och sedan sova!

badmorning

åh jag blir så less på mig själv. Jag sov sjukt dåligt i natt vilket resulterade i att jag vaknade halv 9, då jag skulle befinna mig på badet om jag tagit mig upp. Drog iväg ett sms och vände mig om, för att öppna ögonen var det inte tal om. Nu sitter jag har en timme senare och ska ändå ta mig iväg, har lite att fixa i slutet av träningen i allafall, sedan ska jag träna själv. Vilken start på dagen! Ikväll blir det i alla fall lite mys och trevligt i think. Hejsvejs!

-> 20mars

En kort runda på stan, en runda på gymmet - gick sjukt segt men skönt ändå, träning för småungarna, sedan har både Irma och Natalie suttit bort tiden med mig i mitt kök. Snakcat skit, ätit en massa, spelat kort, ja osv... Sameold. Nu sitter jag och väntar på att Irma ska gå hem så att jag kan få sova, för i mrogon bitti (om några timmar) är det träning för ungarna igen och sedan mig! Nej men, jag kan sova trots att Irma är här så inga problem. Vi sitter nog både och halvsover just nu när jag tänker efter, väldigt lost är vi båda två i alla fall. Godnatt.

till mormor

Mormor, detta inlägg tillägnar jag dig. Jag vill mest bara veta om du lyckats hitta tillbaka hit? Mamma sa att du inte lyckats hamna rätt och att du skulle kommentera på bloggen när du väl hittade hit. Så du kan väl slänga in en kommentar och tala om för mig om du hittat rätt? Som jag tidigare talat om kan man kommentera inläggen genom att trycka på kommentarer som står understruket med grå text under varje inlägg. Lycka till!

Nu mormor och alla ni andra, ska jag slänga mig i sängen och läsa lite. Sedan förhoppningsvis sova gott och både hoppas på att telfonen ringer i morgon för jobb och att den inte gör det.
Godnatt


idrottsvärlden

Ledsen för detta mindre kul inlägg men jag är så inihelvettes trött på att lägga ner så sjukt mycket tid, tanke och själ och inte få någonting tillbaka. Lite uppskattning vore fint när man sliter nästintill ideellt. Visst allt är inte alltid perfekt, när är det någonsin det? Och ja, mycket får man se till att fixa och bidra med för att få saker och ting att gå runt, inga konstigheter där - jag är med på noterna. MEN det vore skönt att någon gång få höra ord som bra jobbat. Nu är det ju otroligt dumt att skriva mindre bra saker om människor, föreningar osv på en så offentlig plats som den här, men jag står för det. Jag tycker inte allt är dåligt, det är inte min poäng men lite uppskattning tack!! Sen att jag inte får någonting tillbaka är för visso en stor fet lögn. För hade jag inte fått ut någonting av det så hade jag lagt av för länge sedan, men hade som sagt vart trevligt med att få något från den högre sidan av det hela.

Tack för mig!

London i efterhand

Jahaja, hemma som sagt. Haft 4,5 mycket bra dagar i England London med Malin. Vi har traskat runt otorligt mycket och åkt otroligt mycket tunnelbana, får inte riktigt ihop det där men... Med risk för väldigt många bilder kommer nedan en liten resumé för den som skulle vara intresserad.

Dag 1
Landar med flygplanet och klarar det mesta helt super, lite skillnad att åka från Säve med typ två gater och komma till Stansted som har skyltar där det står gate 1-99, hm ja. Hittade i alla fall utmärkt och lyckades ta mig därifrån med tåget. Mötte sedan upp en saknad vän. Vi tog oss mot Portbello Market och kikade lite, åt lite och ja, inte så mycket mer. Tog oss hem till henne där jag äntligen kunde packa upp den tunga osten (som nästintill var slut när jag 5 dagar senare åkte) och allt godis hennes mor skickat med. Mot kvällen träffade vi hennes Londonfriends och gick ut, mycket trevlig kväll tycker jag. De andra säger att det inte var lika roligt som vanligt men jag hade Sverige att jämföra med så, ja det var kul!







Dag 2
Upp relativt tidigt för att ägna dagen åt sightseeing, och då blir du ju gärna en jäkla massa bilder och väldigt många bilder som "Här är Malin vid fontänen" "Här är Katri vid fontänen" "Här är Malin vid London eye" "Här är Katri vid London eye" osv... Men så får det helt enkelt vara. Oj vad jag kände mig som en turist och oj vad jag trivdes haha. Bara grindarna vid Buckingham Palace gjorde mig knäsvag, eller ja kanske inte ritktigt så dramatsikt.











Dag 3
Shoppingdag. Primark är ju heaven typ! Nej kanske inte riktigt, men rätt kul när man hittar i alla fall. Gör man det inte känns det rätt mycket som Ullared, fast mitt i stan. Men jag hittade lite grann - alltså bra. Musikalbiljetter fanns det inte några så efter hela långa shoppingrundan (och en kort sväng i Hyde Park där vi låtasades att det var varmt trots molnen) åkte vi hem och såg Pretty Woman tills jag somnade ifrån den. Vi åt med, då kom jag på att jag har en kamera i väskan.


Dag 4
Vi åkte in och jagade musikalbiljetter - och det lyckades vi med. Efter det tog vi oss till Green Park några timmar där vi picknickade i den sköna marssolen. Somnade en sväng gjorde vi med tydligen. På vägen dit gick vi förbi en, eller tusen, röda telefonkiosker och tog igen lite turistande vi glömt under söndagen. Sedan tog vi ännu en sväng på oxford street så att jag fick köppt mina converse jag gått och fnurlat på. När vi tröttnat på det satt vi och väntade ut tiden på Ben & Jerry´s tills det var dax att åka och äta ordentlig mat och sedan gå och se Dirty Dancing - The musical!









Dag 5
Ja då var det hemgång för min del som gällde, så ägnade morgonen åt att knö ner alla mina grejor i mina två väskor, Det gick efter mycket om och men. Sen var det inte så mycket mer med det, vi sa hejdå och jag tog mig tråkigt nog mot flygplatsen igen. I all min packningspanik glömde jag dock bort allt vad flygregler heter... Detta insåg jag när jag skulle genom säkerhetszonen på flygplatsen (som för övrigt var oerhört extrem!) och de läskiga säkerhetsmänniskorna höll kvar min väska. Bad mig följa med och talade om att han skulle packa upp den - som jag hade kämpat med att få ner allt precis så att den gick att stänga! Men men... Det visade sig att jag hade packat ner både bodylotion, tandkräm och ansiktsvatten i handbagaget. Dumt. Fick i alla fall ta med mig allt utom ansiktsvattnet, men kände mig rätt dum när han stod och packade upp min väska där alla gick förbi. Tänkte fort en tacksam tanke om att jag inte hade smutstvätten i den väskan i alla fall! Haha. Inga bilder.

Kortoch gott kände jag att jag trivs rätt bra där och skulle lätt kunna stanna längre och själv flytta dit trots att jag inte förstår logiken (om det finns någon) när det gäller vattenkranarna. Det är en för varmt och en för kallt, så långt är det lugtn, men, de sitter tp 20 cm från varann så man kan inte få ljummet vatten utan att fylla upp handfatet först (vilket jag så klart inte gjorde, hade varit onödigt).

Klockan har som vanligt sprungit iväg (01.53), så Godnatt!

/Katri

hemma bra borta bättre?

Hemma igen, känns mindre kul!!! Borta bra men hemma bäst stämmer inte just nu. Men ska i alla fall packa upp väskan, i morgon återgår livet och mina rutiner haha, för två veckor i alla fall. Uppdaterar väl snart eller i morgon igen om resan med bilder osv. Även min lyckade tripp genom säkerhetszonen på Stansted Airport tänkte jag nämna, jag är smart!

walking

Sightseeing in London idag. Green park, buckingham palace, trafalgar square, leicester square, big ben, london eye, picadilly, oxford, chinatown... Ni får ursäkta värdelös uppdatering men jag är verkligen helt slut! Bilder kommer det med, men först när jag är hemma tror jag då jag är en bildsnobb som känner att jag måste finputsa bilderna höhö. Nej men, orkar inte koppla in kameran riktigt. Stormtrivs gör jag i alla fall och jag älskar the british accént. I morgon väntar shoppingrunda hela dagen, förhoppningsvis även musikal. Nu väntar andra halvan av Pretty Woman - om jag lyckas hålla ögonen öppna. Night

Mestadels solsken hela dagen, inte här dock

töntar




förviärbra

Hamnat hos Malin nu efter att ha landat, vandrat runt lite på portobello marknad ätit lite. Åkte en hel del fram och tillbaka har vi gjort också. Ska väl börja göra oss i ordningt för kvällen strax, utgång i London. Ja, jag är svintrött, inte oentusiastisk (jäkla omöjligt ord att få rättstavat!) Enjoy!


friday-saturday

Härligt att jag som vanligt är ute i sista stund och ännu bättre att internetbanken inte fungerar för tillfället. Hoppas innerligt att den fungerar till morgonen så att jag kan föra över pengar till rätt konto. Vart en trevlig kväll hos Veronica, tråkigt att jag inte kunde följa med ut dock. Men mår liksom illa av bara tanken på det jäkla flygplanet och för lite sömn på det känns inte som någon hitt tyvärr. Hoppas du får en bra kväll ändå vännen och Grattis igen!
Goodnight

Love us!

Present

Veronica i shock efter vår skönsång

Veronica Nath

Jenny

Jenny Katri

Johanna Irma

Tårtan!

Louise Veronica Nath

Louise Nath Veronica

Irma Louise

Louise Johanna


peaceout

Alla min skor slits först framme vid tårna, är det skin blir det repor, är det mockaliknande så skrapas det bort. Är det tygskor, så ja hinner inte så mycket hända, de går sönder innan. Det som om jag inte kan gå, skrapar tårna i marken för varje steg, vem går så? Jag tycker inte att jag gör det men uppenbarligen? Jaja. Nu ska jag växla pengar, träna barnen och sedan ska vi kalas i Veronicas 20årsdags namn. Greatgreat!

trixingfixing

Hohojaja, försöker få ihop packningen. Halva väskan består av Malins jäkla godis, det var inte lite hon skulle ha tydligen haha och en stor ost som väger! Hade det inte vart för knäckebröden hon också ska ha så hade det mest funkat tror jag men dem är omöjliga att packa. Men det löser sig säkert det med. Ska bara försöka få fram en bra väska till handbagage yeye, chips är gott och jag borde sova. Night!

Jag fortsätter min väg på minnesstigen. Inte för att jag minns detta, men sött är det!

Jag har en känsla av att man kan ta en kik i bokhyllan nere i vardgasrumet och se vissa likheter, har jag rätt?

jagvillhaminklocka n u

Åhå jag är så jäkla irriterad! Mest på mig själv och att jag inte har någon att skylla på. Jag vill ha tillbaka min klocka! helvetsjävlapissskit. Ursäkta språket! Tycker det är dåligt om någon hittat den och inte vart snäll nog att lämna in den i receptionen, riktigt dåligt tycker jag. Jaja, bara att hoppas på att den ändå dyker eller bara inse att den är borta. Tråkigt. Nu ska jag fixa god mat och sedan ta tag i något vettigt, vet inte vad dock. Hoppas ni har en bättre dag än mig! (Bebisarna var i alla fall söta, som vanligt, man blir alldeles varm i hjärtat av att se deras små ojämna tandrader i ett stort leende.)

sprungitframochtillbakaheladagen

Okej kära vänner, nu börjar jag få extrem resfeber. Inte för att flyga till England och London utan för att flyga själv till England och London. Jag känner mig halvt åksjuk och då är det tre dagar kvar. Har i alla fall lyckats fixa en väska, chekat in online (gillar det inte!), fixat transfer från och till flyglatsen så nu är det väl ara packning kvar, ingen brådska dock! Eller, jag kanske ska växla pengar med? Löser sig! Har för övrigt lyckats glömma min älskade klocka på gymmet (ja, jag kom iväg dit!), känns lagom surt. Så nu vet jag någon som ska upp med tuppen i morgon för att ringa och hålla tummarna så hårt det går att någon snäll själ låtit den vara eller lämnat in den.

Torsdag: Jobb, packa, växla pengar
Fredag: Träna småbarnen, fira Veronicas 20årsdag!! Möjligen en kort utgång
Lördag: Byte av land, återse Malin, portobello, utgång :)

Känns braaa.
Godnatt!

Ja, jag tycker att det är sjukt kul med gamla bilder!


kat ´n´ nat

helavägenserjagnyponbuskar

work work sedan träna barnen. Kanske träna själv också, är jag så hurtig tro? Mest att släpa på allt som är jobbigt.. Den som lever får se. Nu lite att stoppa i magen och sedan kila! Later.

!!!!

befornine

Klockan är innan nio och jag är uppe (självmant!), utvilad. Underbart! Blir till att hoppa in på babysimmet både idag och i morgon. Men det är ett par timmar eller tre kvar så nu tänkte jag äta ordentlig frukost i godan ro!

8mars

Det blev visst jobb idag ändå. Både bra och jobbigt. Efter det fick jag följa med favorit tjejerna EllaBella och Flisan till Ullared haha. Jag som skulle spara! Massa nödvändigheter fick jag dock allt köppt, lika bra det. Faktiskt inget speciellt onödigt heller så jag är nöjd. Nu mår jag som en överkörd hamster, eller något annat jobbigt. Mår illa som bara den, yrsel och huvudvärk. Kanske en kombination av för trött morgon, för mycket bakterier i luften på skolan, vätske och näringsbrist, jag vet inte men förmodligen. Eller bara ett hederligt jäkla migränanfall som verkar komma allt oftare nu för tiden! Fy. Få bort allt jag spenderat pengar på och sedan sömn! Kul inlägg det blir här, stor variasion (hur stavar man?). G o d n a t t

Det där med att inte kalla för pappa för pappa fick jag för övrigt erfara idag, spännande. Blev ju så klart "pappa" som kom ur munnen ändå.

I brist på nya bilder. Bror jag och bror

great!

Jag har tur! Kan allt som oftast njuta av nybakt bröd här i hemmat, lovely! Förstår däremot inte hur mina föräldrar orkar, tacksam dock.

sodamncool

Min vän Irma ringer hit ganska ofta, det brukar dock sluta med att jag lämnar över luren till min far som sedan sitter en bra stund och försöker lösa hennes datorporblem. Vad bra att hon har mig! haha. Far min sitter även och rotar runt på internet åt mig eftersom att jag är för lat för att ta reda på stuff i need to know inför London. Ser ni, jag får in the english! Very good, Katri. Kanske ska ta och fixa mig en väska snart med, så att jag kan packa, och bestämma en budget för denna månaden. Måste nämligen ha en sådan för att känna att jag har koll. Slutet av ännu en dålig romantic movie nu och sedan sömn I guess? Man vet ju aldrig om det blir jobb i morgon, känns dock inte som det. Får se om magen har rätt eller fel denna gång. Night!

Jag är fortfarande lika cool,
promise! Vet inte hur de är med de andra dock. Jag till höger.

saturday i love you like gold

Fast guld, gillar jag det?

På tok för lite sömn, på tok för tidig morgon, på tok för många grupper ensam, alldeles lagom med träning för egen del, alldeles perfekt förmiddag med vänner, alldeles för seg eftermiddag med vänner, alldeles för slut i huvudet ikväll, alldeles lagom med film och tidig sömn. Om en vecka befinner jag mig för övrigt hos saknade bästa vän i London, känns lagom bra a a a!

Vinterpicknick i solen

Att det nästan uteslutande är bilder på de två finfina latmaskarna ser jag som ett tecken på att de helt enkelt inte kan hantera kameran, eh. Utan att vara elak förstås.

Fredgsmys

godnatt

Det har vart ännu en fin kväll med mina kära. En såndär kväll utan större mening som ändå betyder allt. Nu är det dax för sömn, i morgon är det träna barnen som gäller igen och träna själv! Blir alldeles för sällan... Sedan tänkte vi även ha picknick i vintersolen, vi får väl se! :)

sådär lagom trött och helt lost!

Tjatja! Kvällen bjuder på chokladfondue med Vernoica Nath och Louisen. Just nu halvsitter/ligger jag i sängen och har ett väldigt givande samtal med Louise. I skirvande stund säger vi dock inte mycket för att jag bokstaverar detta inlägget högt för henne. Nu är det dock dags att lägga på så att Louise blir klar innan klockan byter dygn. Skål!

Bild på mig och Louise, hon posar gärnet där i telefonen så att ni vet, och jag, jo jag är hungrig.

När vi blev fulla för kärlekens skull

Japp, fortfarande eldkvarn!
Jag kom upp innan 11.50 idag. Det är bra men samtidigt helt värdelöst. Är jag uppe innan 10.00 en ledig dag är jag supernöjd - och det är egentligen sent. Men 11.50 är okej i alla fall. Då kan man äta frukost till sjunde himlen, ingen bra serie i sig men ett bra tidsmärke. Går jag upp när det redan börjat, ja då är jag körd. Nu ska jag klä mig, ännu en gång söka jobb och sedan åka och träna barnen.

v å r 07


eldkvarn

Jag tänkte lägga mig, men insåg att jag inte kommer somna än på ett tag. Så här sitter jag nu. Lyssnar på eldkvarn och talar om för Natalie att ingenting är omöjligt, vill man så kan man! I denna stund vill hon bli diplomat, och ja, det hade passat henne. Go for it! Kikade på slutet av Mauro och Pluras kök där Håkan och Lena Ph var gäster, blev lite inspirerad till gitarren. Läs mer om det på min andra blogg - om en stund eller några timmar när jag lyckats uttrycka mig någorlunda! Glaset rödvin som fattas nu bara, och lite världsproblem att lösa men dem finns det väl gott om? Inte för att jag gillar rödvin - men ni ser bilden jag försöker måla upp?

Jaja, gå och sov med er!

Update 00.31:
Blir ingen text på den andra ikväll, måste sova! Tänkte slänga upp en bild på en gitarr som jag tagit för många år sedan men den verkar vara spårlöst försvunnen! Fastnade i alla mina skivor med bilder och hårddisken istället, mycket gammla bilder jag helt glömt bort fanns där. Men med denna bild från antal år bak i tiden undrar jag vart kreativiteten tog vägen?

vårvårvår&min

Det här med vår alltså, det är ett fenomen som aldrig slår fel. Trots att det är kallare nu än det vart på några dagar blir man gladare. Solen är framme och man ser asfalten! Bara en sån sak liksom, den kära gråsvarta asfalten syns igen och den är torr, det är nog just det som är grejen, att den är torr. Varje vinter hamnar jag tillsammans med minst halva svenska befolkningen i en dyster vinterdpression. Det positiva med denna depression är att jag inte märker det förrän jag är på väg ur den - och det mina vänner, är en helt underbar känsla! När glädjen kommer sipprande i takt med solen utan att man ens märkt att halva kraften av den varit borta. Det är som att få en present. Man har ju inte lidit utan den men det blir så mycket roligare när den kommer tillbaka.
Någon som känner igen sig?

Vad som fattas nu är en vårlista på spotify och att ljuset sitter i på kvällen tills dess att jag kommit hem från en måndagsträning. När det slår in kan jag ju lova att det kommer hamna här fortare än kvickt! Det är redan helg igen, mygod (eller någon annan)! Och jag insåg att London var lite mer snart än jag fått för mig, 9 dagar! Stämmer det ens eller är jag ute och cyklar? Snart är det i alla fall. Kanske att minusgraderna hinner försvinna tills dess? De som lever på dagen i alla fall.

Malin, glömde påpeka att jag kaserat skrivbordet, får du ihop hur jag får plats då? Om inte så kanske bilderna kan hjälpa dig? :)




Om inte annat är det jäkla skönt att se sina kläder igen, trots att färgskalan gör en deprimerad, får väl ändra på det!

gillaläget

Enjoy life!
Apelsin and dark chocolate

pånytt

Mer plats för kläder och sängen närmare det stora fönstret. Hoppas jag blir nöjd bara, har en tendens att aldrig bli det vad gäller möblering nämligen. Ett tag kunde jag möblera om varannan vecka, nu var det dock ett tag sedan. Efentligen handlar det väl om att vilja förnya sig men framförallt flytta!! Nu kommer snart fadern hem och då blir det Ikea så att jag blir klar här!

Fick en plötslig lust att klä väggen i tidingspapper

Har dock inte gjort det och kommer nog aldrig att göra det heller.

2mars

Get dressed, sök jobb, plocka undan disken, ut i solen och kylan. Kanske ändra på rummet och övertala pappa med en tripp till Ikea när han slutat jobba? Kanske kanske...

thisismylife

När denna tjej var med i Idol tyckte jag inte så mycket, visst hom var väl bra men.. Ja justdet, men. Bror Kim däremot var rätt fascinerad. Jag förstod det inte. Men så dök hon upp i melodifestivalen och ja, inga men där. Jag gillar det.


RSS 2.0