96 dagar, 15 timmar (ca)

Äntligen hemma efter en lång men helt okej dag. Det började med praktik (med andra ord vanlig träning) som sedan övergick i livräddning, det gick lite som det gick haha men vi lyckades med alla moment i alla fall. Efter det mat och sedan lite prat, sedan kikade vi lite på pixbos damlag av någon anledning och sedan mer prat och slut! I morgon blir det dock, förmodligen inte lika roligt då det är teori hela långa dagen, 08.30-16.00. Så ikväll blir det alltså som i går kväll, lugn kväll med god mat och tidig sömn.


Så himla cool.
2007

the way you are

Svensson som jag är sitter jag fredag kväll i soffan och kikar på säsongsstarten av så ska det låta, för i morgon blir det allt annat än sovmorgon och seghet, tränarutbildnning del 2 är det som gäller denna lördag och söndag, inte jättekul kanske men sen är den i alla fall klar. Nu har jag dock slagit över till trean och kör på mindre svensson och mer amerikanskt, eller något haha, 2 1/2 men.


okej jag måste få skrika lite? ett positivskrik

Dömda!- http://gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=479522
äckeläckeläckeläclelfkelkefkl! Och de förtjänar det så mycket och femtusenmiljoner gånger till.

Oj vad all min grinighet som legat försvann nu!

bra katri!

Äntligen har jag bokat handledarkursen för övningskörning, seg som jag är! Fick bokat av tiden jag beställde igår för att testa linser tillsvidare men jag klarar mig nog en stund. En sockerkaka står i ugnen, på den ska det glasyr och grejer! effektiv som sagt, även om det blir lite felprioriterat.

hade jag kunnat ha en melodi som rubrik så hade jag haft det

Bra dag, den började med mitt sista utvecklingssamtal inom skollivet. Sedan en mattelektion och lunch i skolan. Hemma nu och klockan är inte ens 1, känns helt okej måste jag säga. Hade tänkt vara effektiv idag med städ plugg och även hinna umgås lite med irma. Om hon nu kommer hit? Hon har inte hört av sig än men jag antar att hon är kvar i skolan.. Kanske jag ska ge mig på att baka något också? Mest för att det luktar så gott i huset efteråt haha.

På tal om irma så sitter jag på en gigantisk guldgruva
med hemska bilder på oss två genom åren!
Detta är dock en av de mindre hemska, i think.



Juli 2006, den sommaren jag bodde i den prickiga sjalen, ni vet?

ostabilt

Jag har en hemsk hemsk ovana som jag tar till varje gång jag är stressad och får för mig att försöka komma ikapp och i förvag på riktigt så att jag inte har någonting alls till veckan efter. Den brukar dock vara förgäves och ingen vinner på det. Det blir i korta drag -onyttigt, stökigt, ossocialt, trött och grinigt... Så jag tänkte försöka ändra på det.

Hursom! Idag började dagen hos tandläkaren, det känns som om jag mer eller mindre bor och har bott där de senaste åren, sedan en lektion med rättskunskap, sedan gymträning med Malin och sedan träning med ungarna och Linnea. I morgon slutar jag redan klockan 11.00 och det känns ganska underbart. Funderar på mer träning men kanske borde vila en dag?

Helgen som kommer hade jag tänkt viga åt endast skolarbete, men i skrivande stund slår det mig att jag har andra delen av tränarutbildningen lördag och söndag, hela dagarna -nej tack! hade jag velat säga till det.

sömn just exakt nu kanske?

media prioriterar?

Nog för att det (kanske) är en stor nyhet för landet och nog för att det är kul när folk hittar sin kärlek och gifter sig osv.. Det har jag inget emot alls.

Men sedan jag kom hem runt halv 4 har jag tragiskt nog legat i soffan och zappat mellan kanalerna. Vad jag däremot tycker är mer tragiskt är att denna förlovning har cirkulerat på tv hela den tiden! Och okej, fine! Men när kronprinsessan Victorias och Daniel Westlings förlovning tar upp 19 minuter av 30minuter långa rapport mår jag nästan illa. Händer det inget viktigare i världen? Intressant att se vad media prioriterar. Suck.

Så här roligt har jag!


juni juli augusti...

Hej jag bör ha träningsverk i momrgon, annars blir jag nog nästan sur.
Just idag gillar jag måndagar, förmodligen framöver också då jag inte har något schemalagt i skolan dessa dagar.

Fick sova till 9 i morse, vilket känns bra. Inte för tidigt och verkligen inte för sent. Gick upp och åt frukost i seg takt sen minns jag inte vad jag gjorde. Runt 12 tog jag mig i alla fall hemifrån och in mot stan för att möta Malin. Gymträning var planen och så blev det även, riktigt skönt faktiskt. Efter det åt jag lite mat och tog mig till nästa träning där jag dock slapp träna annat än rösten. Sjukt vad jag känner mig som en satkärring på träningarna ibland. Men det blev tillslut bra och alla var duktiga, inklusive mig tycker jag! Hem efter det, äta (och så klart fota) mat. Nu blir det läsning inför engelskan (på engelska såklart) så att jag förhoppningsvis kanske kan hänga med..

(Februari) Mars April Maj... Mer än så är det fan inte, chokernade! Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka och uttrycka? Stress, längtan, ångest, glädje, panik, lycka...?



ettnolltvå

Min mor vaknade nyss och skrämde nästintill livet ur mig, mörkrädd som jag är. Hon ville bara fråga om jag inte sov, fast tror svaret på den frågan var ganska uppenbart när hon fann mig vid datorn.

Skål och godnatt, i morgon blir det middag med familjen! och jag ska såklart fota den jävla maten.. börjar bli lagom tröttsamt.
MEN om jag nu har räknat rätt så... mina vänner ....
102 Dagar! varav det är helger, lovdagar och ett lov inräknat.
Är det nu jag borde bli stressad?

walking in a winterland

Hemkommen från malin. Det var en upplevelse vill jag lova, att ta sig både dit och hem! Snö, halt och skor med inget som helst fäste i marken (men de är varma som bara den), jag gled runt på vägen hela vägen till och från henne, måste sett värre ut än Bambi på hal is i denna (minst!!) 2 decimeter djupa snö.

I vilket fall var det ännu en bra kväll med de omnämda Malin och Natalie.
Nu vill jag dock inte sova, men jag borde, dumt att vända tillbaka dygnet helt fel nu..

några av alla bilder från gårdagskvällens början hos Lisa.
(19 på måndag, där av kalaset) Bilder är självklart stulna från henne!

Folk och mat!

Marie, Rickard och Hanna


Katri och Lisa helt inne i sin mojito!



Katri, Malin och Camilla

Katri och Malin


Lisa, Malin och Camilla i sina vanligaste skepnader

Lisa, Malin och Camilla i mindre vanliga skepnader

Camilla och Lisa




Ursäkta min brist på fantasin i bildtexterna och den svaga variationen av bilder.

sömn nu kanske, godnatt.




Wise men fighting over you

Nu är det ännu mer snö ute! och den blåser och rör på sig dessutom.. inte jättebra.

Om ett tag ska jag väl ta mig upp till Malin och Natta så att vi kan sitta och heja på alla oerhört duktiga deltagare i melodifestivalen tillsammans!


Just nu: inte jätteroligt, rätt tråkigt faktiskt.

när allt är gjort

Gårdagen

rätt sen morgon, stan, skola, träna med natta, stressad, mötte upp malin, åkte till natta, åt, tog med mina grejer och gick hem så fort benen bar mig, mera stress, stress, stress, stress, missade malin och bussen, åkte ensam, hamnade hos Lisa med lite folk av hennes och folk från klassen - trevligt med mat sång tjat och tårta osv!, tog med mig malin och åkte till stan, spännande resa, gick till blvd där vi hittade natta och hennes folk, trevligt och kul, spenderade knappt pengar heller - ett plus!, hem, ont i fötterna, sömn.

Nu är jag vaken och idag blir det nog bara en riktigt seg dag som ganska ofta. Ska se om jag orkar laga mig lite mat för jag är hungrig som ett as! Är dock ungefär lika lat som jag är hungrig så vi får väl se..

Jag börjar bli alldeles för sentimental. Gammal låt. Barndom. Massa annat..
Vet dock inte vad det är för skum video....
Mikael Wiehe - När allt är gjort

snow

Det är riktig snö ute idag, sånna där stor flingor. Det är rätt fint men det kunde kommit två månader tidigare? Nu ska jag pallra mig ut i iskylan. Hej!

inte okej!

Det är Fredag. Jag är helt ur form. Jag gillar det inte. Det är inte okej.

mest för att ge det hela lite färg


snusmumrik

Lite lite matte fick jag gjort nu med. Trode som vanligt när jag öppnade boken och började räkna att detta skulle jag klara, så svårt var det ju inte! Men sen, efter cirkus två sidor kom verkligheten i kapp. Jag gillar det inte.

Lite bilder istället. Eftersom jag aldrig orkar släpa på kameran är det nästan bara bilder inomhus och i och med det, på Patricia och dessutom endast från en av fem dagar. Detta var alltså inte det ända vi gjorde :)
Får nog ta och köpa mig en liten kamera... nån gång.



Vi fikade, kanelbullemonstret fick en bulle


som var större än hela hennes ansikte


Katri och Patricia :) start blixt?


Prinsessan busan enligt henne själv
spelar inte så stor roll, bara det är prinsessa med i namnet :)



Karolin:)


När man handlar byts pengar mot kvitton.
Jag är med andra ord ganska pank.



Som att jag skulle släppa Nalle Puh?


Nalle ser ut att ha lycktas fly..


Patricias docka Drottningen fyllde år, så vi skulle måla presenter åt henne..


Jag målade snusmumriken..


och några till :)

We don't need no education

Pink Floyd och lite fix med projektarbetet är dagens..

Another brick in the wall


hom sweet home

HEMMMMMA!
och det bästa av allt, jag gjorde mitt rum kliniskt rent innan jag åkte hemifrån, så det är ganska så jävla underbart att vara hemma igen! Även om packningen strax väller ut över golvet och soffan...

Jag är trött som bara den och har ingen större ork att skriva, men dagarna i stockholm och uppsala har varit mycket bra. Spenderat mycket tid med Karro vilket var längesen känns det som, min kusin nere i skåne, och även en massa tid med lilltjejen till ksuin! Idag var det att åka hem som gällde, men vi ville ha några timmar extra i stockholm så vi åkte tidigare från uppsala och slösade upp de sista pengarna, eller inte riktigt men. Inte ett enda par skor jag ville ha lyckades jag hitta under dessa fem dagar! Men plagg för alla andra delar på kroppen lyckades jag hitta i alla fall. Hursom! Det slutade med att jag inte hittade mina vantar, så vi sprang runt och letade efter dem, när vi tillslut insåg att de låg i min luva, idiot! Vid det laget var det brottom till tåget! så vi gick och gick.. åt fel håll så klart! I samma veva ringde malin.. Jag var stressad, vilse och försökte föra ett normalt samtal på en gång, men det gick tillslut, och efter en ansträngade gång i snabb takt lyckades vi hitta rätt och slå oss ner på tåget som tog oss till göteborg! Där väntade mamma och pappa med bilen för ovanlighetens skull och karro tog nästa tåg ner till skåne.

I morgon är det skola igen, en lektion endast, men det är matte så det räknas som tre! haha
Efter det ska jag även träna igen, kan inte bli bättre?

Godnatt!

kallt kallt kallt

Sitter här i Uppsala nu och lyssnar på moster och hennes man som pratar spanska, och femåriga Patricia som springer runt och småpratar med sig själv. Mysigt. Har för övrigt tänkt att det nog får bli språk som gäller i höst om jag ska läsa några kurser. Skolan har börjat för de flesta, inte för mig än dock, är ledig fram till på onsdag och sen jävlar! Jag ser fram emot det, jag behöver lite vardags rutin igen tack. Och jag vägrar bli stressad, i alla fall i första taget.

Det är kallt som satan här uppe, och jag kan ärligt säga att jag inte saknat riktig vinter! Pengar har jag även lyckats spendera, men bara på rea som jag lovat mig själv innan.

Nu: Ut i kylan, hej!

mannen i den vita hatten

Sådär på nytt!

Packningen klar, pengar till kontot flyttade, musik i ipoden uppdaterad. Bara sömnen som fattas.

I morgon blir det först träning, och senare mot kvällen tåget till stockholm och sedan tåget till uppsala.

Godnatt!


livrädd för att leva och dödsrädd för att dö

rom i regnet

Sådär, packat och klart! Fast utan klart.

Packat ner ungefär allt jag äger känns det som, som vanligt. Jag är sämst på att packa. Väskorna är överfulla och min tanke var att jag skulle komma hem med er än så, hur det nu ska gå? Kör som Malin gjorde sist vi var där, packar allt i påsar utanför! Tyvärr är jag inte lika ordningssam som henne, så skulle förmodligen slarva bort hälften.
En ryggsäck hade varit smidigt, det är bara den lilla detaljen att jag lär ha en stor äcklig vintnerjacka på mig, vilket gör att allt som kommer med ryggsäck blir jobbigt!

I-landproblemen bara flödar.

Back to pack!

stronger than jesus

Åkte igår och tränade monstren! Efter som de andra två tränarna var i vattnet tyckte de att jag också skulle vara det, med kläder på -inte snällt! Kände dock efter det att jag ändå orkade ta mig upp till Irma. Sagt och gjort. Jag tog en promenad till stället som en gång i tiden var mitt andra hem, skönt att komma hem igen om man säger så :) Beck och sådant så klart. Somnade tillslut och tog mig hem idag, när klockan slagit 3. På tal om seg morgon haha.

Nu har jag anmält mig till högskoleprovet också, duktiga mig! Usch. Är nervös redan nu, har en känsla av det inte kommer så hemskt bra. Men nu är det hursomhelst anmält och betalt. Sitter även och kikar på lite kurser på universitetet, och jag är lockad till en del av dem kan jag tala om. Något måste jag ju ha för mig i höst om jag inte lyckas få ett jobb.

Men jag börjar faktiskt bli lite arg. Jag vet inte hur många jobb jag sökt senaste halvåret. Vad mycket lättare saker och ting hade vart om jag bara hade ett jobb, eller bara fick lite (eller ganska mycket helst) pengar från ingenstans!

/katri

Du måste vara blind

ENERGI har jag, som från ingenstans, jag gillar det.
Så därför sitter jag och skriker ur mig Håkans en vän med en bil här hemma. Ska strax kila iväg till träningen!

Ja, jag har lurat mig själv
för många gånger nu
jag trodde kärlek som din
var lätt att fånga nu
Och du sa
du måste vara sjuk
sjuk sjuk sjuk
Du måste vara blind
blind blind blind
du måste vara blind
för du kan inte se
när löven faller ner
hur ful jag är

Och oj så liten han var!

sjuk sjuk sjuk

Natta har åkt, Irma har kommit hem. Jag har blivit sjuk, passande nog.

Gick upp ur sängen och tänkte efter ett samtal ta mig upp till Irma där jag inte vart på en evighet, men efter en frukostmacka insåg jag att jag nog inte alls är så frisk som jag trode. Usch och blä. Så håller mig inne ett par timmar till och sedan åker jag till träningen för att prata några ord med de andra. Efter det hoppas jag ha blivit frisk! Loongshot där men... Frisk luft kan faktiskt göra underverk! och nederlag, så vi får se vart dagen leder mig.




bildjakt!

För tillfället har jag ett sjuktligt välsorterat bildbibliotek på min dator, ändå hittar jag inte bilderna jag letar efter trots att jag vet  nästan exakt när de är tagna. Vad säger det?

För övrigt håller min Farmor på att lära sig att maila, därav ringer telefonen här hemma stup i kvarten.

Born to run

Vaknade upp hos Natta, knappt, gick ner och åt frukost, gick upp och la oss i sängen igen, somnade nästan, natta pluggade jag låg kvar, utslagen, tillslut tog jag mig hem. Det tog en evighet!

åt, värmde mig, åkte till träningen, nästintill utslagen, hem, mat, prat med min allt annat än normala familj, bror var på besök, fotade såklart maten även idag, tröttsamt, hejdå bror, hej förkylning, snart säng!

Fredagens kalas

Lite bilder från Johannas fest i fredags!
Det är kul med kameror ändå, speciellt när någon anna lånar den, då får man tillbaka en kamera med alla möjliga konstiga bilder. Här är dock några av de minst konstiga. Tror alla andra har de mer roliga bilderna.


Folk och dans.


Födelsedagsbarnet och Lydia!


Tårtdax! Själva tårtan missade jag dock. Lyckat.
Som ni ser sjunger de alla för Johanna iaf, och Lydia verkar ha tagit plats som körledare!


Och blås!


Folk.


Emilie ville göra en Charlies änglar pose,
men det gick lite för fort, och ja här har ni resultatet.


Mer folk och dans.


Freja, Hakim och Irma.


Folk...


Malin, Lollo och folk.


Lejon och Johanna.


Vad hände här? Man skymtar iaf Susanna? Nowna Malin och förmodligen Natta.

Det får räcka för stunden.

Kul Lördag

Det är en dagen efter och en lördag. Passande nog är det även melodifestvalen på tv. Lyssnar med ett halvt öra och jag kan tala om att det inte låter speciellt bra. Alla har något annat för sig idag och jag är rastlös som få gånger förr!

Får väl gå och socialisera mig med mina föräldrar lite kanske.

typisk svensk!

Jag måste ha somnat med hela min kroppstyngd på min högerhand, fy satan vad ont det gör!

Nu luktar det mat i hela huset och jag är inte lite hungrig! Måste dock fota det hela innan vi kan äta så att jag kommer ännu en liten bit på mitt projektarbete. Falafel blir det idag. Folk brukar skratta när jag säger att mamma gör sån mat, den är ju inte precis "svensk", men hon gör det bra, oerhört bra!

På tal om svensk. Jag är nog den idealiska svensken när det gäller att åka kollektivt. Jag sitter gärna så långt ifrån alla andra som möjligt, det sägs ju att svenskar är så tråkiga som sitter på varsitt säte i varsin del av vagnen om det går, och ja, sån är jag! Däremot verkar ingen annan förstå det, för det spelar ingen roll vart jag är, folk envisas ALLTID med att sitta nästan på mig, trots att det finns massa lediga platser runt om. Jag gillar det inte. Haha.

och ja, konnsert vill jag på nu, som alltid annars!

Lyckad kväll!

Som vanligt ska jag skriva mig ett onyktertinlägg, men det blir nog inte så långt. Kvällen hos Johanna var lyckad! Med stora bokstäver dessutom. Om några timmar ska jag upp och åka och träna barenen, men värre har der vart! Och när jag väl gjort det så får jag sova hela dagen om jag vill vilket jag lär behöva. Alla åker iväg, Irma till danmark, lollo till norge, malin till ? usch vad kass jag är, fjällen iaf! Sen om några dgara åker natta till tyskland. Efter lovet åker jag till sthlm/uppsala, härligt. Hoppas jag får träffa min vän irma när hon komer från danmark iaf!

Nu måste jag verkligen sova. tack för en bra kväll alla, inte minst johann! Som dessutom verkade oerhört glad för vår present som ni andra kan se nedan!

Godnatt.


Friday i'm in love

Det är äcklig dimma ute och jag är stressad som bara den nu.
Sitter och intalar mig själv att det hade vart så mycket lättare om det var sommar, men hell no! Vi vet alla att det inte stämmer ens lite. Ska ner och äta lite mat och sen får jag se till att lägga på ett kol här hemma så att jag inte kommer allt för sent till Johanna och henns 18årsfest! :)

Skål på er!

I'm not over - Carolina Liar

Mitt moment of weaknes är nu över. Sovit och blivit lite gladare. Ska strax kila iväg till bussen och åka för att göra det sista av praktiken, det lär ta typ två minuter. Efter det ska jag nog rusa in i stan och möjligen göra ett helt onödigt spontaninköp av något jag inte vet vad än.

Min mor som legat hemma i sjukdom hela veckan börjar förmodligen lägga över det på mig. Så känns det i alla fall, för jag känner mig inte alls helt frisk.

Hej!

Jag är en tragisk liten figur

som tar för mycket skit.

Den roliga sidan i det hela är att det som andra ser som skit ser inte jag som skit, utan det är allt det där andra som är den verkliga skiten. Oförstående är något av det värsta som finns.
Jag förstår inte.
Spännande va?

Jag gillar verkligen inte vändingen som allt plötsligt tog. Idag tror jag och hoppas på Alfons mer än någonsin.

where will it lead us from here

Det känns som mitt huvud precis klövs itu, från ingen stans.

Och btw, jag hatar detta! Nystart?

Varsågoda! (ni kan ignorera det första 4 sekunderna)
Angie - The Rolling Stones

still...

Dag
Vaknade, åt ordentlig frukost för ovanlighetens skull, klädde mig, var klar i tid, åkte till odontologen eller specialkliniken för orofacial smärta för att vara exakt, träffade en gammal klasskompis på vägen dit -alltid trevligt!, tog mig därifrån, åkte och tränade, gick till skolan där jag slog mig ner en stund med mina otorligt sköna klassvänner och väntade på att malin kunde få gå, tog med mig henne till stan där vi träffade natta, sprang runt och irrade och letade present till Johanna, hittade present!, träffade irma i två sekunder, sa hejdå till malin som skulle träna, sprang in på shock och fick en shock då mitt bankkort inte vill medge köpet av ett nitarmband, löste det, åkte hem med natta, skildes åt i angered och tog sedan bussen ensam hem...

Nu är jag hemma och väntar på juvlig mat!
Jag är så himla cool, har nu ett nitarmband fastsatt runt vänstra handleden.
(Fast det sitter på högra)

I bakgrunden kan man skymta mycket snygga bilder
som sitter ovanför mitt skrivbord, tagna av någon annan.



Och gissa? -Fortfarande Bruce...

What a waste of time

Det verkar som att jag gått och blivit ambitiös på senare dar, känns rätt bra. Det lär däremot vara borta lagom till skolan börjar, det är så mycket lättare när man bara har en sak att fokusera på och inte tjugo. Vi är i princip klara med praktiken, ska bara åka till vår handledares kontor och lämna lite grejer, vilket blir på fredag, detta leder i sin tur till att jag är ledig i morgon. Dock måste jag hasa mig upp på morgonen (vilket förmodligen är oerhört nyttigt för min del!) och ta mig till odontologen.

Nu sitter jag med mitt aldrig svikande te och ska snart göra mig klar för natten. Tänkte föra vidare Lisas musiktips, Carolina Liar, mycket bra!

I'm not over

121

Ja, och så kom den väntade snön, fortare än kvickt!

Dagen började som vanligt i sängen, alldeles för länge, -jag är helt enkelt sämst! Ksanet var nämligen sjuk idag också, så ingen skola. När jag väl orkat trycka i mig lite frukost och vakna till liv bestämde jag och malin oss för att sticka och simma, sagt och gjort. Var väl inte världens bästa träningspass men härligt var det, och folktomt, och socialt! Efter det sprang jag hem och slängde i mig mat för att sedan åka och träna barnen tillsammans med Frida! Nu är jag hemma och har slängt i mig ännu mer mat. Jag lyssnar fortfarande på Bruce, besatt är jag.

Nu ska jag begrava mig i musik och må bra en stund.
Hej!

john blund

Med tanke på senaste nätternas dåliga sömn har jag nu denna kväll förvägrat mig själv tanken på (och i teorin) att ligga och vrida mig under täcket i timmar utan att få minsta lilla glimt av John Blund eller någon anna som vill få mig i sömn. Därav är jag fortfarande uppe och sittandes vid datorn. Nu känner jag dock att det kan vara på tiden att lägga sig och om inte annat vila lite.

Godnatt

För övrigt tycker jag nog denna gamla bilden är rätt ball,
trots det absolut fejkade leendet

Som sagt, kreativare förr



Tougher then the rest

Bruce Springsteen är aldrig fel.
Det är så bra så att jag ryser, och på en sådan här konnsert hade aldrig varit fel att vara på, kvittar nästan vem som står på scen.

Jag är helt såld helt enkelt, inte för att det är första gången jag överväldigas av hans låtar. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, sådan mes jag blev!

Ingen som vill ge mig biljetter till en konnsert med denna man?
Bruce Springsteen - Tougher than the rest

En stor jävla konsert, där publiken är lika mäktig som ljudet och bandet på scen,
Det hade jag behövt!

winterland

Ingen skola idag då Ksanet talade om att hon var sjuk, så jag fick sova ut. Sömnen har bytt bana igen, det var ju inte så bra kanske, snart lov i och för sig men jag skulle ändå tycka det var lite trevligt att somna om nätterna, bums! Hur som! Vädret börjar kännas lite klarare, nog för att det är kallt som bara den, men det är ändå ljusare än vad det vart på ett tag (eller misstar jag mig?). Våren närmar sig, sakta men säkert, kan dock nästan slå vad om att det ska snöa och frysa på lite innan vi är där, så att säga snart är väl att ta i men det är på väg åt rätt håll i alla fall. Om ett tag kommer det att vara ljust när träningarna pågår, men det kommer hinna mörkna innan jag når fram till bussen, men sen, några veckor efter det kommer det att vara ljust även hela vägen hem -då är det vår!

Men som sagt, vinter ett tag till

dream catch me

Efter detta är det sömn på direkten för min del, godnatt!

Lyckats hålla mig ifrån bloggen hela dagen tydligen! Det har inte varit världens bästa dag men jag lever, så det får man ju tacka för! Tänkte bara nämna att jag för ett tag sedan (ett år eller två) lyssnade en del på denna man. Sedan tröttnade jag, och nu för några veckor sedan när jag var hos irma blev jag påmind och inte förrän idag kom jag ihåg det på nytt. Så varsågoda.

Newton Faulkner
inte världens roligaste video kanske, men det låter i alla fall bra.

Beck

Varenda blogg jag läst de sneatse minutrarna nu har skrivit om beck. Händer det inget roligare på en söndag i detta land? Inte för jag inte kollade men (med naturboken i knäet så klart).

Nej, inte kul

när termometern visar minus 5 grader, när halsen börjar känna sig krasslig IGEN, när det är prov i morgon, när man inte kan grejerna som kommer på provet, när man måste gå upp tidigt i denna kylan. Jag orkar ju inte bli sjuk nu? I morgon kväll eller på tisdag kan jag få bli sjuk men inte nu, blir så många gånger jobbigare att ta sig upp på morgonen då, och kommande morgon har jag inget val om jag så ligger i influensa! Inte riktigt kanske men.

Välj dina klagomål väl
inte idag.

all the way to heaven

8 december 2007, utsikten från angeredsbron


Även dagen då jag insåg att jag aldrig kommer våga hoppa bungyjump,
det är dock förträngt nu och målet är tillbaka.


Idag är det en såndär dag då jag heslt bara vill krypa ner någonstans och kika på en film och halvsova. Det är ju söndag, och dessutom en dagen efter. Men det är prov i morgon, som jag redan skjutit upp ett antal gånger, pluggat mer på det har jag dock inte gjort för det, tyvärr. Så plugg hela kvällen lång! Är dock kall som en isbit så det blir i alla fall till att krypa ner i badet, med naturboken så klart!

Jerry Williams

Sk alldeles strax iväg på ännu mer praktikjobb, börjar tröttna. Veckorna från det att jullovet var över har hur som helst gått i ett rasande tempo. Nästa vecka är det lov igen, och efter det är det sthlm och uppsala för min del, och sen är det dax för rutiner med skola och allt vad det innebär, skönt. Och sen.... är det fan inte långt kvar!

Lite smörmusik från Jerry Williams i högtalarna.
When your heartache is over

02:59

Em låååång lång dag har det varit idag. Känns inte som om det var i morse jag vaknade upp med Natta vid min sida, utan snarare en månad sen. Det var trevlig middag med familjen iaf, med underbar förrätt och inte lika god huvudrätt och utgången var helt okej den med men vi var nog lite tidiga, alltså snabbare trötthet och tidigare hemgång. Är så sjukt trött bara, skulle kunna somnat stående där borta om jag hade tillåtit mig. Så nu ska jag spotta ut tandkrämen och lägga mig och sova många timmars skön sömn.

Godkväll godnatt godmorgon

RSS 2.0