again

Jag lämnar Göteborg ännu en gång och drar med mig mina småtjejer till Hällebäck i regnet. Lite frisk havsvind i lungorna och sju tusen andra klyshor kanske gör underverk för den underbara tristessen som råder. Vem vet.



:)

Allt går om man vill!

Ja, jag vägrar tro på något annat.
Men för tillfället är det som om det edna ord som existerar är t r i s t e s s. Så förbannat tråkigt allt är. Känner mig lite som i vintras igen då jag hade min "anti och jag vill ingenting"- period. Men så blir jag ju så en gång i månaden med, så det lär ju gå över snart.


och så var det ju det här med att hitta fotointresset igen,
 kanske är en tid för det nu?

take me home

Plötsligt fick jag en liten flashback. Dans, doften av alkohol, svettigt, glädje, sång... tja, bulgarien och viking helt enkelt. Nu vet ju inte jag hur det låter i någon annans öron men förbannat kul var det i alla fall. Inte just denna versionen på låten heller men hey! Denna var skön.. Så här på kvällskvisten när det inte är dans, glädje och alkohol som gäller.


Vilken sommar

Snacka on tristess, usch och fy.
Jag ger upp för en stund. Nu ska jag äta chips?



back in the days

2007 hade jag ett sommarjobb på konstepidemin, lottat av kommunen. Vi skapade, skrev dikter, fotade, la ihop bild med text, gjorde lite utsmyckningar, inspirerade och inspirerades, var sociala och hade det allmänt bra. Det var kul. Läste igenom en massa grejer jag gjorde då, för jag skrev tydligen väldigt mycket då, skumma saker mest, obegripligt. Skrev i rebusar som bara jag förstod, som jag dock inte förstår längre. Hemligt. Ungefär som nu med andra ord.

I vilket fall skrev jag någonstans, i något sammanhang som jag nu inte minns att "den som kunde göra jorden till en bättre värld, få bort allt krig och se till att alla är nöjda och jämlika skulle jag definitivt kalla för konstnär." Något jag idag fortfarande kan instämma i. Och det känns ju bra, att en gnutta av en själv finns kvar efter så många år.

Jag är väldigt trött nu därav den långa texten och dessa onödiga en/två(?) rader. Förlåt mig, godnatt :)
Inget jag brukar lyssna på men den påminner.... om jag bara kunde minnas om vad?

vinyl

Nej vet ni vad! Nu har jag städat, mitt rum i alla fall. Nu blir det till att koppla in sladdarna till vinylspelarna så att jag får lite riktig musik... Knastret i början ni vet?

we are still alive

Patrik Isaksson och riktig mat.

Ungefär så kände jag igår kväll. Musik från dåtiden och maten som var favorit förr. Är ju tydligen hemma själv, och att stå och laga middag till sig själv är inte det roligaste, men igår som sagt.. Man kan ju inte leva på skräp? Sedan kom Irma, och vi hamnade hos Louise där vi snackade bort, bokstavligt talat, hela natten med henne och hennes vänner. Helt fel dygnsrytm kan vi ju kalla det, men å andra sidan, varför inte?

Inget jobb, ingen skola, inga plikter... Bara tid att slå sönder.



Man kan ju tycka att jag borde ha tröttnat på att fotografera mat nu?
Och ja tro mig, det har jag. det syns väl till  och med?

cheers!

Ännu en dag spenderade jag med tjejerna Lyngsö. Vi tog oss hem till Linus och kikade lite på hans läskiga katter, för han har ännu en nu. En bebiskatt, 10 veckor, kritvit, pytteliten och frbannat söt. På eftermiddagen åkte jag med Malin hem till Nath och kikade film och var allmänt slapp. Bara så att ni har fullständig koll på läget!

Lite stulna bilder från Fredagen.


Malin


Nath och Irm


Katri och Veronica


Caro med sin nya plastpojkvän Jann


Irm Nath och Malin till en håkan låt om jag inte minns fel. Vad annars liksom?

going on and on and on

Kul kväll igår! Lounges och Parken efter middag/festen hos Caro. Lite nytt for once. I förmiddags var tanken att jag skulle ta mig till Hisingen och mina kära kusiner som nu flyttat från Frankrike till Sverige, chokerande nog försov jag mig, inte lite heller. Men jag skyller på att jag inte var hemma förrän 6 i morse. Följde dock planen, ett antal timmar senare bara. Tog med mig tjejerna på en fika och sedan ett besök hos Kim osv... Trevligt trevligt. Nu är jag död. En film om jag lyckas hålla mig vaken.

Lite bilder från trippen jag och Karro gjorde till Sandviken och Lollo :)


Vår mentala ålder sjönk några stora steg, Här spelar vi i alla fall Bingo, skitkul tänkte vi. Helt fel! Karro och Katri

                   
På med kläderna och hem igen. Katri.   l    Alla på en och samma bild, storartat! Katri Karro och Lollo


Hemväg igen, Karro och Katri


Och igen... Ser sjukt mycket trängre/trångare? ut än vad det var.

passenger, bittersweet symphony ...

Det finns en del låtar, som slår alla andra låtar, faktiskt. Red red wine är klart en av dem.

Sen undrar jag egentligen vart sommaren tagit vägen. Gårdagen spenderades till en början med mor och far i bil och på ett fik i en gammal prästgård där min gammel mormor och morfar tydligen bott. Sedan tog jag mig hemåt till Göteborg och träffade Camilla och Malin en sväng och efter det flög jag upp till Johanna på cykeln där även Irma fanns. Tjat tjat tjat... ja ni vet ju vid det här laget? Och film så klart! Ikväll blir det middag/fest/utgång? Ja något i alla fall, Caro fyller år! Så varför jag sitter här är ju ett mysterium då jag inte har någon koll på någonting som har med kvällen att göra. Kläder, hår, smink, skor haha I-landsproblemen.

Enjoy!
Fast detta är väl ändå inte originalet?

Great!

God kväll.

Gårdagen var seg till en början men när jag vaknade till liv tog jag mig in till stan och mötte upp Malin och Mona med flera för fika/mat, mat för min del, god dessutom! Det är nämligen så att våran glada Mona lämnar landet om knappt en vecka för att gå på dansskola i NewYork, vad säger ni om det? Just dansen kan jag skippa, men NY? Hade jag inte tackat nej till! Får se om vi lyckas ta oss dit? Hur som helst är jag glad för henne, verkar sjukt kul! Så det var lite avsked.

Efter det tog jag en spontantripp till Hällebäck, och tja, här är jag än. Det är skönt. Tanken var att jag skulle hem förut men jag är som sagt fortfarande kvar. Det är som att ha kommit hem igen, efter en lång lång resa, nästan. Bror och Camilla har vart här över dagen, nere vid havet var vi en sväng... "Bit ihop, det är faktiskt sommar! Trots molnen och vinden" Sedan kom även faster med familj. Pappa gjorde den berömda pizzan på grillen (så klart!), smaskens.
Trevliga dagar med andra ord.

Lite snodda (av mona) bilder från igår, konstigt nog ingen på malin.


Radmilla (rätta min stavning?) och Mona


Katri


Mona Natasha Emelie och Ksanet

skitig spegel och spretande fingrar

Jag gör så mycket vettigt idag, verkligen.
Grymt taggad är jag dock, vet bara inte på vad.


"Jag känner mig som en mammut"

För en gångs skull sitter jag och laddar över lite bilder från kameran, får se om det är något att ha. Gårdagen var en bra dag. Göteborg välkommnade mig hem med ösregn och en missad spårvagn, men det gjorde inte så mycket tillslut ändå. Väl hemma kom Malin hit och snackade skit, sedan handlade vi mat och Natta dök upp. Varsinn skild maträtt var vi sugna på och det slutade med att Natta åt nudlar och jag och malin annan pasta med en misslyckad hemgjjord sås, som faktiskt var helt okej. Skitsamma, trevligt var det i alla fall. Sedan dök Irma upp med och hon gick inte hem förrän nyss. Vi körde på lång natt, precis som förr, snack och film typ... JAG ÄR HEMMA! Fast måste säga att det känns lite konstigt efter så här lång tid.

Och på tal om mat är jag sjukt hungrig nu, dax för frukost kanske?




DONE

Jag har jobbat mitt sista pass nu äntligen!
Det var allt jag hade att säga, nu poolen.

blå himmel sol värme sommar

Goddag

Nu har jag endast ett pass kvar att jobba, på söndag. Sen ska jag hem igen, härligt.
Jag och Karro tog oss en sväng på hennes fina röda motorcykel upp till Blekinge och Lollos sommarstuga, men det var som sagt en kort sväng eftersom jag skulle jobba dagen efter. Kul hade vi dock för det. God mat, grill, gummibåtar, kortspel, tjat, skratt, godis osv...

Jag har lagt av mig när det gäller kameran. Men om typ hundra år kanske jag kan orkar få bilder från människorna som använder sina kameror, och då hamnar de här.

Det är för övrigt sommar idag igen, det har det inte vart här nere på en stund. Ut i solen, i väg till havet?


Billie Jean

Godkväll!
Jag är i vanlig ordning aptrött. Jobbat även idag, lite fler folk och lite finare väder däremot, tack tack. I morgon kväll komma mor och far hit, direkt från sin tågluff får jag sakna dem trots att jag är (nästan) 19 och "Vuxen"? Jag skiter i vilket, för det gör jag. Även moster nr 2 med familj och mormor kommer så det blir rena släktkalaset minus hälften. Jag ska faktiskt ta och stoppa mig själv i säng alldeles strax och hoppas på att jag återfår krafterna och hjärnan som lämnat mig en tid tillbaka.

Gör som alla andra som inte lyssnat på honom så mycket innan - börjar lyssnar nu. Dessutom påminner den lite om festen hos Camilla som ju var lyckad. Vet dock inte ens om just denna spelades men! Om inte annat kan man ju alltid titta lite på hur fan människan rör sig på scen.


kattmat

Hejsvejs!

Precis hemkommen från jobbet. Inte så händelserikt, vi har haft NOLL badgäster idag, vilket har resulterat i så mycket kortspel att vi kan spy på det, fotboll, skrapade fötter och ben, blöta kläder... Tja så egentligen mer händelserikt än någon annan dag.  Att dessutom få betalt för dessa aktiviteter? Nej jag klagar faktiskt inte. Vad jag däremot kan klaga på är min balans, för hållt mig på fötterna idag är något jag inte lyckats med. 

När alla (tre) bryter ut i totalt asgarv för att André delar ut kort till en person för mycket vet man att man är pigg och har en händelserik dag.

Nu sitter jag i ett tomt hus, bara katterna här. Det känns inte helt bra, jag tror på allvar att de vill äta upp mig, och jag kan lova att det inte känns bättre när jag drömt mardrömmar om katterna hela natten. Bortsett från det är dem dock rätt söta.

i wish i could flyyyyyyyyy

Godkväll vänner

Idag har jag fått åka motorcykel igen haha, underbart! Och igår fick jag äntligen fotat en blixt, långt ifrån perfekt men den kom med på bild i alla fall, så ja, för tillfället är jag nöjd. Ledig har jag varit idag och är så även i morgon, mycket skönt. Speciellt med tanke på att precis allt krånglade sist jag jobbade och skulle stänga ensam. Allt som kunde gå fel gick fel. Radion fubgerade inte, vattenslangen gick sönder och sprutade ner mig - dyngsur, poltäcket krånglade omöjligt mycket, jag missade bussen, glömde saker hit och dit och sprang runt som en jävla idiot. - Men bättre lycka nästa gång. Under dagen har jag även vart hos mormor en sväng där Patricia så klart befann sig, så paket har hon fått eftersom jag missar hennes kalas på fredag. Pysselmojänger i sexårspresent blev det tillslut, och hon verkade helnöjd!

Nu ska jag bara jobba hela helgen, vara ledig lite och sen endast jobba tre ynka pass till.
Istället för att skriva sex pass.

kanonkul

Vilken helg, kanonbra. Igår var det fest hos camilla vilket var mycket trevligt, sent dock. En sak bara, vad är med med människor som inte fattar vinken? Efter 10 minuter... Jag förstår inte vad du säger jag har ingen mobil jag vill inte ha ditt nummer  nej du får inte mitt nummer jag vill inte prata nej nej nej. Stick därifrån bara. På spårvagnen hem, suck.

Skulle ha ätit lunch med malin idag med, och träffat bror en stund. Men jag vaknade inte förrän efter 1 och ja mitt tåg gick en stund efter 3 så det var upp och hoppa och sticka i princip. Nu är jag åter i skåne och är helt slut som vanligt. Jobb i morgon igen, bara två veckor kvar av jobb nu :)

värme

Nej nu tar jag cykeln, hämtar Malin och sticker och badar!


i like it

Jag är inte en människa som vaknbar en gång på morgonen och sen går upp, utan jag ligger snarare kvar och vaknar 10 gånger till. Denna morgon trode jag att jag hade försovit mig till jobbet, varje gång jag vaknade. Nej jag är inte trött och förvirrad. Hur som helst så var gårdagskvällen bra med Malin Natta och Veronica. Spel, tjat, små doser alkohol och en trasig vattenpipa. Jag trivs :)

Jag tycker lite synd om alla blommor här hemma faktiskt, de ser inte glada ut. Och från en sak till en annan, present till min kusin Patricia som fyller 6 år?


En dag som denna? Hade velat cykla upp till sjön för ett bad men jag känner mig alldeles för lat för det just nu. Bilder från kvällen borde väl dyka upp så småningom med.

Lugnet

Jesus i helvetet vad jag saknar mina vänner och ett liv med lite händelser nu. Inte mindre när jag läser om Malin och Nattas dag, jag vill också! Orättvist. Å andra sidan har jag valt detta elände själv och det blir nog i alla fall lite värt när jag får min lön, om sjuhundra år. Nej men på allvar så hemskt är det inte, inte egentligen. Men jag saknar vänner, och fasktiskt mina föräldrar och bröder som jag inte träffat på nästan en månad, blä. Jag menar tid med 12åriga Simon och moster är aldrig fel, men fem dagar i streck utan några vänner att bryta av det hela med, det blir ju tyvärr lite segt.

Men oj så bitter jag blev. Sitter hos mormor och gnäller. Ice Age var bra i alla fall, men de två föregångarna är mycket bättre. Nästa vecka ska jag även förhoppningsvis få åka lite motorcykel, yey! Om inte min kära kusin tröttnat på det hela efter veckans mc-semester i Norge som hon avslutade som sjukling idag.

Nu ska jag äta glass i den kvarvarande värmen på balkongen.
Godkväll!

vilken idyll

Gårdagen fram till 4snåret spenderade jag i solen och en hel del i poolen på en luftmadrass, inte helt fel. Lagom värme, gröna träd, fågelkvitter... Om jag trivdes. Var ju ledig och slapp. Vid 4 kom dock åskan och det varma sommarösregnet, rätt mysigt det med. Idag har jag däremot jobbat i den otroliga värmen, inte en endaste fjuttig liten vind! Är detta Sverige? Redan innan halv 9 i morse var jag genomsvettig... Om jag ville ner i poolen som alla andra idioter då! För ja, de som badar där är idioter, små skitungar som i princip hoppar på varandra. Stencoola tycker dom att dom är.

I morgon är det jag som är stencool, med moster kusin och mormor ska jag se ice age 3 :) Sen sover jag hos mormor för att sedan ta mig hemåt mot mitt kära Göteborg, som sagt.

RSS 2.0