i ett ljummet sommarregn

Hemma igen. Flyttkaos. Det var visst bara drygt en vecka kvar till flytt, jag som trode det fortfarande var tre. Dessutom trode jag att jag var nästintill klar. Kul det där, ju mer jag packar desto större kaos runt omkring mig blir det och jag blir aldrig klar, ingen ordning alls! Nu vill jag bara ha flyttdagen här, kämpa och stå i tillsammans med de som lovat att flytta oss. Sedan vill jag bara packa upp och få ordning på direkten, fira de födelsedagar som ska firas och njuta av slutet av sommaren. Den ser för övrigt ut att regna bort för stunden men det kanske vänder. Ja det gör det, i år blir det en lång och sen sommar. Det låter bra tycker jag. Nu ska jag sova, i morgon ska jag träffa två av de vänner jag känt sedan vi cyklade runt här ute på gården på våra trehjulingar. Jag hade en röd, som skramlade nåt så offantligt, skitjobbig! En av oss har ju en liten nu med, som om inte alltför många år lär cykla runt på en egen liten trehjuling. Tiden går undan, och oj vad jag låter 25 år äldre än vad jag är just nu. Godnatt!

på tal om gamla tider, någonsin sett något coolare? Eva, Victoria och jag i andra klass kanske?

havsutsikt

Jag lever, befinner mig på en av de bästa platserna jag upplevt. Men att det är så jag känner för denna stuga vet väl de allra flesta redan. Springer, bastar, solar, tar det lugnt.. Typ så. Har dock inte ens känt på vattnet än, illa va? I morgon blåser det förhoppningsvis mindre så kanske då. Mindre inspiration just nu, så ska förflytta mig ut i bastun ett tag för att sedan sova tidigt, springa i morgon igen, så skönt!

Min sista dag efter jobb i klippan var fin. Sol, grill, halvt samlad släkt, inte av den anledning dock

ska vi leva livet?

Man skulle kunna säga att jag har haft fina dagar sedan jag kom hem, men det vore en underdrift, väldigt fina dagar. Fika med vänner, badutflykt med lite familj och släkt, häng med vänner, en bra utgång på nivå och en superdag på havet i Pernillas båt. Brist på bilder från dagarna men vi tog alldeles för många idag så det jämnar nog ut sig. Dagen har bjudit på mycket. Motorstopp, boxering, ett ankare som inte fäster - till (konstigt nog) ingens vetskap!, någon som skriker bro!, panik, ett ankare som sitter på tok för hårt i alldeles för strömt vatten, hejdlösa skratt, bad för vissa, maneter, mat, fika, grund, vind, sol, värme, kyla... är bara lite av det hela. Men ja, trots vissa omständigheter hade vi faktiskt himla trevligt. Det gungar dock lite i mitt huvud fortfarande, sleepingtime. Godnatt

Bildregn





marstrand




lätt dagens coolaste

motorstopp = mer bensin! (hjälpte dock inte)




musik så klart

någon kom inte upp i båten och drabbades av panik


medans andra badar roar sig andra med kameran

som sagt







idyll

djur...


och hemväg i kvällsolen

det är något visst med höbalar, visst?





we built this city

Svarta byxor utbytta, smurffärgen på igen. Nu väntar en kväll och en natt på stan med bästa vänner minus.


We are sailing to Philadelphia

Nu väntar badutflykt, hoppas solen inser det med! Igår vart det fika med Irma Nath och Freja en stund. Sedan åkte jag och träffade Felicia och Bella, det slutade med fika det med. Så att alla vet.

Regn i Borlänge

låt oss tända upp hela universum tillsammans

Thomas Di Leva... Ja, jag vet inte. Han faccinerar mig, och skrämmer mig. Men vissa av hans sånger är roliga att sjunga och fastnar i hjärnan. Nu ska jag tralla vidare in i duschen, sedan ska jag träffa min vän Natalie, alldeles för länge sedan.

here we go here we go

Malin, jag har världens fulaste bonnebränna så det är inegnting att vara avundsjuk på! :) Kommit hem, ätit, slängt väskorna halvöppna på golvet. Nu tänkte jag vara seg och se på allsång, så det så! Salem sjunger nu, bra som alltid.

what goes around comes around

Har ju blivit kass på detta nu. Är rätt trött på datorsittandet om jag ska vara ärlig. Men är hursomhelst hos mormor nu, i morgon åker jag hem, med mor och & far. Igår var det grill och knytis med mostrarna (& mamma) + familjer, mycket mycket trevligt. Men ska bli kanon att komma hem. Och flytt vankas, blir fasen inte klok på datumet men det ger sig! Saknade vänner ska träffas, till och med Malin är hemma igen ju, bra. Godnatt
Havet med bästa


Undrar om nån hör Att explosioner inte stör

Karro är seg. Jag får inte tag på mina föräldrar. Mitt fotband är på väg att gå sönder. Jag saknar mina vänner och mina "små" tjejer Felicia och Isabella. Och syskon.  Suckar över min ekonomi. Bara gnäller idag. Men om ett tag ska vi iväg och grilla med K:s vänner, det blir bra. Ska bara orka byta ut mjukisbyxorna :)

Här har vi Thomas Di Leva på scen i Borlänge, asballt


blå blå himmel och hav

Tja jo, det är sommar, och jag är brun. Rättelse; Halva jag är brun. Armar och ansikte, benen är ikapp snart men förövrigt är jag rätt blek haha. Jobbigt om sommarn skulle försvinna nu. I-lands... Havet har vi vart vid en stund idag i alla fall, ikväll blir det grill. Det blir folk på besök här tydligen. För övrigt verkar det bli grill resten av helgen med, men jag klagar inte! En sak till, finns det ingen låt som går så här nånting? "Blå blå himmel och vatten, blå blå himmel och hav..." Hittar inte den...


De senaste dagarna...


Har vi åkt med Daniel från stranden i en bil utan fungerande AC...


och vart hos mormor...

där en målande Patricia och världens godaste muffins fanns...

och jordgubbar så klart...

varsinn fin teckning fick jag och Karro...

och Patricia tog med mig och "Lisa" till månen, med den gröna vikinglinebåten, där vi blev knäppa...

en annan dag tog vi en kvällstur till havet, kvällsdopp och nedsandade fötter...

Karro fick för ovanlighetens skull agera chaufför.


Utöver det har vi (som i jag och Karolin) vart på bio - Eclipse, fikat, beskådat oväder och solsken, badat i poolen på tomten som för övrigt är räddningen i denna värme! Jobbat har jag med... Nu är jag ledig två dar igen sedan jobb en dag och sen är jag klar med det jobbet också. Då är det så småningom hem till Göteborg som gäller. En stor dos av Hällebäck med kanske, om jag är välkommen :)

sjuttiosjuochsju

Idag går jag ner mig irritation och en känsla av att stå stilla. Irritationen här sitter i väggarna känns det som, förmodligen är den bara på min insdia vet inte varför. Vill nog hem. Vet dock inte vad jag ska göra där. Jag behöver vara på väg någonstans, jag vill göra någonting. Asien väntar, men det är flera månader, jag behöver någonting nu nu nu. En tågresa upp i norr, ett tält och ett tomt tyst fjäll tills jag vet vad jag vill. Så känns det nu. Eller Island.

Häromdagen var det ju som sagt kalas. 77 och 7 års... 7åringen i fokus




thesea

Haaaaaaaavet vrål tidigt nu, ja tack. Hej!

so take this wine and drink with me

Mor 47, mormor 77, Patricia 7 (igår) grattis mina kära! Idag har vi firat mormor och Patricia, och i skallen har jag firat min mor en skvätt med hoho, eller okej, ett sms. Men vad gör man när man är fast i skååååneland, tre pass kvar att jobba nu bara, endast morgonpass. Bra! Regnbågen är här över oss, tillsammans med åskmoln och blixtrar, fint. Nu film, godkväll! Inga bilder, svejshejs. En bra sång då.

Jag skjuter allting framför mig

Fruktansvärt varmt har det varit idag, och jag har stått och kollat på alla som badar, mycket kul! I morgon ska det blir varmare sägs det, fy. Men nej, jag klagar inte på värmen, faktiskt. Bara suckar lite men vill egentligen inte ha det på något annat sätt. Bara annan plats. Ligger just nu och lyssnar på Klippanlivets fredagkväll, tystnad. Då och då, typ varannan timme snubblar någon eller ett sällskap förbi och hostar fram alkoholens fina sång. Inatt någon gång kommer Karro hem efter en månads visit uppe i norr, det gillas. Nu däckare och sömn, i morgon jobb. Night!

iblandblirdetså

Gårdagen vänner. Satte mig på bussen för en timmes resa och började känna av den där förbannat jobbiga känslan som inet går att göra någonting åt. Precis under magen, som kramp fast 100 gånger värre, den tar all kraft från resten av hela kroppen så att man blir alldeles lealös och kallsvettig. Det går inte att få bort det på något sätt, ändra position i stolen varannan minut för att lindra det hela en liten, liten aning. Koncenrera sig på varje andetag. Kan tänka mig att jag såg halvt galen och halvt borta ut. Detta var dessutom värre än jag någonsin känt tidigare, någonsin! Lyckades byta från buss til tåg i alla fall och hamnade tillslut i Malmö, äntligen. Där kilade jag in på pressbyrån, köppte mig ipreen och cola, satte mig på en bänk och väntade på vändande tåg som kunde ta mig därifrån. 5 timmar efter startad resa var jag hemma igen och hade inte åstadkommit någonting egentligen, den älskade ipreentablatten började verka först när jag var hemma igen. Jäkla mensvärk.

Så ja, det där med presenter gick ju inge vidare. Idag är min sista lediga dag innan det ska vara fiat (söndag) så får göra ett nytt försök, struntar dock i Malmö, köpcenter närmare får det bli. Bli biten av en geting eller ett bi igår kväll föresten (skrev jag biten? Stucken så klart). Det svider som satan och jag känner mig smått allergisk, undrar om det är katter, pollen eller sticket? Får stå ut i alla fall hoho. Ha en fin dag.

Bild från början av Majmånad då jag och Pernilla tog några simtag på marstrand. 8 grader i vattnet. Vill minnas att jag kanppt andades. Avslutningsläger med våra kära simmare var det alltså.


bildregn

Jag har fortfarande ingen sladd till kameran.. Men bilder i lagom oordning från Irma och Johannas. Nu ska jag se om jag orkar ta mig till Malmö. Presenter skall inhandlas tydligen.

























backontrackornot

Ja nu verkar det vara som det ska igen. Kaos, flängandes, jobb... noll koll med andra ord, det är så jag klarar av det höhö. För ett dygn sedan hade jag precis kommit till Göteborg från Borlänge, nu har jag nästan precis kommit från jobb här nere i skåne. Hunnnit med ett bad i poolen med min galna men mycket bra kusin Simon (13) också. Fick inte med mig solkrämen till jobbet, asbra! Nu ska jag ta igen all förlorad sömn, i morse var det nästintill omöjligt att komma upp. Visste inte vem jag var, vart jag var, vem som talade till mig eller ens vad som var upp och ner, det ska inte upprepas i morgon. Sent jobb i alla fall, bra. Kommer väl kanske en bildexplosion från veckan någon dag, för den som orkar. Godnatt!

fred och kärlek

Bilder tänkte jag ju återkomma med, de få bilder jag har från den mindre kamera bra kamera jag hade med mig. Men, ingen sladd för stunden så det får vänta... Men hur som helst, det har varit fina dagar. Dag 1 bjöd på en stunds spöregn, tältet hade vi dock hunnit få upp så det skrattades mest bort. Av mig och Johanna i allafall, Irma tyckte det var mindre kul då hon inte var i närheten av frisk. Regnet gav dock upp och sedan dess har det vart fint fint och åter fint. Varmare för varje dag, svinkalla nätter, svettiga mornar, zoombieliknande betende, trevliga människor, glädje, vänner, musik - sittandes, trängandes, ätandes.

Lite tråkigt att jag inte fick sett så många band jag ville, inte många alls (med tanke på omfattningen) faktiskt, men kul har vi haft ändå!

Mika, Thomas Di Leva, Hoffmaestro & Chraa, A Day To Remember, Melissa Horn, Vampire Weekend, The Kooks, Robyn, Kent, Billy Talent, Lilly Allen, The Ark, Mando Diao, John Fogerty, Jay-Z.

Thomas Di Leva som lyckas faccinera, få med publiken och skrämma på en gång... Robyn som helt enkelt bara gör sin grej, och så jävla bra! Kent som gör det bättre för varje gång jag får se dem och Jay-Z som lyckas göra det hela så rätt är nog de som blev det bästa. Sistanämnda är verkligen inte min hemmaplan när det kommer till musiken, men man kan inte undgå att gilla det i den stämningen, med den folkmassan och glädjeyran. Galet. Sen gillar jag ju alltid de som inte finns med på schemat som gänget med trummorna och Andreas Wideskog som sjöng mitt i solstinget på campingen. Sen vill jag lova att resten var bra det med, livemusik slår oftast aldrig fel.

Okej, Irmas bilder dök upp, så här är lite ändå.


bussresa


paus och regn i Örebro

skratt och regn även i Borlänge

Kajsa Johanna

Irma Katri

Awilla Ajjar

tidsfördriv

konstverk

snygg jävel

itsagoodstart

Hemma från Peace & Love nu, både skönt och tråkigt. Ska plocka undan här, tvätta, få undan väskan, packa en ny, duscha... I morgon tidigt är det åter till skåne, 2 veckor, sedan färdigt. Är för övrigt mycker sugen på ett annat äventyr nu, direkt. Ett hårdare sådant, fjällvandra, bestiga ett berg? Ja, vem vet. Vi får se! Återkommer vänner... Men så här började det i alla fall. Ösregn


RSS 2.0