29 Juli, 2008 - sommarlycka

Hällebäck blev det alltså, och det länge. Underbart måste jag säga. Självklart har jag saknat alla som jag inte träffat för att både de och jag inte vart hemma men jag är så nära på att ta bussen tillbaks till hällebäck och lugnet. Varmt underbart väder och vara vid havet, det är väl så det ska vara? Hur som helst hade jag underbart bra slappt och massor med sol. Kom hem igår och nu är även småkusinerna från frankrike här, även dem var i stugan några dagar. Idag åkte jag till havet med vännerna mina, irma malin natta louise och lydia, efter det blev det en runda på stan. Skulle köpa tyg men kom istället hem med kläder. Bra köp dock. Varmt varmt varmt har det vart idag och det får vara dagens tema.

På bra humör och nyduschad är jag, och brun om man får skryta! Veckor vid Hällebäck gör susen för huden, hälsan och sinnet. Och ja, jag är helt seriös. Sprang även över 5 km med mor min när jag var där, dock bara två gånger men det är i allafall över en mil på två dagara så lite stolt är jag väl.

Har även hunnit vara hemma hos bror min som skaffat katt, helt otroligt söt är den, chilli heter den :)

katri

16 Juli, 2008

Jag har bestämt mig, om en timme åker jag med till stugan. Jag har ingen aning om hur länge jag ska stanna dock, kan lika gärna bli en dag som två veckor i princip. Förmodligen kommer jag nog att pendla lite fram och tillbaka. Med fritidskortet blir det inte så dyrt och det tar inte alltför lång tid, och tid på långbussar är bara skönt.
Återkommer

Katri

15 Juli, 2008

Vaknade av att min bettskena, som jag precis fått för att få ordning på mina käkar som hoppar ur led i tid och otid, tryckte så mycket från alla håll och kanter att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Fick smsa återbud till mina vänner som jag lovat se lite gothia matcher med. Detta gick dock över senare och jag passade på att läsa ut min bok (Camilla Läckberg - Olycksfågeln. Faktiskt bättre än de tre föregående av henne.) och kom även iväg till frisören senare, tro det eller ej! Brukar inte komma iväg dit, och nu hade jag inte vart där på pinsamt länge men jag lyckades. Jag hatar det nämligen, det finns inget ställe jag känner mig fulare och vilsnare på än i stolen hos en frisör. Jag vet aldrig hur jag vill ha det heller, vilket leder till att det alltid blir fel, vilket leder till att jag alltmer sällan går dit. Haha. Det blev helt okej i allafall och jag är glad att jag kom iväg. Funderar på om jag ska följa med mina föräldrar till Hällebäck i morgon, har ju inte så mycket vettigt för mig här hemma. Å andra sidan är det väl inte speciellt kul att vara där i detta vädret heller. Får se hur det blir. Jag är svintrött och känner att jag inte får mycket gjort men jag orkar inte riktigt stressa över det nu, så jag tar det lugnt.

katri

11.47

Fick precis syn på mitt schema inför hösten, det var väl inte jätteilla men inte jättebra heller. Ännu en dag med en lektion tidigt på morgonen och sen hål fram till eftermiddagen, och två tidiga mornar. Precis som förra året, inget av det var någon hitt men vad gör man. Bortskämd när det gäller tider är ett faktum nu för tiden. Däremot har jag jag fått i alla fall två korta dagar, som säkerligen kommer att behövas göras längre med studietid i skolan, men ändå. Bättre hade dock vart med en helt tom dag. Workshopparna är i alla fall inte på slutet av dagen detta året, det tackar vi för!

13 Juli, 2008

Det är så mycket blandade känslor hela tiden, att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag är så förbannat trött på allt samtidigt som jag är helt salig av lycka över samma saker. Eftersom det blir så röriigt så har jag i mitt undermedvetna tydligen bestämt att lättaste sättet att hantera detta på är genom att vara bitter. För det är precis så jag känner mig just nu, mitt i känslornas förvirring, som en bitter gammal tant. Men jag antar att detta försvinner förr eller senare, helst förr måste jag säga.

Nu ska jag sova och hoppas att jag vaknar på en bättre sida i morgon. Dagen ska, om den går som jag planerat, börja med en springrunda på minst 4km....

Kalas i skåne var för övrigt trevligt, inte mycket mer att säga om det. Vi, barnbarn gjorde en skattjakt åt mormor som "payback" (även om det alltid vart lika roligt) på alla skattjakter som hon gjort åt oss genom åren under påsk osv.. Roligast får också nämnas var hennes konfunderade uttryck när hon försökte lista ut lappen där det stod "Där blev tre små liv till". Vi tyckte den var jätteklyftig men mormor kunde inte för sitt liv komma på vart det kunde vara, "sjukhuset? bb?" inte ens när vi lyckats leda in henne i mina kusiners föräldrars sovrum kunde hon komma på att det var i sängen hon skulle kolla efter nästa lapp med nästa ledtråd på. Kanske var taskigt? Resten klarade hon i alla fall av! :)

Men sömn som sagt. Godnatt

Katri

11 Juli, 2008 - Grattis till mor & mormor, 45 & 75!

Underbart humör är jag på och ikväll blir det sex and the city filmen med malin. I morgon bär det av tidigt igen, till skåne ännu en gång. Min kära mormor fyller 75 idag så det blir kalas för henne i morgon. Även min mor fyller år idag, 45 för att vara exakt, så ett stort Grattis till dem båda! Detta innebär alltså att min mor är född sin mors 30 årsdag för er som inte orkar räkna, lite tufft tycker jag allt att det är. Även kusin Patricia fyllde år igår, 5 hela år, grattis! Så jag antar att det blir lite kalasande för henne och mamma också, men mest mormor.

Ännu en gång Ulf Lundell i högtalarna, mycket mycket bra..

Alla dessa födelsedagar, bror min fyller 21 om mindre än en månad, en dag efter honom fyller både Camilla och Natalie 18 och sex dagar efter det är det min tur :)

Eftersom jag ännu en gång är ensam hemma, eller igentligen är det samma gång eftersom ingen vart hemma sen jag åkte mer än jag. Men på söndag kommer mina föräldrar hem så mitt liv kan återgå till normalt igen. Men eftersom dem inte är hemma än och jag är skickligt lat så har jag köppt mig en fryst pizza som nu ligger i ungnen och blir varm och go! Men nu är den nog klar så jag låtsas att ni säger smaklig måltid till mig och sen går jag ner :)

10 Juli, 2008

Samvetet sviktar över att jag lovade en uppdatering men jag orkar inte riktigt förmå mina händer att skriva ett långt och utförligt inlägg. Shoppingen var i princip värdelös, fram tills att vi hittade H&M, haha. Malin var som hysterisk och jag var inte långt där efter. Rean styrs ju som någon kanske vet av staten i det landet, och det får bara vara rea cirkus två gånger om året. Tråkigt kan tyckas, men poängen är den att när det väl är rea så är det ordentligt också! Så det var ju positivt trots att vi ändå inte handlade så mycket av det som var på rea. Det slutade i alla fall med några kilon kläder extra i bagaget hem vilket vi absolut inte trode efter att vi lämnat ett gigantiskt shoppingcenter utan något köppt bortsett från mat.
Min skräckupplevelse som jag lovade att berätta om i förra inlägget var inte mycket mer än att min bror, som kom ner de fem sista dagarna, hade hittat en plastödla som var skrämmande lik en riktig. Eftersom vi såg ödlor mest hela tiden där borta tvivlade jag inte en sekund på att det var en riktigt ödla han höll i handen när han kom emot mig och sa "har ni haft den här på erat rum hela tiden?" Utan att tveka for jag bakåt som en raket, samtidigt som han sträckte handen närmare och närmare, och landade på golvet med både chock, ilska och skratt strömmande från mun och ögon och insåg att det var en plastödla. Men det var hemska sekunder i mitt liv må jag säga! Jag var skakis i fler minuter efter det haha. Vilken mes!
Nu är det snart sex and the city som ska strömma ur min tv apparat så jag asvlutar detta inlägg ett 'God kväll' och en förmaning om att aldrig skräma folk med låtsasdjur! (Hur kul jag själv än tycker att det är)

/katri

9 Juli, 2008

Hemma från frankrike igen. Två underbart bra veckor har det definitivt varit och både resa dit och hem gick bra. Fick en mindre chock, inte många minuter innan vi skulle packa in oss i bilarna och åka till flygplatsen för ett antal timmar sedan, när medvetandet kom tillbaka av att jag satt på golvet med tårar i ögonen och en hel hög människor runt om mig som bara skrattade. Mer om detta och hela resan i nästa inlägg, för nu ska jag njuta av att kunna gå på min egen toalett, och sen njuta av att sova i min egen säng, med kudde utan att få ont i ryggen!
Superfint väder har det förövrigt varit nästan hela tiden, hoppas att vi fick med oss det till sverige också.

Godnatt!

RSS 2.0