evening

Haha kul fjortisbild, ser ut som jag gömmer näsan, men det är egentligen inte genomtänkt, ni missar dock inget! Hursomhelst är fransarna på, naglarna målade, fingrarna ringade och handlederna smyckade. Nu ska vi fira in det nya året som bara vi kan!


31 december 2009

Nu har jag vart ute i skogen med föräldrar och ett antal folk till, som vanligt. Fick även med Lollo och hennes föräldrar, trevligt. Mycket mysigt men även mycket kallt. Frusit fötterna av oss har vi gjort, men nu efter ett bad är jag varm igen. Nu är det dax att fixa inför kvällen, middag hos Irma och sedan utgång, med de bästa! Gott nytt gott folk.

det gångna....

Okej, jag har också gjort en sån här lista, for once! Dock är ett år rätt långt och mitt minne är inte det, så allt stämmer väl mest för stunden. Nu ska jag skölja ur slingorna, hej!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Japp! Student, bulgarien, badvakt, bodde en hel månad i skåne!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Minns inte vilka jag hade, så förmodligen inte.
3. Blev någon/några av dina vänner förlorade i år? Förlorad i dålig kontakt... men återfunnen!
4. Dog någon som stod dig nära? Nej.
5. Vilka länder besökte du? Bulgarien..
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Fler resor & äventyr!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 5 juni.
8. Vad var din största framgång 2009? Matten innan student haha. Eller kanske min bok?
9. Största misstaget? Stress.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Min återkommande förkylning får fasen räknas som en ordentlig sjukdom, så ja.
11. Bästa köpet? Mobilen.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Den som vet det!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Studenten, boken, resan, vännerna, jobben
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?Barabapabababa ja ni vet, plågan.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare skulle jag tro.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Levt i nuet.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Klagat.
18. Hur tillbringade du julen? Med familj och släkt, och sjuk så klart.
19. Blev du kär i år? Nope.
20. Favoritprogram på TV? Vänner.
21. Bästa boken du läste i år? Vindens skugga, the twilight saga? haha
22. Största musikaliska upptäckten? Laleh, på nytt.
24. Något du önskade dig och fick? Materiellt? Klockan av bröderna i så fall.
25. Något du önskade dig men inte fick? Har fortfarande inte en enda vännerbox...
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Låg sjuk.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Finns det väl alltid, men mer träning, mer jobb, mer pengar, mer nytta
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Glad, skrikig
29. Vad fick dig att må bra? Alla glädjeämnen.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Jag vet knappt vem som är känd.
31.Vem saknade du? De flesta jag vill ha i mitt liv finns kvar i det, men morfar, farfar som alltid...

32. Nyårslöfte inför 2010? Leva mer ekonomiskt och sätta någon av alla mina resplaner & drömmar i verket!

Och vågorna krålar och jag vadar in I natten

Jag är inne i en elak och arg period, det är rätt så irriterande! Men filmen var bra, och mina föräldrar blev biliserade fortare än någonsin innan, nu är det bil hela tiden, nästan. Men jag klagar inte! Bilen till bion i stället för vagnen, ingen fara på taket liksom! Mitt arga försvinner i alla fall när jag och mina kära vänner ska försöka planera, nyår denna gång. Då skrattar jag mest, för det är så många viljor och så många olika tankar... Elakheten försvinner dock inte, förlåt mig, jag kan vara riktigt jäkla spydig ibland utan att mena ens en gnutta av det, det bara kommer. Så ja, sorry!

Helt jäkla fantastisk är hon ju, Laleh. Tips från Irma för typ, en minu sedan.

live and let die

Ännu en runda på stan, fan vad jag är trött på denna stad nu, blä. Med Lollo denna dag, vi gick tillslut och impulskliptte oss i brist på annat, skönt. Bara hårfärgen som ska trollas med nu... Ikväll blir det bio, Luftslottet som sprängdes, sedan är trion hel!

Veckogammalbild, men jag ser precis lika dan ut idag och igår och i morgon och ja.. whatever.

monday

Nu väntar staden och nytt idkort ska trixas, fy. Även en runda med mor och far för ovanlighetens skull. Bio var även tanken men där var det fullt. Gotta go!

det riktigt flyter på

Å hej och hå! Här sitter jag och mölar i mig apelsiner, tror att jag blri frisk snabbare då. Mitt huvud verkar vara mot mig för tillfället, och då menar jag inte tankeverksamheten osv, utan munnen, näsan, bihålorna och ögonen..... Jävla jobbigt! Apelsinerna för att få bort blåsor och andra onda ting i munnen och dessutom för att lura kroppen att jag visst äter nyttigt! Eller inte lura egentligen, utan bara påtala. Sitter i alla fall nu och lyssnar på en av julklapparna, Kentboxen! Har tidigare idag försökt hjälpa Nath med en himla massa bilder, kilat runt på staden med Irma och Malin och sedan kikat på människor som springer efter en boll tillsammans med de nämnda och Veronica, ja det är tomtecupen som pågår igen. Godkväll på er. Nässpray, panodil, bakteridödande mungel, hinkvis vatten & sömn för min del.


Ännu en jul, ännu ett år

Hello Bob!
Yes Bob.
Tell one dot...

Lite Jul..


Pappa läser julbordscenen ur
Sömnen med inlevelse som bara han kan!

Bella drog ner mössan, Felicia hittade tomteluvan och jag rotade fram en mycket gammal blå jacka så att vi kunde ta oss ut i pulkabacken en stund... Eftersom att julen var VIT igen, i snösyfte självfallet!


Rim hade jag lagt mig till med att skriva!

Mormor klurar på sitt rim.. "Låt denna julklapp störa din frid, och fördriva lite av din tid. Det är inga cirkuskonster, men kanske några politiska monster."

Sedan drog någon igång "Hello Bob-leken", hysteriskt kul!

det kan inte vara sant?

Det här känns inte riktigt okej, nu är det tredeje gången sedan augusti jag är så här sjuk, varav senaste gången var knappt två veckor sedan.... Med tanke på att jag verkar bli sjuk på julen börjar jag fundera på om granen denna gång är boven i dramat. I vilket fall var det en trevlig jul med familj och lite släkt, alldeles för mycket mat och roliga lekar haha! Ska försöka slänga upp någon bild senare om jag vaknar till liv, ett pulkarace hann vi nämligen också med på julaftons kväll!
Det positiva med att vara sjuk i mellandagarna är ju att tvn är fullständigt fullproppad av filmer...

Omvandlade en god tanke till en god gärning igår med haha, knäck % lusekatter. irmas bild.

mest på grund av bildbrist.

merjul

God jul från mig och min helsköna familj!
Try JibJab Sendables® eCards today!

endast tomten är vaken

Sedärja! Ser ut att bli en vit jul även i Göteborg. Det regnade typ snöbollar från himlen när jag gick av bussen förut, jag gillar snö, det är synd att den är blöt bara. Jag gillar julen också, på jul känner jag mig som 5 år, hela dagen och jag älskar det. Fick dock reda på för några timmar sedan att det inte kommer någon morgontomte till mig längre, eftersom jag blivit vuxen, stackars stora mig. Nej men allvarligt, no harm! Men lite tråkigt kändes det allt, det har ju kommit en sådan hit så länge jag kan minnas, jag är väl lite  konservativ och barnslig av mig haha.

Bytheway, morgontomte innebär inte en tomte i egen hög person utan morgonklappar (förr i tiden pyttepaket i mängder, och på senare år tidningar, godis och lotter) under granen! Fast det är mest känslan som sitter kvar sedan barnsben och familjen som är det mysiga med julen, inte bara paketen.

Ännu en bild från förra året, eller den kanske är två år gammal föresten?


dan före dan före dopparedagen

Ja, och så kom även den större mängden snö till göteborg, förhoppningvis har väderprognoserna fel angående i morgon så att det inte blir varmare och så att snön ligger kvar. En sista julklappsrunda på stan blev det också, skönt! Helt klar nu, nästan. Aldrig klar! Två kvar, puh. Men det löser sig. Allt inhandlat är i alla fall inslaget nu och det känns strålande! Nu sömn.

Förra årets vackra snö Vinterskor, vad är det?


årets pepparkakshus

Sådär, då har jag och malin byggt ett hus även 2009! Nath och Veronica var med och klagade en stund, de ville bara vara med för att sabotera så att vårat inte skulle bli finare än deras! Skämt åsido, mycket trevligt kväll.

Och huset, ja det blev ju okej i alla fal, kunde vart både värre och bättre, sockerlimsöl, misslyckad skorsten (som vanligt) osv.. det slår ju absolut inte förra årets men man klara ju av att titta på det i alla fall!

Framsida

Baksida

Och så här kul hade jag tillslut!

jag såg en stjärna falla

Ibland blir jag trött på kaoset som råder i detta hus, eller ganska ofta. Jag ska dock inte skylla på någon annan för jag är rätt bra på att bidra till det haha. Men nu är det fint igen. Är det jul så är det jul! Sprungit runt i timmar nu och plockat överallt i alla rum utom mor & fars. Fattas bara att orka dra fram damsugaren med, snart! Och lite tomtar? Ja, jag vet att de allra flesta haft sina tomtar och andra julgrejer framme i veckor nu, men mina föräldrar är inga större fan av sådant förrän precis innan 24e december, typ i morgon och jag har inte orkat mer än på mitt rum som sen ett tag tillbaka är upptomtat ordentligt! Men nu tusan vill vi ha jul! Jag i alla fall. Dock för många julklappar kvar att köpa så här i sista dagarna....

Vädligt roliga bilder från december 2004 (säkert typ 23e) på mina kära bröder!

Linus trixar knäck

och kim städar

spader

Jag är ett vandrande åskmoln idag, sen jag kom hem i alla fall. Fy jag hatar det. Jag är så irriterad och lättretad så det finns inte! Det värsta är att det finns absolut ingen som helst anledning och detta gör mig bara ännu mer irriterad. Fräser åt folk som pratar med mig samtidigt som jag undrar varför jag gör det? Knäppt. Ond cirkel? Blöh, sömn nu. Kanske beror det på att jag är trött vid denna tid för första gången på säkert mer än två veckor, jag ska aldrig mer vända dygnet, eh ja haha säger det nu i alla fall.

grinolle

Jag är värre än de gnälligaste småbarnen ibland. Fick precis reda på att pepparkaksdegen här hemma är slut, jag som tänkt baka med den, tusan. I x antal dagar dock men ändå. Så nu sitter jag här och tjurar. Mes är jag! Julavslutningen var rätt så trevlig för övrigt, kul å se sina kolleogor och gamla träningsvänner ibland :)

my dreams and my Wednesdays ain't going nowhere

Fredagen bjöd på hemma"spa"/filmkväll med mina små tjejer, mycket trevlig kväll. En riktig tjejkväll med ansiktsmasker, bad, bastu, masage, manikyr, mat, massa gott och film! Lördag morgon innebar upp och hoppa efter knappt 4 timmars sömn och iväg till träningen, 11 minus gjorde det inte lättare att krypa fram under täcket men det gick, tillslut. Tränade även på en hel del själv med Frida och Linnéa efteråt! Kvällen spenderades hos Irma tillsammans med Nath Lollo och Johanna, mycket mycket trevligt. Om några timmar ska jag ta mig ut i kylan igen och ta mig till vår kära simklubbs julavslutning. Nu eftersom jag gått upp tidigt två dagar i rad kanske mitt dygn börjar bli rätt igen, och det mina vänner, det gillar vi. Nu mat!
FRIDA, jag hade fel angående bloggen hittar inte den andra nu så det är säkert samma haha!


Fredagen :)




Bastu!

Favoriterna

Facemask

Bella, ja hon var hungrig.

En superdupertrött Bella gjorde mig en fransk manikyr, i sömnen typ :)

Sedan var det nyttigheternas nyttigheter och riktiga tjejfilmer!

Enchiladas började vi för övrigt kvällen med (innan ugnen)

another night

Eftersom min sömn inte går som jag vill tänkte jag låta bli att försöka tvinga mig till sömn denna natt. Satte mig istället och började med min scrapbook/fotoalbum, kul! Ryggen värker dock, det går ju inte att sitta bekvämt. Men nu tog limmet slut så det är dax för sömnen ändå. Förhoppningsvis körde julklappsshoppingen slut på mig så att jag lyckas!

A start...

kollpåläget

Jag har fått för mig att julafton är på onsdag, känner att man har koll på läget då! Hur som helst onsdag eller torsdag, idag är det i alla fall julklappsshopping med mina prinsessor som gäller, trevligt!


growingup

ojojoj, nu har jag tänkt så att det knakar. Har suttit här ett tag nu och tagit ansvar och känt mig vuxen. Klagat på pengar, sett över ekonomin, betalat räkningar, fixat alla närvaropapper för simmarna, skrivit kommentarer om uppflyttningar osv på simmarna, fyllt i mina timlistor, planerat julklappsinköp osv osv.. Huvudet värker av ansträngning, längesen jag behövde tänka och hålla på med siffror, jag hatar siffror! Fast idag har de i alla fall varit hyfsat positiva sådanna. Pinsamt lite hjärnan orkar nu för tiden. Men så har jag tränat ungarna precis innan! :)

Hösten, som blivit endast ett minne för det här året


onsdag

Jag har gått och köppt mig en eltadborste igen, efter många om och men. Min tandläkare sa åt mig att jag borde ha en sådan, så nu har jag det också! Men jag måste säga att det mest känns som att jag står och försöker polera tänderna utan resultat, men det blir säkert bra! Idag blir årests sista träning, trode ni ja. Årets sista träning med knattar för min del blir på lördag, men för gruppen som tränar idag blir det sista i alla fall! Nu ska jag försöka sammanställa all närvaro för terminen och fixa mina egna timmar, eller så gör jag helt enkelt det ikväll?

Jag har i alla fall trixat fram en hemsida åt mina föräldrars väldigt framåtgående företag, lite så där halvseriöst. www.marmelmedia.se så nu kan ni som ännu inte köppt min bok gå in där och beställa den, höhö.

mor i egen hög person, kanske inte i sin vanliga miljö dock



burned

Idag har jag bakat pepparkakor och insett hur sjukt tråkigt det är efter första plåten, men det blev några styecken ändå. Sedan var det ju tränarmöte som sagt, och jag lovar att de bara blir längre och längre för varje gång, men det gick att genomlida, var faktiskt inte alls speciellt jobbigt, bara några få stunder. Ikväll hoppas jag på en bättre natt än föregående då jag inte somnade förrän långt efter 4. Låg och vred och vända på både mig och täcket men ingenting fungerade! Nu tänkte jag dock kika på lite NCIS. Godkväll.

plåten med granarna klädde ut sig till lakritskakor men grisarna höll sig i skinnet...


And I would love to bring you down..

..plant your feet back on the ground

Nu väntar tränarmöte, kanonkul! Ja, kanske i alla fall.

so this is christmas

Tjaa! En lyckad sista träning tycker jag allt, julmusik, lekar, tävlingar, skatter, iknuffade tränare och godispris... Det som numer hör till! Nu spelar jag julmusik och försöker få lite feeling här hemma haha, mamma småler och pappa suckar. December är den enda vintermånaden som för min del kan få gå långsamt, jag gillar december med julskyltningen, stöket, tomtarna, det mysiga. Men i år verkar jag ha missat att november ens tog slut. Nu har nästan halva december redan gått och jag har knappt reagerat, fy. Kanske ska dra fram damsugaren och få fram lite julstämning även här i mitt lilla rum. Ljusstaken är ju framme, den trekantiga ni vet, men en tomte eller två kanske? Jag vet inte, NÅGOT. Gillar inte att halva månaden bara försvann så får se till att kompensera nu haha. Om bara lite drygt en vecka är det julafton, hjälp?

Som jag snällt försökte förklara för mor och far är det de första orden, so this is (och halva christmas i ett icke religöst perspektiv!) i denna låt
som är starten på julkänslan för mig och mitt sentimentala sinne. Kan bero på att det är absolut första låten på julskivan?

snart kommer änglarna att landa

Eftersom att jag lovade farmor och att slänga upp min önskelista här, och dessutom är en människa som oftast håller vad jag lovar finner den som är intresserad denna nedan! Nu strax är det avslutning med simmarna, och jag har kokat ihop tävlingar innehållande skatter, som alltid!

Musikbiografier (Johnny Cash, Kent, Håkan Hellström, Broder Daniel)
Fyrvaktaren av Camilla Läckberg
Den förlorade symbolen av Dan Bown
Epileringsmojäng
Träningsväska
SportBh
svart
Minne till telefonen
Hårddisk
liten till ytan men mycket plats!
Mjukisbyxor
med mudd nertill (Svarta gråa eller blåa)
Presentkort Accent
Dividedtrosor svarta gråa vita
Stolthet och fördom (filmen!)
Vännerbox(arna) säsong 1-10

FARMOR, när du sett detta kan du väl slänga in en kommentar? Under bilden nedan står det "kommentarer" där kan man klicka och skriva! :)


Jag bytte det blå mot sommarens orangea!

Lucia

Lucia är allt en mysig dag. Jag kommer ihåg när jag var liten och det var luciatåg på dagis som gällde... Har ett extra starkt minne, då jag skulle gå upp klockan 6! Det var höjden av tidig morgon för min del då jag bodde 3 minuter från dagis. Då det fortfarande var mörkt fick man gå i luciatåget, och alla flickor var lucior, hur mysigt som helst. När man blev äldre var det inte luciatåg förrän det var ljust ute, tråkigt! När jag skippade luciatågen var det i alla fall det som gick på tv som gällde. 13 december varje år (väldigt länge iallafall) har jag och mor slitit oss upp ur sängen för att höra det ljuva sångerna, haha. Så även idag! Nu sitter jag mest och hostar inälvorna ur mig, dumma jäkla förylning. Farmor, önskelistan dyker upp inom 30 timmar!

Eftersom jag inte hittade någon bild på mig som lucia klippte jag ut en från en filmhälsning vi skickat för typ 13 år sen.. En film där för övrigt pappa låtit mig som 6åring filma i nästan 3 minuter, obarmhärtigt! Kan ju även börja fundera på om mina sparsamma föräldrar låtit mig ha samma lucia/tärnlinne varje gång jag varit med i tågen under åren... Tänkte på de inte så lite uppkavlade ärmarna?

workingclasshero

I torsdags fyllde Bella 12 många år, så idag vankas det kalas på Hisingen. Och hör och häpna, jag mår väldigt mycket bättre igen! Vet dock inte om jag är frisk nog för jobbet i morgon, ner i vattnet liksom. Men det ger väl sig!

Min mycket fina vägg som praktiserar som anslagstavla

Just one thing makes me forget

Med reagge (aswad & UB40 i detta fall) på hög volym tänkte jag nu få ordning i kaoset som råder! Efter det duchen och sedan kanske jag blivit huxflux frisk! Eller också inte.

Börjar med klassikern, vrid upp volymen vettja!

Åh, jag älskar det!

i give you my morning

Inte för att det är svårt att ge bort den, jag sover ju fram till lunch!

Det går framåt det här, men jag kan ju inte påstå att det går undan. Utgång var ju tanken i morgon, men vänner, jag får nog banga det, tyvärr. Lite luft kanske vore bra för lungorna dock, eller kanske inte? Stolen börjar bli obekväm, soffan hård, musiken sönderspelad, tvn uttjatad... Det börjar bli sådär lagom långtråkigt att sitta inne nu! En frisk havsvind hade varit något! Haha sällan jag är i de tankarna, kanske borde flytta ut till havet? Eller kanske inte. Jag ska sluta gnälla nu, offentligt i alla fall!

För ett antal år sedan skulle rummet mitt målas om... "Mor, får jag måla på väggarna fram tills dess då?! - Jaja, visst... KUL! Lite väl kul för mig och vänner kanske? Med tanke på senare kommentarer verkar hon inte vart beredd på riktigt så mycket.

I reach for the moon and I reach for the stars

I like!

i used to rule the world

Enveten förkylning alltså! Bror och Camilla verkar i alla fall våga sig hitåt så jag får väl gå och göra människa av mig igen, lite i alla fall. Bilen kommer för övrigt idag, kanske kan få börja övningsköra snart igen alltså, det gillar vi!

2006 Det är synd att den är i så dålig kvalité bara, för jag älskar den och den står för väldigt mycket.

funny

Sjuk sjuk sjuk, kul, igen. Jag har nog världens sämsta imunförsvar. Kom hem från jobbet i söndags kväll och sedan dess har jag i princip legat däckad i sängen och soffan. Vaknade runt halv 4 i natt av att jag inte fick någon luft, det är ju också rätt trevligt. Åter till tvtittande nu... Hoppas er dag är bättre än min :)
Dagens

again?!

Lite bilder hade jag tänkt att framkalla för en gångs skull. Framkalla är väl dock fel ord? Skitsamma, poängen var att det blev aningen fler än lite. Upp mot 500 bilder... Men det kanske är värt det? Så har jag något att göra i mellandagarna när jag orkat köpa mig en bok/album att sätta dem i! Ont i halsen, på väg mot förkylning igen, suck alltså. Sitter här med en kopp te med eucalyptus honung i som jag köppt av Frida! Det var väldigt mycket godare än det låter måste jag säga. Positivt idag är att jag ständigt blir överraskad över mycket jag gillar allt jag håller på med, som till exempel simträningarna och småbarnsimmet. Babysimmet också, men framförallt småbarns för stunden. Godkväll.
Hittade en trevlig bild på mig och Louise för ovanlighetens skull.


Nåt år gammal dock

5igen?

Gårdagskvällen spenderades hos Malin och Nath med de båda och veronica och denna kväll hos Irma. Där även Johanna befann sig. Elaka jag ville inte gå trots att Johanna ville sova, så när hon försökte köra ut mig på ett väldigt vänligt sätt slutade det med att hon gick istället. Fy vad dum jag är, sorry! Nu är jag också hemma och ska jag sovasovasova. Jag vet inte riktigt vad som händer, om jag i omöjlighet trånar efter barndommen eller något. Tänkte nämligen läsa lite i Mio min mio innan ögonlocken faller? Om inte annat har jag för mig att det är en bra historia, och det är ju aldrig fel att kunna Astrid Lindgrens sagor, faktiskt.

integritet, civilkurrage och träning

Folk som bemödar sig med att följa denna blogg har väl kanske inte missat att jag är aningen trött på en hel del av människors påhitt. Trött trött trött. Jag skulle nog kunna skriva ett sådant inlägg om dagen, eller 10. Men idag tänkte jag bara nämna orden civilkurrage och respekt för en annan människas integritet, vart finns något av detta? Snälla tala om det för mig. Saknar människan det i allmänhet eller ligger det bara så djupt begravt att man inte ens vet att det finns? Respekten för andra människor verkar dock finnas i lite större dos än civilkurraget. Hur som helst, jag gillar inte bristen på det.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.265145-kvinna-ranad-pa-centralen
Inte många rätt i den artikeln, men ändå.

Efter ett brutalt uppvaknande tog jag mig iväg till träningen och tränade småttingarna, sedan körde jag och Pernilla på själva, ordentligt. Oerhört skönt! Helt slut i benen, precis som det ska vara. Kvällen vetetusan, som vanligt.

sömnochstad

Jag har för vana att ställa väckarklockan på 06.45 om vardagarna, så att jag i alla fall är lite vid liv om de ringer från skolan. Idag när jag vaknade runt 9 hade jag inget ett minne av att jag ens vart vaken en sekund av morgonen, och alldeles riktigt fans där ett missat ett samtal när jag kikade på telefonen. Dolt nummer dock, men jag antar att det var skolan vid 7-tiden en fredag morgon. Det blev hursomhelst stan med Malin, julklappsshopping var tanken. Det gick aningen bättre för henne än mig kan jag väl påstå. Kvällen - film, idol, segande, med sällskap förhoppningsvis.

Den mycket fina teckningen i bakgrunden fick jag i julklapp av Patricia (då 5) förra året.

bad day

Hej. Idag är jag sådär lagom småtrött på precis allt. Suck suck suck. Missade vagnen, det är roligt för det gör jag varje torsdag, nästan. Eftersom bussen inte är menad att vara matchad med den. Men ändå sitter jag där, varje vecka och hoppas att bussen ändå ska hinna före. Det är nämligen en ganska lång bit som buss och vagn åker bredvid varandra. Men bussen har alltid mer rödljus, buhu. Väl på vagnen började två oerhört civiliserade människor gapa på varann och använda sina ordförråds allra finaste ord. Fan vad trött jag blir på det. Faktum är att jag blev så jävla less på det att jag var tvungen att köpa mig lite godis när jag var inne och handlade för att få upp humöret lite(?) haha. Roligast av allt var att jag blev så jävla förbannad på damen framför mig eftersom hon inte kunde bemöda sig med att lägga en såndär "nästakund" pinne på bandet efter sina varor, att jag tydligt visade mitt missnöje... Och sedan, bara för det, glömde jag så klart bort att lägag en bakom mina varor, man är ju inte bättre än någon annan. Fast jo, det vill jag nog ändå påstå att jag är. Jag ställer mig inte upp och skriker jävla blattehora till någon bara för att denna någon påpekar att hundar ska vara bak i vagnen. För övrigt kommer aldrig någon någonsin höra mig säga de orden, eller ens tänka dem.

Oj vad långt det blir... Nu kommer nog mor snart hem från springrundan så att vi kan äta!
Min älskade måne i oktober :)


kyla

Åh vad jag älskar när nätverket vägrar att samarbeta! Nu ska jag i alla fall iväg och träna barnen igen, kuligt värre. Städat hela huset har jag med gjort, fick sådan mani att jag till och med fixade lite ornding i besticklådan? Det behövs nämligen då vi av någon anledning har bestick för typ 10 hushåll här hemma... Frosten görr ju för övrigt hela utemiljön så väldigt mycket finare, om man är inomhus! Desto mindre skönt att ta sig ut.... Hej!

art

Jobb på skolan idag, med treorna hela dagen, love it! Kom upp ur badet för en stund sedan, nu sitter jag mest och trivs i rastlösheten. Jag har ingen ork att skriva ett helt inlägg om detta ämne just nu men måste ändå fråga mig hur folk tänker? Jag syftar på den minderåriga killen som är adopterad in i en svensk familj (inte för att det ska spela någon som helst roll?) men inte får uppehållstillstånd i Sverige, det måste han åka tillbaka till "sitt" land för att skaffa. Trött blir jag. Trött på alla uppblåsta jävlar som fått för sig att de ska bestämma hur som helst och hur de vill bara för att de kan, folk som missbrukar sin makt. Vilket i sin tur får mig att undra om det oftast (passar mig noga för att inte dra alla över en kant nu) är sådanna personer som hamnar i maktpositioner eller om man blir sådan av att hamna i en sådan position? Bara för att man kan...

Bilder utan synlig upphovsrättsman, men jag tar mig friheten.. Konstnärerna kan ju trösta sig med att jag bara gör det för att bilderna är så grymt snygga och insirerande! Sådanna bilder vill jag åka och fota och uppleva! Jag vill alltså inte åka till IKEA för att få tag på dem...



RSS 2.0