närtvåtusentiotarslut

Sitter färdig på nolltid hos Lollo, någon gång ska man väl få vara snabb också, sista chansen liksom. Kan ju bero på att jag gjorde hälften hemma och inte har några kläder att byta till 700 gånger innan jag hamnnar i de första igen. När även hon gjort sig klar ska vi kila upp till Johanna där middag och fest väntar.

Okej, var inte inte helt klar, lite färg på fransarna ska väl på med, svart är väl en färg? Det så kallade knoghjärnet (stavning?) på och naglarna glittrar, lite i alla fall. Gott nytt år gott folk




2010

Gott folk, året går mot sitt slut... Så en sån här fånig liten lista sitter väl kanske bra nu? Tror nästa års sammanfattning blir roligare!

1.Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Länder jag inte besökt förr, var med om en himelsk mardrömsupplevelse bakom 6 skällande vrålstarka hundar, körde snöskoter, flyttade från Angered, åkte längdskidor ut på en stor frusen sjö.... bla bla bla, massor!

2. Höll du några av dina nyårslöften? Vill minnas att det var något om att fånga dagen och det kunde jag ju varit bättre på! Fast det stod även "Leva mer ekonomiskt och sätta någon av alla mina resplaner & drömmar i verket!" Och det får jag nog säga att jag lyckats med! Stora resan blir ju inte av förrän 2011 men planen sattes i verket 2010. 11 dagar kvar. Får nog påstå att jag levt väldigt ekonomiskt med tanke på att jag lyckats få ihop pengar till resan.
3. Blev någon/några av dina vänner förlorade i år? Förlorad vänskap, kan man nog uttrycka det som ja.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? England, Finland & Norge
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? Mer sol, värme och äventyrande
7. Vilket datum från år 20010 kommer du alltid att minnas? 25 mars då släkten utökades med en liten Saga :)
8. Vad har du spenderat mest tid på? Jobb på skolan och jag har älskat det! Oftast.
9. Vad var din största framgång 2010? Mitt sparkonto och mitt cv uppenbarligen
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Vem klarar ett år utan sjukdom? Ge mig knepet i så fall!
11. Bästa köpet? 60L ryggsäcken, eller kanske inte men den står och ser rätt fin ut mot fönstret och lär fylla sin funktion.
12. Sämsta köpet? Just nu kameran, men den blir nog bra den med!
13. Vad spenderade du mest pengar på? Upplevelser
14. Gjorde någonting dig riktigt glad? Hela vistelsen i norraste snöiga Finland var helt kanon! Hemvändande vänner är aldrig fel heller!
15. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? waka waka (this time for africa) och det kan Pernilla och hennes båt få stå för
16. Största musikaliska upptäckten? Melissa Horn
17. Bästa musikaliska upplevelsen? Peace & Love och då framförallt Kent och Robyn, även Tomas Di Leva!
18. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Svårt, mer uttråkad än vanligt
19. Vad önskar du att du gjort mer? Börjat spara siffror ordentligt tidigare
20. Vad önskar du att du gjort mindre? Tappat greppet
21. Hur tillbringade du julen? Familjen + farbror med familj, hemma
22. Blev du kär i år? Nej
23. Favoritprogram på TV? Vänner fortfarande
24. Bästa boken du läste i år? Har vart alldeles för kass på den fronten, men någon av de få deckarna jag bläddrat mig igenom?
25. Något du önskade dig och fick? Reseprylar
26. Jobb? Simtränare, babysimsinstruktör, badvakt, scandinfo, skolan, posten - allt för stunden avslutat
27. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Hade släkten på bsök, firade med vänner en vecka senare på en av de bästa platser jag vet
28. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mer träning, mer vänner i närheten, mer resor
29. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Förvirrad
30. Vad fick dig att må bra? Musik, vänner, tågresor. Att umgås med barndomsvän igen.
31.Vem saknade du? Alla vänner som lämnade landet och alla de som var kvar dä tiden försvann pga bland annat osynkade jobb.
32. Nyårslöfte inför 2010? ÄVENTYR, nya länder, städer, upp i norr, se mer av världen, genomföra minst en av mina planer om adrenalinkickar... typ fallskärm, bungy jump, bestiga ett berg?

godmorgon

Det är en lugn morgon på fritids, än så länge inga barn, bara jag här och Emma där som kör runt med stora stärdmaskinen, den faccinerar mig haha! Är lite glad då jag på nytt hittat Alex Schulmans blogg, tycker den är kul. Så ni vet ju vart ni har mig tills det landar in några barn här, eller personal. Får se vem som kommer först. God morgon.

twelve days

Jag är lite svag för golv. Dra upp musik, lägga sig på golvet och bara sväva ut till någon annanstans, eller bara slå sig ned med datorn eller bok i knät. Allt med måtta dock, även jag känner träsmak efter ett tag! Nu ska jag sova för att sedan gå upp sådär äckeltidigt igen, en sista gång detta år, och som sagt en sista gång på väldigt många veckor. Sedan väntar bara packning, sista fix, säkerligen stress, kusinbesök, mormorbesök, födelsedagar, träffa familj osv, typ jullov!

I tisdags fick jag sena julklappar av två förskolebarn, N gav mig örhängen och J hade pärlat både ett litet armband och ett halsband, hur fint som helst!

ge inte upp

Jobbstart 06.00, lämna jobb 09.00 för att fixa visum vi trode var försent, tror det är fixat nu i alla fall haha, vi får se på torsdag. Tillbaka till jobb bara för att 15 minuter senare få reda på att jag kan kila hem om jag vill. Hem, lunch, ut på stan med Louise och sedan bowling med backatomtarna. Trevligt trevligt! Nu hemma och eld i kakelugnen, jag trivs typ! Tänkte grundläsa hela bruksanvisninnge till kameran och gå igenom varenda inställning nu och se om jag kan få ordning på det, just nu hatar jag den stackars kameran. Sen ska jag räkna pengar, eller titta på elektroniska siffror kanske stämmer bättre.















jag kan inte skilja på

Jobb idag, störtlugnt! Fyra ungar, tre vuxna. Efter lunch fyra ungar två vuxna och sedan bara jag med de fyra, även det lugnt ju, mestadels! Sedan kilade jag in till stan där jag mötte Malin för att tala med vacinationsläkaren, så nu har vi lite koll även på malaria, typ. Sedan har vi bara sprungit runt och köppt bra och ha saker till resan, allt i runda och minimala förpackningar. Det börjar kännas nu, fast nä, ändå inte så mycket. Justdet, ny kamera har jag äntligen köppt mig också, har dock ytterst svårt att förlika mig med den men det kommer väl! Ser fram emot den dagen då jag kan köpa exakt den kamera jag vill ha, då.

gör mig till kung

Annandagen innebär lasange (stavning?) och ris a la malta, alltid. Har längtat efter den där lasangen hela veckan faktiskt haha. Linus & Linda sällskapade vilket även Malin och Natalie gjorde. Så skönt att de båda är hemma igen, det gör mig lycklig! Det gör mig även väldigt glad att de hjälpte till att tömma lite av godisförrådet här hemma haha. Spel hade brodern min med sig och spel är alltid uppskattat! Även om detta var ett som alldeles tydligt visade bristen på allmänbildning... Still, en mycket trevlig kväll. Nu börjar jobbvecka igen, 4 dagar. Även de enda 4 dagar jag ska jobba på ca 4 månader från nu, hur jäkla skönt som helst känns det vill jag lova!

Visst är de fina? Malin & Nath

It's all over like steps in the first snow

Sådär julen avklarad. Det var en fin jul med hel familj och delar av släkt samlad, mycket mat, kalle anka, Karl Bertil, glögg, paket, godis och hela rasket. Resterna är nog uppätna de nu med, hoppas jag! Inget mot maten men det räcker med en dag, resterna till lunchen dagen efter är nästintill på gränsen. För att inte tala om allt julgodis, det är farligt. Men visst är julmat en himla konstig blandning av mat? Nåja, nu ska jag och min kära Natalie som även hon landat i Sverige ge oss ut i kvällen och se vad den har att bjuda på. I morgon blir det kamera och ryggsäcksjakt!

god jul och god natt







tänk att man kan lyssna på 1972 som om det vore nu

Julestök precis som det ska vara, ingenting i ordning vid denna tid 23 december. När jag var mindre hatade jag det, alla vänners hem var julfina redan 1a advent och granen var klädd inte långt därefter. Vid den tiden hade pappa lyckats rota fram två elljusstakar, två orangea stjärnor och ett vitt metallhjärta, de tre sista för att hänga i mitt och mina syskons fönster, de förstnämnda till fönsterbrädorna i köket och vardagsrummet. Även någon av mina bröders skolslöjdssnickrade adventsljusstake för de levande ljusen hade han rotat fram, men i övrigt var det bara kaos. Nu älskar jag det, konservativ och sentimental som jag är. Det är samma som alltid, jullådorna är framme, pappa är stressad, mamma pendlar mellan att vara sammanbiten och skratta med mig, och jag jävlas för min egen ro´s skull. Damsugaren körs med jämna mellanrum, kylen är fylld av julmat, granen står fortfarande i sitt när osv... Julmusiken är igång den med och den började med Olof Palmes jultal från 1972, som jag hört så många gånger förr. Dan före dopparedan

Annat julstök i decembers början, pepparkaksdeg ska bli!

We are always running for the thrill of it

Så, sista dagen på posten avklarad alltså. Idag var det faktiskt riktigt roligt! Eller vi behöver kanske inte överdiva men det var kul att jobba idag i alla fall. Kanske för att det var sista dagen? Eller för jag inte jobbat ihjäl mig hela dagen innan? Kanske kan bero på folks övertrötthet, det roliga med att sljuta iväg gummiband och skumma samtalsämnen också, jag vet inte. Varför ska det jämt bli som bäst på slutet för? Jaja, när detta året är över har jag lämnat 6 jobb av olika längd och typ bakom mig, vissa bara lämnade för stunden kanske men ändå. Lagom förvirrande.

Denna dagen har jag rusat mellan tvättstuga, städ hemma, tvättstuga, affären, tvättstuga, köppt världens minsta julgran, vet inte ens om den får kallas gran? Buske kanske haha och sedan tvättstugan igen och tillsist de få timmarna på posten. Har vart helt perfekt med en sådan dag faktiskt! Inte för seg men ändå så att jag trots att klockan snart slår spöktimme har lite ork kvar i kroppen! Vad jag nu ska med det till när det ändå är dax att sova

svalbard

Det är bra att jag lyckas klicka mig in på sidor om Svalbard hela tiden, men det är så sjukt lockande! Nu är det dock en helt annan typ av resa som ska planeras, ni vet utan snö och sådant.

you think you have to want more than you need

Julavslutning för småungarna idag med sånger och allt, de var allt duktiga när de stod på scenen! I morgon är jag ledig därifrån för att sedan jobba året ut på fritids för att sedan igen bara ta det lagom lugnt och bli klar inför resa! Sista dagen görs på posten i morgon med, ett helt okej extrajobb helt klart, men ska bli skönt att återgå till ett normalt liv igen... Det vill säga, sluta jobba och sedan gå hem eller göra nåt annat, inte sluta jobba och sedan jobba igen :) Sitter för stunden och försöker få inspiration till reseplanen, vart ska man först, hur ska man ta sig dit osv... Hade egentligen inte varit något problem då det ska bli en rätt fri och oplanerad resa bara det att det krånglar med de satans visumen. Tacka vet jag EU, eh typ. Eller krånglar haha, det som krånglar är att vi är lite sent ute och kanske lite för oplanerade? Men det ger väl sig det med! Konsulatet i morgon, och annat skoj. Så att ni alla har koll igen hoho

Min vackra mor

fall & uppgång

Söndag kväll igen, den 19e december, alla julklappar förhoppningsvis inhandlade - mycket skönt! Trollhättan, farmor, faster, kusiner, kusinbarn, föräldrar och vintergrill var vad gårdagen bestod av. Tanken var upp på berget med muurikkan men vädret svek, kallt och grått. Det slutade med att vi satte murikkan (=en sån här) i grillen och gjorde den fantastiska maten där istället. Med vi menar jag alla utom mig, nästan. På kvällen blev det ännu en lyckad utgång och idag efter julklappsjagandet åkte jag en sväng till Malin där jag inte vart sen i somras! För övrigt har min mor fått mössfnatt, hon är helt manisk, stickar mössa efter mössa... Mössa nummer 5 blev till lilla Saga på bilden nedan. Jag väntar dock fortfarande på att hon ska sticka mig en kofta! Mamma då, inte Saga...

Kusinbarn Saga med nystickad mössa och kusin Therese

nattens - totalt lugn

Natt, låg musik, ljud från gatan, lugn och ro, inga tankar på att behöva stiga upp tidigt, arbetsvecka slut osv... Jag bara trivs för stunden. Sitter och läser vad folk skriver, funderar, reflekterar och roas av det hela. Harmoni. Trode John Blund skulle ha kommit och hämtat mig för länge sedan men uppenbarligen inte, andra andningen kanske det kallas. Eller typ fjärde? Nu kan det dock vara dax!

För jag vet ju vad som pågår men inte hur det slutar

I morse kom målarn hit för att greja med min dörr, när jag hade sett fram emot min sovmorgon efter gårdagens 7-21 arbetsdag. Gick upp duschade och lade sedan beslag på min mors säng, lika trött för det när det väl var dax att vakna dock. Det känns att det vart fredag, lyckades inte vakna till liv under hela dagen och det hjälpte inte att titta på film med barnen trots att det bara var 45 minuter under skolans pysseldag! Sedan sortering på posten under kvällen. Vad jag vill komma fram till är att jag ska spendera denna fredagkväll med att belöna mig själv för en väl utförd vecka med gott, film, lugn och ro tills jag bara somnar (vilket i och för sig lär ske innan ens en halv film) Och vet ni, Malin är hemma nu. Eller typ, på väg i alla fall? Har ingen större koll men vet att hon landar i Sverige runt 10, eller nåt. Det gillar vi? :)

wishlist

Saker att köpa och önska sig, som synes många növändigheter och en del saker som är mindre nödvändigt men kul, lite i alla fall! Och på tal om resan, nu är första två nätterna bokade. Däremot inget visum fixat än men eh, det löser sig!

Ryggsäck 60L
Reselakan eller liten sovsäck
Duschandduk i mikrofiber
Sängmyggnät
Väggadapter till Ipod
Strömdapter för jordens alla hörn
Resebrandlarm?
Liten ficklampa
Pocketböcker - deckare
Magväska i skinn!
Supertunn magväska att ha under tröjan
Engelska ficklexikon
Packpåsar (olika färger!)
Bra att gå i Sandaler

Sen vill jag ju alltid ha fler ringar, i silver!

Lite ballt alltså! (synd på reklamen bara)

you may think I'm strong and I can do no wrong

Jag skulle hem och sova mellan mina jobb idag då jag gick upp strax efter 04, men var tvungen att laga mat, och sedan plocka undan, och diska. Jobbigt livet kan va! Och nu ska jag snart gå, vore ju dumt att försova sig, på efetremiddagen dessutom.

tror Bella fotat, vet jag redigerat

jag undrar om nån ser att clowner inte ler

Nog för att jag gillar tempot, men man får väl vara trött ändå? I morgon lär dock bli än värre, är ju så på tisdagar med tidig morgon och nu+ kvällsjobb. Men det är bara att ta sig igenom ju! :)

Jag gillar när September tolkar Di Leva

på isen

Felicia och Isabellas svartvita vackra ansikten från dagen... några gånger om.








de stunder man verkligen älskar tillvaron

När jag väl slutat jobbat i fredags kväll åkte jag bara hem och andades och tog det lugnt. Sov ut länge på lördagen och sedan var det kalas för tjejerna som fyllt 13 & 14 år. Nästintill samlad släkt, god mat, tårtor, musikspelandes och sjungandes av farbror och kusin.. Mycket mycket trevligt må jag säga. Senare åkte jag till Frida där det vart trevlig förfest, som för vissa slutade mindre bra haha. Men det löste sig det med och tillsist var det bara jag och Frida kvar men vi kilade ut ändå och hade nog en av de bästa kvällar på många många veckor, för min del! Gratis kom vi in, lagom med pengar spenderads, lagom med folk, lagom blandning på musiken och förbannat kul hade vi alltså! Min telefon kom på villovägar men precis innan vi går lyckas vi mot förmodan hitta den på golvet, som jag var lättad över det! Stackars Frida som fick lyssna på den lättnaden hela vägen till vagnen... Och idag, tja fick allt sova ut även denna 3e advent, en sväng på ikea med mor och far och sedan liseberg med tjejerna, skridskor och så, superbra!

Kanonfin helg med andra ord!
Nu väntar lite städning, film kanske?, sömn och sedan ännu en vecka fylld av jobb!

jättebra färg har mina naglar också fått!

Why don't you tell them what you're gonna do

Det har varit fredag. Alla vuxna på skolan såg ungefär likadana ut, trötta och uppgivna. Alla barn var på ungefär samma humör, trötta, stimmiga och otorligt lättretade. Det var helt enkelt tur att det var fredag, och förmodligen var det ingen slump heller. Det + några timmars identiskt postsorterande, trötta fötter och en slö hjärna senare har jag suttit hemma och tuggat i mig lite pepparkakor som far min orkat med att baka, resterande tid fram till nu har jag ingen aning om var den tagit vägen. Vad jag vill komma fram till är i alla fall att jag är så slut att jag knappt vet vad jag heter, med andra ord sömn, nu! I morgon blir det kalas och grejer! Lördagar gillar vi, vissa mer än andra :)


kmelander

Tänk vad ett text&internetbaserat samtal med min underbara vän och kusin kan pigga upp och göra skillnad!

Karro, Katri, Skåne, Sommar, Strand, Dumheter, Göteborg, Onödigheter, Oändliga skratt, Filmer i massor, Idiotdiskussioner, Bilresor mot ingenting, Mcknattande, Onyttigheter... You name it, i love it!

tempo!

Det är skönt med mycket jobb, man slipper tänka på en massa onödigt och hålla på och man kan köra på samma tempo hela tiden, är en rätt skön bubbla man är i då. Jag gillar det, i lagom perioder som det lär bli nu. Innan man väl kommit in i tempot känns det förjävligt men väl där, dunder! Tills det är dax att varva ner igen haha. Läser detta och hör hur det låter, jättenyttigt, verkligen! Trots det är jag dock glad att det bara är korta kvällspass som gäller framöver, 4 timmar efter det att jag lämnar lägenheten är jag om allt går som det ska hemma igen ikväll, no problem!

gammalt

teflonteflonteflon

Är man kass om man sitter med sina vänner, talar om allt som är på väg att dyka upp och hostar ur sig hur snart dena ena fyller år, vilken stress - en till! Och sedan blir avbruten av att någon i sällskapet säger "Katri, jag fyller ju till och med år innan henne...." Tja, jag känner mig rätt kass i alla fall, och skäms typ fortfarande haha! Teflonhjärna brukar man säga eller?

take what you need

Jag får nog säga att jag älskar när graderna är runt nollan, när himlen nästan är lika vit som marken - när mörkret är ljust och snön dalar ner.

gammal bild

det vackraste

Idag jobbade jag bara halvdag på skolan då jag om knappt en timme startar nytt jobb, eller ett till jobb snarare då jag tänkt köra dubbelt cirkus två veckor. Dumt jag vet, men det var november när jag tackade ja, då var jag rastlös, uttråkad och hade glömt av hur mycket man brukar ha att göra i december haha, men det blir nog kanon! Postens julsortering är det som gäller alltså.

Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut

Ibland tappar jag humöret, får spader och stör mig på allt jag ser. Ibland har det med vad som händer runt omkring i livet att göra, oftast har det med stress att göra. Det brukar sluta med att jag sitter i min säng, ser mig omkring och tänker "här måste lite förändring ske!". Börjar flytta möbler och saker, försöker mig på att slänga ut saker, hittar på nya lösningar av gammalt... Efter ett tag inser jag att jag tagit mig vatten över huvudet, sätter mig ner och suckar, tycker synd om mig själv och önskar att jag bara kunde nöjt mig med en vanlig städning. Förbannar alla möbler som inte vill som jag, tittar argt på den som försöker berätta att "det här blir väl bra" och kastar en bok på en annan. Tillslut efter många om och men tar jag tag i mig själv och kaoset igen, oftast slutar det med att jag flyttar tillbaka allt till sin ursprungliga plats. Lite böcker omstuvade, en spegel framplockad och vinylspelaren undanlagd... Nästa gång är då den åker fram igen. Idag var det nog stress, resfeber, jobbnoja, insikten av brist på socialt umgänge utanför jobb osv... Men nu, när var sak är på sin (gamla eller nya) plats känns allt väldigt väldigt bra, godnatt!

Ikväll vart det fika med nedanstående, mycket trevligt och alltför länge sedan. De två tomtarna på bild överst har nu äntligen kommit hem från 2 månaders resa i Asien, det gillar vi - mycket.

Pernilla & Frida

Linnéa & Gabb

It's not a case of doing what's right

Varje gång krigslarmet ljuder högt över staden måste jag stanna upp en sekund och fundera över vilken dag det är. Det är alltid måndag så klart och den första i månaden. Jag vet ju att det är så men ändå måste jag bara ta några sekunder till att kontrollera det. Inte av rädsla eller för att jag tror det skulle vara något annat, utan bara av ren nyfikenhet. Så har jag jämt gjort sedan jag fick reda på vad det var som lät sådär högt och konstigt för massor med år sedan. Men en sak som ibland slår mig är frågan om vad som händer om jag någon dag hör exakt samma ljud, tar mina sekunder åt funderingar och kommer fram till att det inte är måndag och inte ens i början av månaden? Vad skulle reaktionen bli av det?

greven plast och jag

Hemma igen! Superskönt men jobbig tågresa hem, inte för att det inte flöt på bra, för det gjorde, felfria tåg i snön - det ni! Men åkte så jäkla tidigt så tappade rytmen lite och sömnen gick inte att ta i kapp på tåget av nån anledning. Bara den stunden då jag skulle visa min biljett så klart, men vaknade av att konduktören redan hade min biljett i handen och gav tillbaka den, helskumt! Lördagen bestod i alla fall av julmarknad, lilltjejens dansuppvisning, en lång promenad i kalla staden, fika och sedan mat, mys och dockkalas hemma! Med riktiga presenter och allt haha. Idag har det bara vart lugnt och väldigt segt här hemma.

Hjärtat



hej fredag

Ja hej fredag!
Tagit en promenad i uppsala stad och spenderat lite lagom med pengar, sedan hämtat lilltjejen på fritids. Snacka om att det var lokaler jag hellre jobbat i! Sedan har vi vart och badat på äventyrsbad i timmar och timmar, hon hade simskola också så jag passade på att simma lite själv också. Sedan hem till köppt pizza, fin fredag! Är dock helt slut, det tär tydligen på krafterna att kasta en sjuåring i luften flera gånger, simma motströms i en bassäng, träna lite, och busa allmänt. Så ja, sömn!


snart så, snaaart!

the grass is always greener on the other side

Enligt schema skulle jag idag börjat klockan 7 men det gjorde jag inte. Är istället ledig och sitter nu på tåg mot Stockholm för att sedan ta mig vidare till Uppsala, mycket skönt. Dessutom verkar allt gå smidigt, inga förseningar än så länge TA I TRÄ! Vi hoppas på att det fortsätter så. Snö hela vägen, antar det är sant att det är vinter i hela landet nu, fint tycker jag.

En blixt, en natt, en sommar i Klippan

1 december

Medans jag suttit och tyckt synd om mig själv kom min moder hem med julmust och tände en eld i kakelugnen åt mig. Så här ligger jag och gnäller, på ett fårskinn framför brasan haha, hur bra som helst. Hade tänkt packa och fixa i ordning lite grann under kvällen men jag är jätteseg och ynklig, så får blir någorlunda tidig uppgång i morgon istället, och sömn nu. Kanske julkalendern först? Man får ju hänga med liksom!

in your face

"Alltså, jag brukar ju gå runt och vara sjuk varje höst, med några dagars friska uppehåll i taget bara. Men i år har jag faktiskt klarat mig bra, jätteskönt!"

Ja, typ så lät det ur min mun igår på jobbet... Ni kan ju gissa hur jag mår idag? Ta i trä katri, ta i det jävla träet! Suck. Tog mig i alla fall till jobbet och körde på, brukar vara lätt när man är uppe i varv, värre nu när man kommit hem och sjunkit ihop dock. Hur som helst, 1a december! Tvåorna och jag har snickrat ihop en egen adventskallender som de fick börja på idag, rena konstverket! Synd på mobilkameran bara...



varsinn tändsticksask fick kläs hur man ville, sedan fick de klä och smycka en avklippt skokartong tillsammans. Askarna innehåller en liten present och namnet på dagens hemliga kompis

RSS 2.0