12.17

Nu verkar det som att kylan utifrån har trängt genom varenda dörr, fönster och vägg för att komma åt mig, jag fryser som en gris! Farmor vet inte riktigt vilka lösenord som är till vad så nu står hon och rabblar upp alla haha :)

Svar till anonym på inlägg 14.53 23 oktober är att jag skulle testa hur man får upp själva youtubevideon och inte bara länken.

30 Oktober, 2008

Sitter i köket hos Farmor nu, har nyss fått i mig lite frukost, vilket jag inte orkade fixa hemma. Kallt som bara den är det ute idag och jag tror inte jag vill gå ut en sekund till idag. Pappa har tydligen blivit mediaintressant också så de ringer från tidningar hela tiden, lite kul. På grund av projektet han startar på måndag i skolan med datorer och grejer till barnen. Ehm ja, nåt sånt, lite luddigt av mig kanske men är lite för trött för att orka vara vettig.

Nu startar pappa bildspelet för Farmor och Åke, och sedan ska han lära dem skype så att de kan prata och se varandra och även prata med farbror som befinner sig i Frankrike utan telefonkostnader. För övrigt är mina föräldrar helt sålda på att allt vad mac heter nu förtiden. Suck. Egentligen borde det vara tvärtom?

Klä er varmt!


Life is what the future brings

Hej!
Rätt segt lov, men så underbart att slippa ta sig upp ur sängen på morgonen och ta sig till skolan! Dagen började med att möta Irma och Haris för att gå och lära oss att simma, gick väl lagom okej i alla fall tror jag. Sedan räknade jag som vanligt fel på tiden och missade min och malins bestämda tid att ses på inne i stan, men jag tog mig dit och kom inte så jättesent ändå! Köppte hemlighet/er till helgens födelsedagsbarn Irma och kollade även på lite saker själva, gick som det brukar. Efter det tog jag mig hemåt, ringde pappa och mötte honom för att handla på Ica som nu blivit Ica Maxi. Jag har aldrig någonsin sett så mycket folk där tror jag, sjukt långa köer och jag ville som vanligt bara gå under jorden ett tag, men vi tog oss igenom det. Väl hemma var tanken att jag skulle plugga, jag är så kass på det, försökte lite, flyttade om lite i mitt rum, och ja, nu sitter jag här. Ska snart sova, i morgon åker jag med pappa till Farmor är tanken för att sedan ha träning på kvällen.

Gårdagen spenderade jag med Natta och Irma, nu har Natta åkt till turkiet, undrar om de hann packa? Runt 10 igår kväll hade hon fortfarande inte börjat men, hade inte tackat nej till att följa med nej!

Den här låtens refräng bara älskar jag. Det är en riktig måbra låt när man springer runt med mp3n i öronen, wonderful!

Mycket vettigt har jag inte att skriva, klämde ur mig ett inlägg så att Irma ska ha något att läsa efter som hon inte har nåt annat för sig :) Bra känns det mesta just nu iaf!!


00.19

Blogglat enligt Irma, det stämmer nog.
Det är lov, Fredagen spenderades hemma om jag minns rätt? Lördagen hos Natalie med tjejerna, pictunary och vin, det var trevligt, och intressant. Lyckades lura både Irma och Lydia att äta chilli, de gick helt blint på att det var små minipapirkor, inte alla bollar hemma den kvällen kanske haha. Söndagen - återigen hemma, hjälpte mamma och pappa att möblera om lite, skåp skulle flyttas osv, och det tar i princip en hel dag med all skit som de har samlat på sig! Dock var det mest mamma jag hjälpte eftersom pappa var på fotboll, slappis. Kim var också här en stund, han var mer slut än mig, men trevligt ändå. Måndagen, vilket är idag inledde jag med oerhört lång sömn, ett samtal som sa att det har blivit översvämning på kärrabadet så att träningarna denna vecka är inställda och sedan senare efter många timmars segande tog jag mig till Lollo där Fia var. Var där en stund, senare tog vi oss till Johanna där Irma, Nowna och Zoé befann sig. Även Syskonen Amanda och Emilie. Vi var alltså 9 tjejer, plus deras mamma, alltså 10 tjejer där, och Johannas pappa. Min fråga är, hur orkar han?

Jaja, trevlig kväll, som alltid med dessa folk. Nu lär jag sova, ska nämligen upp och simma med Natta i morgon bitti, usch vad vi har blivit hurtiga!

Bytheway - Jag har även sökt ett jobb idag! Duktiga mig. Hade vart ett alldeles utmärkt jobb att få dessutom, men vi får se hur turen vill ha det denna gång.
Hej!

24 Oktober, 2008 Äntligen...............

Äntligen hemma, äntligen lov, och äntligen ett helt fönster.

Morgonen började med att jag vaknade i Nattas säng och sedan åt frukost med henne, sedan tog jag mig till bussen och malin och därefter skola. Väl i skolan fick vi reda på att första och enda lektionen den dagen var inställd, så vi tog vändande buss hem. Lagom tills tankarna om att nu är det verkligen lov och snart är jag hemma började träda i full kraft insåg jag att jag skulle ha lånat blixt, stativ och teleobjektiv i skolan! Tog mig hem, åt lite snabbt och tog det lugnt en stund, åkte sedan tillbaka till skolan, bara för att få veta att jag inte kunde få låna sakerna förrän om ca två / en och en halv timme, kul. Ingen dator, inget plugg, ingenting. Men det var helt okej ändå, de andra var ju kvar och väntade på engelska. Nu är jag i alla fall hemma, och fönstret som krashades för ett antal veckor sedan är nu äntligen fixat!

Moneybrother - They're Building Walls Around Us

Låten älskar jag idag. Det finns en speciell känsla, när man är på bra humör (eller blir av musiken), då man har hög musik i lurarna och går från tex bussen, då man känner att man äger hela världen. Den känslan är nog fan den bästa :) Idag var det denna låten som följde mig hem från bussen i mina jagägerhelavärldentankar.

Idag ska jag börja med att städa mitt rum tror jag, för det ser rent ut sagt förjävligt ut. Dock ska jag försöka beställa hem lite träningsgrejer först, om sidan jag ska beställa från behagar vilja gå mig till mötes och fungera!
---

Efter gårdagens matstund med Malin och Natta, och mitt och Nattas (för mig) oerhört jobbiga simpass hamnade jag hemma hos Natta med matteboken i högsta beredskap. Det gick väl sådär, men vi fick lite gjort i alla fall, och jag hjälpte henne lite med idrottsplaneringen osv.. Drack te och försökte sova. Det blåste storm, och med tanke på att hennes nya och mycket fina rum är före detta vinden så hörde man varenda gren röra sig.

För övrigt skulle jag kunna spendera varje vardagkväll i resten av mitt liv med att bara dricka te och snacka skit och annat viktigt med mina vänner. Bara att få vara tillsammans mitt i vardagen, det är värt så mycket. Bättring på detta nu! Synd att skolan tar all änständig och oanständig tid bara!

Ha en fortsatt bra eftermiddag gott folk.

14:53


Ja, fråga mig inte om vad detta är, jag skulle bara testa hur man gör nu när Lisa hade tiden att hjälpa mig :)

23 Oktober, 2008

Gårdagen spenderades i skolan med lektioner hela tiden kändes det som, efter det var det träning och den gick hur bra som helst! Det är sådana dagar man bara älskar det, hur snälla barn som helst och helt otroligt duktiga dessutom, jag fick en mindre shock. Sen öste tröttheten över, men jag tog mig hem, åt, gjorde färdigt min samhällsrapport, skickade in den och la mig och sov.

I morse var jag fortfarande trött, och kollade mailen i nästintill obefintligt hopp om att första svenskalektionen skulle vara inställd, skrämmande nog så var den det! En halvtimmes extra vila/sömn i min varma säng fick jag, och det gjorde underverk. Skola - mattelektion och jag fick reda på att jag missade matten med en helvetes poäng för att få godkänt, matte är inte min grej, trots det så måste jag ju klara kursen, usch. Jag skulle kunna sitta och säga att jag önskar att jag läste kursen förra året, men jag är inte helt säker på att jag gör det, jag tror inte det hade vart någon skillnad, jag var ju knappast smartare förra året så. Dessutom är det helt meningslöst att ångra så... Nu är det håltimme, eller inviduell studietid som det heter på den här skolan, snart fotolektion och sen ska jag gå och simma med Natta igen. Sköönt.

Är helt slut och har insett att lovet inte kommer bli sepciellt uppvilande, bortsett från att man kan sova som man vill, och det känns inte som att vi kommer få vila mycket förän efter studenten, så ja. Kul år. Oj va kul!
Mindre kul inlägg, take it or leave it.


Katri

21 Oktober, 2008

Jag är trött som bara den, men helt inne i min rapport för det har mot all förmodan (inte sant) blivit intressant. Det betyder dock inte att det går fortare nu för det. Det tar onödigt lång tid, och jag brukar inte vara så här jävla petig! Det roligaste är att jag förmodligen sitter och pillar med allt i onödan, det kommer förmodligen ändå inte höja betyget men... Bra träning inför nästa rapport som väger tyngst, om man nu ska orka vara positiv. Vilket jag för stunden inte orkar, för jag vill bara soooova. Försov mig i morse, ja igen, så jag sjukanmälde mig eftersom det bara var en onödig lektion till jag skulle ha. Gick istället upp och satte mig och pluggade, och tog mig sedan till simhallen och körde på rätt duktigt, och det var riktigt skönt måste jag säga! Alldeles lagom med folk också, great! Sedan mötte jag malin på stan och vi gick runt en del i panik, en tröja som jag köppte i all desperation fick jag med mig hem, och ett nagellack. Sedan åkte vännen min på träning och jag mötte upp min griniga men snälla mamma och åkte hem. Mera plugg och nu,.. Ja, nu gav jag upp så jag ska strax avsluta samtalet med min älskade och saknade vän irma och sen ta mig till min efterlängtade säng!

Katri

ta min hand, kom så går vi vidare

Självklart lägger ne.se ner när jag behöver det som mest. Det blir lite svårt att få något ordentligt skrivet utan min älskade älskade tillförlitliga källa nationalencyklopedin, eller nåt åt det hållet.
För övrigt är jag hemma idag och försöker ta igen mig och plugga ordentligt, nu ska jag dock gå och laga mig lite mat.

19 Oktober, 2008 -Höstsöndag.

Kvällarna är iskalla, träden blir kalare för  var dag och stressen i skolan ökar. Höst. Sista veckan nu dock, för sen är det en veckas mer än välbehövt lov. Louise kom över en stund i gårkväll, vi var väl inte sådär jättepigga men vi tog oss ner till affären och handlade lite. Sedan skrattde vi lite åt svensson svensson, kikade på beck och sen runt 11 gick hon hem igen för hon hade glömt sin medicin, jag var så trött att jag inte ens hann misströsta, jag somnade nästan bums när hon hade gått.

Tröttheten kan ju bero på att jag gick upp ur sängen vid 6tiden på morgonen och tog mig till lördagsträningen där dem behövde mig, var dock inte till så mycket hjälp men det var trevligt att träffa kollegorna igen! Fick tränat lite själv också, duktig som jag är. Väl hemma satte jag mig och pluggade. Underbar helg, inte.

Denna veckan ska jag vara så duktig att jag inte ska hinna göra något annat än att träna och fixa skolan, typ. Allt ska bli klart i alla fall, om jag inte drabbas av en "skitsamma, det finns tid på lovet" känsla. Mitt musikbibliotek fick för sig att krångla så nu har jag suttit i över en timme och försökt få ordning på det, jag lyckades så nu sjunger Johnny Cash i högtalarna.

Katri

glasögonorm 17:27

Häromveckan när jag var på stan med min far hörde vi två killar sjunga/skrika låten botten anna av basshunter, för att sedan mitt i en mening byta låt till die muer av ebba grön. Jag kom och tänka på det nu bara, och jag tyckte det var lite kul. Lite oväntat i mina öron med de två låtarna på rad :) På tal om ingegnting. Mer tal om ingenting är att min syn inte är utmärkt vilket jag känner ganska tydligt just nu, dessutom är jag trött, då är det svårt. Tur för mig är att pappa börjar bli gammal och därför har samlat på sig ett antal läsglasögon under åren, de får duga så länge efter som mina "riktiga" är lite väl repiga i glaset för min smak. Får nog orka pallra mig iväg till optikern snart, vilket jag som vanligt när jag ska göra saker vart på väg att göra i några veckor nu. Måste även göra det för att kunna börja övningsköra. Och tro det eller ej, till mångas förvåning eller medförståelse, så tycker jag det är rätt roligt att testa nya glasögon! Undrar om jag hade sluppit detta om jag använt glasögonen jag fick i tvåan, femman och nian bättre? Ja, jag var rätt kass. Eller i tvåan var jag nog helt okej på att komma ihåg dem, men i femman trivdes jag inte alls och i nian kändes det som att jag såg världen genom två fönster.

Ännu en gång ska jag skriva om Rwanda, det roligaste är att sen jag sa det sist har jag inte skrivit många rader alls, som sagt - det går trögt som bara den. Värre än sirap.

17 Oktober, 2008 -Det är i alla fall fredag!

Ännu mera samhäll, det går riktigt riktigt trögt och det blir inte lättare för att all information är så sjuk rörig "å ena sidan var det så, men å andra sidan så... och tredje och fjärde och femte sidan...." It never ends.

15:14

Så var det dax igen, historieklassens idag närvarande fick vara med i dagens moment of poetry.
moment of poetry nr2


malins rosa telefon, kan man likna med ett rån
katris gråa linne, är bra för ditt sinne
niklas blåa tröja, får en att vilja sörja
julias svarta jacka, får en att vilja äta en macka
oscars bruna hår, ger en kalla tår
hannas blåa väst, får en att vilja gå på fest
lisas gröna sjal, gör att tuppen gal
elins silvriga nitar, får en att gå i bitar
antons vita märke, får en att vilja åka till närke
rickards turkosa armband, får en att drömma om sand
tobias grön vit röda flagga, får en att köpa en vagga
kristians rödvita skjorta, får en att vilja snorta
jonas vita piké, får en att be
anitas svarta mjukisbyxor, får en att tappa alla yxor
hannas rosa hood, får en att feela good
therese röda örhängen, får en att springa på ängen
ksanets gråa kofta, får dig att vilja softa
monas svarta rosett, får dig att vilja gå på balett

/m&k

16 Oktober, 2008

Jag sitter och frsyer i skolan och försöker få ihop anständigt mycket text och bakgrund om folkmordet i Rwanda. Det är rätt intressant men som sagt, jag fryser! Och jag är trött, vill hem och lägga mig i sängen och se en bra film. Efter skolans slut ska jag träffa Natta och vi ska simma några längder. Jag känner mig rätt taggad för det ändå, än så länge, tror jag ska ta tag i det igen och börja simma igen, har ju trots allt sagt att jag ska tävla i vinter,... Vi får väl se, haha. Åter till Rwanda, eller studenttal, eller matte, eller foto, eller samhäll, eller engelska... Jo det finns en del att välja på.

14 Oktober, 2008. Kom ihåg mig då

Bröderna två gick precis, känns som jag skriver om dem i varje inlägg? Hur som helst, de var här - familjen var samlad. Vi åt lite gott, och tårta så klart eftersom pappa idag fyller ännu äldre än sist, 51! Trevligt trevligt. Bortsett från det känner jag mig grinig och butter, men samtidigt omänskligt positiv, jag får inte riktigt ihop det, men det har väl aldrig riktigt vart meningen, eller? Jag har inte så mycket vettigt att säga. Godkväll

13 Oktober, 2008

På svenskan idag var jag och malin kreativa och tog tillbaks lite av sommarnöjet och skrev en dikt, så som vi skrev i alla fall ett av våra vykort från frankrike. Och ja, vi älskar våran skola.

moment of poetry nr1
skolan är tråkig, men inte så bråkig
den gör en trött, men tempot är inte slött, och ingen sover sött
maten smakar blä, och den ser ut som den ä'
trapporna är en plåga, varför byggdes dom, ja det är en fråga
med uttagen dom har snålat, och skolan blå dem har målat
en restaurang vi fått, men kvaliten har sjunkt bort
datorerna börjar gå sönder, nu måste de snart ske ett under
rektorn går runt som en polis, men vi skulle hellre kalla honom för gris
en skolsköterska vi ska få, om det nu henne går att nå
jonas jonsson ny han e, åt honom brukar man alltid le
för att avrunda denna vers, ska vi nu dricka lite bers
smaska lite tårta, och lösa livets stora gåta!
tjoflöjt!

Efter detta tog vi oss två till stan och letade febrilt efter i princip vad som helst, för mig gick det lite bättre än för malin. Sen var det träning för min del som gick mycket bra. Bortsett från att jag inte fick med mig några kläder, så fick stå i värmen i shorts och en lång tröja, att min smarte tanke jag tänkte i morse hade sina brister var senare på dagen uppenbart. "Det enda jag behöver ha med mig är ju faktiskt närvarolistorna" Ja jo, men det gick ju bra ändå. Hann även innan dess äntligen göra mina bankärenden jag vart på väg att göra sen två månader tillbaka.

Låten fick jag som från ingenstans, det var längesen, men den är fortfarande bra.

Katri

11 Oktober, 2008

Fick nog och slängde i lite mer hårfärg i håret, by my self. Puckat kanske, men jag känner att jag inte bryr mig så mycket, det går ju alltid att göra om, typ. Jag är lite trött och behöver förändring, nu blev det ju förmodligen inte så mycket av den varan eftersom det är samma färg som innan, men det känns bra i alla fall. Får se om det har blivit rosa eller något när jag kommer ut ur duschen, eller om håret trillat av. Gårdagskvällen spenderades hos Johanna med Malin och Irma och Emilie lite grann. Ikväll blir det väl samma fast hos Irma och plus Natta! Fotbollsnördarna till vänner jag har vill se Sverigematchen ikväll, jag kunde nog inte bry mig mindre om det faktiskt, men det är trevligt att träffa my friends i alla fall. Senare får vi se vad resten av kvällen bjuder på... Nu är träden så där fina som de är i början av hösten, och jag lovade mig själv någon gång detta året, eller förra att jag skulle komma ut med kameran innan de fina färgerna ramlar av, men jag har inte kommit så långt än. Kanske idag? För nu är det snart försent. Om inte, så kommer det alltid fler år,

Kent. Det är ett band jag ständigt glömmer bort, men varje gång jag väl lyssnar så blir jag lika chokerad och fast som förr. Men så tröttnar man och glömmer bort, bara för att sedan bli lika chokad som sist. Och så håller det på.. 747 just nu.

Katri

10 Oktober, 2008

Veckan slut! Allt som ska vara klart är klart, nu är det bara utvecklingssamtal kvar. Känns grymt bra! Min dator mår dock inte lika bra. Kasst!

22:02 I am a passanger

Okej, det blev tydligen inte ett hela natten plugg, än så länge. Har lyckats snickra ihop ett brev på engelska på inte alltför lång tid, dock är det förmodligen lite för kort men det får duga. I morgon är det mattestegtest, och det känns väl helt okej, fast om jag känner mig själv rätt så brukar mina moments med hjärnsläpp ske på just matte prov och test. Jag får helt enkelt hoppas på det bästa. Lite till lär jag plugga innan det är dax för sömn. Hade gärna lagt mig redan nu, men så länge John Blund kommer och hälsar på innan halv 1 är jag nöjd idag tror jag.

I morgon är det Torsdag, jag gillar torsdagar tror jag. Måndagen som dock är väldigt kort i skolan men med träning på kvällen, Tisdagen som känns som en helvtesdag, Onsdagen som är skola hela dagen och seda träning direkt på det är över! På torsdagen händer inte så mycket, Det är skola, med kanske inte världens roligaste ämnen men det känns ändå inte så tungt. Efter skolan får jag gå hem och bara vara hemma, och är hemma innan 4 vilket känns ganska lagom. Fredagarna är inte så dåliga de heller, men det är på torsdagar man kan göra de sista knopen med skolarbetet så att man är fri på fredagen. Är man inte klar tills dess blir Fredag bara en dag full med stress och ångest. Alltså gillar jag Torsdagar (och fredagar om jag är duktig på torsdagen)

Haha ja, världens tråkigaste inlägg? Nu har jag i allafall delat med mig om hur jag ser på dagarna. Helgerna är självklart störst bäst och vackrast dock.

Nu ska jag gå och dricka te med mina fortfarande jobbnarkomaner till föräldrar :)

8 Oktober, 2008

Idag får jag nog plugga natten ut om så behövs, trots huvudvärk efter en extremt rörig träning. Tänker inte ha några restuppgifter eller sena deadlines som innebär nya uppgifter. Hell no! Jag ska hålla mitt löfte denna terminen, vore illa att ge upp redan innan höstlovet. Så hej!

eftermiddag

Nu är min hjärna någon helt annanstans än på lektion tillsammans med kroppen. Jag vill bara hem! Detta är för övrigt en mycket, mycket meningslös lektion. Jag kommer somna på spårvagnen hem idag. För er som vill veta.

7 Oktober, 2008

Sitter i skolan, har tänkt stanna idag och inte åka hem under håltimmen, så nu sitter jag med en självskattningslapp till utvecklingssamtalet. Nästan helt meningslöst känns det, alla frågor är i princip samma, bara formulerade olika. Fick även reda på att frånvaron för min del var långt högre än jag trode så nu blir det till att skärpa sig! Inte för att det går dåligt i skolan, får ju in saker i tid och lyckas få hyfsade betyg, orkar bara inte vara i skolan. Men men, vill ju inte riskera pengarna, det vore bara korkat.

Nu går tiden sådär läskigt snabbt igen! Men det känns rätt skönt. Jag vill ha december tror jag, fast med snö för omväxlings skull! Det är en mysig månad, det är väntan på jul och lov och allt sånt. Det är ljus överallt i mörkret och det finns en stämning.. Men höst är ju faktiskt inte helt fel det heller, ni vet halsduk och sånna sköna saker men ändå slippa den tjockaste vinterjackan!

Om en vecka fyller tydligen både pappa och bror år, kass jag är som glömde bort det. Vet ju datumen men trode inte att det var så sent än? Får ta mig ut och hitta presnter till dem någon dag, ska bara komma på vad först för jag vägrar irra runt och leta, för att sedan bara köpa något halvtråkigt bara för att.

6 Oktober, 2008

Undebart när något släpper. Idag har jag suttit hela förmiddagen och kämpat mig fram och tillbaka, upp och ner, kors och tvärs med siffror, tillslut gick det. Nu är det bara några tal jag inte får ihop alls. Det är inte kul med matte. Mer matte än man behöver som vanlig människa i dagens samhälle borde man inte behöva lära sig om man inte vill! Jag tvivlar på att jag någonsin kommer använda ens hälften av allt jag försöker lära mig. Frågar man äldre folk, som inte jobbar inom något matematiskt yrke, så har de flesta av dem inte en aning om vad man pratar om, och de har aldrig behövt använda sig av det dem lärde sig på mattelektionerna för 40, 20, 15 eller bara 5 år sedan. Bortsett från the basic förståss.

Från att jag på någons blogg någon gång för några månader sedan fick tipset om syskonen Angus & Julia Stone så är jag fast. Det är riktigt bra tycker jag.

Nu ska jag göra ett städryck innan det är dax att ta sig till träning med de små människorna, som för övrigt får plats med så otroligt mycket ord i sig att det är läskigt!

Katri

5 Oktober, 2008

Någon ny skinnjacka blev det inte, däremot en väldigt, väldigt lång och trevlig tur genom staden. Hemma halvsomnade jag direkt efter maten, från den stunden fram till att jag vaknade vid lunchtid idag var en skum tid. Jag sov, samtidigt som jag var vaken, jag drömde i vaket tillstånd och jag gick i sömnen fast jag var vaken. Ja ni ser, det var skumt. Är trött och febrig och håller precis på att avsluta svenskan som ska in om några timmar, som vanligt sitter jag med den de sista timmarna. Duktigt. Kommande vecka blir hård tror jag, en muntlig engelskauppgift som ska göras, en skriftlig, matte stegtest och utvecklingssamtal. Inte för att det är väldigt jobbigt men.. Skola i morgon, och jag älskar att jag bara har en och en halv lektion på måndagar!

Katri

00:27

Irma lockade med bättre planer än att sitta hemma. Cyklade till henne, väntade på att hon i vanlig ordning letade efter kläder varvat med ungefär tio historier hon försökteberätta samtidigt. Tillslut la hon sig på golvet och talade om att hon var lat. Jaha? Äh, du är väl bra ändå! Vi tog tillslut cyklarna och rullade upp till Johanna, där vi åt lite av varje, pratade skit, var allmänt dumma och skrattade så vi grät till björn gustafsson och amercas funiest homevideos. Trevlig och alldeles lagom slapp kväll måste jag säga. Jag gillar det.

Men självklart finns det nackdelar, och med dagens tur är det mer än självklart. När vi rullade ner med cyklarna från Johanna igen började guds tårar från himlen rinna över oss, tio meter senare och på väg ner för nästa backe var jag både dyngsur och halv blind med vatten och kisande ögon. Lagom tills jag kom hem till mig och skulle ställa in cykeln slutade det så klart att regna, underbart.

Jag är blöt, hes och och trött, men det är värt det :)

/Katri

3 Oktober, 2008

Bra och smidig som jag är lyckades jag försova mig i morse, två gånger! Dessutom har jag glömt sladden till min dator i skolan. Fick även reda på att min frånvaro i skolan är skyhög! Okej, inte riktigt så jätteilla, men det är långt ifrån bra i alla fall. Som vanligt hade det alltid kunnat vara värre, men den principen kan man ju inte leva efter jämt och ständigt, bara ibland haha. I morgon ska jag och far ta oss ut i vår stad i jakt på en ny skinnjacka till mig. Bestämde mig i förrgår för att jag är trött på skinnjacka över huvud taget, men jag kan inte vart frisk, skulle nog kunna ha skinnjacka året runt (vilket jag nästan haft senaste året) om vädret tillät. Helt enkelt älskar det. Däremot är jag riktigt trött på den jag har nu, nästintill hatar den. Så jag hoppas att turen är med både produkt och plånbok i morgon! Ska fortsätta på svenska recensionen, av föreläsningen vi var på förra veckan, som jag börjat så duktigt och bra på!

Sjuk som vanligt, fast idag och igår är det på riktigt och inte bara jobbig huvudvärk eller något sånt mesigt. Så det blir till att vara hemma ikväll om jag inte får ett mer lockande alternativ som jag känner mig manad till! Men visst är det underbart med helg igen?!

Bytheway, glömde gratta Mona här i onsdags, så grattis snygging!
Ännu en myndig :)


Katri

2 Oktober, 2008

Seg dag, inte vart frisk någonstans, känns som jag jämt, mer eller mindre är sjuk nu förtiden. Var i skolan och var duktig i alla fall. Tog en kortare sväng på stan efter med, men när jag fick syn på mina rödkantade rinniga ögon i en spegel bar det fort av hemåt. En halsduk lyckades jag handla innan dess dock. Senare kom plötsligt bror in genom dörren, trevligt trevligt. Vi tog en sväng i bilen och köppte pizza och hårfärg. Dock vill ingen hjälpa mig med hårfärgningen idag så får fixa det i helgen. Känner nu hur otroligt trött jag blev. Kanske borde lägga mig riktigt tidigt idag, senaste dagarna/veckorna har inte vart speciellt fyllda av vettiga sovtider. Brors kompis kom och hämtade honom nyss, så nu är jag ensam med mina arbetsnarkomaner till föräldrar igen. Det är rätt tråkigt. Asociala, stressade och fyllda med jobb upp över öronen har de blivit, ingen tid för något annat verkar de ha. Tackar gud (eller förmodligen någon annan) för att jag inte är liten och behöver mina föräldrar dygnet runt nu för tiden, det hade vart pest. (Jobbet skullde förmodligen inte ta all deras tid i så fall men..) Däremot hade det ibland vart skönt att få ha tillbaka mina normala föräldrar, trots att jag nu är 18 och ska föreställa vuxen.

Mina bilder till uppgiften Gestalta människan blev helt okej, mer än så kanske :)
Temat är motsatser, gemensamma nämnaren är attityden och (den icke existerande) färgen.
Min kära halvblinda far och Irma på bilderna.



Nu ska jag duscha, om jag inte först ger mig på utmaningen att färga håret helt själv!
-Tvek på det.
/Katri

RSS 2.0