score!

Godkväll. Här sitter jag nu med min nya fina dator och är ganska så glad! Det gick fortare än jag tänkt mig. Hårt arbete lönar sig i slutändan, även om slutet inte är här än.. Eh ja, boken och allt det där alltså. Det roligaste är typ att packa upp den, det är ju designat ända in i kartongskarvarna, typ. Har för övrigt redan vart bara några centimeter från att hälla julmust över den, men kartongen och golvet tog den smällen. För ja, det är jul nu, snart. Nej föresten, nu. Och mina kära föräldrar har hittat en riktig god julmust som är mycket godare än alla de andra kolsyrade, mättande sliskiga sakerna, det tackar vi för!

Loveit!

lång bra söndag

Vilken lång dag. 06.00 var det upp och hoppa och iväg för å träna barnen eftersom träningen var flyttad från lördag till söndag och dessutom en timme tidigare än vanligt. Efter det pallrade jag mig hem till my dear cousins där vi åt kladdkaka och kikade på film, för att sedan ta oss iväg och äta mat. Efter det var det babysimsjobb och småtjejerna följde med och studerade mig, eller nåt haha. Sedan blev det ner i vattnet för även dem så klart.

Vår bil som jag väntat på länge är ännu en gång försenad. V 42 skulle vi ha fått den, men den kommer inte förrän 50..Eller vår och vår, mor och fars bil. Och jag som skulle ha körkort innan året var slut, jo tjena! Glada, mycket glada nyheter för den delen är att jag förmodligen inom en vecka sitter vid en ny dator, som dessutom innehåller photoshop, är jag nöjd eller är jag?

Självfallet blir det en mac!


move?

Goddag. Bra kväll igår, lagom kväll. Nu sitter jag och drömmer mig bort och kikar på lägenheter, det hade vart så förbannat skönt att flytta. Helst själv, men då jobbutsikterna inte är jätteljusa hade jag nöjt mig med att flytta med mor och far, om de bara ville komma till skott! På tal om jobb, var det en stund sedan jag kollade vad som finns ute för tillfället, dax nu kanske? Om inte annat lär jag i alla fall lämna datorn ett tag. Hej!

it's friday and I'm free

Denna fredag sitter jag mest och njuter över att jag inte blev inringd i morse. Jobb är ju aldrig fel, men det är å andra sidan inte sömn heller! Fast det kan vara dax att göra lite nytta här hemma och inte bara sitta bort tiden. Packa upp väskorna, diska, ta tag i smått mail och pappersarbete, typ... Till kvällen verkar det bli utgång och i moron är det inget morgonjobb! Det kommer på söndag istället, me äsh, tar problemen när de kommer istället. Ha en trevlig fredag!

Bulgariens vidriga cosmopolitan

ergonomi

Eftersomatt jag är så himla pyslig har det dykt fram lite lödmojänger uppe hos mig, på golvet. Med andra ord har jag fasligt ont i rygg och nacke då golvet inte inbjuder till någon ergonomisk arbetsställning. Dessutom luktar det aningen bränt här, men det ska nog kunna bli något av det hela, vi får se! Snart är dte väl dax för sömn, är egentligen ledig i morgon men man vet aldrig om det ringer runt 7snåret, hm. Som idag, då jag bokstavligen talat fick kasta mig ut genom huset utan frukost för att hoppa in hos bebisarna innan mitt ordinarie pass.

Och ja Stockholm, det var bra, oerhört skönt med miljöombyte, för att inte tala om deras biljettsystem i kollektivtrafiken! Jag brukar vara väldigt anti stockholm (vilket möjligen kan ha att göra med att jag är uppvuxen tillsammans med en viss bror, host), men efter denna vistelse känns det som en mycket trevlig stad. Massa shopping, letande, gåendes, promenadandes, fel gåendes, ätandes, bio, gamla stan osv... Jag använde min kamera så mycket som noll gånger. Men Malin har lagt upp lite trevliga och mindre trevliga bilder om någon skulle vara nyfiken... malinnyman.blogg.se

Kvällens sysselsättning. Godkväll.

3 years ago

Det är ingen lysande dag för mig idag, men så är det väl ibland. Håller hur som helst på att trycka i min alldeles för stora packning i en liten väska. Jag kan inte ens packa för tre dagar, suck. Skulle haft lika mycket med mig för en vecka. Kasst. 04.00 lär väckarklockan stå på i morgon/natt?! Blä, men mot huvudstaden och det klagar vi inte på. Skönt med miljöombyte, jag tror att jag behöver det nu, väldigt mycket.

Bilder från sist gång jag och malin var där, år 2006. Då åkte vi dock dit med buss, spenderade mesta tiden i uppsala, krockade med en buss, överraksades av snöfall, gick med plastpåsar i skorna och köppte ett monopol spel i brist på annat.... Jag hopas innerligt vi slipper det denna gång!







Dessa ständiga peacetecken...

benjamin

Godkväll. Sitter här med Malin och försöker titta på film, men jag somnar var 10e sekund. Hänger inte med om man säger så. Sitter mest och väntar på att den ska ta skut men tiden går långsamt! Håller mig i pausen vaken med denna oslagbara video..


mera jobb

Höhöhö... nu är jag rätt trött och smått uttråkad. Vart igång sedan 05.42 och nu sitter jag här och har lite rast. Eftersom att lärarrummet är fullt med gamla lärare till mig, och andra lockar det inte jättemycket. Dessutom känns det fortfarande fruktansvärt fel att klampa in där då jag har inpräntat i skallen att här får man inte vara. Ne men okej, jag har inga problem med mina före detta lärare, men jag är aningen för trött för små/kallprat helt enkelt. Därför sitter jag nu i klassrummet där jag ska hålla nästa lektion där det även råkar finnas en dator eller fem. Kallt är det dock. Alledels precis slocknade lamporna här inne, de är sånna som slocknar av sig själv när ingen är i rummet, så jag antar att jag satt väldigt stilla ett tag..

balans....

Det är inte det att jag jobbar mycket, utan att jag jobbar varje dag, som känns lite surt. Å andra sidan har jag inte måycket annat att göra för stunden. Om man räknar timmar blir det inte ens jämförbart med en heltidstjänst, skrev jag och tänkte sen, som vanligt. För när jag nu faktiskt räknade ihop vad timmarna blir denna vecka insåg jag att det faktiskt blir över 40, så jag tar tillbaka det. Hur som helst, jobb varje dag var poängen. Men nästa vecka lär det inte bli många timmar då jag byter stad för en stund, skönt.

Och satan vad allt plötsligt handlar om jobb här... kul liv. Utvecklingen på denna blogg senaste året lär se ut ungefär så här; Skola skola skola stress stress, studentyra, jobb jobb jobb, göra ingenting ingenting ingenting och nu jobb jobb jobb. Jag känner vilken balans jag har i mitt liv, verkligen.

I brist på bilder såg jag efter vad som hände runt detta datum förra året och hittade då bilder på kära mor som retar bror Linus katt Chilli. Och på tal om syskon kanske jag ska ta tag i mig själv och vara en trevlig syster och hälsa på min andra bror som har en för mig främmande lägenhet sen augusti, fy vad kass jag är. Men så är det där med tiden...





sleepwalking?

åå vilket jävla väder det varit idag, ösregn, framförallt när jag hade rastvakten. Det är så kul att stå och tala om för barnen att det visst är skönt med frisk luft och att de får ha på sig regnkläder när det regnar... när man själv står och fryser fingrarna av sig och har allt annat än bra kläder på sig. Regnjacka nästa! Hursom, efter att jag slutat lämnade jag min hjärna i någon vrå någonstans för den har inte följt med mig, vilket mina kära simmare också märkte, tur att Pernilla dök upp från ingen stans och tog över en stund. Sådär trött är jag igen och sitter och trycker i mig godis var 30e skeund, det hjälper för att hålla mig vaken tydligen. Godiset är dockj snart slut, men om ett tag kan man ju gå och sova så! Jobb både i morgon och på fredag, great. Braa några få timmar dock, but still. Strax kommer mor och far hem, med mer skräpmat om jag förstått det hela rätt.... och när ska jag hinna träna då? Blä.

great!

Jobb idag som sagt, och sedan en visit hos Irma. Nu är jag nybadad och onödigt trött. Jag förstår för övrigt inte varför jag alltid verkar jobba i skolan på tisdagar, som ni minns betyder det ju fisk till lunch - ingen hitt alls för min del, men å andra sidan, det finns värre. I morgon blir det jobb igen, på fritids och "lågastadiet" igen! 07.00 börjar jag... med andra ord sömn nu. Sweet dreams

inte igen, jag vägrar

Om en liten liten stund har jag skickat in lite bilder som skall komma att användas som reklam för boken som jag sakta men säkert börjar kunna kolla på igen utan att tänka skola och faktiskt känna mig lite stolt över. Efter det ska jag trycka i mig lite c-vitaminer i form av apelsin då jag känner att jag än en gång är på väg nerför sjukstigen, vilket inte är lägligt och inte ett dugg lockande. Jag vägrar helt enkelt. Efter det är det sömn. Bara så att ni än en gång vet! Hej.

aga barnen?

Tjenixen! Visst blev det jobb minnsann, great. Tiden gick dock i morse så långt att jag trode att jag skulle få fortsätta sova, men precis när jag tänkt tanken ringde telefonen och det var jobbdax. Jobbar även i morgon! Sen var det simträning för barnen och det gick kanon för mina simmare som det annars brukar gå mindre bra för. och mindre bra för gruppen dte brukar gå bättre för. Så var det även i söndags med småttingana, allt är uppochner nu.

Och på tal om barn så är väl barnaga ett superduper fenomen? Jag menar, vilka barn lär sig inte lite vett genom att bli slagna då och då? Nej, ironi i allra högsta grad förstås, jag kan inte för mitt liv förstå hur man kan resonera för något sådant som att slå barn när de inte är "lydiga". Till vilket slags samhälle är det då vi uppfostrar barnen? Jag är ganska övertygad om att den som resonerar för detta har ett antal bristande punkter i sin pedagogik. Nog för att jag inte alltid vet hur jag ska hantera situationer, men att slå till ett barn av den sakens skull skulle jag inte ens tänka på som en sista utväg, vidrigt är det.

tonåring

Felicia 13 år idag, grattis på dig! Följaktligen blev det födelsedagsfirande hos henne med nästan hela släkten på fars sida, mycket trevligt. Hann dock inte stanna mer än två timmar då jag i alla fall fick i mig både mat och godis. Sedan var det jobb som gick kanon! Efter det åkte jag visserligen tillbaka till kalaset där de enda kvarvarande gästerna var mor & far, och till min lycka hade de tårta kvar! Lite spel med tjejerna och sedan hem igen. Hemma alltså, har en del pappersarbete att fixa med, tänkte att jag kan ta det i morgon men det finns ju en liten chans att de ringer in mig för jobb i morgon så lika bra att ha det gjort! Tja.

The birthdaycard


night

Åh att det alltid blir så här. Jag var trött redan för flera timmar sen när jag satt i Malins soffa och försökte kika på sista Piratesfilmen som hackade var 5e minut. (Då vi båda somnade i varsitt hus och missade slutet när den gick på tv för ett antal veckor sedan) Men då var klockan knappt nio, nu är den snart 01.00 och jag är fortfarande vid liv och uppe, sängen vore kanske idé strax? Ja, jag tror faktiskt det. I morgon blir det kalas och jobb för ovanlighetens skull. Och oj det är lördag, det har jag inte ens lagt märke till, suck. Nej men jag lovar, jag ska sluta vara bitter, jag är som sagt inte det egentligen, bara smått uttråkad. Av någon outgrundlig anlednig sitter jag och lyssnar på konstig musik, Idas sommarvisa för tillfället. Ja, vem vet? Det är väl barnen jag träffar varje dag som får mig till detta, haha. Godnatt


Saturday

Nu staden med Malin. Present till Felicia ska hittas och mat ska ätas, förmodligen på thaien? Skönt att komma utanför huset och göra något annat än jobb :)

Mirakel för sår i munnen! Tralala

min fredag

Vilken dag, intensivt. Jobb i skolan där det så klart blev bråk när jag var ensam rastvakt, lite mer kaos under dagen och efter det lärakännakväll med en av simgrupperna där det inte heller var helt lugnt hela tiden. Men trots detta, känner jag mig mer igång än annars, visst för att jag är fasligt trött nu (något jag tydligen inte verkar känna av förrän jag kommit hem och satt mig ner nu förtiden) men jag älskar det! Det är så kul. Visst, intensivt, jobbigt och trixigt ibland (och mer än så) men riktigt jäkla roligt. Men trött som sagt, godkväll.

Varför inte..


cole porter

Tjenixen! Om my way till jobbet förut satt jag och lyssnade på radion i lurarna och fick höra denna låt som jag inte hört på ett bra tag, inte ens i somras. Hur som helst fick den mig att bli ännu grinigare eftersom jag vill ha sommar och inte detta rusk, men vad hjälper det att vilja? Bebisarna var i alla fall lika söta som vanligt och ovanligt glad idag, det gillar vi. Nu ska jag göra färdigt mat till mig och far. I morgon blir det jobb i skolan igen :)

snyggt.

Upp

Ojoj, det går inge vidare nu känner jag, jag vill resa. N u. Men det var roligt att träffa tjejerna idag i alla fall, vilket jag försökt göra i över en vecka men tiden verkar ha samma tendens att försvinna som mina pengar. Nämen oj, positiva Katri är igång nu! Suck. Jaja hur somhelst blir det bebisjobb i morgon, alltid något! Filmen vi såg, upp, var för övrigt lite småkul.

Mor gillar inte min nya header, säger att den är skrämmande, och det kanske är sant, men det är ungefär så jag känner mig för stunden så den får stanna! (Med andra ord har jag ingen ork att ändra den, justnu)
Något som dock inte är skrämmande är dessa två prinsessor som sort of förgyllde min dag.

Nu läsning och sömn, night!


tre vise män och en kamel

Jag börjar förstå och ta till mig Malin och Natalies teorier om att det bor en liten mus på mitt konto mer och mer. För jag förstår ta mig tusan inte vart pengarna tar vägen, det är sick. Och nu bara för det, hittar jag äntligen saker jag vill ha, det gör man ju aldrig annars nu för tiden, men då är pengarna huxflux borta! Nu ska jag i alla fall försöka svänga ihop någon mat, det är jag värd, som suttit och jobbat vid datorn i några timmar. Sedan ska jag på bio med mina småstora tjejer Felicia och Isabella, så till det lär väl en del pengar gå men....

5 år gammla bilder från julspelet vi gjorde med konfirmatsgruppen (konfirmationen fullföljde jag inte). Jag i grönt och Louise i silver/blått, livrädd för den spottande kamelen var jag men jag satt faktiskt på den i två av tre spel haha. För övrigt är det samma kamel som gjorde reklamerna för nikotintuggummi för hundra år sedan om ni minns? Och ja, justdet, de tre vise männen skulle vi förställa om det inte är uträknat ännu.


På väg till jesubarnet och alla andra bibelfigurer och djur. Den kassa bildkvalitén beror på att far inte ville använda blixten, han var väl rädd att kamelen skulle få ett spel eller något?

run

oh, I'm so good! Mor skulle ut och springa med väninna och jag skippade som vanligt att förlja med, trots att både mor och far tjatatde om att jag skulle följa med. Precis innan de gick stod de och tjattrade på om att de båda tänkt skippa det men att de vill känna sig duktiga (sort of) och tillslut i sista stund, sekunder innan de skulle sa jag åt dem att vänta och bytte om rekordsnabbt och hakade på. Förbannat skönt nu må jag säga.

cute

Snälla glada barn har jag jobbat med idag.. "Katri, titta på min teckning" hela tiden, de är så söta!
Riktiga konstnärer är de också, jag undrar om vissa börjar längta lite efter julen?


work work work

Iväg och jobba, skolan/fritids. Jag har i alla fall lärt av mina misstag, mycket kläder ska det vara! Då man ju är ute på rasterna. Är dock aningen kallare än sist idag, men hoppas det räcker anyway. Bara så att ni har koll, bye!

och jag tittar ut i mörkret

Åh sådär äckligt stressad är jag nu igen, ni vet så där jobbigt när man känner att man inte har koll på någonting alls, utan allt bara flyter samman och det går inte att greppa något, fy. Måste andas lite. Ingen strålande dag. De ringde från skolan och det blir mer jobb denna veckan, mina två ända helt lediga dagar lyckades de pricka in (denna vecka får jag dock lördag ledigt!) men jag klagar inte, jag behöver pengar. Jag har inget emot jobben jag gör, det är bara det att det hade vart oerhört skönt med ett och någorlunda fasta rutiner, och inte tre. Men men, det går allt. Om drygt en månad lär jag ju inte ha något istället då det är uppehåll för bebisarna och jullov för simmarna. Oj jul, redan, det går så satans fort!

Puh, nu ka jag lägga mig på golvet en stund, det brukar hjälpa oerhört mycket mot stressen! Skumt.


september

Die mauer

Ja folk, vad säger ni om denna historiska dag? 20 år sedan Berlinmuren föll. En viktig dag, något stort att fira. Allt fokus på denna mur som delade av en stad, ett land, ett folk, allt fokus på att den inte längre finns, allt fokus på att den revs för 20 år sedan. Medan det i Palestina i denna stund sker liknande förtryck på liknande sett, en mur. Som dessutom inte verkar vara i närheten av att rivas. Vi lägger allt fokus på något som hände för 20 år sedan istället för att fokusera på det som sker nu. Missförstå mig rätt, jag tycker självklart det är bra att muren föll, bra för Berlin, bra för Tysklad och bra för Europa. Jag tycker självklart också att man har rätt att fira det, men det känns så bakvänt, att fira något som om det tillhör en svunnen tid när det faktiskt fortfarande sker, i en annan del av världen dock, men ikförbannat är det samma sorts förtryck. Men å andra sidan tillhör inte Palestina europa, och inte heller Israel, det är så långt bort, så varför ens bry sig?

Efter 20 år. Visst känns det som att världen går framåt och att vi ständigt lär av våra misstag?

Men i alla fall.. bra låt, bra band, en passande dag, Ebba :)

fars dag?

Jaha, men min dag då? Nej men, det där går upp och ner, denna gång glömde jag bort det helt enkelt. Ingen större grej i vår familj, bara jag av oss fem som någonsin lagt någon tid på dessa dagar, sådär vart annat år. Så far lär ju inte förväntat sig något, eller? Haha. Han lär ju redan ha märkt att jag tycker att han är världens bästa pappa ändå så! Om inte annat vet du ju det nu old man! :)

Jobb idag ju, och några minuters fika med Karro, rätt okej dag med anrda ord. Det var roligt att jobba, det är det alltid, men jag fasar alltid över det, i alla fall söndagar för det är då jag har minst koll, men det gick bra! Så klart. Efter det har det ju såklart vart tv4s långfilm med mor och far, som vanligt på söndagar, haha. Bokat tågbiljetter till huvudstaden idag också, skönt med lite miljöombyte och annan stad! Om cirkus två veckor med Malin :) Nu är det väl ännu en gång dax för sömn. Godnatt.

mer sånt!

Trevligt sällskap och god mat ikväll. Nu är jag dock hemma, och alla andra  också eftersom att jag står som kvällens glädjedödare då jag inte ville vidare längre än till queen där vi också spenderade en stund. Men, jobb i morgon och jag försöker bli ansvarsfull, typ. Ska även träffa Karro några minuter som är på genomresa i Göteborg i knappt 40 minuter. Fär stunden sitter jag med tandborsten i munnen och lyssnar av någon icke känd anledning på i natt jag drömde något som, jag aldrig drömt förut osv...... Ja hur som helst, lite läsning och sömn! Godnatt

Här borde det finnas en bild på Malin och Camilla, men ni får helt enkelt låtsas då den är borta.

Niklas och Rickard som diskuterar efterätten. Efter drygt en timme kom de fram till att ingen skulle ha något.

Call on me

Hej! Nu ska jag och mina blå naglar ut och äta med lite folk från föredetta klassen, trevligt trevligt! Och ja, föresten, mitt hår är inte längre rött/oranget/rosa/brunt (kärt barn har många namn), rätt skönt faktiskt! Trevlig kväll på er!

som man förtjänar?

En mycket bra och lång natt på parken spenderade vi. Dagen har med andra ord kort och gott mest bestått av att vara trött och hängig. Till kvällen kom i alla fall Malin hit en stund, jag bakade muffins, tre olika sorter! Är man snäll eller är man? Nu har hon dock kilat och jag ska sova och sedan gå upp tidigt i morgon bitti för träning med barnen, och kanske mig själv? Godnatt.

Riktigt vackert
Malins
Katri Malin Nath Veronica, och igen.





mygod

ohboy! Jag är hemma efter en kul men minst sagt tidig och arbetssam dag i skolan men småttingar. Men bara för att bokstavligen talat slänga i mig lite mat och om några minuter kila iväg till nästa ungar, träning så klart. Ska även försöka hinna med att hämta min telefon som jag äntligen beställt, beroende på om kollektivtrafiken vill eller inte vill vara sammarbetsvilliga.

Hej!

tierd?

Stendöd. Gick bra å jobba i alla fall, ser ut som att jag ska få jobba även i morgon, 07.00 börjar jag, härligt va! Så ja, dusch och sedan godnatt typ...

godmorgon

Dessa uppvaknanden. Telefonen ringer 07.26 och då det står okänd är jag bombsäker på att det är mor som av någonanledning ringer för att vecka mig eftersom kommunens växlar visar okänd när det ringer. Som den döing jag är på morgonen svarar jag knappt medvetande och inser att hoppsan, dax att vakna på riktigt... Jobb med andra ord, på fritids denna gång. Så ja, ingen träning för min del. Godmorgon.

menlöst och menfullt?

Åh livet tillbaks i vanlig ordning igen, trevligt då jag vart ledig sen i onsdags. Mycket skönt har det varit. Idag var det träning för ungarna igen och det gick väl bra med tanke på att vi var aningen underbemannade. I morgon är jag dock ledig igen men det är också en av två dagar jag är helt ledig, och de två dagarna befinner sig inte ens efter varan, fy. Men jag klagar egentligen inte, jag gör ju förtillfället mest saker som jag faktiskt älskar så! Även om jag blir aningen uttråkad och rastlös alla andra timmar. Och jag som tänkte på att köra tåg, jag som inte klarar av ensamheten och lugnet mer än några timmar utan att bli galen, jojo. Fast tanken är inte helt skrotad än, faktiskt.

Hur som heslt är det förbannat irriterande att veta vad man vill göra men inte ha den blekaste aning om hur man ska göra eller ta sig dit, tusan! Jag vill skriva, och jag kan knappt formulera vad det är jag vill skirva. Jag vill skriva om saker som berör, mig. Lite vad som faller mig in och annat som inte gör det. En tidinng hade vart spännande, men hur gör man?

Visst för att skolan var p a i n med stark betoning, men där fick jag i alla fall skriva. Även om det var menlösa arbeten om en påhittad vetenskapsman, eller recensioner av urlånga föreläsningar, eller mer meningsfulla arbeten som folkmordet i Rwanda så hade jag något att göra och skriva om. Det är ju mer än jag kan säga för tillfället. Detta blev dock oerhört långt med tanke på att jag sitter och påstår att jag inte har något att göra eller skriva om, höhö.

Jag behöver några timmar ensam i gymmet, hård träning och en underbar känsla efteråt. Får se om jag kommer upp i morgon innan jag förmodligen och förhoppningsvis ska träffa tjejerna Felicia och Isabella mellan deras skola och fotbollsträning.

Godnatt folket.

nope

Nej, jag orkar inte, inga bilder. En annan dag kanske. Dumma dator.
Godnatt!



sunday, again and again

Så skönt så skönt, det är söndag kväll, jag gillar det faktiskt. Utöver det är det städat runt omkring mig och jag är nyduschad så sitter mest här och trivs om jag ska vara ärlig. Strax blir dte väl parlamentet och film som hör dessa kvällar till. Lite bilder från Fredagen har jag lyckats trolla fram for once! Men de dyker upp senare under kvällen...



Lördag

Några bilder från gårdagen har jag roffat åt mig, tacka vet jag facebook, eller nåt.
Men nu var det ju städning jag skulle ägna mig åt tydligen, hej!


Något dött, och tja, ännu något dött för att vara fyndig, Bob Marley

Blair och Catwoman




Spåkvinnan (i väldigt litet format då alla klipp och redigeringsprogram på min dator kan jämföras med någt värre än paint, nästan)

fotboll?

Det är ju omöjligt att inte bli påverkad av fotbollsyran som råder kring IFK-AIK och smguldet för stunden. Speciellt med en far hemma som gått runt och vart nervös i två veckor för det här. Så här sitter jag nu, hittat en kanal på datorn som streamar matchen, då vårt tvutbud inte är så stort som man ibland kan önska, och hoppas på ett blåvitt sm-guld.

helgen kind of

Torsdag: Runda på stan, mat, bio - flickan som lekte med elden som var bra men... inte så mycket mer kanske.

Fredag: 19års hos Irma, mycket trevligt, bortsett från idiotdiskusionerna som bra höll på och höll på och höll på... Det började med att skåne är dåligt, göteborg är bättre än skåne, över till politik och flyktingpolitik, inte det idylliska kanske. Som vanligt träffar man i alla fall folk man undrar varför man inte umgås mer med.

Lördag:
Karro åkte hem. Maskerad hos Nath och Caro, så i sista minuten var det jag och malin som sprang runt i stan för att försöka hitta något att vara.. Kul var det i alla fall, även om diskusinerna verkar förfölja oss haha.

Söndag: Städa, duscha, äta, vara seg... är det som väntar, inte mycket att hurra för men rätt så jävla skönt.

Bilder lär väl dyka upp.

Och ja, justdet. Grattis på födelsedagen Irma! (Har redan pratat med henne idag men glömt bort att gratta henna, är man kass då eller är man?)

RSS 2.0