sommaren spränger sönder löv

Det verkar som att även morgondagen ska bjuda på lika somrigt väder, jag tackar då inte nej. Svårt med kläderna bara då jag är mesig nog att tycka det är lite tidigt med shorts, trots att det är 25 grader.
Idag: skola, stan, skola, gymträning, träning för barnen, kört osv.....
Nu: sömn!

och om jag trivdes under detta ögonblick!

Marsstrand 25 April 2009

neverever

Hej på mig som aldrig lär mig!

Engelska presentation i morgon, kul. Har jag förberett något? Nej. Jag har bara en fråga, en ständig fråga dessutom. VARFÖR LÄR JAG MIG ALDRIG??!?! helvete. Aldrig gör jag något i tid, jag tycker inte om tid.

tretiosju

Rättskunskap. Ja jag har väl nämt vad jag tycker om den kursen, suck.

Nationellt prov i engelskan i morse, writing var det som gällde, tror att det gick okej. Bara tre delar kvar, och ett i matte, och ett uppdrag i rättskunskap, och några kapitel i rättskunskapen, och förmodligen komplettering i matten, uppdrag i foto,  småuppgifter i foto, uppdrag i naturen, prov i naturen och en redovisning i projektarbetet.... Lovely!

Och för att fortsätta ha stenkoll på tiden ska allt detta göras inom 37 dagar, men snarare 17 dagar och helst ännu mindre än så..

Nu ska jag strax kila iväg till babysimmet och göra lite fler praktiktimmar, åbybadet denna dag.

Hej!

hemma på min gata där jaa bor....

"där bor en tant som säljer barn för 25 öre styck.. "
Nja kanske inte.
Lite lugn och ro nu, ja tack. Mysigt väder i alla fall.



Thats how people grow up

Här sitter jag på min "lediga" måndag och är lika stressad som vanligt. Trivs dock ganska mycket även denna dag. Sitter och pillar med boken lite. Som projektarbete är den ju klar och inlämnad, men inför trycket var det en massa småsaker som skulle fixas, nu känner jag i alla fall att jag har någorlunda koll på det hela så lär väl byta aktivitet, lite mer plugg en stund innan jag kilar iväg till träningen. Jaja, så heter det alltid men.. lite i alla fall. Duschen först!

Morrissey hela dagen typ..
Hittar som vanligt ingen verision som faller mig i smaken.
Tacka vet jag spotify.


såg en mås cirkulera vid hamnen

Hemma från lägret, det har varit skönt :) Tränarmöte var det som gällde så fort vi var i stan igen, lika luddigt som vanligt. Efter det fick jag kört lite, vilket var kul idag. Nu efter att ha varit hemma, i tio minuter, har jag hunit konstatera att jag faktiskt inte vill det, vara hemma. Tråkigt.
En kort kort summering är allt ni får.

Jag har för övrigt skollat mina händer på kranarna (vattnet) på Båtellet på marsstrand minst fyrtio gånger, om dagen. Ont.

För övrigt nr2 känns det som jag vart borta en evighet, rena semestern! Det brukar inte vara reaktionen när man kommer hem från ett läger, där man agerat ledare. Men jag klagar då inte!

Plugga antar jag? Wonder...

Oj vad jag trivs när jag trivs!

Inte så konstigt att det är så kanske.

Jag trivs med att bara sitta bort en hel kväll med mina vänner med meningslöst tvtittande och tjattrande, jag trivs framsusande på min (mammas) lila cykel, jag trivs när solen är framme, när jeans och en skinnjacka är det ända som behövs, varken för varmt eller kallt, jag trivs när musiken i ipooden är som bäst högst, ja jag trivs helt enkelt..

I morgon är det läger med småsimmarna (de större av dem) till på söndag, till marsstrand bär det av och jag har hört rykten om strålande väder så det kan ju inte bli annat än bra? Nu ska jag packa ihop lite, sedan är det dax för sängen och sömn, ännu något som får mig att trivas.

Tja, så någonting kanske, eller något, haha..


Fredag, igen.

Griniga lärare är inte ett roligt fenommen. suck.

godkväll

Skype är väl för härligt? Just nu, när jag sitter här och borstar tänderna (ja, jag gör alltid allt samtidigt) hör jag min farbrors röst, han befinner sig i Frankrike. Love the technology! haha. Han sitter så klart inte och pratar med ett tomt rum utan det är min far han för konversationen med, så klart. Till sommarn flyttar dem hem igen, mina små barn, som nu är stora! (Eller flyttar hem haha, ett intressant uttryck. Tillbaka till Sverige stämmer väl bättre antar jag)



Jag fullkomligt älskar bilden. Oktober 2007.
Felicia, Isabella och Katri

42 fjuttiga dagar. stressande, lugnande?

Skola med bara matte och tidsfördriv i princip. Ett besök hos Natta som halkar runt på kryckor, stackarn. En sväng i bilen, framsteg tycker jag nog att jag gör faktiskt. Nu sitter jag och försöker mig på rättskunskapen, det är inte det att det är svårt egentligen, det är bara så förbannat tråkigt! Helt otroligt. Att jag dessutom råkar vara oerhört trött varje gång jag får för mig att läsa i boken är inte en underlättande faktor.



tierd

Jag förstår inte hur klockan alltid lyckas ticka iväg så förbannat snabbt. Nu går jag och lägger mig för min dag har varit alldels för lång och aldrig velat ta slut. Usch. Nu avslutar jag den.

Godnatt.


You don't know where and you don't know when

Att avrbyta skoldagen (håltimman) genom att gå och träna i egen takt är något utav det bästa. Avkopplande.

Sen undrar jag vad tusan jag har gett mig in på, att göra en bok, nu? Med all denna tidspress från alla håll och kanter? Hjälp. Det är inget beslut jag ångrar dock men blev lite lagom stressad. Lite för många deadlines i mitt liv för tillfället.

Gårdagen var för övrigt bra. Skola, träning med malin på gymet, praktik i babysimmet - lika roligt och faccinerande som vanligt. Sedan körde jag lite med far min, vi hamnade på en väg, med trafikljus och andra bilar! (Har än så länge bara kört på perkeringarna). Stackars lilla pappa, han är så stressad när jag kör, tror jag kommer ge honom en hjärtattack en vacker dag. Lite underhållande är det dock.. även om han(/jag) jag skrämmer mig lika mycket som sig själv.

Idag har det vart skola och sedan som sagt träning, nu sitter jag i skolan igen och det är dax att börja ta tag i allt. Senare är det träning för barnen som gäller. Jag tror att jag kommer flytta in i en simhall en vacker dag.

Och vad har jag gjort för att spotify inte ska få fungera normalt här i skolan då?!?! suck.


They're Building Walls Around Us

Suck, den jävla historien om Bella & Edward går mig lite på nerverna, The Twilight saga. Är man så jävla desperat efter otänkbara, omöjliga och osanna kärlekshistorier? Det är ju för tusan en fantasybok, inte riktigt min stil i vanliga fall. Jaja.. Varför jag kom in på detta nu var inte för att jag börjat om på böckerna igen utan för att jag råkade snubbla in på ett klipp på youtube. Tragiskt. Blä blä. Lite sommar och ledighet är vad jag trånar efter nu, men bita ihop var det ju!

För övrigt hakade jag under kvällen på Malins trend att hjälpa Natta med hennes plugg haha. Det är så mycket roligare att plugga åt andra än sig själv. Speciellt när det handlar om att skriva. Ett reportage är aldrig fel. Synd att jag inte vill bli journalist dock, kanske är där jag borde finnas. Skulle aldrig någonsin ge mig in på att skriva lögner om folk, som så många journalister ägnar sig åt idag, dock går det ju att jobba på andra sätt... hm. Tänkvärt?

Jag önskar hur som helst att det jag hade att göra i skolan nu var att skriva, men icke. Räkna och förstå Naturkunskap är det som gäller i stora drag, fullständigt omöjligt!


bittersweet symphony

Det är otroligt vad man kan fastna i skitspel alltså. Fick en inbjudan på världens nya favorit Facebook med lite spel. Illa illa haha. Nu sitter jag här och kör taxibil med piltangenterna i alla fall. Tur för mig att jag har sovmorgon i morgon, om man vill vara så tragisk.
Ska dock lägga mig strax!

En iskall dag för mitt sjuka jag i alla fall på Saltholmen
Tur för mig att mina vänner och kollegor hade med sig filtar, och jag halsduk!

18.04.2009

matejävlamatik

När det kommer till matematik önskar jag att jag hade fått turen att födas med förståelsen av det. Eller i alla fall med ett intresse och en liten chans att till slut förstå, men så är inte fallet och det hjälper ju inte mycket att sitta här och önska. Istället sitter jag och förbannar mig själv för att jag inte lagt ner tillräckligt med tid på det. 47 dagar kvar av min skolgång och nu inser jag vilken jävla tabbe jag har gjort, känns lagom. Nu vore ett bra läge för någon att sända en skänk från ovan med lite vett och kunskap till min hjärna. 

Brasil

Jag har ingen aning om vad orden betyder, men detta är en låt jag tyckt om i många år. Jag har ingen aning om när jag hörde den första gången men jag vet att den fastnade betydligt mer efter att vi varit Brasilien vilket var år 2004 om jag inte är helt ute och cyklar.
När vi var borta från Rio en vecka i en annan lite en stad som hette Araial do cabo (stavning?!) hörde jag en kväll (eller flera? jag minns inte exakt) en låt nerifrån "stan" där ett antal ungdomar höll till, den låten fastnade direkt! Jag försökte komma på ett sätt att hitta den, men försök själva hitta en låt du hört vagt och dessutom på ett främmande språk? I dagens läge har jag inte den blekaste aning om hur den lät, det enda jag vet är att den var bra och att jag förmodligen hade tyckt det idag med. Men hur som, när jag kom därifrån påminde i alla fall denna låten om den låten.. så den fastnade med andra ord.

Ta mig föresten gärna tillbaks dit!

Tanken var att detta skulle bli ett kort inlägg, men men.
Här får ni den i alla fall.

sleepy

oj oj vilken dag. Lång lång och åter lång.
Upp tidigt, fick ta mig ut genom dörren halv 8 och springa ner till spårvagnen, som jag så klart hann med. Piggnade till lite och åkte den mycket sköna bussen till kungälv, efter som den aldrig matchar mina tider fick jag trava runt lite på kungälvs gator denna lördag morgon, vilket var rätt skönt i morgonsolen! Utbildning 9-16 var det som gällde, lite segt men ändå helt okej, god lunch fick vi dessutom avnjuta i solens värme haha. Efter det tog jag mig till stan och mötte mina tränarkollegor och åkte med dem till saltholmen med en engångsgrill, lite mat och med planen att planera för den kommande helgens läger.

Sitter nu och läser mina sjutusen mail, ett av dessa var från mormor, alltid lika roligt man blir så glad! :)

I brist på en bättre kamera får man helt enkelt nöja sig med den värdelösa telefonen som för tillfället är i min ägo, jag förbrukar dem ju tydligen på löpande band.
Ännu en solnedgång och utsikt, denna gång från en klippa på saltholmen.




Hade jag bara haft en bra kamera, vart ute i rätt tid och ifall färjan i bilden inte hade kommit infarande så hade det har varit en helt underbar och idylisk bild i mina ögon. Nu är den dock raka motsatsen. Tänkte bara dela med mig av min förmåga att säga om.

in the kitchen

Malins kök, ostbågar, peps persson med oh boy! (ni vet den.. vilket vackert väder på skånska osv:) Nu har vi gjort färdigt rättskunskapen, ja ni vet den jag pratade om för dryga två veckor sedan och cirkus fem gånger efter det, det går verkligen undan för oss! Men vi har även gjort ännu en rk uppgift, hallelulijah! Bara resten kvar nu.

I morgon är det upp tidigt, som vanligt, näst sista utbildningstillfället (bortsett från alla praktiktimmar).



time is running out

Otippat att alla sitter och pillar med sista av projektarbetet
i absolut sista sekunden :)

my dear book

Hej!
Nu är jag klar med projektarbetet, hela (både rapport och bok)! Det känns tomt, känns inte på långa vägar som att jag är klar. Detta är något som stressat mig i månader och som hela tiden legat i bakhuvudet och stört och nu plötsligt är det färdigt. Jag vill inte riktigt släppa mig ifrån mig det haha. Suck är jag rolig eller? Skönt är det i alla fall, när jag väl lämnat in det och inte kan göra någonting åt det i alla fall, hoppas jag. Då är det bara att förbereda sig för redovisningen av det och hoppas på en bra bedömning.

Sen så sätter jag nästan pengar på att jag i morgon kommer sitta och pilla med det in i det sista. Och förmodligen kommer jag behöva jobba en hel del till med det innan jag kan trycka det hela till en bok, vilket jag måste göra snart då studenten som vanligt närmar sig med stormsteg.

Nu var det som att hela min kropp kände att jag blev klar, rösten gick av på mitten ungefär och hela min hållning bara sjönk ihop, så jag antar att det är dax för sömn!



Ja, så kan det se ut! :)

sista minuten, precis som vanligt

om inte ännu värre

Godkväll. Det är ju inte oväntat att jag sitter här, 21.00, kvällen innan deadline för projektarbetet och knappt har börjat på rapporten om det. Nu är det inte så att det är rapporten i sig som är mitt projektarbete som för många andra, utan det är ju min kokbok och den är i alla fall nästan klar nu. Haha ja jag vet, nästan, och det är som sagt kvällen innan. Jag förstår inte hur man lyckas. Men som sagt, rapporten, den är ju minst lika viktig den med så det är väl inget att hurra för, bara att sätta igång och skriva den. Det lär bli en sen kväll och en förjävlig morgon, hade jag varit frisk hade jag ju kunnat masa mig upp ur sängen i morgon bitti och bita ihop dagen igenom, men då jag inte är det behöver jag min sömn. Antar att jag får skylla mig själv. Eftersom jag hur min morgon än blir måste ta mig till skolan och lägga mitt sextiosidiga projektarbete på min lärares skrivbord, i absolut sista minuten! Jag verkar dock inte vara den ända så det känns ju skönt. Heja heja!

Idag har det ännu en gång varit utbildning och det gick så fort att vi slutade en timme tidigare, inte helt fel. Intressant är det också, vilket inte har varit min erfarenhet av mina senaste, liknande utbildningar. Synd att man behöver sitta och snora och hosta alla andra i öronen bara.

Nu är det skriva som bara den som gäller.

I brist på annat

förlorad

Jag har så mycket att göra så jag vet varken ut eller in. Men det jag skulle säga var att jag på grund av detta är helt hjälplöst förlorad i en annan värld, eller något annat som låter bra? Jag kommer på en sak jag ska göra, men först ska jag bara och så är det där andra och mycket viktigare bortglömt på några sekunder. Suck är mitt ord.

Försöker även göra en sista minuten anmälan till universitetet, ja jag vet, jag är i tid som vanligt. Vi får väl se hur detta går. Annars får jag helt enkelt göra ingenting i höst, hm. Just för stunden låter det i och för sig oerhört lockande men jag är ganska säker på att jag inte kommer att känna så när tiden väl kommer.

Så, nu vet ni!




Tja, varför inte?

bit ihop

sjuk sjuk och utbildning. Känns som om det är det enda jag gör nuförtiden, och stressar. Men men, what to do? Det är mycket nu men projektet ska ju som sagt vara klart på fredag så sen är det ur världen. Dock är det annat, 5 miljoner saker i rättskunskapen, matteprov, matteprov, ungefär lika mycket i engeleska, plus nationella prov i både engelska och matten, och sedan även uppdrag i både foto och rättskunskapen. Utöver detta har jag en utbildning som ska vara färdig 27maj, innan dess ska jag alltså hinna koka ihop minst 30 timmar i bassängen med bebisarna och läsa igenom allt utbildningsmaterial och det är inte lite heller. Buhu. Så nu lär jag sitta fastklistrad några timmar här.. Hoppas ni har en bättre kväll/natt framfrö er :)

snälla snälla snälla

ja jag vet, det är lågt att be, men jag skiter i det.

Jag är så in i helvetes trött. Jag har inte tid att vara sjuk, jag har inte tid med någonting alls. Jag vill vara klar nu, snälla!

Ja, lyssna, snälla

En av de mest hatade låtarna under festivalen? (I min närhet)
Ja jag vet inte, jag gillar den i alla fall, man behöver ju inte stirra sig blind dock.


host host

Jag är sjuk igen som sagt, dock försöker jag att ignorera detta så idag var jag hos tandläkarn och i skolan, efter det tog jag och malin oss till gymmet, det var skönt! Körde inte så hårt dock, man behöver ju inte överdriva trots att man försöker ignorera :) Ska strax ut och köra igen dessutom, kul kul.

Funderar för övrigt på om det inte är så att jag har en mindre pollenallergi? Då jag alltid nyser och är snuvig exakt denna tid på våren (inte för att jag är fullt frisk resten av året), men vad spelar det för roll egentligen? Jag lever ju, eller hur?

Ut i bilen och krocka lite träd nu!
eller inte

bästa platsen är där jag just är

Mitt huvud är sprängfäridgt och jag förbereder mig för en vecka full av stress. Det gör jag jämt känns det som men jag lyckas förtränga det ändå. Denna veckan ska dock projektarbetet vara klart och jag har en del att göra på det innan det är det så jag borde vara stressad, och jag är nog det, någonstans i alla fall. Med tanke på hur nära saker och ting plötsligt är, jag är dock inte förmögen att ta in allt för tillfället. Allt som ska hinnas göras innan de 53 dagarna från nu har gått och vi kan säga puh!

Får nog släppa datorn och projektet för stunden dock, måste bli frisk under natten, det är i alla fall min plan. Mina två sista kapitel i boken och sömn!

Back to school

Okej, jag läste just igenom texten här ovan och insåg att jag nog är rätt snurrig.

jag är på väg nu

Det positiva med att laga för mycket mat är att det finns över till dagen efter, ännu bättre med mat som ska vara kall så att man slipper värma det! Så nu ska jag alltså gå och ta mig lite kalla rester från gårdagen, skål!
Är förövrigt sjuk igen, lagom nu till skolan börjar igen, jag har inte tid och jag tänker inte ta mig tid till det heller.

Denna optimistiska björn är ju inte helt fel heller haha

dinnertime

Stuck in the damn book!

Det känns som att denna dagen har varit rätt lång, det kanske den har med?
Vaknade, läste så klart, hjälpte till att bära saker som skulle slängas till bilen (bara för att inse att återvinningen var stängd idag), körde lite och det gick bra, åkte hem och läste lite till, städade, duschade, sydde, solade, fotade det sista till projektarbetet (som ska in på fredag), åt en lång middag med hela familjen plus bröders respektive, pratade lite och hade allmänt trevligt, pratade med irma en stund, läste lite, blev utlurad på en prommenad med malin och natta, gick lite, pratade lite...

Hemma nu och gissa vad jag gjort den senaste halvtimmen? Ja precis, läst, det är helt sinnes. Nu har jag dock slitit mig och ska jobba med mitt projektarbete en stund innan jag slocknar.

Lyssnar för övrigt lite på Phil Collins nu, fråga mig inte varför jag gör det, men allt jag tänker när jag hör honom är i alla fall disney disney disney..

Jag gör nu något jag inte tidigare gjort, nämligen delar med mig av en bild som är tagen i projektarbetssyfte, denna lär dock inte användas i det färdigställda, vilket kanske syns med tanke på hel massa fel :)

sol och värme

Jag gick in från solen nu för att plugga.. Men nej, jag kan inte motstå, jag går ut i solen igen! Man får väl passa på när man kan? Plugga kan jag göra hela natten... ehm hrm hrm.

För det kan väl ändå inte vara meningen att man ska sitta inne när vädret är så här?

we are the world

Herregud, detta kan inte vara hälsosamt. Jag är så förbannat rastlös varenda vaken sekund, jag vet inte vart jag ska ta vägen och inte ens vad jag vill, jag orkar inteeeee. Och jag har verkligen ingen lust att börja skolan nu igen efter lovet heller. Nej jag är inte grinig idag och hela denna veckan, inte alls.

Sömn kanske är bästa alternativet för tillfället faktiskt, har vart uppe tidigt även denna morgon så det kan vara därför gringheten har tagit över allt denna kväll. Filmen vi såg var för övrigt bra, män som hatar kvinnor alltså.

sentijävlamentalt

spending my time

Det är tydligen påsk nu. Vad är vitsen? Karro åkte hem i morse och jag är nu rastlös som vanligt. Senare blir det bio med bror, män som hatar kvinnor tänkte vi se. Paniken kommer smått krypande nu.. Nationella prov, uppdrag, sista slutspurten av projektarbetet osv osv.. Men det är nog värt det, 55 dagar, för att vara tjatig. Blandade känslor, men när studentmössan åker fram ur lådan (vilket sker titt som tätt) är det bara positivt haha.

Nej jag måste in i duschen och ut i solen nu! Hej!

i was made for loving you baby

hemma hemma hemma fran staden nu, jag ska forsoka undvika att skriva med de tre sista bokstaverna i alfabetet tankte jag, men dey var ju kort flera ganger redan i denna meningnen, sa vi skippar det. Mina tecken pa tangentbordet fungerar namligen inte och jag vet inte hur man fixar det pa denna mycket snygga dator, suck suck, ingen pappa hemma som kan forklara heller, kass ar jag. Nagon som har mac och kan tala om hur tusan man gor, FRAGETECKEN. Nej inga tecken alls blir som jag vill, inte ens en parantes kan jag gora kring denna mening.

Koppt mig en studentklanning idag, vet dock inte om jag ska behalla den, vi far se vi far se.. Thaimat pa staden blev det med Malin och Karro pa staden, mycket gott, lite for gott faktiskt haha..

Nu vill vi att Natta kommer hem! KOM HEM!

Kiss pa hog volym idag faktiskt, och lite survivor, eye of the tiger..
Ni far dock denna, den ar bra. Hej och ha, UTROPSTECKEN



and it all begins where it ends

Världens sämsta sömn fick jag inatt, vaknade nästan varje timme och trodde att jag försvot mig, inte bara en gång alltså. Dock  var det underbart att inse att jag kunde få lägga mig under täcket och sova igen, i alla fall de första gångerna. Glad är jag för det, trött dock. Gick upp vid halv 8 och tog mig till Kungsbacka för mer praktiktimmar, 4 timmar i vattnet, jag var ett russin efter det vill jag lova. Hemma nu i alla fall, Pernilla körde mig och Karro sista biten hem så att hon kunde komma hit och snatta åt sig lite av mina bilder.

Jag är helt slut i huvudet! Får se vad kvällen bjuder på, hej!

don't blame me

Godkväll, ännu en inte så händelserik dag, dock har den varit ganska skön, inga överdrivna rastlöshets stunder utan bara lugnt och skönt. Det är ommålning av tak och väggar nere i hallen så det är kaos överallt för tillfället. Har hjälpt till och bärt lite (ytterst lite), kört lite bil och ja, inte så mycket mer. Karro började prata om att hon ville lämna skåne och plötsligt satt hon på ett tåg på väg hit. Så städat har jag fått gjort lite, och det var väl bra. Ska strax kila in och möta henne vid tåget.. I morgon blir det mera jobb/utbildningspraktik för min del, fun!

Hej!

hurtful

Kanske glömt nämna exakt vad för jobb det var jag fick, som babysimsinstruktör är det i alla fall. Idag var som sagt mina första praktiktimmar i utbildningen för detta, och ja dte var helt underbart! Massa söta glad barn. Gillar man barn och inte har något emot att bli skrynglig efter ett tag i vattnet så är det helt klart värt det!

Efter det åkte jag med mor och far till ikea eftersom det inte blev av häromdagen (igår? eller när tusan det var). Vet dock inte varför jag gjorde det, vart stendöd hela dagen.Väl hemma ägnade jag mig åt lite läsning och sen lite bilkörning och det gick väl helt okej förutom mot slutet då jag tröttnade och ingenting i bilen ville vad jag ville, men jag såg till att sluta det hela okej i alla fall. För er som vill veta.

Lagom rastlös, lagom trött, lagom seg... Lagom är inte positivt.
Då detta infaller och det inte finns mycket att göra tänker jag hålla mig inne resten av kvällen och sova tidigt, jag har trots allt "jobbat" och vart uppe tidigt idag.

Tja, jag följer väl strömmen antar jag..

09.32

Nu ska jag kila ner och äta lite frukost för att sedan ta mig till Kungälv och göra mina två första praktiktimmar inför kommande jobb, lite spänd är jag men det lär nog gå bra! Mer om det senare!

En fin morgon, vad bra allt känns, för tillfället förstår jag inte ens hur jag kunnat överleva vintern.
Hej!

Tjernobyl

Waay to long morning! Sovit alldeles för länge idag så nu har jag ont i huvudet, ska strax fixa någonting att stoppa i magen. Gårdagskvällen, eller tja, i princip hela dagen spenderade jag hos malin, senare kom lollo och fia och vi hade det allmänt bra bara. Idag har jag ingen aning om vad som händer, det är meningen att mina föräldrar ska börja göra om nere i hallen och därför åka till ikea idag för att beställa hem en garderod. Men de verkar ha fallit in i världens djupaste sömn de med så vi får väl se hur det blir med den saken.

Fönstret är öppet och frisk luft strömmar in i mitt rum,
det är helt förbannat underbart!



I love my bike!

som i och för sig är min moders..

Tränade barnen, vanligtvis är vi 5 tränare, idag var vi 2, men det det gick faktiskt helt okej ändå. Efter det sov jag mig hem för att laga lite mat och fika med farmor och Åke som kom för att få pappas hjälp med datorn haha. För några timmar sedan tog jag cykeln upp till malin och nu sitter jag här, det är meningen att vi ska spendera dagen med att plugga, som vanligt går det som det går.

Malin visar sina talanger i köket och jag spelar gyllene tider låtar. Men vi löset det nog, vi kommer ju förr eller senare bli klara med denna oerhört tråkiga rättskunskapsuppgiften.. Vi brukar ju lyckas trots att vi har världens längsta startsträcka.

Ut och njut i solen vettja!


Malin & Katri sommaren 2007 i Hällebäck


flyg flyg flyg

Fredag helg, ännu en gång, jag hinner knappt blinka i veckan. Lov är det dessutom, vet dock inte vad det innebär. Mer tid till plugg? och socialt umgänge förhoppningsvis, börjar tröttna på bristen av det en aning, ganska mycket faktiskt! Sitter i alla fall hos irma nu så lite socialt är det allt, hon springer dock för tillfället in och ut ur rummet och letar kläder.

Jag är trött på att spara pengar för övrigt, lever så snålt jag bara kan och det är för jävla tråkigt. Det blir ju knappt någon skillnad på sparkontot ändå... I-lands problem, jag vet, suck.


it can't be that bad

Fotolektion, som vanligt inte speciellt händelserik. Limspray är i luften så huvudet verker och jag är snurrig, men jag är glad ändå, för om knappt en timme slutar jag då nästa lektion är inställd. Dessutom har studentmössorna kommit så om några minuter ska jag kila iväg och hämta min!

"If it makes you haaaappy....... "spelas från någons dator för tillfället, den får mig att minnas siesta lite grann haha.



utsikten från utsikten, igen. Gillar det där uppe faktiskt.

ont ont ontontontotntontontotnton

Skola, sittandes, pluggandes, reskikandes, hem, fika på utsikten med veronica och natta, fotande, promenerandes, fotbollskollande -knappt, en hälsning på irma och johanna i typ två skeunder, rulla runt lite i bilen..

Det sistnämda var riktigt kul idag faktiskt, tror dock pappa blev lite nervös när han satt i passagerarsätet och bara kände och såg bilen rulla närmare och närmare träden utan att någon bromsade, och han kunde inget göra haha. Jag höll mig dock undan träden och var duktig, tycker i alla fall jag! Var ju bara andra gången!

Nu sitter jag och förbannar mina tänder som gör ont som bara den, jag är lite sen när det gäller tänder och det finns ingen som helst plats för de som fått för sig att börja växa upp, jag har så att det räcker och blir över, någon som vill ha några extra tänder? ont ont ont gör det!

Nu blir det lite bildredigering, har fotat ett påskkort idag på mitt egna lilla vis. Kommer väl snart upp här antar jag.
Hej!

Dreams

Det har varit en bra dag, i de flesta avseenden i alla fall. När malin hade gått förut tog det inte lång tid innan hon var tillbaka och denna gång med Natta lagom tills jag skulle ut och handla. Fick sällskap och fick även med mig de båda hem igen. Te, meningslösa diskusioner, allmänt tomt prat, tomma hjärnor? vattenpipa, en stund, mat... Sömn strax, ska bara göra alla mina bestyr och borsta tänderna med mina 50 olika tandborstar först, suck.


Det var fan inte lättast att hitta en okej video med okej ljud vill jag lova, så njut!

Eller kör spotify istället.

1 april

Hej effektiv dag! Pluggat sen jag vaknade, med undnatag för en mat och 90210 paus. Sen kom malin hit så att vi kunde jobba på uppdraget, tja, vi är ju inte världsbäst på det där men lite fick vi gjort i alla fall! och vem tackar nej till en trevlig pratstund med bästa vän? I dont.

Trots flera timmars jobb känns det inte som om jag kommer någon vart alls med projektarbetet, det är så mycket småpill så det går i slowmotion, utseendemässigt. Nu ska jag dock fortsätta. Lär ta en promenad ut i eftermiddags/kvällsolen sen med om jag kommer till skott.


katri & malin

Days of our Lives

Det var bra dagar, sedan dåliga dagar, bra dagar igen, och nu helvets dagar. Inte så mycket på grund av skolan, och inte så mycket på grund av något annat heller. Bara mest allmänt och oallmänt. trött utmattad ont...

07.44 vaken, uppe, igång med plugg.
Jag hatar gränsen mellan ambitiöst och icke ambitiöst, jag är förmodligen mest ambitiös då alla andra tror att jag lagt av. Att lägga av finns inte, jag gör det på mitt sätta bara.

 skitsamma!

Igår rullade jag mina första meter bakom ratten och ja,
det var väl......intressant?


bilden? jojo I wish. Förra året.

RSS 2.0