inteetträtt

Jobbet gick bra, det verkar som om det alltid går bäst när jag har om minst lust. Kanske bara överträffar förväntningarna? Efter det har allt dock känts fel, helt jäkla fel! Hela vägen hem. Har inte kunnat sätta fingret på det men allmänt jobigt bara. Så kommer jag hem, slår mig ner, andas in - andas ut, inser problemet. Huvudvärk, snurrande miljö, domningar och illamående. Sakta men säkert så är det den kära migränen som kommer smygande. I hate it! Vatten, mörker, diclofenac och sömn nu då antar jag. Dåligt slut på en bra helg.

welikeit

Det var visst ingen som skulle ut, det blev sociala klubben istället. Johanna och Natta somnade till Sunes sommar, Johanna tyckte den var bättre förr. Jag tyckte den var bättre idag, kan dock bero på övertrötthet? Irma och Veronica pratade knepiga förhållanden och jag imponerades av Peter Habers skådespelarinsats. Det är otroligt vad mycket man kan skratta under en kväll, och åt vad! Hemma pratar far i telefon med någon som hamnat på akuten med ambulans under krogbesöket, smidigt bror! Hoppas det inte gick alltför illa med knät dock :)

Mys

redigerattilltusen

Jag är som synes helt jäkla slut idag, men ska i alla fall ta mig upp till Irma om några minuter. Socialt och melodifestival väntar, antar att de som ska ut sedan även tänkt förfesta lite, jag avstår dock! skål


simplythebest

Vilken kväll haha. En fika, ett glas eller två... Ja, det slutade med ett glas eller två för mycket istället, men det var helt klart värt. Vi började och slutade på Chéz, orkade inte riktigt förflytta oss därifrån - mycket trevligt folk! Sång, tjat, dans i mindre skala, gamla klasskompisar, gamla skolkompisar, stockholmare, alkohol, bästa vänner (saknade några dock) och ett oerhört glatt humör, jag gillar det. (Ingen träning i morse då taket är utsatt för ras, som alla andra....Däräv kvällen med andra ord, man får ju passa på, typ.)

För övrigt har jag nu bestämt, bokat och betalt biljetter. Den 13e mars åker jag och hälsar på mina kära Malin i London!!

Fredagkvällnattlördag

Nath & Vernoica

Lisa & Katri

Katri & Nath

Katri, Louise, Nath & Veronica

Lisa, Katri & Louise

Pernilla och sin
aldrig svikande tumme

Vi plockade även fram Malin - vi saknar dig! Katri, Malin & Nath

Det är just vid dessa bilder man saknar henne the most!

fredag

Malin: Jag bokar biljetter i morgon och hoppas det finns kvar! Allt krånglar nu... Så att du vet :)

Nu ut i kvällen, sitta, äta, fika, dricka? Ja vi får se vart det slutar. Trevlig kväll!


snönsmälter

Tja tja, fredag tydligen. Träning för barnen väntar och sedan funktiomärskrs tror jag. Fattar inte riktigt om jag är anmäld eller inte, suck. Kvällen vet jag inte, vi får se! Hej

peacelove ochsåvidare

Jobb lite här och lite där på skolan idag. Särskolan, 4orna och 5orna. Tillsammans med far min sista lektionen, det var lite nytt. Kollegor istället för pappa och dotter, spännande. Antar att det kanske inte var sista gången, framförallt med tanke på att han är tillbaks på fritids igen. Sedan åkte jag i alla fall in till stan och satte mig på Condecco tillsammans med Pernilla så att vi fick ordning på ALL närvaro. Mötte sedan upp Irma, Vernoica och Nath. Liten runda på stan och sedan ännu en mycket lång fika, även denna på Condecco. Nu småfix sedan sömn.

Mycket kul har jag



funny

Fick ett kul litet mms av ksuin som tydligen sitter hos mormor och botaniserar bland mycket gamla bilder. Nu ska jag passande nog laga mat! Vegetariska fajitas vankas, om jag lyckas. Tja!

Dom påstår att det ska föreställa mig,..

piggonsdagmorgon

Blä och fy vad jag är trött! Blev alldeles för sent igår och när det väl var sent insåg jag att jag var tvungen att tvätta håret. Det slutade med att jag gick och la mig och bestämde mig för att tvätta håret idag istället. Ställde klockan en dryg timme tidigare för att håret ska hinna torka ordentligt och nu, ja nu sitter jag här och kämpar för att hålla ögonen öppna. Sista lektionen jag har med treorna idag slutar i alla fall 13.30 så det kunde vart värre. Nu är det bara 7 timmar tills dess, och hemgång sen kan jag sova med gått samvete igen. (Även denna dags träning är inställd pga snön...) Trevlig onsdag.

tystnad, tagning

Men tjena vilken magkänsla jag har! Självklart blev det jobb, och så även i morgon. Great. Nu ska jag försöka få ordning på kaoset som råder i grupp och närvarolistor för mina simmare, kul! Jag tar dock inte på mig skulden helt själv, mycket är oklart och jag är väl kanske en aning trög också? Skitsamma, det ska i alla fall göras och nu väntar jag mest på att mor ska komma hem med apelsiner. Har sådant sötsug och enorm brist på frukt! Till detta behöver jag även en bra låt, en kanonlåt alltså, en sådan som bara inte går att sluta lyssna på -förslag? Hej.

Tillsvidare får denna fungera

krångligt

Jag har en känsla av att det blir jobb i morgon. Mest för att jag redan nu är svintrött, inte är i närheten av att gå och lägga mig och när jag väl lagt mig kommer fortsätta att läsa alldeles för länge. Sedan tänker jag att, jo men jag vill ju jobba! Och då inser jag att det blir nog inget jobb ändå. Så mycket för den positiviteten. Nej men jag håller vid att det blir jobb i morgon, det känns så. Läser jag hela natten, ja då vet jag i alla fall hur boken slutade och slipper undra. Vad gäller jobb så går det att bita ihop 8 timmar och sedan komma hem och ja, inte orka göra någonting. Vi får se, någon som vill satsa emot?

merasnö!

Tjipptjopp!

Åkte och tränade idag, det nya gymmet fick det bli - fitness 24seven. Mysigt fräscht litet ställe. Sedan skulle jag träna barnen men fick reda på att badet är stängt på grund av snöras. Så jag försökte ta mig hem så att jag kunde meddela simmarna men det var stopp så klart, växelfel på brunnsparken om jag förstod det hela rätt. Spårvagnar och bussar stod uppradade från domkyrkan till långt efter centralstationen och från en bra bit över kungsportsplatsen bort mot lilla bommen. Lär sett lite coolt ut ovanifrån. Det är då man vill ha en privathelikopter och en bra kamera! Jag nöjde mig dock med min bok, var mycket glad åt att jag i sista stund slängde ner den i väskan. Den är sådär härligt bra, så att man bara vill fortsätta, en såndär bok där man verkligen känner hur pulsen stegras i vissa kapitel. Där man rycks med i känslorna. Glädjen, spänningen, förvåningen och framförallt ilskan och det ofattbara. Eller så är det för att jag inte läst ut en bok på väldigt länge, det går ju i perioder det där. I cirkelns mitt av Dan Brown är det i alla fall.

Hur som helst fortsätter jag vara positiv och glädjas åt snön, tro det eller ej gott folk - Jag blir glad när jag ser att det snöar mer. Som jag skrev till mormor vill jag ju självklart också ha vår värme och sommar som de flesta andra, men hur mycket man än vill det så lär det ändå inte ske än på ett tag. Då mina vänner, är det lika bra att leva i nuet och hålla sig positiv! Det är fint med snö, det är spännande vart man än ska - kommer jag fram idag eller inte? Det är faktiskt även lite exotiskt. Säg mig när ni senast i nedre delen av detta land upplevde ordentlig snö som låg i över tre månader? Tänk vad mörkt det hade vart utan snön just nu.

Långt det blev igen.. Nu åter till bokens intriger, USAs valkampanjer och fuffens med rymdforskning.

pleaseslowdown

Idag tänkte jag göra ett nytt försök att ge mig på att åka spårvagn, idag måste det dock lyckas! Folket kunde inte förflytta sig många meter igår så det slutade med att bara jag och irma satt och suckade åt den bedrövliga melodifestivalen och snackade på om allt och ingenting. Jag tycker att jag sov väldigt skönt inatt men irma påstår att jag runt 3-4 snåret började skrika om något. När hon säger det vill jag även minnas att jag faktiskt var uppe och gick, och sedan vaknade och undrade vad tusan jag gjorde uppe. Spännande detdär. Vaknade även vid 06.00 och var sjukt stressad över att jag skulle börja jobba 7. Min hjärna fungerar inte alltid som den ska om mornarna haha. Insåg ju senare att jag inte alls skulle jobba så tidigt utan kunde glatt gå och lägga mig igen! Ska packa ihop väskan och ta mig ut i snön mot jobb nu tänkte jag. Trevlig söndag!

saturdaymorning

Ehm ja, det där gick ju bra haha.

07.45 ut genom dörren
07.50
bussen till centrum
08.00
inse att vagnen inte kommer gå på ett tag, står 45 min på tavlan
08.20
ingen spårvagn, halvsomnade på min väska inomhus
08.45
ingen spårvagn nu heller nej
09.00 Spårvagn!!! (Nu börjar småttingarnas träning)
09.02 vi kommer till storås (ca 300 m från centrum)
09.03 vagnen lämnar hållplatsen, kör 10 meter och kör fast i snön och lämnar därmed spåret
09.14 ingen hjälp kommen
09.20 mannen framför börjar bli otålig, mannen med brandmansväskan blir otålig, en annan man blir otålig och går och pratar med den hjälplösa chauffören. (Notera att det bara är männen om blir otåliga? My misstake)
09.25 hjälp kommer
09.27 hjälpgubbarna springer fram och tillbaka och talar i walki talkies
09.35 vi får gå av vagnen och ställa oss på den bakom som ska backa oss tillbaka
09.45 ingenting här hänt
09.59 fortfarande ingenting...
09.52 vi backar!
09.57 tillbaks där vi började

10.00
Jag ger upp. Går och handlar, köper mig en bok och lite gott.
10.15 Bussen ska gå
10.17 Bussen står still, ingen chaufför i syne
10.21 Chaufför i sikte
10.22 Bussen rullar
10.25 Går av bussen (aldrig känt mig så liten som när jag gick mellan bussen och den 20 meter långa snödrivan som var över midjehöjd!)
10.32 Hemma

Ja, trots detta är jag rätt nöjd. Jag insåg att jag gärna myser i snökaoset runt om mig, så länge jag slipper stå i vinddraget med den piskande snön i ansiktet. Träningen löste sig ändå, de andra lyckades ta sig dit så ingen skada skedd. I morgon blir det dock värre då jag inte har någon ersättare för babysimmet. Lär vara ute i extremt god tid. Annars vet jag inte, kvällen skulle bjuda på melodifestival (på än så länge obestämd plats?) och socialt umgänge men vi får väl se om vi lycks ta oss till varann i kaoset som råder. Hope so!

morning

Ojojoj... Det är knähög snö på sina ställen, blåser snö överallt, är nästan 7 minusgrader och jag ska ta mig ut om en halvtimme. Än så länge sitter jag i mjukisar, gigantisk tröja, filt och duntofflor och fryser som en galen. Men det ger väl sig. Dax å trixa färdigt. Godmorgon.

seuppibackenannarsfårnitusenhålinacken

Bokstavligt talat, nästan.

En bra dag kort och gott. Lite krångel, eller okej, en hel del krångel till att börja med men sedan bra. Hade inte haft mycket emot att åka ett tag till (och längre backar) men så är det! Med tanke på att jag inte åkt skidor på 4 år var det ju inte helt tokigt i alla fall haha. Att man med hjälmen på ser ut som 10 år är däremot inget att hurra för, men å andra sidan inte mycket att göra åt heller.

Lots of pictures, 100219

onway

Kim kör

Bella taggar

Katri taggar

Kim krånglar

Bella undrar vad som händer

Kim krånglar lite till

Kim är startklar

Bella är startklar

Felicia är startklar

Min fråga: Hur gör ni folk för att inte se så uppstoppade ut? I dont get it.

Bella på marken


Bella på marken igen

Felicia



Jag skulle använda ordet vackert

Sussanne och Kim

Avslutar med Bella på marken... igen.


donesaving

Jag kan inte förstå varför jag jämt är så fruktansvärt seg på att göra saker, som att ta mig till gymmet, när jag vet hur jäkla underbart det är att komma igång ordentligt och hur bra jag mår efteråt. Som nu till exempel, oj vad jag mår bra, jag älskar det. Även om det var på tok för mycket folk för min smak (mitt eget fel då jag inte kom iväg förrän alla andra skulle träna efter jobb och skola) så att det inte blev fullt lika effektivt som vanligt. På hemvägen hem insåg jag i alla fall att ljudet är någonting jag har sparat färdigt på! Så när ekonomin stadgar sig någon gång under våren får det bli ett par ordentliga hörlurar att investera i. I morgon blir det i alla fall en heldag i skidbackarna med bror K, Felicia och Isabella. Great!

Stora, mindre, gigantiska, lagom...? Ja det är en senare fråga.





nyckeln till välmående

Nästa: Gymmet. Äntligen

mina inlägg blir bara längre och längre

Mina vänner skakar på huvudet när jag säger att jag vill flytta till Malmö. Detta tillsammans med att jag av någon anledning börjat lyssna på Beethoven får dem nog att undra om jag slagit huvudet riktigt hårt på sistone. Men så är inte fallet, eller det kanske är så men det är jag i så fall glatt omedveten om.

Jag är i alla fall sugen på något nytt. Utlandet lär få vänta ett tag med tanke på ekonomin, Göteborg är jag trött på, Stockholm lockar inte jättemycket och något ännu mindre än Malmö känns inte bra. Dessutom har jag som tidigare sagt alltid känt mig väldigt hemma i skåne, jag faktiskt älskar det. Och dialekterna, ja tack. Där har ni mina argument. Sen så hade ju ett ordentligt jobb och egen lägenhet i Göteborg inte vart fel heller, men mera nytt som sagt.

Tror mina vänners motargument mest berodde på att de tror att jag väljer bort dem, men så är ju inte riktigt fallet. Inte alls faktiskt. Nytt men ändå behålla är inget omöjligt i mina ögon - ingenting är omöjligt, att ni aldrg lär er! Vad gäller Beethoven är det mest Fur Elise som spelas, så att säga att jag lyssnar på honom är ju kanske att ta i då? Även om jag lyssnar på mer än detta oändligt klassiska stycke ibland. Att jag skulle ha slgit i huvudet skulle väl inte förvåna någon, men jag tror faktiskt inte jag gjort det. Att vilja ha förändring behöver oftast inte tyda på hjärnskada ;)


Ännu en gång varning för samma inlägg på blogg nr2.

positiva jag

Happy toughts! Tänkte överraska de äldre i detta hus med att städa fint. Med tanke på att de båda läser detta så lär det väl dock knappast bli någon överraskning. Hur som helst, tros snön och kylan så är det på väg mot ljusare tider och det är jag glad över.

Något jag inte är lika glad över är all negativitet som finns överallt, blä.

Trött på vintern snön och kylan. Trött på att inget går som man vill. Trött på att alla andra lyckas.
Jag fattar inte grejen. Snön försvinner tids nog och den försvinner inte fortare av att vi klagar, ta det och gör det bästa av det. Går inget som du vill så fortsätt kämpa, någon gång vänder det ju! Hade allt gått direkt hade du ju inte haft någonting kvar att kämpa för. Lyckas alla andra så kan även du. Ge dig fan på det och visa att du också kan.

Jag förstår mig inte på alla negativa tankar, så oerhört onödiga. Snap out of it! Tänk positivt och må så bra du bara kan.

Ja tack.
Även idag är det träning och jag tänkte träna lite själv också tror jag, beroende på hur många simmare som dyker upp. Vanligtvis är dom inte mer än 6 pers på onsdagar och nu är det dessutom lov och hälften är väl och röjer i snöbckarna runt om i landet och utanför.

Idag får denna passa. Jag fullständigt lyssande sönder den sommaren 2005 vill jag minnas, minns du Irma? Men nu går den ju att lyssna på igen, efter 4,5 år ;)

imorgonärennydag

I screw up, all the time, thats me. Jag har inte ens en ursäkt som godtagbar, men den är oftast sann. Det kanske är det som gör det hela ännu värre? Sanningen. Jag är elak sägs det, det är inte min mening - aldrig någonsin. Bara så att ni vet.  Jag trampar fel, tänker inte till, glömmer, gör fel saker, gör rätt för andra... En enda balansgång och jag tappar alltid den satans balansen. Förlåt.

Hursomhelst! Dagen började i tankar om att åka och träna, men det blir aldrig mer än så, mer än tankar. Åkte inte till stan och letade i hets genom sportaffärerna efter skidjacka utan resultat, träffade sedan Veronica efter 15 minuter och sedan kom även Nath. Fik blev det och även Irma sällskapade oss. Fika blev tjat, länge, sedan blev det tal om bio, bokade biljetter och en runda i tomma stan. Skidjacka och handskar blev det för min del tillslut också och sedan Snabba Cash på Bergakungen. Mycket trevlig men krånglig dag på alla sätt och vis. Vissa missöden bjöd dagen på, men i morgon är en ny dag.

Dom två små igår


tudelo

Jakt på skidjacka och sedan fika med vänner!

Jenny D: Jag vet inte vad butiken heter men den ligger i Angered Centrum mitt emot gymmet på innegatan, om du har vägarna förbi kan du ju alltid hälsa på mig också! Haha

Lagom snygga på isdala för x antal veckor sedan.

dur

I Centrum kilade vi in en affär jag aldrig vart inne i. De byts affärer så sjukt ofta - alltid någon ny som tror att deras idé kommer att slå de andra stort! Men det fungerar aldrig, de kursar och sedan öppnas något nytt med samma koncept - fast annorlunda. En sådan affär man med andra ord mest går förbi, den finns där men inte så mycket mer än så. Vi gick in i alla fall, och där hade de en låda med ringar för två kronor styck, och ja, varför inte....? De är väl samma skit som överallt annars, de som tappar färgen direkt, men för två kronor är det i mina ögon allt värt.

one day i'll fly away

Det har varit en fin dag. Felicia och Isbella kom på besök under förmiddagen. Vi tog oss ut i pulkabacken, gick hem och drack varm choklad med marshmallows (eller tvärt om kanske?), åt lite bullar, gick en sväng till centrum, åt goda piroger, slirade runt i de få kul affärer som finns.... Sedan fäljde de med mig till simträningen och livade upp stämingen i första gruppen där jag bara hade en simmare! Nu är jag hemma och nöjd, ska se till att få i mig lite mat. En bok har jag förövrigt fått sålt idag, det gillas skarpt!

I helgen slötittade jag och Louise på Moulin Rouge, så kommande är väl rätt logiskt.

fail

Jag försöker färga mina ögonfransar men det var minnsann lättare sagt än gjort! Lite skillnad blir det väl men inte jättemycket att hurra för... Krångligt med, eller så är det jag som är kass bara. Men har en del färg kvar så det är väl bara att träna höhö. Jag orkar inte göra något socialt, så tänkte gå ner till soffan och se om det finns någon trevlig film att hyra från den digitala filmbutiken. Trevlig lördagkväll vänner!

ingen lämnas kvar

Gårdagen: Lollo var här, film och tjöt, inte så mycket mer...
Morgonen: Ätit min morgon gröt (är som en liten bebis), tränat barnen, tränat själv - mycket!
Nu: Vernisage och sedan Indiskt!


same as usual

suspiciousmind

I morse vaknade jag 06.29 och var övertygad om att jag precis somnat (vid 23.00)... 06.30 ringde klockan. Lagom förvirrande. Ingen ringde och ville ha mig till jobb i alla fall så jag fortsatte sova ett tag tills pappa kom hem vid 10, sedan gick han igen. Ännu mer förvirrande. Nu tänkte jag pallra mig in till stan, sedan träna småttingarna och ikväll ska jag och Lollo hitta på något, någon mer? Bio var tanken men finns ju aldrig biljetter när man vill! Så vi får se. Sitter nu med nymålade naglar och lyssnar på Suspicious mind i många olika versioner, mycket bra.

trött

Sammanlagt 7 timmar i vattnet, en timmes paus, spanska"plugg", en seg hemresa med stopp! mot angered, iordningplock, för lite sömn. Godnatt folket
Det luktar i alla fall gott, håret.

Nej jag vet inte heller.

morgon

Igårkväll såg jag verkligen fram emot det här. Gå upp tidigt, koka gröt, gå ut ur huset i morgontimmen... För det var ett tag sedan, jag behöver vända dygnsrytmen och komma i form igen, men just nu? Blä, eller gröten var god, men nu vill jag bara sova! Tur för mig att vägen är lång så att jag kan sova på vagnen haha. Vad som hade suttit nu hade vart en vårmorgon, så mycket lättare allt är då. Den blå himlen, tidiga solen, fåglarnas kvitter, trädens knoppar... Ja, ni vet allt det där.
varmvår

vänner, se hit!

Föresten vänner! Jag är sämst på att höra av mig. Så att ni inte hör från mig betyder inte att jag inte vill veta av er, det betyder bara att jag är fullständigt värdelös, och fullständigt hjärndöd för stunden. Så hör av er! ;)

lydias trädgård

Jag fryser som en idiot. Dagen har vart som den vart, var trevligt att träffa Felicia en stund i alla fall, och rätt mysigt att vara tillbaka på barnsjukhuset och lekterapin där jag hjälpt till med utsmyckningar. Det låter kanske illa att säga mysigt och sjukhus i samma mening men det är verkligen mysigt på lekterapin. Allt finns! Det finns en massor att göra för barnen som tyvärr måste vara där, antar att det inte övervinner att slippa vara där, men mysigt fortfarande. I morgon ska jag gå ut genom vår blå dörr 07.00 då jag ska hoppa in och köra dubbelpass med bebisar i vattnet. Dax att packa väskan, fixa lite matsäck och sedan sova? Godnatt.

En del av utsmyckningar på lekterapin..


Sol, vatten och regnbåge består av text och nonsens text. Dikter, ord, tankar

looking in the sky

Jaha, i morgon har jag bestämt mig för att vara frisk, bara så att ni vet. Då ska jag försöka få ihop ett besök hos sjuklingen Felicia och träna barnen. Det ska icke vara några problem, ringer de från skolan och vill att jag ska jobba blir det dock lite kruxigare, men det löser sig, det gör det alltid vet ni väl? DÄremot vill jag inte ens räkna på hur mycket pengar jag förlorat i och med sjukans tajming och jobbens, men det har jag så klart gjort ändå, känns lagom surt! Men som pappa så vänligt påpekade -Då har du lärt dig en läxa och tar på dig rätt jacka nästa gång! Godnatt gott folk

Detta, eller denna kvinna snarare, är ingenting jag brukar lyssna på. Men idag, ja idag satt den.


gaaaaaaaaaaaaaaah

VAD GÖR MIN DATOR?!?!?!?!?!??!?!?!! Finns det något mer irriterande än när datorn börjar leva sitt eget liv? Jag sitter och skriver och datorn ska självklart krångla. Stänge av någon anledning ner mitt dokument och sedan gick det inte att öppna igen, fullstädnigt omöjligt. Nu går det att öppna igen MEN det finns inget där i n g e n t i n g! Helvete. Bara ett vitt jäkla papper utan text. Ge mig ork!

om

Jag kan nästan sitta och bli lite avundsjuk när jag läser om andras skolarbeten, jag vill med skriva ett stort arbete om någonting specifikt. Så varför gör jag inte bara det? Det är alla om som förstör, om är en ursäkt man inte ens behöver.

Jag kommer ihåg när vi skulle skriva en vetenskaplig rapport på ca 10 sidor i samhällskunskapen. Jag skrev om folkmordet i Rwanda och om varför världen reagerade som den gjorde, eller snarare inte reagerade. Jag blev så insatt att jag ville skriva en hel bok om det. Jag tyckte inte att de 10 sidor vi fick breda ut oss på räckte, för det var så fruktansvärt intressant. Jag sa till mig själv att detta ska jag jobba på ändå, jag kan ju faktiskt fördjupa mig mycket mer, utan att det är ett skolarbete. Om jag bara hade haft mer tid nu, då hade jag gjort det. Men det var som sagt skola och då har man, eller i alla fall jag, alltid sjutusen saker till att färdigställa vare sig man vill eller inte, tiden finns inte. Men jag sa till mig själv att när jag har tid, då ska jag göra det! Då ska jag fördjupa mig ordentligt. Det var inte bara under denna uppgift jag talade om detta för mig själv, utan detta var snarare en regel än ett undantag under alla större skrivuppgifter i samhällskunskap och historia. Men så sitter jag här, och har gjort ett jäkla tag utan att ha skola och en massa andra ämnen att tänka på. Men har jag skrivit en rad om något av detta? Har jag ens öppnat dokumenten? N e j. Jag är så jäkla handlingsförlamad och lat att jag bir alldeles matt på mig själv. Jag talade även om för mig själv, och en hel drös andra människor om hur mycket jag skulle ägna mig åt under hösten då jag inte skulle ha någonting att göra. Jag skulle läsa historia på egen hand, för tro det eller ej, det intresserar mig. Jag skulle läsa språk, antingen i någon bra kurs eller på egen hand. Jag skulle plocka fram symaskinen och skapa något bra. Jag skulle hit och dit och överallt. Men har jag ens börjat på något av det? Nu är det F e b r u a r i. Jo, jag öppnade spanskaböckerna för en vecka sedan. Nu har jag förvisso jobbat en del, mer än jag trode att jag skulle göra. Men dötiden, den har allt funnits, det vore lögn att säga något annat.

Det största problemet, intalar jag mig, är att jag får all lust till sådant här på nätterna, när man ska sova. Jag är en nattmänniska. Om jag bara kunde veta att jag inte behöver gå upp i morgon, då hade jag... Det är alldeles för många OM, det är det alltid. Dessa om tar slut på tiden, dessa om gör mig och förmodligen många andra fullständigt handlingsförlamade, dessa om tar för mycket plats och ses som problem i alldeles för stor utsträckning. Det är en regel och inte ett undantag, i alla fall i mitt liv.

Men nu är det slut på alla om, slut punkt. Nu ska jag dock sova, och skriva om Rwanda och allt annat får jag göra en annan dag om när jag har tid!

För er som har orken att klicka er in på den andra bloggen, jag vet att det är några, vill jag bara varna för exakt samma text, utan minsta lilla ändring.

turningdown

Tackade nej till jobb idag, sjukanmälde mig för småttingarnas träning och tackade nej till jobb även för morgon dagen... Det känns sådär faktiskt, inte kul alls. Tackade även nej till att gå ut och äta eller ta ett glas med Johanna och folk, Johanna fyller nämligen 19 idag, grattis! Så här sitter jag, väntar på att vänner ska börja (tänk om jag bara kunde köpa mig boxen en dag?!) och på att någon ska komma och laga ma åt mig. Happy monday! Hejsvejs

nyvecka

Wallander filmen är slut, det är söndag ännu en gång! Nu blev det dock precis måndag, bläää. Sitter och känner mig fruktansvärt motbjudande, jag måste ha sveriges sämsta imunförsvar? Skitsamma, jag lever och är glad. Är sjukt sugen på att lämna landet nu, eller byta stad, eller i alla fall flytta till eget? Inget ovanligt med andra ord. Nu sömn om det går, annars ännu ett avsnitt av greys som jag på nytt fastnat i, haft en mycket lång paus från det. Pauser är dock bara positiva då man har hur många avsnitt som helst att se på, i rad! Godnatt

Balanstävling i fredags, de är stora fan av leker där borta i backa har jag märkt. Tro det eller ej, jag vann, jag vann balanstävlingen... Någon kameratävling skulle man dock inte vinna med använd kamera, eller fotograf?

stupidstupidstupid

Bra jobbat Katri! Mycket bra, ni kan inte gissa? Jo, justdet, sjuk. Denna gång får jag dock skylla mig själv, skinnjacka och tights, inte ens dubbla tights, bravo! Förhoppningsvis går det att sova bort för i morgon är det jobb. Babysim, första ordinarie söndagen this year. Men trots skinnjackan var det i alla fall en mycket, mycket bra kväll igår. Massa trevliga och helsköna människor, en supergod tårta och en rolig utgång på deep. Ikväll lär det väl bi mys och melodifestival bara.

Och ja, jag vet inte. Vi kanske skönk till en nivå som passar sig för skolpojkar på klassfest en liten stund under kvällen, men vad gör det egentligen? Kalle & Benjamin

Katri & Denise

brottom!

Hem till Pernilla på förkrök (20års) och sedan ut ut ut! Om jag ska vara ärlig känner jag mig smått utklädd men det blir nog super. Trevlig kväll hörni!
älskade photo booth haha

lillaellabellaochkatrifnattri

Tjatja! Sitter hemma hos lilla ellaBella och fjantar, ätit nudlar som lady och lufsen, spelat kort och nu fjantar vi oss framför kameran så klart. Flisan är på sjukhuset för magen med sin mor och farbror är på väg hem från Frankrike så jag fick rycka in som sällskap i den mörka kvällen. Ha en trevlig kväll, nu är det film och bella ska sova trots att hon säger nej, jag tror hon somnar fortare än kvickt ändå, höhö. Godnatt

P.s Bella påstår att jag ser ut som både Kim och Linus på denna bild, kommentar på det? Bröder, jag vet inte om det är positivt för eran del då jag ser ut som ett halvt freak... ha ha

typsåhär

Typ så här pigg och glad är jag idag. Det är så härligt med nyduschat hår, som bara är på väg att torka och på grund av det står åt alla håll, eller hur? Fruktansvärt torra händer har jag med, denna kyla. Och ja, jag vet, jag driver sveriges mest intressanta blogg. Godnatt

entill

Jaha gott folk, jobb även idag och inte så mycket mer. Har av någon anledning i alla fall skapat mig en ny blogg, eller nej... En till blogg rättare sagt. Just nu handlar den om snö, vi får väl se vart vinden vänder... katrimmelander.blogg.se om någon skulle vara nyfiken.



ludwig

Det är kanske bra att jag aldirg orkar plocka bort mina glasögon från diverse ställen. Orkar liksom inte vika ihop dem och lägga i fodralet, så de blir väl lagom slitna! MEN bra sa jag ju. Jag glömmer gärna att dom finns, men så är jag lite trött i hjärnan och ser lite dåligt, kikar mig omkring och upptäcker dem... Aha! Därför jag inte ser ordentligt... Det låter kanske skumt men saken är den att jag ju faktiskt ser men får anstränga mig, omedvetet, och då tar det ett tag varje dag innan jag inser vad problemet är haha.

Känner mig hur som helst väldigt harmonisk idag. Bra jobbdag och bra simträning med barnen. På hemväg fick jag på en radiokanal med klassisk instrumental musik. Jag fastnade. Som balsam för både själen och hjärnan, lagom klyshigt.

RSS 2.0