25 Juni, 2008

10 timmar kvar tills flyget går nu!!! Packat och klart också, skönt det. Nu ska jag bara se färdigt sex and the city och sen sova för att sedan vakna av klockor och telefoner och flyga upp ur sängen. För den som inte vet än så är det alltså så att jag och min vän min Malin ska till Frankrike, Lyon i två veckor. Skönt är det. Bra väder verkar det vara och bli med! Kommer sakna folk hemma så klart, men inte att vara ensam i huset! Finns inte mycket att skriva. Lyon, here we come! Om man ska vara så rolig! :)

/KATRI

00.29

Kvällen hos Louise i lördags blev trevlig, trots kylan utomhus. På söndag morgon ringde mina kära bröder och frågade om jag skulle med till lager 157, varför inte? In i duschen och på med kläderna och ganska fort iväg. Det blev en lång men trevlig dag som inte innebar jättemycket nytt till garderoben, men lite. I går var det stan som gällde, inte mycket nytt där heller, men lite. På kvällen var det pokerkväll hos mig som slutade med rappakalja, inte helt fel. Spel är kul! Idag har inte mycket hänt alls, väskan är nästintill färdigpackad vilket känns otrlogit skönt, känner dock nu mer än nånsin dessa dagar att jag vill ha mina föräldrar hemma just nu, men inte mycket att göra åt. En tur till ica med malin för att köpa de sista förnödenheterna till resan och morgondagens lunch och middag åt mig. Slutade med malin och katri sittandes framför tv:n där sex and the city visades. Nu har hon tagit sig hem och jag lär sova. Nu, eftersom klockan är över 00.00 har det blivit så att, DET ÄR I MORGON VI ÅKER, aningen nervöst eller något känns det faktiskt. Aldrig flygit utan mina föräldrar, eller lämnat huset med hela husets ansvar och säkerhet, haha. Nu lär jag sova så att jag kan komma upp i tid i morgon och städa och packa det sista.

Har även sluppit sova ensam de senaste nätterna eftersom jag har så snälla vänner, men idag är jag ensam, och det har jag ju vart förr och klarat så? Jag är rätt barnslig på den biten, men vem gillar egentligen att vara ensam? Nu ska jag dock gå och lägga mig och njuta av tystnaden. Godnatt
Katri

21 Juni, 2008

Sådär, då har mina föräldrar lämnat mig för sin omtalade tågluff! Lite småsugen blev jag faktiskt på att följa med i år igen, men det blir nog ännu bättre så här tror jag. Huset helt för mig själv, skönt eller inte, det vet jag inte. En blandning av det antar jag. På torsdag åker vi, 5 dagar blev det plötsligt bara kvar dit! Midsommar i hällebäck som vanligt, även skitväder som vanligt, vissa saker ändras aldrig. Trevligt var det, med middag bastu och kortspel bland annat. Ett besök hos malin fick jag in i mitt liv idag med, det brukar vara stora glapp mellan de besöken men idag så. Nu sitter jag bara hemma och väntar på Natalie som förhoppningsvis just nu sitter på cykeln på väg hit, för att sedan ta oss till Louise och kolla läget där. Så fort mörkret faller och jag är hemma kommer jag få panik om jag känner mig själv rätt men vafan, dax att växa upp nu tror jag :)

Katri

19 Juni, 2008

Riktigt seg på att uppdatera är jag har jag upptäckt. Har inte så mycket att skriva. Visst för att det händer saker i livet just nu, inte bara i mitt, men jag väljer att hålla tyst om det. Om ett antal timmar sitter jag på bussen till hällebäck, firar midsommaren där med förmodligen irma och natalie och lite mer folk. Och om en vecka är det den stora dagen, eller nåt haha. Nästa torsdag vid den här tiden är jag och malin alltså, förhoppningsvis på väg av ett plan i Frankrike! Student förra helgen för kusin, trevligt trevligt. Helt ensam när jag kommer från hällebäck på söndag, skönt - men ändå inte. Föräldrarna mina åker ut på sin tågluff i helgen, så träffar jag dom om cirkus tre veckor i frankrike några dagar.

Inga ord eller menningar lyckas jag bilda, orkar helt enkelt inte skriva. Noll fokus. Det är sommarlov.
Katri

11 Juni, 2008

Jag vet inte vad för varning jag borde ha just nu, jag vet bara att Ulf Lundell gör min dag med sina låtar. Så jävla sköna, riktigt, riktigt bra just idag. Pansionärsvarning kanske?

Jag är lycklig!

10 Juni,2008

Jag hittar ingen ingen bra musik alls, det är lite tråkigt.
Vad som är mindre tråkigt är att det nu är sommarlov! Avslutning ägde rum i morse, lagom trevligt, inget långrandigt segt stohej utan fort och lätt. Lite prat av rektorn, en sång av vår klass till vår lärare som slutar osv... En runda på stan efter det och sen hem för en kortare djupsömn. Nu sitter jag här och gör ingenting. Ska snart iväg med pappa och köpa lister, sen ska jag slänga ihop en tårta eftersom vi i min familj tydligen äter tårta hemma när det är avslutning. Rätt trevligt faktiskt, dock är bröderna inte här så det blir bara the three of us. Till kvällen blir det sveriges första em match som ska kikas på med tjejerna, blågula kläder, peruker, hattar och allt vad som finns lär det väl bli då. Får se om jag lyckas hålla mig vaken och vid liv tills dess och då, är och har vart så fruktansvärt trött och utmattad ett tag nu, av ingen anledning. Blir nog bra!

Självklart kom blåsten och molnen lagom till sommarlovets start, som vanligt. Kan ju glädjas åt att vi vart lediga ett tag innan dess och kunnat njuta av solen som vart ändå :)

Fel är ett ord som funkar för det mesta i mitt huvud nu för tiden (/stunden)
Men what the hell! Det är sommar och jag ska vara glad!!

Katri - sommar sommar sommar, kom.. 16 dagar, sen är det frankrike som gäller, det gillar vi va?!

5 Juni, 2008

Det är sommar så det skriker om det. Nåde vädret om det får för sig att svika dessa underbara dagar! Avslutning på tisdag, lediga fram tills dess. Känner mig lite som en nybörja när det gäller sommarlov, hur gör man? Det känns så länge sedan, men ändå inte. Kan inte slappna av helt, tror hela tiden att  jag har glömt göra något eller borde göra något, men det har jag inte!! Ska bara få mitt undermedvetna att fatta det också. För skolan är slut, och träningarna är slut, ledigt ledigt ledigt hela sommaren nu! Jag är så överdrivet trött så jag orkar knappt skriva men. Vi var och kikade lite på treorna på vår skola som tog studenten idag, lagom sugen nu ja! Ett år kvar, ett ett ett ett jävla litet år, snart är det vi! Sommaren i år ska bli bra, bara så att ni vet. Jag har bestämt det. Jag somnar nu. Får väl sova tidigt idag så jag är pigg och glad i morgon! Yes yes
 Hej!

1 Juni, 2008

Hemkommen från festival! Kan sammanfattas med glädje, bra musik, kalla nätter, trevliga folk, brännande sol, fylla, borttappade saker, osv osv...

För att få upplevelsen nedklottrad så..
Det verkade som att Håkan hade en av sina bättre spelningar, det vi hörde lät riktigt, riktigt bra. Dock fick vi inte uppleva det eftersom folk uppriktigt sagt kan bete sig mer än förjävligt, (inte för att man förväntar sig lugn på en festival med halv och överfulla människor) Irma fick en smäll i huvudet och svimmade av, så större delen av konserten gick åt till att få henne ur pubilkhavet och sedan leta upp vart sjukpersonalen tog henne. Vägen ur publiken var nog de värsta minutrarna jag vart med om, någonsin. Bortsett från det, de iskalla mornarna och den röda färg solen gett oss så var det minst sagt lyckat! Bäst var nog Jonas Game, helt galet bra framför den mindre publiken. Familjen var även dem mycket bra, förvånansvärt. Kultiration var också riktigt, riktigt bra, hade aldrig hört innan men det var verkligen helt otroligt jävla bra! Allt jag såg var bra i och för sig så detta skulle kunna sluta med en kortare lista över de band jag såg, men det ska dte inte. Vapnet och Hästpojken var i allafall oerhört bra dem med. Det är två band som endast blev bättre efter att hört live!

Hur ovanstående än låter så var det helt klart värt pengarna och besväret med packningen, det var bra, bra, bra.
Back to normal life nu antar jag.. Confusion

By the way, det är 1 Juni!!!!
- va?! är en ungefär korrekt beskrivning av min reaktion på det

Katri

RSS 2.0