open your heart

Tiden springer som vanligt iväg. Mor och far tänkte bjuda på bio ikväll, trevligt. Flickan som lekte med elden är det som väntas. Innan dess ska jag ännu en gång försöka lägga vantarna på en ny telefon, wish me luck.


Onsdag

Åå jag känner mig stressad och förvirrad som en gammal tupp, eller nåt? Förstår dock inte varför då jag för en gångs skull är helt ledig till på måndag, från och med denna stund, rätt så skönt även om lönen minskar nästa månad men äsh! Spenderat några timmar på stan med Louisen, tränat barnen och efter det fick jag ett samtal av Karro som några timmar senare befinner sig här bredvid mig, trevligt trevligt. Någon mobil fick jag inte med mig hem idag vilket jag tänkte, för när jag väl bestämt mig så är den så klart slutsåld! Men några dagar till med stenåldersvännen går väl an.

Godkväll.

ignore

Ja oj, hoppsan här är jag, still alive. Inte så frisk som jag hade önskat dock, enveten förkylning! Tar hur som helst hostadet vid öronen idag och ska göra ett litet besök i vår fina stad, luft känns nödvändigt! Lönen har ju trots allt äntligen kommit, inte helt fel! Så nu ska jag in i duschen och skölja av mitt sjuka jag, typ.

already know the end

Funderade över att inte ha någonting att skriva om, men bara av att se nyheterna 10 minuter gör mig motiverad. Dock är jag alldeles för grötig i huvudet nu. Andra halvan av Wallander väntar, men eftersom tv4 visade den svenska versionen av samma film för inte så många veckor sedan vet vi förståss hur den slutar, men ändå. Efter det lär det väl vara sängen som väntar, jag ska sova mig frisk, punkt slut.

the big ones

När jag är sjuk kretsar mitt liv kring klockan, så att jag vet när jag kan få stoppa i mig piller nästa gång. Det gäller att planera det då framförallt min kära vän panodil ska ha ett uppehåll på minst 4 timmar mellan varje tablett/omgång, taskigt tycker jag när den bara hjälper i 3... och för att inte tala om nässprayen som man ska lyckas klara sig på med max tre spray per dag! Så nu är det dax att mer eller mindre räkna ner minutrarna till sju och sedan packa ner sig så gått det går i soffan och försöka behålla illusionen av att vara nästan frisk så länge som möjligt. Problemen bara vräker sig ner som ni hör, medecin och allt, hemskt, i-lands...

Skridskor lockar plötsligt, inte kylan dock.
Jag kusin och bror 2008


twist and shout

Åh tusan, det verkar som att denna förkylningen verkligen bryter ut, suck. Gick upp i går morse och slängde i mig panodil för att orka med morgonträningen, vilket jag gorde, men så fort panodilens verkan försvann blev det jobbigt. Väl hemma sov ja, och sov, och sov, och sov. Låg i soffan och mer eller mindre sov hela dagen och kvällen. Och gissa vart jag hamnat nu, soffan. Det roligaste är att jag inte ens vet om jag håller på att bli friskre eller sjukare, blä. Men men, tur för mig att jag har väldigt många serier att titta på, och skulle kunna sova ett antal timmar till. Med andra och inget jobb med barnen idag, lite tråkigt...

bortglömd

But I am living still

Åh vad härligt, jag har ännu en gång vågat möta en av mina större fasor, frisörstolen.. Ingen större skillnad men aningen mindre kluvna toppar, yey! Mindre kul är att jag ännu en gång sitter och är halvsjuk, verkar som att jag drar på mig helgförkylningar nu för tiden, varje torsdag kväll, kul! Kanske är jag som drar till mig bakterier från vattnet på åbybadet haha. Ikväll blir det väl med andra ord slappt, idol osv förmodligen. Fredagar börjar uppskattas igen då det tillsammans med tisdagar är mina enda helt lediga dagar (trots att lördagen innebär att gå upp aptidigt!).

James Dean får väl ta och förgylla detta inlägg

highwayman

Dagen; Sov in på förmiddagen för att nästan direkt ta mig iväg för jobb med bebisarna, åkte hem och handlade (precis som alla andra, kilometer lång kö....), diskade, gjorde fint och svängde ihop lite mat till mig och mina kära föräldrar, sedan var det bio tydligen, Fame - och den var faktsikt bra. Nu är det väl sömn som gäller antar jag.

föresten, lyssna var glad och njut :)

Willie Nelson, Johnny Cash, Waylon Jennings and Kris Kristofferson perform the Jimmy Webb song "Highwayman" live. Filmed in March 1990 at Long Island's Nassau Coliseum.

godnatt

Ikväll pendlar musiken mellan ebba grön, brolle, moneybrother, the clash, la roux, måns zelmerlöw, kent... ja och så vidare, finns ingen logik. Sen blir det väl radio med nrj också. Nu: en massa cvskrivandet, suck.

Låt dom prata på

Åh vad jag är trött på världen, och alla människor som sitter på poster de inte borde, där de lätt missbrukar sin makt. Människor som för modligen misslyckats (för att dra alla över en och samma kant) förr och äntligen sitter i en situation där de känner makt och dessutom vet precis hur de ska använda den på sämsta möjliga sätt. Motsatsen finns garanterat också, men det är ju inte riktigt det man reagerar på. Trött är jag också på alla orättvisor, och på folk som sitter och tycker och inte gör någonting åt det, folk som tycker synd om, förbannar sig över, tänker att det där måste vi göra något åt! Men sedan några minuter senare sitter och ägnar sig åt samhällets alla ytligheter igen. Folk som jag.

Jag försöker dock trösta mig med att jag i alla fall gör något bra genom att vara tränare. För att ägna sig åt fritidsaktiviteter så som sport i unga år tycker jag är väldigt positivt och är något som säkerligen kan förebygga annat dumt. Sen fortsätter jag att trösta mig själv med att jag ska bli en godare medmänniska, jag ska, jag ska. Trött på det var orden alltså.

Moneybrother får vara dagens.


lite nytt, typ n u , tack.

Snacka om uppväkning. Mor kommer in och väcker en stendöd mig och talar om att jag har telefon, 07.13. Tar upp telefonen och får en förfrågan om att vikariera som lärare för tredjeklassare under dagen, ja säger jag så klart och en minut senare sitter jag klarvaken och äter frukost. Mycket roligt var det, hur goa barn som helst! Dessutom fick jag träffat på lite gamla lärare, inte så många dock, eftersom det är skolan jag gick mina tre sista grundskoleår på. Efter det var dte långfika med Nath på stan för att sedan ta oss hem till Malin där vi inte gjorde mycket mer än det vanliga, åt, pratade, skrattade... Sånt som behövs. Efter det vågade jag mig på att åka med Nath som skulle övninngsköra hem, en upplevelse i sig haha, men jag kom hem oskadd, lever och är glad för det! Okej så illa var det inte :)

För en stund sjönk jag bara ihop och tröttnade lite. Sömn på det så blir allt kanon igen.

september 2009

morons

Suck alltså, men jag får väl också haka på dagens stora debattämne angående Jimmie Åkessons (sverigedemokraternas partiledare) debattartikel i aftonbladet, med en enkel mening som att: Jag mår illa.

För 20 år sedan tror jag att de flesta svenskar skulle ha mycket svårt att tänka sig att islam skulle komma att bli Sveriges näst största religion... (hela artikeln http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/politik/article5978707.ab) Jaha, och? Vi lever idag och inte för 20 år sedan, vad säger att din tro är mer rätt än någon annans? Jag tror inte ens att jag skulle kunna skriva en anständig text eller prata med längre sammanhängande meningar om detta, för det gör mig bara så oerhört förbannad att jag inte ens hittar orden. I det avseendet saknar jag kraft för att bemöta sådant och sådanna åsikter jag inte själv kan förstå. Jag ger det dock ett försök med några meningar och hoppas allt inte låter alltför snurrigt...

Exakt vad är det som säger att "den svenska tron" står över allt annat bara för att vi befinner oss i sverige, jag förstår inte hur man resonerar, varför en plats i världen skulle tillhöra ett speciellt folk. Jag bor gärna i sverige (teoretiskt sätt eftersom jag på något sätt är på väg ut i stora vida världen) men jag delar det hemskt gärna med folk som inte är födda här och har en annan tro än mig också. Precis som att jag gärna åker till andra länder och lever där men fortfarande får behålla min tro (om jag skulle ha någon utryckt sådan).

"Dom tar våra jobb, förstör vårat samhälle, tar vår plats i världen...." (Allmäna påståenden, skall inte förknippas med artikeln) What the hell? Vår vår vår, vadå vår? Den jordyta som idag kallas för sverige tillhör inte oss som är födda här bara för att vi haft den turen, oturen, möjligheten (kalla det vad ni vill) att bli födda här... Med andra ord kan vi inte förvägra andra medmänniskor på denna jord att också ta plats här och vara en del i (detta) dagens samhälle.

I artikeln kan man läsa om muslimerna som folkgrupp, en folkgrupp som enligt Jimmie alla ska ha samma värderingar och stå för samma saker bara för att de råkar tro på samma gud.  (inte exakt uttryckt så dock)... Men jag ska tala om en sak för er som missat det. Det finns svenska vita kristna människor som begår brott också, men inte fan gör jag eller många andra det bara för att vi råkar vara vita, svenska och kallas för kristna? Jag vill inte på något sätt säga att jag tycker det är okej att komma till ett nytt land och begå brott, men det tycker jag mest för att det inte okej att begår brott i något land! Sen att lagarna överallt är olika och inte alltid i samtycke med mina åsikter är en annan fråga och diskusion. Jag säger inte heller att jag tycker att allt som finns inom islam är rätt, precis som jag inte tycker att allt inom kristindeommen eller judendommen och många andra religioner och kulturer är rätt.

Det finns säkerligen många brister i ovanstående text, men jag har ytterst svårt att debattera mot mig själv, och har inget emot en åsikt eller två. Skulle aldrig påstå att det jag säger är rätt och allt annat är fel, för det finns garanterat frågeställningar jag inte själv har svar på eller skulle kunna ändra åsikt i.

Summan av kardemunnan borde i alla fall förhoppningsvis bli att jag inte tycker att man kan dra alla eller många människor över en kant beroende på vad de tror eller tycker,  och att jorden är en plats för alla vare sig vi dragit linjer i marken och hittat på namn på delar av jordskorpan eller inte. .

Play For Today

Fördelar för mig med att far min köppt sig en iphone är ju att hans ipod laddad med massa bra musik nu är mer eller mindre ledig, och inte nog med musiken, man kan lägga patians på den haha, skönt tidsfördriv on the spårvagn. Har hur som helst jobbat idag, det var lite annorlunda då det som sagt var större barn som gällde, och jobbigare (djupare) bassäng än vanligt, men bra och kul så klart! Insåg igår när jag pratade med Frida att jag i princip bor i badhusen runt om i Göteborg för tillfället, 4 olika anläggningar 5 dagar i veckan... Om någon var intresserad av det. I morgon ska jag försöka vara duktig, men vi får väl se. Ska i vilket fall träna både mig själv och barnen, resten återstår att se.

http://www.youtube.com/watch?v=hmbOLTWggXI
bättre....

mellanhimmelochjord

Lördag kväll, ganska rejält seg. Film med mor och far Gran Torino, mycket bra faktiskt. Har även fått lite träningstips vilket kan behövas... Jag ser dessutom nästan fram emot att ta mig ut i morgon då jag grävde fram min mössa jag stickade ihop förra vintern, inte för att den är väldigt fin, men det kändes väldigt skönt att ha mössa i kylan som råder. Speciellt på väg hem i kvällen efter babysimmet då man är blöt i håret och iskall. För från och med i morgon är söndagar inte längre mina fredagar... Större barn än bebisar ska jag jobba med på söndagar, dock inte äldre än 5 år. Jjag ska för övrigt sluta ha åsåikter vad gäller vilka grupper jag tycker är roligast att jobba med, för de åsikterna ändras efter varje lektion jag haft! Antar att alla är roliga och att det där lilla extra har att göra med deltagarna på lektionerna och sinnesstämningen jag själv befinner mig i, inte så konstigt med andra ord.

Pretty damn good :)

the sun goes down

Tjenixen. Den gångna halvan av dagen har jag ägnat åt att avbryta min skönhetssömn alldeles för tidigt för att träna barnen, vilket kändes väldigt bra idag. Och jag gillar min kollegor skarpt! Väl hemma kom Linus på besök vilket resulterade i lång lång fika och onödigt tjat om allt från jobb till matematik, roligaste ämnet att diskutera haha? Gillar för övrigt min familj skarpt (ovanligt?), i dessa lägen :) Nu väntar lite städning med ljud från CD eller/och LP skivor i bakgrunden.. (resterande del av) Kvällen vet jag inte vad den bjuder på, någon?

He walks away
The sun goes down
He takes the day, but I'm grown
And in your wake, in this blue shade
My tears dry on their own
Ge den i alla fall 37 sekunder... I like.
He walks away
The sun goes down

din skull

Det blev som väntat en kväll framför malins tv, med även irma som sällskap. Färgade irmas hår med, rött och fint, som mitt, fast finare då det inte är urtvättat än! Jag är helt stendöd så nu väntar sängen och i morgon bitti väntar träning för barnen och kanske mig med? Ja vi får väl se, behöver ju inte pressa det hela haha. Mina skor har för övrigt kommit, äntligen, och jag behåller dem nog :)

Jag kan väl inte precis påstå att jag inte blir påverkad av mina föräldrars musiksmak, mammas framförallt i detta fall tror jag bestämt?



pro

Otroligt trött är jag idag, rätt skönt att det beror på träning ändå! Kvällen lär väl spenderas uppe hos malin framför tvn typ. För övrigt pryder jag omsalegt av Trädgårdsgärdetnytt haha (områdets alldeles egna tidning som kommer ut 4 gånger om året) på grund av min kära bok förståss.

ehm, ja...



snö?!

Skulle kila ut för att kolla om någon post kommit, till exempel mina skor som är nästan en månad försenade, men icke! Däremot, kände jag när jag gick ut att det snöar?! Inte sån där mysig pudersnö, utan blötsnö, nästintill regn men likförbannat snö. Glad att jag köppt gummistövlar nu i alla fall haha.

Nu ska jag dock klä mig och åka med Malin till gymmet igen, great!


broder

Utgång var planen idag... Eh ja, nu sitter jag i mjukisbyxor, raggsockar, dubbla tröjor och insvept i en filt. Gillar det där med hösten och den ständiga förkylningen som ibland bryter ut till något jobbigare, som nu. Men inte deppa ihop för det! Stort grattis till en av (två) världens bästa bror Kim som idag fyller 24 :)




gudomligt

God middag och trevligt sällskap helt enkelt. Jag lär gå och sova, typ nu. Jobb som gäller i morgon, helt nya kurser är det jag ska starta upp och jag känner mig inte frisk, tusan!

Nästan så att jag blir hungrig igen



grattis

Idag är det et stort grattis till världens bästa pappa som fyller år! Och bilden nedan visar klart och tydligt en av alla de bra sidorna hos honom, i alla fall för mig och förmodligen många andra som känner honom :) Ska strax svänga ihop lite bakverk då vi ska fira far och bror (som fyller i morgon) ikväll. För övrigt är jag inte frisk, inte kul.


enjoy!

Åh ni vet sånna dör små, små saker, som alltid lyckas göra en så oerhört irriterad? Stod på bussen hem och kände mig på topp, ipoden på högsta volym med London Calling i öronen. Tar upp min kära kära ipood för att lysnna på låten ännu en gång när jag promenerar hem i solen, men då dör den, bara så där, i min hand. Usch. Men bortsett från det har det varit en bra dag! Jobbade en stund, och tog mig sedan efter många om och men och tränade, länge, mycket, underbart! Sedan en snabb runda för presentinhandlande och det har nog aldrig gått så smidigt. Jag är med andra ord nöjd. Ingen hemma och London Calling på hög volym på riktigt.

Något sånt här hade för övrigt inte vart helt fel att uppleva, ni hör ju början bara liksom?! :)

vi bara sänker oss, jag och min blogg

närmare botten
Dår är ju frågan, sova, tv-tittandes, serier på datorn... Fan vad jag älskar mina kvällar, verkligen. Men ta't lugnt, jag är inte så bitter man kan tro, bara lite. Det är ju så förbannat tråkigt.

monday

Det känns sent, väldigt sent faktiskt, men klockan är ju inte långt över åtta? Fast å andra sidan, om jag blinkar några gånger lär den väl ha blivit halv 12 plötsligt. Träning idag gick bra, i alla fall min träning. Barnenes träning gick mindre bra då de första de gjorde var att dra ner mig i vattnet. En blöt frusen katri som ska tänka, nje tror inte det. Mycket snälla Pernilla tog sig dock tiden att köra omvägen hem till mig, efter 2 timmar i kyla bredvid bassängen och några jobbiga minuter med bilnyckelsletande, hur lyckas man? Haha.

Hårfärgen... Ångrar jag mig, vill jag ha tillbaks det ljusa? Jag vet inte, försöker helt enkelt slå bort den tanken så blir allt väldigt mycket enklare!


dom skulle vilja vara som oss

Nu gymmet, sedan träna barnen! Great!

Nu: springa till bussen

night

Min otroligt spännande söndag ledde till att jag hamnade hos malin där vi försökte se på dålig film efter dålig film. Nu är jag hemma igen och ska snart besöka sängen! Ett fåtal bilder från slutet av vår lördagskväll/natt, och ja, tänk vad roligt man kan ha med en kortlek?












idag

så slår tristessen in ännu en gång, börjar bli rätt tröttsamt. Men jag ska inte klaga nu, jag ville ha en tom söndag och det är precis vad jag har. Bra musik, frukt, djupa andetag.... Eller nåt. Nej ut och fota hösten kanske?

ett iq fritt land

Gårdagen började med migrän, springandes efter spårvagnar, stressandes, jobb, förvirring, hemgång.... Sedan åkte vi till Jennys fina lägenhet där mycket trevligt folk fanns, riktigt lyckad kväll får jag nog säga, ovanlig, men bra. Just nu vet jag inte, jag är bara så sjukt glad att jag inte behöver göra någonting idag, även om jag vill göra någonting. Senaste dagen efter dagarna jag har haft har bestått av jobb och förpliktelser men inte idag, äntligen! Har roffat åt mig fars dator och ligger nu i soffan och är inget annat än slapp. Kent spelas, men det byts strax ut mot ändlöst serietittande om jag känner mig rätt.

Kent gör sådan musik man glömmer bort och slutar lyssna på, för att en dag inse att dem finns igen, då blir man nästan lycklig. För bra, det är det, helt klart! Fördommarna orkar jag dock inte med.


on speed

inte kanske.

God förmiddag. Städjobbat har jag såklart gjort även idag, och nu är jag hemma och pigg igen, nästan pigg i alla fall. Det är fredag idag, vilket inte betyder mycket mer än en måndag för min del för stunden. Söndagar, det är mina fredagar! En vecka till, sedan får jag hitta någon annan bra dag. I morgon är det simmare på morgonen som gäller, sedan ska jag försöka kika lite på Felicia och Isabellas fotbollsmatch om jag hinner och efter det är det inhopp på babysimmet. Gillar inte bassängen där jag ska vara alls, det är knappt så att jag bottnar haha! Men det är sjukt bra lön på inhoppen, eller egentligen på allt jobb jag har med bebisarna, men framförallt på inhoppen, and i like it! Efter det ska jag även klara av att besöka Jenny som jag jobbade med i somras som råkar ha fest. Nu ska jag äta något och sedan väntar en fika på stan med vänner! Kanske kan lura med mor ut på tygjakt efter det också? Vi får se vi får se, jag är igång idag (& i morgon) i alla fall, och det är inte helt fel.

Kind of övergivet. Skolan vi röjde för cirkus en månad sedan.


the north

Det verkar som att jag lär få se lite snö... (tänkte skriva denna vinter eller detta år men inget stämmer) innan sommarn 2010 trots att snön här inte brukar vara mer än slask. Detta då det talas om en resa upp till norraste Finland där jag faktiskt härstammar lite från eftersom att kära farmor är född och har sin biologiska släkt där. Om inte annat så kommer i alla fall mitt namn därifrån, eh. Detta är dock inte i så fall förrän till påsken vilken befinner sig i April, och därav tvivlet ovan angående vintern, men jag ser fram emot det och hoppas innerligt att det blir av :)

Bild från sommarens (enligt mig och mina fåtal konsertupplevelser 2009) klart bästa Live! Bob Hund

sångaren i Bob Hund

datorhelvete

Fan vad trött jag blirrrrrrrrr. Sitter och fyller i ett sånt där idiotiskt cv på internet för att skicka in, tänker och skriver och det blir faktiskt bra, for once! Men tro fan att det försvinner sen och dte går inte att gå tillbaka. Det  var inte tiden som var ute utan bara vår idiotiska dator som fick för sig att jävlas. Jag orkar inte! nu måste jag kila och träna barnen, får väl skriva om skiten i kväll. helvette, ni anar inte vad arg jag plötsligt blev. Skit.

when your day is long

Trevlig dag, rolig dag, bra dag. Var och badade med tjejerna, åt mat på paprika, kikade i äffärer, följde med de hem och kollade in Felicias nyrenoverade rum :) Vad lätt att vara 12-13 år ibland. Nu är jag dock rastlös igen. Ska vi åka någonstans? Säg vart bara and count me in!

Beast of burden

Ingen stor shock att längtan efter sommarn redan är här, trots att det allt är lite mysigt med höst. Nu är jag ute efter idyllen, en tom vit strand, blått djupt hav, en varm sol och det exotiska lugnet det hade inte suttit fel alls nu. Eller en sådan här dag igen, för som det känns nu känns det som att det var enda sommardagen 2009. I alla fall sen jag kommit hem från Bulgarien och en månads jobb i skåne.

Hittar dock inte hela (oklippta) för stunden där mer himmel, hav och båt syns, och aningen mer av Malin än hennes ben.

deadend

Trött, så förbannat trött, utan en vettig anledning dessutom. Och minst lika uttråkad om inte mer. För rastlös för att gå och lägga mig. Sitter i stället och funderar över om det är vänner elle ncis som gäller för kvällen. Vilket förbannat roligt liv för stunden! I morgon ska jag i alla fall spendera hela efter middagen med mina prinsessor Felicia och Isabella:) Vi ska bada till att börja med, jag befinner mig ju inte tillräckligt vid bassängerna än så länger eh... Blir nog bra i alla fall! Night.

vrid upp volymen

medans jag går iväg och drömmer om ett annat liv ;)

monday

Nu ska jag vara duktig och träna, trots att jag är förbannat lat och en minut från att skita i det. Sedan är det barnen som ska träna. Med andra ord väntar ett antal timmar i och vid bassängerna.




sunday

Nystädat hus, varmt långt skönt grönt eucalyptusbad, och nu pappas goda panerade ost! En ganska så skön seg dag om man säger så.




we don't need no education

Idag är en såndär söndag som jag verkligen ska behandla som söndag. Ska städa och plocka i ordning lite, fixa lite med närvaropapper och timlistor och sedan ska jag bara vara hur slapp som helst!

Gårdagen. Jag tar inte på mig äran för bilderna denna gång, men min kamera gör.



Johanna

Ibland, men bara ibland börjar man ju undra?

Lydia Suzanna Nath

Johanna Lydia

Nath Irma

ja som sagt, ibland bara.


Lydia kör sitt!

rain

Regnigt och jävligt kallt. Regnet är mysigt, i lagom mängd och när man befinner sig på rätt plats, det vill säga inomhus. Ska dock ta mig ut i rusket om ett tag för att besöka Irma med fler, inte helt fel! Men funderar nästan på att behålla filten om mig på väg dit alltså, för det är ingen nådig kyla här inte, i alla fall inte i mitt hem. Är det varmt ute så är det alldeles för varmt inomhus och är det kallt ute så är det alldeles för kallt inne.... Men what the hell, det finns folk som inte har tak över huvudet och här sitter jag och tycker synd om mig själv. Skäms.

Louise är på väg över, för att i princip rusa in i mitt rum, ta min platttång och sedan springa härifrån igen. Men ett Hej är aldrig fel. Den människan för övrigt, finns det någon som glider fram på ett bananskal för tillfället så är det hon, och möjligen Lydia... När det gäller jobb i alla fall.


Lite olagligt för ovanlighetens skull, jag har absolut ingen aning om vems bilden är men den heter bananskin. Dessutom är jag elak nog att dra ner kvalitén något fruktansvärt på den

a bit of red

Typ så, kan en promenad med Louise sluta :)
Nu sömn för att om några timmar hoppa upp igen!


it's a beautiful day

Långpromenad med Louisen idag, den slutade på ica, vid hårfärgen. Så snart kommer hon hit och trollar med mitt hår.. Innan dess måste jag dock för andra gången (efter 10) idag lägga mig på soffan och blunda ett tag. Vart uppe tidigt och städjobbat som de senaste fredagarna, duktiga mig.

to feel safe

Något och någon som för tillfället kan få mig att känna mig oerhört liten och trygg igen är tonerna och textraderna av Björn Afzelius, av många olika skäl. Skönt ibland.


RSS 2.0