sju

Tjenixen! Vi haller hus pa koh lanta nu, eller hus ar val kanske att ta i. Vi bor namligen i en hydda, utan att overdriva. Trappstegen upp till den ar tva pinnar ovan varann ca 5cm i diameter med ett tillhorande rangligt racke. Sjalva hyddan ser ut att vara vavd av vass eller liknande och den slapper in sa mycket ljud och ljus den bara kan. Den ar dock valdigt charmig, hade det inte varit for det mindre roliga badrummet hade jag kunnat bo dar en langre tid, nastan. Sjalva omradet vi bor pa ar i alla fall himla fint sa vi trivs. Finns boenden i alla prisklasser, pool, trevlig restaurang och sa havet forstas! I morgon ska vi dock paborja vad vi ar har for, dykningen! Har suttit ikvall och gatt igenom halften av det vi skulle innan start, ska ta resten efter maten! Jag har inte pluggat sedan stressiga veckor innan studenten men det ar ratt kul! Det skadar ju inte att gora det med bob marley latar, vagornas sus och varmen i bakgrunden kan jag lova. 07.20 blir vi upphamtade i morgon bitti och da ska vi vara klarvakna och ha atit frukost. Samma i 4 dagar, kan vara skont med lite rutiner igen... Detta vill jag nog mest tala om for mina trollungar Felicia och Isabella, och kanske de andra som var med vid den lilla incidenten nar bror min skramde mig med en plastodla sa att jag nastan flog genom en glasdorr i frankrike, eller kan tanka sig den. Det kryllar av odlor har namligen, overallt ar dom, till och med i var lilla hydda, mest i taket dock och jag ar inte radd! Haha, onskar ju dom inte for nara mig men fortfarande... Och en sak till, jag har trots behov inte koppt ett enda nytt ting att satt pa min fot ;) Nu vantar middag, vi hors gott folk! Bilder blire inga idag, inte ens hos Malin, inget bra samarbete med datorerna.

numero seis

Herregud vilka nordar vi ar. Men det bara oser ner regn har, ena minuten ar det stralande sol och sedan faller regnet fran nastan klarbla himmel, finns ingen logik alls. Lika bra idag dock kanske da gardagen blev valdigt lang. Vi at middag pa ett jattetrevligt stalle med fantastisk mat (trots att menyn fanns oversatt pa svenska). Sedan kilade vi vidare for lite drinkar och vi hade en hejdundrans rolig kvall och natt med andra trevliga manniskor. Mar darfor som man fortjanar idag men det var det val vart. Pa tal om svenskar skulle jag tippa pa att 90% av turisterna har ar just svenskar. Svenska spraket hors overallt och till och med de som inte kan svenska pratar svenska. Hur som helst har vi vart ivag och ridit pa elefanter, sett bebiselefanten showa, matat kattfiskar och nastan blivit uppatna av tva stora spindlar (malin har bild!) och ja justdet krokodiler har vi brottas med ocksa. Fast det var lite att ta i, vi tittade pa nar de lag och latade sig. Det var mycket faccinerande med elefanten i alla fall maste jag saga, eller ja, bara det faktum att dem finns faccinerar mig. Har mer eller mindre blivit besatt av elefanter har ner haha. Men det var kul och elefantforaren flashade med att kunna spetsa en fisk pa tre meters hall, mycket inponerande. Antar Malin slanger upp lite bilder som vanligt... Kan dock bjuda pa en fran batresan haromdagen, sadar ser det ut vid nastan alla berg som sticker upp ur havet, synd ar dock att det inte i bild gar att visa hur maktigt det fakttiskt ar.

5 och det fort efter 4

Nu hamnade vi vid datorn ikvall igen men det ar lite ostadigt vader har borta i paradiset sa vi tankte att vi kunde sla hal pa lite tid i vanlig ordning ocksa. Det har regnat pa oss idag men vi fick i alla fall nagra fina minuter pa Poda Island dit jag garna aker ut igen. Hur som helst ska vi val strax ta oss in mot den lilla staden och se om Malin kan pruta ned klanningen hon hittade igar, ta en matbit och kanske lite biljard... vi far se helt enkelt! Regnet verkar ha lite uppehall i alla fall. Maste bara saga att jag blir sa avundsjuk pa de som sitter med dator har, inte for att det ar det mest vasentliga med att vara har, datoranvandandet alltsa men jag har ju en liten drom. Att aka till nagot bra stalle dar solen haller igang pa dagarna, dar man kan sitta vid havet om kvallarna och bara vara, och ha sin lilla dator att skriva i. Skriva en bok typ. I wish! Just nu hade det dock vart lite kul att redigera bilder, har dock inte lyckats lara mig kameran ordentligt an, forstar inte hur svart det ska vara! Har i alla fall lart mig att tycka om den lite mer an innan, sa det gar framat vanner! Nu ska jag inte misstrosta detta lilla moment, jag hittade faktiskt ett block och en penna igar sa jag ar helnojd! Mycket noje gott folk vi hors nar vi hors!

nummer fyraaaaa

Jag har insett nagot valdigt konstigt... Under valdigt manga ar, ja nastan fran det att jag larde mig skriva har jag till och fran skrivit ner tankar och funderingar och langa texter till och fran. Alltid sett till att kunna gora detta. Men nu, nar vi akt ivag pa langresa da har jag knappt fatt med mig en penna och an mindre ett block! Detta faktum gor mig irriterad varje dag, har hittills lanat Malins penna och skrivit pa servetter men det haller ju kanske inte i langden, vad tror ni? Men nu till det roliga, ett ordentligt inlagg!

Vi lamnade Kho Phangan och darmed partylivet. For kort sagt med inte sa mycket sett kandes det anda som platsen dar valdigt manga av sydostasiens partysugna backpackers samlades. Speciellt infor full moon partyt som for ovrigt inte var sa mycket att hanga i granen, da hade vi helt klart roligare de andra kvallarna som inte var fyllda av nagon forvantan alls egentligen. Det var soliga dagar och roliga kvallar, trots forkylning en halvt uppriven fot och knappt nagon rost kvar for min del. Vi tog oss sedan till kho Samui dar vi efter mycket letande i varmen tillslut fick hjalp av en snall taxichaufor som fixade billigt boende pa ett kanonstalle at oss, alldeles pa stranden vid det turkosa vattnet. En av de lugnare stranderna fick det bli och dar trivdes vi hur bra som helst bland barnfamiljer och pensionarer. Lamnade dock on efter 3 natter och har nu hamnat i Krabi, Aonang for att vara mer precis. Vi bor helt okej och solen ar nastan for varm, om man nu ska vaga vara sadan. Vagar man skriva har att vi faktiskt vantar pa att molnen ska komma och tacka solen vissa stunder? haha. Vi har aven mott upp vara danska vanner har igen, de vi traffade pa Kho Phanghan, mycket trevligt. De drar dock vidare soderut i morgon och for oss vantar lite batutflykter till oarna har runt i kring samt nagra timmar med elefanter! Skulle kunna skriva langa inlagg om den sanslosa trafiken i detta land, taxiresorna dar man sitter bak pa flak utan balten och blir knuffad hit och dit av vagens gupp, om de otroligt trevliga manniskorna, restaurangerna som drivs av familjer dar barnen springer runt mellan borden, om farjeresan vi gjorde hit dar bade bryggan och farjan var lite val tackta av rost for min smak, om de helt otorliga bergen som ser ut som de ar skulpturer gjorda med kniv och hacka, om havet som stracker sig sa langt ogat kan na, om hur fint det var igar att sitta och ata alldeles vid havet samtidigt som blixtarna los upp svart hav och himmel under hela kvallen... osv. Men det kanske racker att namna det sa? Jag ar i ett paradis, men tanken slar mig hela tiden att detta paradis ar sa manga andras vardag och langt ifran en paradisverklighet. I vilket fall ska vi ge oss ut pa staden strax och jag ska gora mitt basta for att hitta ett block sa att jag kan spara mer detaljerad information om allt jag ovan namt och lite till. Lamnar som vanligt bilderna at Malin (http://malinnyman.blogg.se/), trots att det bara verkar vara mina bilder som gar att slanga upp, datorerna har har en tendens att inte samarbeta med oss bada samtidigt. So long!

(Justdet, sag alla kommentarer nu snabb som jag ar, kul att se att nagaon laser haha!)

nummer 3

Jag hade sa mycket att skriva, jobbat upp detta inlagg under flera dagar nu, eller nej okej haha inte riktigt! Men anda, tappade dock allt fokus nu nar skype inte ville samarbeta med mig. Suck. Att hela datorn segar ihop och tiden tickar pa gor ju inte dte hela battre heller. Darfor far detta inlagg bli ett som mest talar om att vi lever och har det jattebra pa on Kho Samui just nu, i morgon aker vi formodligen mot Krabi. Skype pa datorn Malin har verkar dock fungera sa tankte ta over den strax, och efter det nar jag pratat med mina foraldrar kanske jag kan knappa ihop ett roligare inlagg. Annars hors vi fran nagon annan o har i svenskarnas paradis! :) Som vanligt overlater jag bilderna at malin, och hon verkar ha overlattit texten at mig, passar bra! Malins blogg finnes som vanligt genom att trycka pa dessa markerade ord... :)

ett andra vykort utan kort

Kara vanner, vi har nu vistats pa on Kho Phangan i tva natter och haft det kanon! Resan hit var inte sa jobbig som vi trode och bussresan tog bara 12 timmar, inte 16 haha. Sov i princip hela vagen... Det jobbiga var snarare att hitta boende i 35 graders varme med tung ryggsack men det gick det med! Dock hittade vi bara for tva natter sa nu har vi fatt byta till en mindre mysig Bungalow men kan tanka mig att det pa andra stallen kan bli annu varre sa vi ska inte klaga. Det ar full moon party pa ingang sa priserna ar ratt upptrissade denna vecka och det ar fullt nastan overallt. Riktigt livat har det i alla fall varit bada natter, on ar i princip full av backpackers, nastan sa man blir forvanad nar man ser att det faktiskt bor inhemskt folk har med. Idag ar det molnigt och svalt och jag ar tacksam, nog for att vi vill ha sol men da vi sov ca3 timmar i natt var det otroligt skont  att slippa solen nar vi tog var promenad med pakcning och allt till nya boendet. I morgon ska vi forsoka ta en battur till nagon annan o och lite aventyr som snorkling osv, lar fa knuffa i malin dock da hennes hajskrack inte blivit mindre, speciellt inte efter att en av vara danska vanner berattat att hon har samma skrack. Da tror hon att det ar okej haha. Kanner att detta inte ar jatte sammanhangande sa tror jag avslutar har. Ar det foresten nagon som laser? Kommentar tack haha? Bilder kommer nagon dag nar jag inte kanner att internettiden tickar sa satans fort, pengarna och behoven av att kopa saker frosvinner tydligen inte bara for att man byter land, synd.

Foresten verkar det nu som Malin annu en gang har talamod med bilder, sa kanske att det dyker upp nagra hos henne, kika in har vettja!

lite som ett langt vykort

PS jag vet inte om det bara ar har men jag rakade trycka pa nagot sa texten blev lite knasig, hoppas ni star ut det ser ut sa aven for er, hoho! DS

Uppdatering som lovat! Vi befinner oss for tillfallet i Bangkok och vi stormtrivs, eller jag i alla fall... Tror dock att jag kan tala for oss bada. Gatan vi bor pa ar full av liv och och rorelse i princip dygnet runt, snarast under natten dock och rummet vi bott pa ar ju inte valisolerat mot ljud om man sager sa! Jobbigast ar dock att fa en okej varme att sova i, antingen for kallt eller for varmt beronde pa ACn, men, vi klagar absolut inte ;) Vi har mest hangt vid poolen och forsokt fa vara bleka hudar att smalta in i klimatet har, inte det lattaste och solkramstub numero uno ar pa vag mot sitt slut! Och pa den fargstakra gatan vi bor pa, fylld med turistskrap och god mat. I ovrigt en trevlig stad men utsikten fran hoteltaken kan ju fa en tanka till ordentligt. Var fjarde byggnad ar hotel/guest house och resten ar bostadshus och skillnaden ar enorm. Fran poolterasser med palmer och annat som vi vastlanningar ser om exotiskt till skitiga balkonger med trasiga racken, langa tvattlinor med slitna textiler osv... Mot kvallen beger vi oss dock mot nasta mal som blir Kho Phangan, ca 16 timmars bussresa kanns lagom lockande men blir nog bra det ocksa! Bilder tar tre ar att ladda upp sa det far vanta (trots 'Hi speed internet'), Malin hade dock lite talamod igar sa kika in dar den som vill! Hoppas det ar fint aven i Sverige, pa tal om det at vi pa en restaurang idag som hade snoflingor i traden, mycket roande! Pa aterseende/horande!


Lite som ett langt vykort

Uppdatering som lovat! Vi befinner oss for tillfallet i Bangkok och vi stormtrivs, eller jag i alla fall... Tror dock att jag kan tala for oss bada. Gatan vi bor pa ar full av liv och och rorelse i princip dygnet runt, snarast under natten dock och rummet vi bott pa ar ju inte valisolerat mot ljud om man sager sa! Jobbigast ar dock att fa en okej varme att sova i, antingen for kallt eller for varmt beronde pa ACn, men, vi klagar absolut inte ;) Vi har mest hangt vid poolen och forsokt fa vara bleka hudar att smalta in i klimatet har, inte det lattaste och solkramstub numero uno ar pa vag mot sitt slut! Och pa den fargstakra gatan vi bor pa, fylld med turistskrap och god mat. I ovrigt en trevlig stad men utsikten fran hoteltaken kan ju fa en tanka till ordentligt. Var fjarde byggnad ar hotel/guest house och resten ar bostadshus och skillnaden ar enorm. Fran poolterasser med palmer och annat som vi vastlanningar ser om exotiskt till skitiga balkonger med trasiga racken, langa tvattlinor med slitna textiler osv... Mot kvallen beger vi oss dock mot nasta mal som blir Kho Phangan, ca 16 timmars bussresa kanns lagom lockande men blir nog bra det ocksa! Bilder tar tre ar att ladda upp sa det far vanta, Malin hade dock lite talamod igar sa kika in dar den som vill! Hoppas det ar fint aven i Sverige, pa tal om det at vi pa en restaurang idag som hade snoflingor i taket, mycket roande! Pa aterseende/horande!


Nu drar jag och Malin iväg på äventyr, äntligen!

Sådär! Väskan stängd, allt är förhopningsvis nedpackat och den där gömda resfebern smyger sig allt på mer och mer. Inte så mycket mer att skriva, följ äventyret här om ni vill! 13 veckor, 13 veckor, 13 jävla underbara veckor!!! Det där med vykort är väl lite väl 2010 va? Haha ne skämt å sido. Om ett dygn har vi spnderat timmar i bangkok där resan börjar, i sol och värme thank god!

Bjuder på en sån här nästan 4 år gammal tuff bild med
attityd, ha ha

ett silverskelett i svart spets

Folk har hela dagen frågat mig om jag har resfeber, hela veckan faktiskt. Jag har försökt känna efter men svaret har ändå alltid sanningsenligt blivit nej. Det är klart, varje gång det slagit mig att vi faktiskt ska åka har både hjärtet och mungiporna hoppat ett snäpp men sen inget mer. Ikväll dock, när jag talar om för mig själv att det är sista natten på ett antal veckor jag sover i min egen säng, och att jag kommer spendera nästa natt på ett flygplan går det väl kanske upp en aning till för mig. Och när jag tänker efter och ser tillbaka på den senaste veckan så har jag inte fått mycket gjort, jag har haft mycket i huvudet och trott att jag gjort massor men uppenbarligen inte. För här står jag nu med alla saker kvar att göra, alla de saker jag tänkt göra under veckan. Så resfeber? Ja, kanske, okejdå! Nu är det i alla fall sömn som gäller, allt det där andra får bli en sista dagen syssla istället. I vanlig ordning då alltså, visst? Godnatt!

Nattas helt fantastiska halsband får avsluta detta. Jag kan omöjligt göra mig en åsikt om det. Lättast är väl helt eneklt att hålla med Malin i hennes kommentar om att man i alla fall blir glad av att titta på det! I alla fall blir
jag det varje gång jag får syn på det, mest i verkligheten då.


bowling

Häromdagen gick vi och åt där det händer att vi äter väldigt ofta, ja Gyllene Prag. Sedan testade vi bowlingen på stigbergstorget, nöjda! Visst är det skönt att ingen är som någon annan? Förutom de två bröderna i alla fall!











0105

Jag har kameran fylld med bilder från de senaste dagarna, ett nästan tomt batteri, ingen ny musik i ipoden och jag har inte tömt mitt usbminne som jag tänkt. Växlat alla pengar jag ska och satt in pengar på nya forexkortet har jag inte heller gjort. Men jag har fått ned det mesta i ryggsäcken och jag är rätt imponerad över att det verkar få plats. Felicia och Isabella tittade på min minimala klädhög och sa "Är det allt du ska ha med dig? Bara?!" de som annars brukar sucka och säga dumma saker om min anars så gigantsika packning. Frågan nu är om jag är smart eller korkad? Det ger sig! Det är i princip ovan nämnda plus sista vaccinationssprutan som är kvar, och handbaggaget.... Det är oftast där det spårar ur i min packing, när jag flyger. Det finns så mycket bra att ha och kanske kommer behöva saker.... Sist jag gjorde en långresa med flyg var många år sedan, då var jag inte stor och så här såg det ut innan vi begav oss mot flygplatsen. Då väntade brasilien. Jag skrattar vänligt varje gång jag ser bilden. Om man tittar riktigt noga kan man se omtalad magväska på både mor och far :)


angels

Haft en helt fantastisk natt med fina vänner och kommer hem och får syn på detta, och denna mening från tidigare "Soon Katri is going to Asia for like 3 months. We are going to miss her soooo much!" blir man rörd eller? Jag blir.
Mina fina änglar, jag kommer allt att sakna er också!

bild drygt 3 år gammal

vi blev som dom andra

Jag var på femmans sport idag med mamma, vi skulle kolla sandaler till resan. För stadiga sandaler, magväska och osynlig magväska är någonting man måste ha när man är ute och reser, gärna en massa annat praktiskt som man adlrig använder också. Enligt mina föräldrar i alla fall. Jag har inte gått på allt, men det där med sandalerna är så inrotat ända sedan barnsben att jag inte ens kan förmå mig att stå emot. Jag har alltid varit tvingad att ha fula praktiska sandaler med mig på resor jag gjort med mina föräldrar och jag har i princip aldrig haft använding för dem. De ha mest tagit plats i packningen och sedan stått hemma i en garderob och blivit försmå. Men som sagt, det är så inrotat att jag inte kan avvika från det. Det vore ju jävligt dumt att vakna upp någonstans i sydöstra aisen och inse att  "jäklar, praktiska sandaler skulle jag haft!" och för en gångs skull inte ha med sig några. Så vi köppte mig ett par grå bekväma, praktiska och rätt fula sandaler jag kan knö ner i min packning och förhoppningsvis använda i alla fall någon gång. Men på femmans sport spelades bara kent idag, det var dit jag skulle komma. Så nu spelar även jag kent. För kent är ett band jag lyssnar på tills jag tröttnar. Sedan månader senare får jag höra en låt någonstans och börjar om på samma visa igen. Däremot är jag idag så jäkla förvirrad att jag inte kan minnas varken låtarna som spelades som jag glatt nynnade med i eller låtarna som brukar vara mina pärlor. Jag tror det beror på att jag inte orkar eller lyckas få ordning på min packing. Ska ge det ett ordentligt försök förmiddag. Nu ska jag vakna till liv och hoppa i kläder som kan uppfattas som tillräckligt fina för att följa med mina vänner ut i natten. Svarta eans med andra ord.... Kul.
Allas favoritperspektiv, lite underifrån och lagom nära...

eller det kanske var tvärt om?

det är bra dar

Mina fina dar fortsätter, nu är det väl i och för sig natt men. På onsdagen kom Karolin, min kära kusin som jag träffat på tok för lite senaste halvåret, det var middag hos Linus & Linda på kvällen och annars har vi väl gjort det vi är bäst på, haft jävligt kul helt enkelt. I morse/förmiddags åkte mormor hem och tillslut lyckades vi ta oss in till staden, sega sega sega. En stund med Frida, thai och fönstershopping. Hem och kanonmiddag, raclette för den som vet eller orkar slå upp det och sedan hamnade vi några stunder på queen, sådär i sista minuten supertrevligt! Nu bör vi sova, i morgon åker även Karolin så ser jag väl henne i vår nån gång igen. Blä, men som sagt, fina dar fortsätter! Night

24643

Seg förmiddag, mötte mormor vid tåget, slängde mig iväg till Malin där det vart födelsedagsmiddag som pågick i timmar, med de bästa. I morgon kommer Karro och det vankas även middag hos bror, det är fina dagar nu.

the perishers - best friends

Det där med att vara ledig, ingen hitt för rutinerna eller sömnen... Men skönt är det och bra musik hittar man! Kan dock vara dax att bädda ned sig ändå. Och en svartvit överexponerad bild som vanligt då, kan tänka mig det går att gissa både datum och ungefärlig tid. Tänk om man kunde få vara svartvit, förutom någon liten detalj, det hade jag tyckt om! Night

society

Det där med foton, alltid lika svettigt när nya bilder från en kväll dyker upp. Man kikar med andan i halsen igenom första, ja vad man nu ska kalla det. Varken rullen eller högen stämmer ju särskilt bra i den digitala världen, men okej vi kallar det för rullen. Man kikar igenom den, hoppar till varje gång man får syn på sig själv och andas förhoppningsvis sedan ut. Så håller det på, när man sett sista bilden kan man om allt gått rätt till andas ut... I en liten stund, för sedan dyker nästa rulle bilder upp, det var någon mer jävel som hade kamera! Samma process börjar igen, och har man tur kan man ännu en gång andas ut! Jag hade någorlunda tur tyckte jag, tills tredje rullen dök upp, det måste vart den kameran som använts flitigast efter 12-slaget, efter bålen, vinet och champangen. Ingenting ser speciellt bra ut, och sedan dyker den upp, bilden som gör att alla tankar på att kvällen nog gick helt okej ändå försvinner i ett kick. Nu mina vänner har det visat sig att bilden är tagen betydligt mycket tidigare, och egentligen är det bara en olycklig slump att kameran oftast klickar av precis i den stunden då jag av någon anledning flyttar huvudet och byter min. Och så förskräcklig var den kanske inte, har ju sett värre. Men det var kul att skriva! Här har ni

tredje dagen, fast enligt gud det är bara förtsa

Jag kan tänka mig att många, kanske de flesta är rätt trötta på att höra om mitt tjat om kommande resa. Men ni kan ju tänka er att det nästan bara är det som pågår i min hjärna för tillfället. Så jag tänker fortsätta att tjata om det tills dess att jag själv tröttnar eller åker och lagom tills dess kommer denna sida att bli resedagbok. Och med det konstaterat har jag helt glömt vad det var jag skulle tjata om denna gång. Kanske att jag nästan börjar känna mig klar med inköpen, eller att jag fortfarande är lika förvirrad angående inköp och pacnkning, det där går nämligen hand i hand. Vi lämnar det! Nyårsbilder var nog tanken.. Synd bara att kameran blev full långt innan någon mänsklig varelse blev det (får man föresten skriva så på ett ställe där både far och mormödrar läser?) då jag var så smart att jag tog fel minneskort, dessutom verkar bara typ halva sällskapet fastnat på bild, de andra kanske var vampyrer eller spöken?

den klassiska matbilden och världens största protion typ, eh

Louise Katri Jenny

Sara Malin

Sara Malin Nath

Irma Louise Katri Jenny Lisa Johanna Sara Malin Nath

Louise Katri Jenny

John

Alex Jenny

Katri Louise

Malin


tre indier

Sitter med packlista, nyårsbilder, inköpslista och musik i ett lagom förvirrande ögonblick som bara blir längre och längre, så långt att det inte ens kan kallas ögonblivk längre. Det är mycket att tänka på och jag är så så så glad att jag inte ska jobba mer innan vi drar iväg! Var iväg på staden en liten stund med Nath för att greja present åt veckans födelsedagsbarn och sedan mötte jag upp hela familjen och åt indiskt! Nu ska jag nog återgå till alla mina lappar och sedan bosätta mig framför en film i soffan innan sömn, i think!

Pappa Bengt och broder Kim



nu är dessutom granen ute, skönt tycker jag!

Första dagen av 2011 har spenderats i seghet som den bör. Jag och Nath vaknade till liv runt lunch och grejade frukost och sedan har vi gjort absolut ingenitng, pratat om att vi borde göra något eller i alla fall ta en liten promenad. Två filmer senare blev det så, en ytterst kort promenad till godisaffären och sedan hem igen. Nu har hon kilat till sig och jag väntar på mat! Nyårsaftonen var otroligt lyckad får jag nog säga. Fantastisk mat och fantastiskt sällskap, nostalgiprat, hejdlöst med skratt, dans och skålande.

Johannas bild, fler bilder kommer väl när jag orkar och om de duger höhö

grattis bästa vän

Idag på allas bästa dag, fyller Malin så att hon får handla på systembolag.


RSS 2.0