vilken lycka

Idag blev jag hämtad på fritids, av pappa. Snacka om att vrida tillbaka tiden ett antal år. Enda skillnaderna var väl kanske att jag nu är över 20, jobbat och inte lekt hela dagen och det viktigaste - att han kom dit med bil hoho. Eller ja, han råkade sluta samtidigt som mig och hade dessutom fixat bilen under dagen, så jag klagar icke! För ni vet, att bli hämtad med bil, det var något som aldrig hände när jag själv gick på fritids. För det första bodde jag 100 meter därifrån och för det andra har mina föräldrar inte vart bilmänniskor förrän senaste åren. På tok för många rader om detta! Nu något annat, vet dock inte vad. I morgon tandläkarn på tok för tidigt och sedan jobb igen, perfekt!


tre bästa vänner från i fredags, eller kanske bara två ändå?

Well, you ain't never caught a rabbit

Senaste dagarna har varit rätt sega, både bio och IKEA har stått på schemat dock. I morgon är det jobb igen, i like. Hösten är här föresten, har ni känt det? Synd på sommarn bara men en fin höst är alltid en fin höst. Nu är det nog sömn som gäller.

Vintern vinner inte ofta, men i år var mina sju vinterdagar i April helt klart några utav de allra bästa.

6 april 2010

den utan färg

Haft en fin kväll, natt och tidig morgon i Göteborgs nattliv, sista på ett tag med mina två kära vänner som sticker alldeles för snart. Malin på söndag, Nath på måndag. Avskedsmiddag hos Natta började kvällen med, sedan vart det ut och hem i morgontimmarna. Idag vet jag inte vad som sker, något lugnt säkert.

Vi kan ju kalla kvällen för den utan bra bilder. Nath i sin fina tyska folkdräkt och folket som dansar till las ketchup (?) får sammanfatta.



ni vill inte se mitt flin just nu!

Vet ni vad jag precis gjorde? Nej det vet ni inte, men.... trumvirvel jag köppte precis flygbiljetter till Asien. I Januari börjar jag och Malin vår resa i Thailand. Tänkte bara meddela det, ingen big del eller så alltså. Hoho.

precis som vi är

Haft finbesök här senaste stunden, nu har de dock gått hem. Malin som snart åker tillbaka till London och Mona som precis är hemkommen från New York bestod besöket av. Hur trevligt som helst och alltid lika glatt! Jobbat och fikat har jag också hunnit med, mycket bra. Nu vill jag spela spel, jag vet inte vad som hänt men jag är lite smått besatt av sällskapsspel, synd att man inte kan spela dem när man är själv dock? Får jag som avslutning bjuda på två väldigt nya bilder på mig och bror, så snyggt!


i wish

Jobb blev det idag, så även i morgon, perfekt. Efter det har jag spenderat kvällen med barndomsvänner Vicki och Louise, alltid lika bra. Jag borde dock sova nu, bums. Börjar 06.00 i morgon och min resväg har ju förlängts med en timme, höhö. Godnatt!

en dröm, eller tre

En dröm hade ju vart att få se Bruce Springsteen live någon gång innan man dör, eller Bob Marly innan han dog. Inget av det lär ju hända så jag kanske ska fokusera på verkligheten, som att jag borde sova nu och verkligen vill vill vill få jobb i morgon, kom igen nu!

this is my life

Jag hamnade hos mina favoriter igår eftermiddag, dagen slutade med never ending trams! Vi åkte och åt i alla fall, spelade spel och såg på film. Sedan hittade Bella en hög vattenballonger och ja... Vet dock inte vad som hände med bilderna på min dator, på tok för små och kvalitén försvann. Hur som haver, nu ska jag fortsätta med mitt bildprojekt som jag lovat att ha klart innan sommarn är slut. Jag är redan sen då va? Skit.





pictures

Jag vart inte så flitigt med min kamera i helgen men några bilder blev det i alla fall.









glasses is the key

Det känns redan lite bättre, det är bra att jag täker så snabbt ibland, tre dagar tog det att förstå varför huvudvärken infinner sig, way to go Katri!

have you ever seen the rain

Idag är det Hällebäck och vänner som gäller. Jag hittade precis min fåtölj, eller insåg att man kan sitta i den snarare, inte bara förvara saker i, min poäng är i alla fall att den är väldigt skön, det hade jag glömt. Både huvud och ögon värker än, förstår inte... Men jag ska sluta klaga och testa en migräntablett och glasögon istället, det kan ju hjälpa!

katri malin natalie

trubbel

Jag och min plånbok drar inte jämt, inte bara pengamässigt. Den är aldrig där den ska, alltid hamnar den någon annanstans och alltid glömmer jag den, bra! Nu är den lokaliserad och ligger på trygg plats i alla fall, tur det. Men jag blir så irriterad, har lätt för den sidan nuförtiden också tydligen, illa. Sömn är det som gäller denna stund i alla fall, jag har fortfarande huvudvärk och mina ögon både svider och värker. I morgon är en ny dag, en bra sådan för hoppningsvis. Godnatt

Så ska det va! Spöregn ute på havet, skyddad i båt, spel och vänner

that's all I need

En sådan där dag då mycket dåligt kan raddas men de få bra sakerna ändå väger upp, så det är ju bra?

Sovit sjukt dåligt, huvudvärk, illamående, benont, missade busser. Jobbade stängning på fritids, när det var dax för låsning inser jag att jag inte har en nyckel det går att låsa med. Dessutom ingen på hela skolan kvar, bra!

Trots det förstanämnda jobbiga var det ändå kul att få jobba på fritids igen, i just love it! Det där med nyckeln löste jag tillslut, bra med kollegor som bor nära! Och trots att jag missade bussarna kom jag in till staden där jag mötte upp Nath och Malin för strapatser upp och ner på magasinsgatan och lyssnade på lite livemusik, trevligt. Nu ska jag bota huvudvärk och sova tidigt!

trivs för övrigt väldigt bra på havet, har jag insett

wonder

Så lätt om man kunde läsa folks tankar? Nu vill jag i alla fall äta kvällsmat, det är fint. Bara så ni vet. Godnatt sedan.
I mörker och lanternans motljus skymtar nedan Denise Pernilla Linnéa och Katri.

17 augusti

Idag lyckades jag cykla mig själv till gymmet och träna på en stund, skönt. Det där med att cykla i stan däremot är väl något jag får träna lite på haha, lagom klurigt. Nu är jag mest seg, vänner på tvn, det är bra det med. Kanske ska ta tag i mig och hitta på något vettigt, eller kanske inte? :)

what a day

Vilken dag haha, hur skön som helst. Började med ett antal sega timmar hemma, tvättstuga och diskmaskin typ, kul! Sedan kom Pernilla som sagt och vi hamnade ute på Lycke med Diddi, Linnéa och Lisa. Regnet lyckades vi till största delen undvika, vi fick till och med lite sol! Båten, ringen efter båten, grill på vårat vis, spel (när regnet öste ner satt vi tryggt inne i båten med spelet Lisa vart smart nog att få med sig), massor med bad, skratt... En bra dag! Hemväg och kväll innebar mörker, lanternor, pinnar i rännan som inte ville synas, mindre panik och tillsist lyckades vi lägga till där vi skulle, mycket bra. I bilen hem blev det spökhistorier för hela slanten, extra kul när vi fick sitta och vänta på färjan i 30 minuter på en halvt öde plats omgiven av landsväg, skog och vatten! Hemma nu och glad för det i alla fall, tycker destoo mer synd om Nillan som ska köra hela mörka vägen tillbaka ensam, men det lär hon ju klara galant! Nu lär jag sova, jag hoppas på jobb i morgon, annars får jag fasen få tummen ur och ta mig till gymmet. Bilder, ja de kommer.

Bild från ett antal veckor sedan då jag och mina små favoriter var med våra föräldrar på en av de finaste badplatserna i år. En sjö någonstans djupt in i en skog.

back to the sea

Todeloo! Igår häslade Nath på, vi testade på den asiatsika maten från tvärs över gatan och kikade film, sådär lagom slapp söndag i regnet. Idag blev det tyvärr inget jobb så nu sitter jag hos Pernilla som irrar runt som vanligt. Tanken är att vi och några till ska ut till hennes stuga, båt på havet igen om regnet håller sigt borta. Annars blir det nog bra så bra så bra ändå :) Hej!

Den enda bild jag känner igen på Pernillas dator ser ut så här, skumt då hon inte ens var med vid detta tillfälle för 2 år sedan!

tjugo

När jag vaknade i morse förväntade jag mig känningar av hur alla svåra vuxenord skulle flöda in i hjärnan, hur benen skulle växa 5 cm till, hur systemet (i alla bemärkningar) skulle kalla så starkt på mig att jag inte kunde fortsätta sova... Men nä, ingen skillnad. Frukost på sängen fick jag i alla fall som vanligt! Det är alltid uppskattat. Nedan ett gäng bilder från Naths 20års firande, mexikansk tema med fantastisk mat, tequila och en mycket vacker pinjata (stavning på de?)!





















earrings

Jag fann i jakten på något annat ett par gamla men fina örhängen jag en gång fått i gåva av mina kära kusiner. Det gjorde mig glad. De får dock inte följa med ikväll då det väger lite för mycket och gör lite för ont i mina ovana öron, men en annan dag, absolut! Nu ska jag strax åka iväg och kalasa för Nath, vi får se vad kvällen bjuder på!

stay with me

Jobb idag, jobb i morgon. Perfekt! Även fira Nath i morgon, strålande! Ska bara samla kraft så jag kan göra mig sängklar nu så att jag orkar morgondagen. I morse var jag hurtig, upp tidigt och tvätta var planen, sedan skulle jag träna och söka jobb. Precis när jag ska trycka på start på maskinen ringder de från skolan och vill att jag ska jobba, hann inte trycka, det var tur. Dessutom bestämde jag igår semestern nu är slut, perfekt igen! Godnatt

så klantigt, så bra!

Mina tjejer Felicia och Isabella skriver en blogg dem med och jag kan faktiskt inte sluta skratta åt ett av deras senaste inlägg. Stacakrs människa säger jag bara. Och ja, mina underbarn skriver så klart på engelska, bra träning för mig dock haha.

Så här lyder inlägget, läs hela!

Funny


This is a really funny thing that happened in Poland:
Anyway we were just going out from the hotel when dad remembered that he had forgotten something in the hotel room so he went up to the hotel room to get it and i was thinking that i would scare him so i hid behind the wall! Then i heard someone coming down the stairs which i thought was dad so i jumped out and screamed BUUU really loud and there comes a random guy that wasn't dad and he looked a little scared!! It was really embarrassing and i was like saying ss..ss..ss..orry. and then i was laughing so hard and then i saw dad in the stairs laughing his head of at me. Isabella and mum was waiting outside the door and then when the man went out of the door i just heard a Wraaaaa!! Turns out that isabella had scared the same guy as well and she didnt know that it wasnt dad and she had scared him too!! So we both had scared the same guy twice by mistake!
Anyway the guy looked really shaken and i felt kinda sorry for him!!
See ya
/Felicia
PS Flo, Cribs is a TV show on MTV when celebrities show you there homes!!

(www.crazycupcakes.blogg.se)

sommarlov

Gårdagen som sagt, inte så svårt att gissa vad den handlade om. Mina sönderslitna gammla våtdräkter fick agera manetskydd. Trots växlande väder helt fantastisk dag :) Kubb, kortspel, spådommar och sådant också. Ni vet, sommar?

Malin som släpper allt för att kunna hålla för näsan i fallet





Nath vars skidor lever sitt eget liv








Katri med stenkoll till en början och sen nästan nästan kommer upp








Och Malins bror Patrik som tillslsut överglänste oss alla, svårt?


Sedan var det badring för hela slanten!









2010 08 10

perfektion

Jag håller på att bli sjösjuk nu efter dagens båt och skidåkande. Lite onödigt att gunget och det jobbiga kommer flera timmar efteråt, men å andra sidan, mer värt. Bilder i hundratal, ska bara rensa, välja redigera, välja bort... Sover man inte blir man galen, godnatt!

Bild gårdagen, katri malin kållerado, irma fotograf

strålande sol är inte allt

solsken fixar man lätt ändå.

Konkat flyttlådor till vinden har jag gjort idag, fasen vad jag är trött på de där jäkla lådorna nu. De är dessutom fullständigt omöjliga att bära om man inte har tre meter långa armar. Sedan åkte jag i alla fall med vänner till Liseberg och det var helt klart en hitt! I morgon är det hav, båt och vattenskidor som gäller, så länge inte regnet får för sig att vräka. Kameror hade vi idag i alla fall och jag hamnade mest bakom, på tiden kanske.

Och ja, justdet. Grattis till födelsedagsbarnet (till höger), igen!





perfekt gruppbild!





allt för att slippa









stenkoll








Fredagen

Ja, låt oss säga att vi hade stenkoll på grillen... Och rätt trevligt!







hur bra som helst

Inflyttade, hemmastadda. Igår åkte jag till Malin och grillade, idag blir det utgång och jag behöver bara gå hemifrån 15 minuter innan vi ska ses i stan, känns hur jäkla bra som helst! Okej, sparar typ en halvtimme, max. Men ändå! Jag är är nöjd haha. Tårtkalas har det vart hos Linus med, och lite presenter och kul släkt! Trevlig kväll folket.

labyrinter av braochhasaker

Ni kommer att stå där, sista dagen med hur mycket som helst att göra - som alltid. Inte då var det några som svarade, men vem är det nu som står mitt i kaoset om inte föregående talare? Tja, jag står ju där jag med. Men de påstår att det är kontrollerat kaos i alla fall så jag väljer att tro dem. Helt enkelt lättast så. I morgon går alltså flyttlasset. Jag vill sova är så fruktansvärt trött och i morgon är det tidigt upp, men jag får väl vara snäll dotter och ta några sista tag här först. Fast lite mysigt är det ändå, nästan som julstädning förr i tiden -Den var hysterisk!! Men den historien hör inte hit. Godkväll gottfolk!


Det var kul när jag var kreativ för hundra år sedan

Gör om gör rätt

Okej, positiva skulle vi ju vara. Nu är det sömn som gäller. I morgon vet jag inte vad, sista rycket? Planen för morgondagen ger sig nog den med. Justdet, jag har placerat min första ägodel i lägenheten. Den är ju dock inte min utan bara ett väldigt fint lån, men vi säger så ändå! Utekvällen uteblev, tyvärr! Men sånt är det ibland (hör ni min positiva anda som är tillbaka?), det kommer fler tillfällen. Ganska snart dessutom. Godnatt.

explosion

Jag är så satans trött på stressen som infinner sig, som gör att människor beter sig förjävligt utan att själva reagera på det, jag är trött på fördommar som dyker upp äverallt och ingenstans, alla missförstånd, människor som inte tar reda på innan ilskan och irritationen kommer, på kaoset.... Ge mig kraft! Jag vill ställa mig och skrika och skrika och skrika just nu, tills jag exploderar. Fan!

Och jag som bara tänkte skriva om den första ägodelen (som förvisso bara är lånad) som var på plats idag. Inte ens redigerad blev den.

Vi är dom som förlorar men jublar ändå

Idag är fantastisk dag med mindre fantastiska bilder.


jag är nästan som du

Denna persons tolkningar av kents låtar tycker jag är helt fantastiska.

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars

Cyklade upp till Malin en sväng, jäkla backar! Men det var trevligt, tiggde till mig en toast. Vi kikade även lite på kartan, och datorn, priser, vaccinationer och gud vet vad. Till vintervåren väntar ju en bra resa på xx antal veckor. Nu ska jag bara jobba som en gris hela hösten, men det går. Allt går om man vill, ni vet? Och detta känns inte ens omöjligt. Blir nog super tror jag! Men cykeln, jag måste ha en ny, det funkar faktiskt inte! Dessutom är den inte min...

Ett sönderredigerat nattbad i Hällebäck med Irma som fotograf

tider som flytt

Det är helt sanslöst, så mycket skräp och så mycket känslor i varenda grej som ligger och skräpar. När den ena bestämt sig för att det går att slänga bestämmer den andre att det ska sparas. Och när de två äldsta i denna historia har kommit överrens om ett beslut lägger ja in min talan som vänder upp och ner på allt igen. Jag låtsas att jag hjälper till men inser att jag i själva verket sitter och öppnar packade lådor för att få se på de gamla fotografierna, eller alla sparade barnkläder. Med andra ord är det precis som det alltid varit för min del. Mamma är på väg åt mitt håll men hon försöker ändå slänga, fast hon slänger fel saker påpekar jag och så är det upp och ner igen. Sedan skrattar vi, hejdlöst åt ingenting och all idioti som vi ägnar oss åt. Pappa står mest och suckar åt oss, håller inne ilskan som blandar sig med ett litet litet fin också det åt idiotin gissar jag. Han vill nog slänga det mesta, men så fastnar även han i något som absolut måste sparas, mamma suckar, jag funderar på de olika val man gör. På att så olika och lika saker kan betyda så olika mycket för människor. Och där står vi, inklämda mellan flyttkartonger och sopsäckar, inser att tiden börjar bli knapp och jag tror att vi alla mest vill flyga därifrån och låta någon annan bestämma, slänga och flytta allt. Men ändå så att det blir rätt, och det blir det ju aldrig. Mitt i allt kan pappa ta fram iphone och fota något helt meningslöst eller ett rätt käsnlosamt ögonblick. 4 dagar kvar, kaos.


fina stunder

Inception på bio med Malin och Camilla vart det ikväll och den var bra, perfekt biofilm. Innan dess satt vi och ordade om allt mellan himmel och jord vid kanalen och tittade på fåglarna som bråkade om människornas matrester. Thaimat där blev det med, mycket bra. Nu spelas Laleh, bjurö klubb.

Det var peruktema en stund av lördagskvällen, om någon skulle missa det








sentimentalt, igen

Det är flyttkaos som sagt, den som vart här vet att det är en hel del att ta tag i. Jag är rätt klar med mitt, men resten, det är inte lite ska gudarna veta. Som vanligt fastnar man ju i gammalt när man håller på med detta, mor är på alla jäkla fotografier nu, det finns en del och jag blir nostalgisk som alltid. Utöver det har jag precis kommit från Hällebäck igen. Spenderade gårdagskvällen där med Irma bror och hans vänner vilket jag nog får kalla för trevligt. Mår som jag förtjänar i huvudet idag dock men sånt är det! Just för tillfället infinner sig den bekanta rastlösheten och ångesten av att inte ha något kul att göra. Men ikväll blir det nog bio i alla fall, det gillas!

så jäkla bra, jag och mina bröder. 1997

RSS 2.0