Lights

Kim, färgerna i bilderna? Kan ju inte påstå att de är färgglada, men de innehåller färg, hur mycket färg vill ni ha i bilden du är ute efter? Det är ett svårt begrepp med färgglatt, då jag kan se något nästan helt svartvitt som färgglatt.

Någon gång försökt fånga en blixt med kameran?


Jag har försökt, många många många mörka kvällar oändligt många gånger. Som jag säkert nämnde tidigare i somras lyckades jag tillslut fånga hela två blixtar, det är jag rätt nöjd med även om de är långt ifrån perfekta. Himlens under alltså, ja, jag är faccinerad.

När det gäller mina blder kan jag vara rätt snål, därav är bilderna förstörda med mitt vackra namn...

solsken ösregn åska

och logiken i detta finns exakt vartdå?

like old days

Irma kom till mig och tjatade lite, sedan hamnade vi hos henne istället. Skräckfilm var tanken, nu verkar det bli raka motsatsen istället haha, Jerry Maguire. Godkväll

what a day what a night

Inte så oslagbart dock.
Maten blev helt okej, Enchiladas fick det tillslut bli och det verkade uppskattat i alla fall? Queen en stund och sedan Bryggeriet ännu en gång, segt ett bra tag men mot slutet fick vi allt igång det, dans dans dans. Börjar bli lite orolig för Malin nu dock som börjar visa sina ghettosidor haha, nästa gång lär vi få hålla i henne så att hon inte bankar ner varenda idiot på dansgolvet? Jag tog nog inte mina smartaste beslut under natten, som att gå avennyn ner barfota, men fötterna är hela! och skjuss fick vi hem också av Lollos snälla Fredrik. Idag vetetusan, rastlös som alltid och vädret? What the hell..........

Bilder tog jag såklart inga, men Irma gjorde, vi får väl se om de dyker upp någon gång under detta år.

sleepy

Inte en chans att jag kommer upp i tid, helt bedrövligt är det! Så nu får jag ta tag i tiden och mig själv och börja fixa till lite. Bestämma mat, handla, plocka i ordning, posta brev, laga mat, hitta kläder.........  Dax att skrida till verket!

det är så lätt att vara mig

Seg dag, jobb och stendöd. I morgon blir det middag, jag som fixar för en gångs skull, frågan är vad tusan jag ska bjuda på? Kan ju vara bra att komma fram till något. Sedan är planen även utgång, lyckat hoppas jag på. Ska bara se till att inte försova mig också så att jag hinner med allt som ska göras, och det är ju ett under om jag lyckas undvika! Dax för sömn med andra ord. Godkväll. Och för er ensamma ledsna dystra själar, det kan ju bara bli bättre nu, get som sleep och starta upp livet på nytt! i

Mina favoriter, åt fel håll dock eftersom min dator kan jämföras med något från stenåldern.
Kameran bilden är tagen med kan jag väl säga något liknande om.

Vilken härlig dag

Inte så märkvärdig dag, men mycket skön. Städat har jag gjort och läst så klart, i bland är man helt enkelt fast. Även tränat barnen och de var så duktiga, sånt gör en så oerhört glad, killar i 9årsåldern är ju dock inte de snällaste (mot varan) men det får man väl ta! Skönt väder har det också vart. Nu blir det film med mor och far som avslut å dagen. Jag börjar trivas lite igen, har liksom accepterat att jag sitter fast i stan i knappt ett år till and thats it. Sen hade jag ju gärna också kollat jobb, resor och au-pair jobb utomlands eller åtminstone i en annan stad som mina vänner gör. Hoppas inte alla sticker på en gång bara. Och min tid kommer väl den med, jag gillar ju faktiskt babysimmet, som anleningen till att jag inte kan lämna landet eller i alla fall staden förrän nästa försommar. Jag lär mig att vara nöjd helt enkelt!

Har ju sett den innan, men den är värd att se, även en andra gång.

Har du för övrigt inte läst böckerna så gör det.
Godkväll.



shut it!

Jag känner mig som en revolterande 15åring, eller 5 åring. Som Lotta på bråkmakargatan när hon ska flytta hemifrån. Jag vill flytta, jag vill leva ett eget liv, jag vill göra saker när jag själv känner för det, jag vill ha en rutin och jag vill inte ha någon som talar om för mig vad jag ska göra och när jag ska göra det där jag bor och spenderar min tid. Blää. Eller bara ett jobb kanske? Till att börja med. Suck.

Idag är jag genomtrött, därav mitt känsliga och griniga humör, förlåt mamma men du går mig på nerverna ibland! Spenderat i princip hela dagen hos Irma med henne och Johanna, och vi har gjort? Ingenting. Sovit pratat ätit skrattat..... Plötsligt hade 5 timmar gått, på en minut, men det är väl så det ska vara antar jag. Åska i luften dessutom = huvudvärk. Sömn väntar, för jag är helt slut, dagen har ju som sagt varit väldigt utmattande?

Jag har så sjukt snygga vänner




we like it

Vilken härlig kväll. Vi som är arbetslösa behöver ju inte tänka på vilken dag det är, halelulija! I vissa lägen. "Jobbade" iochförsig lite idag, simträningarna för mina små simmare drog igång, rätt kul! Däremot är jag aningen trött på föreningen, inga personer så egentligen men upplägget av vissa saker. Jag dras till jobb som har med vatten att göra, och problemen dras till mig, blä. Hur som helst var det alltså en härlig kväll. Eftter träningen kilade jag mfl (Lydia Irma Nath Malin Louise) upp till Johanna där vi grillade och tjatade på. Några skulle ut, andra hem. Jag körde på hem då jag känner att man trots "helg varje dag" kanske borde tänka lite på ekonomin, tråkig som jag är. Inte en enda bild!


mest för att... ingen anledning egentligen . Reading and sleeping!

sunday

Eftermiddagen/kvällen, ingen aning än så länge. Gårdagskvällen spenderades i trötthet med Louise, obergirpliga och dåliga filmer, videofilmande och allmäna dumheter som bara vi tycker är roliga och kan kan ägna oss åt haha!

Åh jag är så himla förvirrad, noll koll på dagarna känner jag. I fredags trode jag att det var måndag och idag tror jag det är Fredag. Ni ser, det finns inte ens någon logik i mina påhittade dagar. Men å andra sidan, som Malin sa "Måndag Lördag Onsdag Tisdag det spelar ingen roll, vad är skillnaden...." Och det ligger väl något i det i dessa tider. En rutin vore inte fel, gärna en som utdelar lite lön också.

Bilder från fredagen och Johannas kamera.

Kajsa Johanna Jag Veronica och Natalie bland alla NRJ in the park fans på liseberg, halvt roade.


Deja vu sedan. Det påstods under kvällen vara väldigt nyktert, men så är i efterhand med bilder och allt vete tusan faktiskt.

Gårdagen känns oerhört lång!

Segade bort hela dagen med bok och även lite sällskap av Johanna som svängde förbi här en stund. Vi insåg att allt är förbannat tråkigt och tänkte ändra på det. Nrj in the park, mest bara för att, och sedan sätta oss någonstans var planen till en början. Malin Kajsa Oscar Nath och Veronica var också på! Nrj var väl ingen höjdare men det var ändå rätt underhållande att studera folket sombefann sig där och jämföra med sig själv när man var 14 och kär i alla sådanna artister haha. Sedan blev det Deja Vu om jag minns rätt? Där det var rätt segt, och efter många om och men och rundor upp och ner på avenyn hamnade jag Malin och Johanna på bryggeriet där musiken helt klart var värd! En massa gammal och rolig nostalgimusik i princip! Hur djn vägrade att spela en enda Håkanlåt men däremot själv valde att spela en rosa jävla helikopter är något vi fortfarande inte förstår.

Roliga gänget i väntan på resten.
Nath (itelefon) Malin och Johanna


som ur en gammal film

Bytheway... Jag var på Liseberg häromdagen med mina oerhört coola "små"tjejer. Jag hade hysteriskt roligt! Dem med förhoppningsvis. Ännu en värd dag. Jag gillar bilderna, även om de inte är fotografiskt korrekta så gillar jag dem som bara bilder och det är ju alltid en början på resan tillbaka till det större fotointresset?

och nej, jag orkade inte ta fram kameran någon annanstans än vid juke box och nej jag vekrar int tycka om färg idag...








babies every were

Vänner vänner vänner! Jag förstår inte hur jag kunnat tveka på mitt "jobb" som infinner sig tre timmar i veckan. En stund fick jag för mig att jag inte ville längre, undrade varför i hela fridens namn jag gett mig in på detta men gud så värt det är. Jag är som frälst, jag är i samma extas som första gången jag fick vara med under utbildningen. Helt förbannat underbart! och inte desto mindre faccinerande. love it!

Bilden stal jag från aquabarn.se





Let it be

Jaha, hösten kom, om inte annat så gjorde i alla fall höstterminen det. Och det borde ju inte spela så stor roll för min del med tanke på att jag är fri, eller vad man vill kalla det. Men så är jag ju så himla snäll och ambitiös att jag trots allt är simtränare för barn, som rimligtvis går i skolan. I och med det kan det vara rätt hyfsat att ha koll på terminen. Så ja, nu börjar det igen och jag är redan stressad, hjälp. Men det är bara nu, tills rutinen kommer. Den har jag dock väntat på i tre år haha.

I morgon är det hur som helst första dagen med babysimmet och jag är galet nervös. Har ju bara lett lektioner under utbildning med någon bakom mig, nu är jag alone! Men vänner, jag ska få jobba med bebisar som är mellan 6 veckor och 1 år och dessutom få betalt för något så underbart! Så självklart är jag nervös, inte så lite heller, men å andra sidan, lätt värt det!

Back to reading and instrumental music

ögonglas

Vilken seg dag!
Och blind verkar jag också vara på väg att bli, nästan. Hoppas att jag överdriver nu dock. Dumma ögon, får bli bättre med glasen på dem helt enkelt. Kört har jag gjort idag igen, efter en mycket lång paus på ett par månader. Det kändes nästan som första gången igen haha, men kul var det så nu blir det till att  vara duktig igen. Om pappa orkar, han verkar inte jätteglad när jag kör men, han kommer över det, väl? :)

Nu ska jag återgå till läsandet i väntan på att bli helt frisk!

still sick

Äntligen är det söndag, en söndag då jag kan ligga framför tvn och bara känna, nej, jag har faktiskt inget jag borde göra istället för det här. För nu är, vare sig vi vill eller ej, hösten på väg. Och när hösten närmar sig brukar huvudet vara fullt av skola och tunga arbeten, men icke! Istället är huvudet tomt.

Bröder har varit här idag och ätit god mat, som att något annat skulle serveras i detta hus? (okej, nån gång, väldigt sällan) Lite mer utrustning till kameran och tårta, inte helt fel alls!

Nu kommer dock hösten, och tankarna på vad man bör göra. och vill göra. Vad vill jag göra? Nej, inte vill. Vad kan jag göra? För viljan den finns, resa resa resa...... pengarna däremot, och det ser inte ljust ut. Men allt löser väl sig? Det är ju efter det jag lever, så jo. Allt löser sig, tillslut.


Linus och Kim
Mina lovely bröder när de inser att det blåser mycket ute.
De är inte så pantade som de ser ut, I think! :)

19 vs 100

19 även för mig!

Är inte frisk än, snarare sjukare. Blev ändå väckt med frukost på sängen av mina modiga föräldrar och mormor, plus hennes syster som råkar befinna sig på besök. Lite paket, lite grattis och lite frukost. Dagen till ära känns inte så himla speciell för min del, däremot fyller min mormors mammas syster 100 år idag, därav besök av både mormor och hennes syster (100årstanten bor i närheten). Lite tuffare än 19, men å andra sidan är jag hellre 19 än 100 idag.

Hur som helst fick jag ett nytt objektiv till kameran! Dessvärre verkar kameran ha lagt av, jag hoppas innerligt att det bara är batteriet som på något sätt lyckats ta slut i avstängt tillstånd.

Tur för mig och mitt miserabla förhållhande att vi har en till kamera i huset. Dagens

mr Feber med sina jävla syskon

Det är ju skit att man alltid ska bli sjuk när det väl gäller, helvette får bli dagens ord. Uppstart med babysimmet var tanken idag, vilket hade varit kul och ganska nödvändigt att delta på. Men icke, mr feber med syskon som halsonda och förkylning gillar att jävlas. Trött blir jag. Men det är väl bara att tacka och ta emot och ta domen, krypa ner under täcket med te och ett värkande huvud och kurera. Helvette!

A working class hero is something to be

Musik ja, så jävla skönt när det stämmer. Häromdagen när jag vandrande runt på stan lyckades jag gå förbi en av de oundvikliga gatumusikanterna som pryder och tillhör städerna runt om i världen. Han sjöng på en låt, bra dessutom, som jag kände igen men inte kunde sätta fingret på. Well gratulations till mig som idag fann vilken det var, för bra är den. Texten.... Nej men lyssna för tusan, ni bör känna igen den.

When they've tortured and scared you for twenty odd years
Then they expect you to pick a career


John Lennons from start, om jag inte tar misste.

i vanlig ordning

Ännu en kväll inne på kalaset, Nath Lydia Johanna Irma och Veronica & Tim en stund. Vi missade i princip allt vi skulle se, modevisingen, komikerna (eller skämtarna som Johanna säger) och dansbanden. Vi hamnade dock tillslut på PC där vi åt och tjatade ett tag, vilket inte var helt fel. Träffade även Rickard i en sekund, honom har jag inte sett studenten. och På tal om det så känner jag i vissa stunder att det nästan hade vart värt att få börja skolan igen till hösten... Nej vi är aldrig någonsin nöjda!

Astuffa var vi i alla fall när vi gick förbi Barbados buss haha!




och någon hittade sig en skärm med nikke nyfiken på..
coolare människa kommer du aldrig att träffa


In the summertime

Karolin har nu lämnat mig och Göteborg, och här sitter jag i min feberdimma och välkommnar musiken som idag endast verkar låta bra, vad det än är. Ska snart orka ta mig in till staden igen, om jag lyckas hålla huvudet uppe, men det gör jag allt! När det är vinter och kallt förstår jag varför feberdimman, det halsonda och snoriga plötsligt kan dyka upp, för jag är hemskt dålig på att hålla mig varm då. Men nu är dte ju varmt jämt? Det går ju inte ens att sova för att det är så grymt varmt, och ändå blir jag sjuk som från ingenstans, utan förvarning. Whyyyyyyyyyyyyyyyyy?


göteborg vid liv!

Laleh och Junior Boys, mycket bra!

Ja, dagen bestod i sömn och film i princip. Sedan tog jag och Karro oss in till stan och Gyllene Prag där mor och far bjöd på mat, gott som alltid! Sedan tog vi oss till Götaplatsen och kikade på en mycket bra Laleh. Gud vad det är underbart med människor som verkligen trivs på scen, gör det dem älskar och fullständigt lever sig in i det och har svinkul, mitt framför folkmassan som är där endast för att se just dem. Hon gör det bra dessutom! Efter det möttte vi upp Irma Lydia och Johanna och tog oss till kungstorget där de skulle äta langos, där även Junior Boys spelade, riktigt bra om jag får säga det själv! Men det var det väl bara jag och Johanna som tyckte haha. Sedan hemåt i kvällen. Om jag gillar när staden lever och det inte regnar! Det är för dom dagarna man bor i Göteborg, helt klart!

Nu blir det nog mer film, och sömn.


Hugg in!


Tagga! ?

Lyckad kväll och ont i fötterna

... precis som vanligt. Like it. Men alltså, lyckad kväll, även om jag personligen tyckte människor var lite underliga, fast det kanske folk tyckte om oss också? Jag och Natalie hittade nämligen sätt att roa oss på som tydligen var hysteriskt roliga, i den stunden, vi lär sett en aning korkade ut! Karolin ligger utslagen på madrassen vi tvn och jag sitter här halvt nyvaken och drömmer om att flytta hemifrån. För oj vad jag är sugen på en egen lägenhet! ibland. Far talade om att gå ut och äta igen men det var lite luddigt så vi får väl se, men hoppas på det i alla fall, annars vete tusan vad som sker idag? Vårt kära kulturkalas börjar ju idag men..... som sagt, vi får se vart vinden vänder.

Som vanligt inga bilder, Malin har några får se om jag orkar ta rätt på dem någon gång :)

äntligen

Hej mitt i stressen!
Lugn seg dag, sömn, seg och deg, musik och en promenad upp till sjön. Nu är det utgång som gäller och for the record är jag för ovanlighetens skull helt svartklädd! Filmen igår var för övrigt bra, den bästa i serien!

med en enkel tullipan

För övrigt så är det ju grattis till både Nath och Camilla som fyller 19 idag, grattis på er vänner. Ett helt år äldre har de blivit och ändå får de inte göra ett skit mer! Hahah. Nu är det bio som gäller! Harry Potter för att vara exakt, we like it!

twentytwo

Igår fyllde bror Linus 22 år, grattis till honom! Det innebar middag och tårta, inte helt fel. Även kusin Karolin är på besök igen, det gillar vi. Kanotpaddling var tanken för dagen, men det var uppbokat alltihop så nu verkar det bli en stadsrunda istället, vilket duger det med! Och solen då? Where the hell did you go?

Typ världens godaste lasange


Pappa - Katri, ta en bild här nu "vad som behövs för att slakta en lasange"

i detta underbara land

Att sitta hos frisören är något utav det värsta jag vet, helt allvarligt, jag fasar för det. Därför är jag där alldeles för sällan. Jag mötte dock fasan idag, och det är skönt i efterhand. Däremot blir det ju aldrig som man tänkt sig, denna gång blev det däremot bra, fast fel om man säger så. Har ni för övrigt märkt att det är lite sommar en stund? Det är dessa dagar jag älskar Sverige, då är det bra. Så det är väl lika bra att pallra sig ut i solen igen, inget hav idag tyvärr.


Dina färger var blå

En dag i solen, skugga vet vi inte vad det är. Därav svedda kroppar. I torsdags bestämde vi att vi skulle ta oss till Pernillas stuga på Lycke och ta oss ut till någon av öarna med hennes lilla båt. Och så blev det med, mycket värt! Och solbrännan står man väl ut med, så illa är det inte, för min del i alla fall. Grymt skönt bad var det också! Har inte badat så mycket under en och samma dag på år tror jag haha! Bra dag med andra ord. Holmen vi besökte är nu döpt till trollholmen.

Pictures

Gabriella Linnéa Pernilla Katri.... som synes ingen Malin.


Men det fixar hon!


Pernilla


!!


Linnéa


Helena Pernilla Katri


Katri och Pernilla


Koll på läget haha?


:)


Katri och Malin


Pernilla och Helena


Hemväg, Gabriella Malin Katri Linnéa


Mer hemväg, mindre kul med varm buss.




Onsdag

Ja, det var en trevlig middag. Är man van med familjen melander så var den dessutom fullständigt normal, stackars Camilla bara som förmodligen inte vant sig vid idiotdiskusinerna än. God mat var det också, spanskt! Nu är det väl tänkt att jag ska ner och dricka lite te och vara social med mina föräldrar, får väl smaka på mors kakor med. Hon bakade nämligen igår, tydligen. Det första pappa sa när jag kom hem var att jag inte får äta kakorna som mamma bakat, och idag var dom sura för att jag inte smakat. Ibland kan man ju undra...


Nu är det ju självklart så att ni får ta hela ovanstående text med en nypa salt, för jag har en tendens att överdriva, speciellt idag tydligen.
I morgon blir det förhoppningsvis en dag på havet, inte helt fel va? Kan jag för övrigt få lite tips på lugn bra stämningsfull musik?

I won't let the sun go down on me

Dinnertime. Med mor och far och bröder och deras respektive, rena parmiddagen, tur för mig att jag har en osynlig kompis! Time to go....

och oj vad jag suger på att variera mina bilder.
Handduken har jag inte heller orkar flytta på tydligen.


Beat it!

Färgning av ögonfransar och bryn, tänkte skippa brynen men så tänkte jag, Äh! Varför inte, det är ju dessutom betalt. Aningen mörkt, men å andra sidan, det försvinner. Jag står ut. Nu ropar maten och sedan väntar fika i stan.

 
Look what i found!

Eller?

Ja men okej, jag gaskar upp mig. Vädret verkar inte bli bättre. Så jag tar tag i mig själv nu och kilar iväg och tränar, och ser till att få använt mitt presentkort på Gildaskolan. Later!

Den går väl ändå inte att ogilla?

Inte för att jag förstår ett ord men...


det har jag alltid undrat

Nej men snälla, kan det hända någonting, nu?
Vad gör man i ett regnigt Göteborg?


Bellas närbild

Resultatet av sömnbrist

en krokodil var väl tanken

fredaglördag

Nog var det frisk havsvind allt!
Men på lördagen fick vi i alla fall sol (och vind), såppas mycket att jag lyckades bränna ansiktet till och med.




















RSS 2.0