28 Maj, 2008 - SNART JUNI REDAN!

Dålig uppdatering på senaste får jag väl erkänna. Värmen har återkommit. Läger med småsimmarna i helgen var det som gällde, oerhört lyckat måste jag påstå och barnen vi har att göra med måste vara några av Göteborgs goaste, och det säger jag med all kärlek och ärlighet! Dock lämnade rösten mig för något roligare i några dagar i och med detta. Det var nog en konsekvens av både mindre sjukdom och mindre skrikande på barnen, för jag skrek inte speciellt mycket. Imorse var den fortfarande kass och mindre hörbar men under dagen har den återfått kraft, det tackar vi för! Mindre kul var det att redovisa historian i måndags utan någon som helst röst alls, camilla fick ta över det sista, slutatde med ett vg i allafall. Skolan nån timma idag och sedan stan med Malin som jag faktiskt inte träffat på länge känns det som.. Även Natalie och Irma kom in och gick en stund med oss, sen försvann Malin och Nath och jag och Irma blev kvar för att i stress köpa lite klädesplagg åt mig och en present åt irmas mor. Nu är jag hemma och ska strax börja packa, för I MORGON GÄLLER DET! 07.40 avgår tåget från Göteborg central mot Hässleholm och Siesta! Kunde vart mer taggad, det kom lite som från ingenstans, plöstligt var det så snart, plöstligt var det i morgon! Men när jag lägger mig ikväll och stressen lagt sig så växer nog taggarna! Hur skulle det igentligen kunna bli misslyckad med så mycket bra band? Varför delar ingen min åsikt i frågan om bra band? suck. Anyway, packning som gäller nu!

Även lyckats dra på mig stans största skoskav som dessutom inte vill läka. Detta av skor som jag använt förr och en promenad i dessa skor på inte mer än 5 minuter. FlippFlopp fick jag köpa den dagen och jag måste nog erkänna att det var veckans skönaste att få ta av sig de onda skorna och sätta på sig ett par flippflopp för att fortsätta stadsrundan i förrgår.

Grattis till Irmas mamma säger vi idag också!

Katri :)

21 Maj, 2008

Kvällens skolarbete är nästintill klart, ska bara få tillbaka texten av pappa som korekturläser. Det kändes skönt att jag blev klar innan 11 idag, ska bara lära mig det också så att jag och camilla slipper göra bort oss totalt i morgon på redovisningen, men det ska nog gå bra. Hela skolarbetet och allt börjar lugna ner sig nu, oerhört skönt. Har dock en del kvar att göra som jag tänkt göra i helgen, som jag senare kom på är uppbokad för träningsläger på marstrand med småsimmarna. Får ta med mig lite dit och jobba med. Bilder till fotouppdraget fick jag fotade idag också, några blev bra, andra sämre, får se om jag har så att det räcker till uppdraget, annars får jag ta nya, när tiden finns?

Nu ska jag sätta mig vid tvn och se slutet på sex and the city, med en kopp te för halsen som inte vill bli helt bra än.
Katri

20 Maj, 2008

Feber i mindre förpackning, men ändå så jobbigt och ont. Dagen har varit lång och nu sitter jag här och filosoferar över mitt liv, haha. Religionsredovisningen gick ganska mycket åt helvete får jag nog säga, ett godkänt lyckades jag nog knåpa ihop iallafall. Var hängig, trött och sjuk och min hjärna la väl av runt 12 nån gång idag. Hoppas att jag får mitt vg ändå, om jag inte ska komplettera för mvg? Sen är det historieredovisning på torsdag, om berlinmuren, ganska intressant om jag hade haft orken. Får se om jag och Camilla lyckas få ihop det, och om det ens är någon idé att göra kompletteringen för ett litet vg i ämnet. Hoppas på det i allafall.... Nu ska jag skriva lite (ganska mycket) på min utvärdering i mediekommunikationen, som för övrigt gick helt okej på redovisningen idag. Dock tog det dryga 50 minuter för Nils att få igång overheaden men vad gör det? Vi gjorde vårat! Synd om de andra dock.  Ska även skriva en hel del på historian om jag orkar, vilket jag måste. Känner att jag dag ut och dag in fyller sidorna här med skolarbete endast i princip, men ja, det är det enda intressanta(?) som sker just nu, iallafall av det jag delar med mig av.

Ett mycket, mycket bra och lugnt låttips kan ni alla fall få! Bästa hittils till och med kanske?
Band Of Horses - Detlef Schrempf Lyssna tycker jag, värt det. Gillar man inte så är det bara att stänga fort fort fort..

Katri

20 Maj, 2008

När man på morgonen går ner mot spårvagnarna och ser att det inte står en enda spårvagn inne vankas det inte gott. Min första tanke, "åhnej, inte fel på vagnarna igen?!" verkade stämma ganska utmärkt. Som tur var såg jag Natalie och Nowna som stod och väntade på Natalies mamma som skulle köra dem in till stan, jag fick åka med! Snällt va? I tid kom jag också, bara för att få reda på att jag inte behövde vara på den lektionen, men det var ganska intressant. Det var redovisningar av religionsuppdraget som gällde, och för de som inte vet så var det egna, påhittade religioner man skulle gjort. Så ja, det var lite roligt ändå. Själv ska jag redovisa min halvfärdiga religion om katter i eftermiddag. Nu är det mediekommunikation och ännu fler uppdragsredovisningar, självklart fungerar inte overheaden och Nils håller på att få spel. Han verkar inte få igång den, får se hur detta utvecklar sig. Hej!

Katri

23:54

Känner även att sjukdom börjar smyga sig på, mindre bra i stressen.

korruption i min dator, och huvud och i hela mig, suck.

19 Maj, 2008

Det är sjukt vad tråkiga saker kan bli roliga plöstligt. Städa, göra andras skoluppgifter, räkna matte frivilligt? börja rensa i gamla lådor osv osv, det blir ju plötsligt väldigt roligt när man har miljoner andra och egna skoluppgifter att göra. Tänk om man kunde lägga ner samma tid och energi på dem. Har kunnat ignorera stressen ganska rejält länge nu, men nu finns det inte mycket annat att göra än att ta tag i det. Mest stressad blir jag nu på grund av att jag får för lite sömn om jag sitter uppe på nätterna, får jag förlite sömn så kommer jag inte upp ur sängen på morgonen, det är både psykiskt och fysiskt omöjligt! Försov mig självklart idag, vilket jag absolut inte kan göra i morgon om jag ska lyckas få ett betyg i religionen. Därför har jag nu ett litet dilemma, sova och göra färdigt religionsuppgiften som ska redovisas i morgon eftermiddag i morgon eller... Nej föresten, inget dilemma kvar, så får det bli. Ligger i sängen senast 00.00 idag bestämer jag nu. Gjorde jag dock igår med men somnade inte innan 3 för det! Idag är jag dock trött och sömn kan inte vara mer lockande just nu. (Möjligtvis i morgon bitti) Får färdigställa skräpet i morgon, samtidigt som miljoner andra saker. Jag har insett att hur mycket jag än vill plugga i tid så kan jag inte det, det går helt enekelt inte förän dagarna innan det ska vara klart. Ska man göra något åt det eller är det bara att acceptera det?
I vilket fall känner jag att sommarlovet inte kan komma mer lägligt nu, ur alla aspekter! Mornarna blir svårare och svårare och tankarna blir en enda gröt i huvudet. Inte alls långt kvar till siesta nu! Innebär också; inte alls mycket tid kvar att få allt gjort på! Skärpning Katri! Sömn nu.

Orkar varken tycka, tänka eller känna själv just nu. Så kör på bara, kan vara skönt det med.
För övrigt känns det som det här inlägget tog flera timmar att skriva, tog nog inte mer än några minuter, 4 max.
Godnatt

17 Maj, 2008

Fest eller jobbdag för de allra flesta i min närhet idag. Själv har jag plugglördag! Låter lockande va? Känner att jag måste få undan lite saker som måste göras, det går i snigelfart kan jag meddela. Men nu har jag fått i mig lite kladdkaka och frukt så jag blev lite piggare i alla fall, så det är väl bara att fortsätta i snigelfarten hela natten lång, eller några timmar till i vilket fall. Somnade vid 4 i natt, och har ni läst förra inlägget så vet ni att jag gick upp halv 7 så jag har all rätt att vara trött idag! Har vart värre så.. Sibiria lyssnar jag på idag, och igår och flera dagar till..

Har verkligen ingenting att skriva så.
Katri

17 Maj, 2008

Jag är ganska rolig. Går upp ur sängen när klockan är halv, tar en snabbdusch, drar på mig myskläder, sätter upp håret osv. Sen säger jag åt Natalie att det är time to go! "Katri, klockan är 7"  säger hon då. Jag tänker, nästan en hel minut säkert, och inser att jag gått upp en timme för tidigt!! När jag väl lyckas komma upp i tid, ja då är det för tidigt. Meningslöst. Nu ligger valen i att sova igen, sitta kvar här eller att dra ut täcket i soffan? Soffan blir det nog. Jag vill inte till träningen idag. Hade en mycket trevlig dröm i vilket fall, haha!

Det är redan 17e maj, känns som jag säger så varje dag, men det går så otroligt fort!
Katri

15 Maj, 2008

Dagen började i ångest men nu är jag ganska pigg och glad! Överenergisk eller nåt liknande. Ska snart fixa ihop lite mat och sedan pallra mig iväg för att möta en eller två av mina bröder för fika och sedan se på kusinens dansuppvisning. Om jag har riktigt tur lyckas jag få med mig i alla fall en av mina bröder till liseberg en liten liten stund så att jag kan se några minuter av hästpojken som spelar där klockan 7 idag..... Dock tvek på det, kanske blir stressigt? Hittills under dagen har jag för övrigt lyssnat på samma låt sen jag gick till skolan för ett antal timmar sedan tills nu. Nu byter jag dock och det blir till Broder Daniel, mycket bra! Får se till att trolla fram lite pengar så att jag kan få se vad som är kvar av bandet på way out west, hade inte vart fel!
Nu är det nog dax för mat......

/Katri!

14 Maj, 2008

Jag har så enormt roligt att jag sitter och målar röda streckgubbar på ett papper. Funderar även över skolan en del, vad annars? Är så trött på den, inte bara på att man ska vara där och hinna med, utan framförallt den värdelösa informationen. Ledig på fredag eller inte? Vilken tid börjar jag i morgon? Tydligen så är det nationellt prov i engelska i morgon (vilket jag inte har) så att min första lektion blir inställd. Är det svårt att informera om det då så att jag vet? Så att jag slipper sitta i skolan i onödigt många timmar? Hade jag väl i och för sig behövt, men det hör inte hit. Skitsamma. Bra dag i allafall, mötte upp mor på stan efter hennes jobb och hon bjöd mig på grekisk/turkisk restaurang, mycket trevligt. Just nu känner jag mig övertrött och gnällig så det är nog dax för sömn strax.

Katri

20.29

Skoltröttheten har kommit och lagt sig som ett stort tjockt moln över hela mänskligheten. Över mig i alla fall. Börjar kännas liknande förra terminen, inte riktigt dock, för då var det så illa att jag bara ville hoppa av och aldrig öppna en bok igen. (Inte för att vi använde speciellt mycket böcker men, illa var det i alla fall) Nu är det en månad, inte ens det, kvar till sommarlovet. Två veckor tills alla arbeten ska vara klara (enligt mig för att kunna vara lugn) så enligt mina tankegångar så kommer allt vara frid och fröjd om två veckor, säkerligen inte, men till större del än vad det är nu. Med andra ord är det bara att bita ihop och köra gärnet! (som vanligt, att man aldrig lär sig!) Problemet är inte att jag inte orkar eller inte kan, jag vet inte vad problemet är faktiskt. Jag är lat och har en femårings envisa "jag vill inte!" helt enkelt. Ni vet ett sånt där "jag vill inte gå till dagis!!" och sen världens utbrott, bara det att mitt inte slutar med att jag inser att det faktiskt är roligt att gå till dagis.

Och nu blev senaste avsnittet av one tree hill färigtankat, ni inser att jag kommer plugga närmsta fyrtio minutrarna nu va?


katri

13 Maj, 2008

Jag gör som vanligt inte vad jag borde. Men far min har lånat sig en dator med operativsystemet Linux på, något jag aldrig använt tidigare. Så jag sitter här och testar funktioner istället för att plugga, lite kul är det, dock är det förvirrande med ett mactangentbord till en dator som på utsidan liknar min vanliga skräpiga pc, men inte alls fungerar på samma sätt och inte har samma kommandon som varken pc eller mac som jag är van vid. Däremot sitter jag här med rätta, eftersom min dator vägrar ta kotakt med vårat nätverk! Jag ska börja plugga... snart.


Katri

12 Maj, 2008

Jag har kommit på att förra sommaren var ganska bra ändå. Tågluffen med mina föräldrar var faktiskt bra. Visst för att det hade vart roligare med kompisar än med föräldrar, men mina föräldrar är helt okej dem också, gillar dem! Det var ju sommar till stor del i alla fall, och avkopplande om inte annat. Dock hoppas jag på en ännu bättre sommar i år. När bilden är tagen har jag för mig att vi är i Tyskland någon stans och väntar på ett nattåg som ska ta oss hem till Sverige och mormor efter cirkus tre veckor. Hemvägn var dock inte den roligaste, men kunde även vart värre. Tror vi sträckåkte i ett dygn från kroatien. Well well, mina tankar om föregående sommarresa, nästa år kanske jag även (förhoppningsvis) minns kommande sommar med värme!



Katri

10 Maj, 2008

Åkte hem till min vän Natalie igårkväll, grillade, vattenpipa, lite tv-spel och världens bästa sömn på år känns det som. Trots att den avbröts 07:30 på grund av att jag som vanligt var tvungen att åka och hålla träning för småttingarna. Ganska händelselös kväll var det, men trevlig för det! Vaknade som sagt, satte mig på tåget in till stan och tog mig til valhalla. Första träningen gick oerhört bra, andra ville jag bara skulle ta slut. Och det gjorde den också, då var det käk ute i solen som gällde och sen hem. Väl hemma somnade jag med vätskebrist i solen, inte att rekomendera. Fast solen bränner på ganska bra, inte helt fel så länge det är lagom. Nu sitter jag här, har nyss avnjutit pappas goda, hembakta pizza! Hur kvällen kommer att se ut får framtiden avvisa. Nu ska håret torkas!

Fortfarande sommar, idag mer än innan kanske? - We like it!
Hur blev det 10:e maj så snabbt? Det var 1:a igår typ? Det går undan.....

Katri

9 Maj, 2008

Jag vill inte läsa fotokurserna mer. Det går inge bra alls för mig och då vill jag bara ge upp. A kursen gick bra, B kursen känns allt annat än bra. Snart skolan och prov, kul. GP säger att det blir 20-25 grader och sol i helgen, bara för att jag inte kommer hinna vara ute och njuta av det! Tänker vara det ändå...................

Katri

8 Maj, 2008

Spanade in Lisas blogg (http://enlitermjolk.blogg.se/) och lyssnade på senaste youtube rutan hon lagt upp. Kände igen låten något sjukt och kunde inte komma på vart jag hört det förr. Sånt är skumt, och lite läskigt. Kom fram till att det var familjen tillslut iallafall, innan jag kom på att man kan se efter. Dem var förband till kent, var inte speciellt bra tyckte jag då, men tror att det mycket beror på att det var så fruktansvärt fel publik eller så är det bara denna låten jag gillar. Tycker den är skön. Videon i just detta klippet är ju inte jättetråkig heller! Får väl tacka Lisa då :)
Here is the länk http://www.youtube.com/watch?v=QfU-4Y4_akY&feature=related

Katri

8 Maj, 2008

Ganska meningslös dag. Skulle börjat elva idag, det blev ändrat till kvart i ett som i sin tur blev ändrat till halv 2. Så jag sov ett tag, gick upp såg mina tider flyttas, pluggade lite, ytterst lite, åkte till skolan för gå på historian. Fel lärare och en död dator. Jag och Camilla kunde väl fått mer gjort. Läste på lite till svenskaprovet och arbetsmiljöprovet. Åkte hem. Nu är jag hemma, dog i soffan en stund, skönt. Nu ska jag plugga tills jag somnar. Som sagt, inte speciellt händelserikt. Jag undrar hur det gick för alla som hade nationellt prov i matte b idag? Jag har insett att nästa år vid den här tiden inte kommer att vara kul. Bara jobbiga kurser som ska avslutas och massa nationella prov för att sedan ta studenten. Det sistnämda är väl i och för sig inte helt fel men.

Det är sommar ute idag också.

Katri

7 Maj, 2008

9 sidor kvar i min älskade arbetsmiljöbok nu, tvek på om ens en tiondel av vad jag läst fastnat, men det lär ju vara bättre än noll? Bestämt att det inte finns något annat att göra än att ta en uppgift i taget, tiden finns inte riktigt men det går ju inte att göra allt samtidigt så det får lösa sig. Tanken att åka till hällebäck blev enormt störd av att jag kom på att det är träning på lördag som jag måste till eftersom Frida inte kommer och därför inte kan ta gruppen ensam. Får se om jag åker upp på lördag?

I vilket fall har dagen vart bra. Pluggat lite, sen kom Malin hit, mycket trevligt. Vi satt mest på min altan och på gräset i solen. Blev en hel del skumma bilder också. Det är sommar om dagarna nu! Bortsett från att man måste vara i skolan är allt super. Kan gärna göra mina skoluppgifter (helst inte dock) om jag får göra dem hemma, vill inte vara i skolan. Instängt och jobbigt. Inget alls mot folket där men det lockar helt enkelt inte. I morgon är det dock ett måste.

Bra dagar!! Idag är det mycket Lars Winnerbäck som spelas..

Bilder från dagen, Malin som vart duktig och klippt ihop och haft kul

Malin gör dock det hela mer elegant än mig, men då får man ha med i räkningen att hon tränar cheerleading och jag inte tränar något för tillfället!

Katri




7 Maj, 2008

9 sidor kvar i min älskade arbetsmiljöbok nu, tvek på om ens en tiondel av vad jag läst fastnat, men det lär ju vara bättre än noll? Bestämt att det inte finns något annat att göra än att ta en uppgift i taget, tiden finns inte riktigt men det går ju inte att göra allt samtidigt så det får lösa sig. Tanken att åka till hällebäck blev enormt störd av att jag kom på att det är träning på lördag som jag måste till eftersom Frida inte kommer och därför inte kan ta gruppen ensam. Får se om jag åker upp på lördag?

I vilket fall har dagen vart bra. Pluggat lite, sen kom Malin hit, mycket trevligt. Vi satt mest på min altan och på gräset i solen. Blev en hel del skumma bilder också. Det är sommar om dagarna nu! Bortsett från att man måste vara i skolan är allt super. Kan gärna göra mina skoluppgifter (helst inte dock) om jag får göra dem hemma, vill inte vara i skolan. Instängt och jobbigt. Inget alls mot folket där men det lockar helt enkelt inte. I morgon är det dock ett måste.

Bra dagar!! Idag är det mycket Lars Winnerbäck som spelas..

Bilder från dagen, Malin som vart duktig och klippt ihop och haft kul

Malin gör dock det hela mer elegant än mig, men då får man ha med i räkningen att hon tränar cheerleading och jag inte tränar något för tillfället!

Katri




7 Maj, 2008

I suck! I really do, men just nu bryr jag mig inte. Är för trött för det. Har fastnat i ett väldigt dåligt beteende, igen. Men det känns lättast att göra så här, stanna hemma. Lagom smart känner man sig när man skickar ett mail, skriver att man skickat med något, exempelvis bilder.. Men glömmer att bifoga dem!!
Hoppas inte Malin behövde miniräknaren idag bara, för då känner jag mig ännu mer kass. Jag vill flytta fram tiden till den 10e, 11e Juni nån gång. Skolan avslutad och allt sånt då, men det går inte, bit ihop! Plugget går i och för sig inte jääättedåligt det är bara skolnärvaron som suger just nu. Hoppas jag får ledigt när jag behöver ändå......

Tänkte gå och dö en stund under skolböckerna nu!
Katri

5 Maj, 2008

Sitter och försöker trycka in all kunskap man ska ha till provet i arbtesmiljö & säkerhet på fredag, det kunde gått mycket bättre. Kapitlet om el är det som gäller just nu, jag fattar ingenting! Det är mattetal alltihop och min hjärna förstår verkligen inte matte, det är så frustrerande, har alltid varit det! Jag önskar verkligen att jag kunde förstå, men nej. Efter den sista sidan i detta kapitlet är det bara 30 sidor kvar som jag måste kunna innan det är dax för sömn. Detta för att hinna gå igenom hela boken innan fredag, då det är 9 kapitel kvar. - Jo jag vet, jag börjar i tid som vanligt. Stressen och visheten om att jag på cirka 20 dagar ska lyckas skriva klart och redovisa ungefär 6 uppgifter av den större sorten, och göra två prov och samtidigt nå mina mål som av någon anledning bara blir högre och högre gör inte det hela bättre. Jag måste låsa in mig och sluta prata med alla för att lyckas med det. Inte riktigt kanske, men jag måste få ut lite effektiv tid av min tid, inte min bästa sida men jag har inte så mycket val nu så det är väl bara att få det gjort. Kom och skjut mig, snälla?

Nu är det Sibiria i högtalarna, som i mina öron låter väldigt likt vapnet, vilket i sin tur betyder att det är bra.
Jag tror för övrigt att jag spenaderade lite för mycket tid i solen under denna dagen då jag, olyckligtvis, struntade i skolan. Känner mig varm och bränd, vilket säkert är osynligt men, solsting tror jag det brukar heta? Fick lite plugg gjort i alla fall och slapp bära en tung väska och stressa till träningen. Mitt största problem just nu känns vara hur jag ska orka med min mamma? Inget mot henne, men när jag är stressad och trött så är jag äckligt lättirriterad och min mor har den unika förmågan att göra mig 10 gånger mer irriterad än nödvändigt. Blir nog intressant. Borde kanske åka ut till Hällebäck i helgen och bara sitta där och plugga i ensamheten med endast min kära farmor och hennes kärlek (?) runtsvassandes. Låter lite lockande. Kommer ju inte ha mycket annat att göra där så då måste jag plugga. Smart Katri!

Åter till plugg och frustration.
Katri

4 Maj, 2008

Sega uppdateringar. De senaste dagarna har i vilket fall varit underbara, bra väder och vänner. Har väl inte fått gjort jättemycket speciellt men det har varit skönt ändå. Har i princip bott med Irma, och Natta en del, och vi har inte gått varandra på nerverna riktigt ordentligt än, vilket vi brukar. Natta har väl i och för sig haft sina griniga stunder men dem är ganska underhållande så det är okej. Tror inte hon delar min åsikt där men.. Cykeln har även den vart med varje dag, det är tragiskt nog min enda träning nu för tiden, lite smått hemskt. Men med tankepå att jag cyklar nästan överallt så är det väl lite positivt i alla fall. Jag är lite nyfiken på hur det kommer sig att man inte kan cykla? Eller hon kan ju cykla men ja skitsamma jag är snäll idag. Man är väl bra på olika saker. Idag, och varje dag sen i onsdags har jag tänkt plugga, men orden "jag gör det i morgon" har varit starka. Idag finns det dock inget i morgon kvar efter som skolan börjar då, och jag hade saker att göra så att veckan inte skulle bli så tung, ja visst lycka till med det.
Here comes the hell..

För övrigt är festivalbiljetterna bokade nu!!!! Bara tågbiljetter kvar att boka, känns asbra! Om vädret har tänkt dissa oss den helgen så blir jag allt annat än glad!
Med tanke på att den här aktiviteten tar upp ganska mycket tid så har jag ännu mindre tid på mig att få färdigt alla skolarbeten, slog det mig. Mindre kul. Så det blir nog till att plugga direkt, med festivalen och sommarlovet som morot.

Katri

1 Maj, 2008

Mycket lyckad kväll blev det får jag nog säga. Det var lite grillning och mat, sen kom fler och fler och tillslut var det fest? Jag vet inte vad man ska kalla det. Utomhus nästan hela kvällen i alla fall, det är skönt att det går! Runt 2 eller nåt kanske tog vi oss in och runt halv 4 tog jag och Louise oss hem. Sömn vid 5, och konstigt nog var jag vaken och nästan uppe innan 12, det är ganska ovanligt faktiskt. Alkoholen höll sig på en alldeles lagom nivå, och enda symptomen från igår är halsont från vattempipan som var igång mest hela kvällen, och lite seg på grund av sen kväll så klart. Vissa dricker kanske lite för mycket ibland, men inget illa hänt och det är rätt underhållande. Helt underbart är också att det bara är torsdag och ledigt, och inte en förjävlig söndag!

Slappkläder på och ut i den friska luften, trots regnet. Skönt.
1:a maj är det idag också. Hade det vart för ett antal år sedan så hade jag åkt in med mina föräldrar till stan och gått med dem i ett demonstrationståg vilket jag inte hade en aning om vad det var för. Sen hade det blivit lite sittande på gräsmattan och fika i trädgårdsföreningen. Dock är det regn idag så hade kanske inte vart så kul.

Katri

RSS 2.0