tänkvärt

Äntligen kom dagen jag väntat på, det var träning, en måndag, slut klockan 7, och när jag kommer ut 20 över, då är det ljust ute, finally! Det är ett riktmärke, det betyder att våren är på gång på allvar, så har det vart sen jag själv tränade, samma dag samma tid, med enda skillnaden att det var mer än 5 år sedan.

Resten av dagen har varit okej, hemma, segt, naturplugg.. Träning sen, har nog aldrig vart så arg på de träningarna som idag, i alla fall sista. Fyfan i helvete! Men det löste sig till slut. Folk, eller rättare sagt barn, vet verkligen hur de ska driva varandra till vansinne. Jag var väl aldrig så pricksäker på att retas och träffa de värsta punkterna? Förutom när det gällde mina bröder då haha. Så ja okej, när jag tänker på det så tyckte man ju faktiskt att det var oerhört kul! Hur som, det är inte okej när det slutar i höga toner och tårar. Uppehåll på två veckor efter onsdag, det lär behövas.

Och för övrigt, så här i förbi farten kan jag ju tala om att jag har fått jobb! Inte illa va? Inget heltid utan snarare extra, men kul verkar det, och glad är jag.


För er som orkar, sjukt tänkvärt! Ni borde orka
Har säkert lagt upp denna innan.. men hur som, fortfarande tänkvärt!


för en lång lång tid, dag

Hej och hå vilken jävla dag! Tekniska problem, missade starter, kort tålamod, arga människor och kaos, ja så började dagens tävling, och när det väl blev bättre så  var ju allt runt 1 1/2 timme försenat. Stackars alla små knattar som var på sin första tävling någonsin. Men men, bra reultat blev det i alla fall! Tanken var ju att jag skulle plugga och även hinna träffa Natta en stund när jag kom hem, men hemma var jag kvart i 10 och dödstrött, som vanligt tydligen, så inget med det. I veckan dock!

Känner att livet börjar tappa sitt intresse.
Jag är alldeles för trött för att få den meningen att låta som jag vill.

Hej!

give me the sea

Earth hour, bara det att ingen i vårt område verkar ha förstått det så det känns jättekul att sitta här i mörkret ensam! Tur för mig att jag har fina tända ljus. Skulle tagit mig till Irma och Johanna, men jag blev lat och grinig, som vissa av oss blir en gång i månaden, så nu sitter jag här. Datorn har jag som ni förstår inte stängt av, så duktig är jag inte, tröttsamt.
Jag fick en plötslig oväntad längtan till havet, måste åtgärdas, inte just exakt nu dock.

Gammal bild & dåligt väder (varmt dock),
men skälderviken. Älskar det


enjoy!

Högskoleprovet avklarat, och det gick väl.. tja, inte så bra, men å andra sidan vad hade jag väntat mig? Får skylla på matten, för den ställde till en hel del hokus pokus i min hjärna, på ett inte så positivt sätt. Och det gick ju faktiskt inte riktigt käpprätt åt skogen, så jag får väl leva med detta eller nåt haha, jag är med andra ord inte jätteolycklig på grund av detta, och tänker inte blir heller för den delen. Jag hade ju faktiskt inte tänkt att söka vidare på detta ändå, utan det får vänta och tills dess hinner jag förmodligen göra om det ett antal gånger.

Det är för en gångs skull, på väldigt länge, oerhört skönt med helg. Trots att jag som alltid har en hel del att stå i, dock inte lika mycket som vanligt.

Utgång ikväll? Tveksamt, är rätt sugen men ändå inte, är förbannat trött! så det kanske blir till att slappa till det ännu en helg med Irma vilket aldrig är fel heller.

Njut av livet!
Varför inte liksom?

Bruce springsteen stund på nytt..

in the sofa

Jag har tagit plats i soffan och på tv:n visas vänner. Känner mig rätt nöjd idag, det är fredag och jag har jobbat undan allt som jag tänkte få klart denna veckan, det var längesen det hände tror jag, tragiskt nog. I helgen är det dock mer jobb som gäller, som vanligt och inte så mycket lugn och ro, och veckan efter det fortsätter allt på nytt! Men sen är det i alla fall lov!

Jag somnar nästan, har inget att skriva, så ja. På återseende.

instrumentalt

Jag är sugen på lite "indian" musik, eller i annat fall bara instrumental, melodisk och behaglig musik att vila ut till. Några tips? Det slog mig för övrigt att det är lite synd att jag slutade spela panflöjt som jag faktiskt gjorde i yngre år, jag kunde ju i alla fall köppt den fina panflöjten som min lärare själv bundit ihop, fin var den! Någon dag får jag väl köpa mig en ny.
godnatt

alla hästar i stallet

Therese: Hallå, vet ni? Björn Gustafsson gick precis under oss när vi satt och åt på paprika!

30 sekunder senare
Therese (igen): ... Björn Gustafsson, vem är det?



Okej förlåt Therese, men jag har så förbannat tråkigt och det var lite kul! :)

skola skola skola

Fett hår, stor tshirt, jeans.. Jag känner mig lagom pigg idag.
Har avklarat matte och engelskaprov nu äntligen i alla fall, så min långa lista har blivit lite kortare. Sen gick det väl som det gick också men det är en annan historia.

För övrigt har jag hamnat på släktens maillista (och med släkten menar jag mormor och alla hennes systsrar, plus några till) vilket i och för sig är lite kul. Men nu när det vankas släktträff innebär det minst 7mail om dagen, extra! Men man ska välja vad man klagar på? Så jag väljer bort att klaga på detta, men nu har jag i alla fall påpekat det, bara för att.

Nu vill jag åka hem.

smartasses

Det är förbannat kallt i vårt hus! Speciellt upps hos mig. Tänkte att ni ville veta.

Missade ju engelskaprovet i går så det får jag kämpa med i morgon, även matteprov i morgon, men jag har varit duktig och i alla fall lärt mig lite idag. Rättskunskapsprov var det även idag, det gick nog bra tror jag. Nu är jag självklart trött som bara den, vart igång sen 8 i morse. 8 minusgrader vaknade jag till, snacka om uppväckning! Ska väl fila lite mer på engelskan och lägga mig sedan.
Hej!

och oj, vad vi älskar matte! Det syns väl?

ett bombhot lite då och då..

så att man känner att man verkligen lever... eller nåt.

"ehm ja.. det är så att jag tyvärr inte kan köra längre med spårvagnen på grund av ett bombhot på gamlestadstorget."

 inte så oväntat att det var stopp i just gamlestan, delen med bomben var dock mer oväntad. några minuter senare "ja det är alltså ett bombhot på gamlestadstorget och jag har fått order om att jag inte under några omständigheter får släppa av er, på grund av risken för att det skulle smälla, sen kör även tågen bredvid oss och det är väl inte så skönt att bli påkörd av ett sådant...." jaha, okej, då är det väl bara att sitta ut tiden, ska jag få se ett hus sprängas i luften? Spännande. Eller inte! Ingenting som påverkar västtrafik kan någonsin vara spännande eller positivt! sen till skolan, missar provet/förhöret inte helt bra..

"Ja, dåså.. glad nyheter, hehe, eller ja (lite nervöst) om man kan säga så.. Jag har nu fått tillåtelse att backa vagnen till evakueringsluckan så att ni kan kliva av och ta ersättningsbussar från busshållplatsen!" Ja men gud vad skönt! Trode ni ja. Tror ni att det kom någon buss? Nej! Och när det väl gjorde det var den (inte så) chokerande nog full. Kallt som satan och inte en buss i sikte. Tillslut kom det en buss och tog mig ur kylan. I skolan var jag klockan 12. Jag gick hemifrån 20 i 10. Man kan inte annat än alska det va?

Hur svårt kan det vara att skcika iväg ersättningsbussar som folk får plats i?! Inte fan kan man skicka en full buss från Angered Centrum för att plocka upp en nästan full spårvagn i gamlestan (som dessutom innan har plockat upp folk som väntat i både storås, hammarkullen och hjällbo.

Nog om detta! Skolan för en lektion tillslut, till stan med malin och camilla tillslut mindes väl ingen varför vi ens var där från början, tre nötter är vi, sen stadsbiblioteket med malin och plugg, lite i alla fall. Det är ju tusen gånger trevligare att prata om allt annat? Väl hemma gjorde pappa våfflor, en dag i förtid..

Nu antar jag att det är serier och plugg som gäller. Bättre lycka nästa dag!
Hej


mycket gammal bild,

Live tomorrow

Så, nu har jag klantat mig nog för ikväll! Skickar in cv:n till höger och vänster så att jag tappat kontrollen fullständigt, tillslut blev det fel cv till fel plats. Ser nog bra ut när man på första raden skriver att man söker detta jobbet bla bla bla när man egentligen söker ett helt annat! Mail i tiotal, bloggar, skolarbeten, musik, konversationer, jobbsök.... Jag blir galen!

Nu tror jag i alla fall att jag hittat greppet igen, en stund i alla fall!
Jag känner mig dock som en jagad iller, igen.

Måndag - jobbintervju, träning, plugg
Tisdag - prov, skola, massor med plugg, stan? träna?
Onsdag - prov, mer skola, träning för mig? träning för de små
Torsdag - prov, och inget mer faktiskt! (plugg?)
Fredag - inlämnningar i massvis
Lördag - högskoleprovet
Söndag - tävling för de små

Det kan alltid vara värre har jag hört.

godmorgon

min tidigare glädjeyra (häromdagen) berodde på att jag äntligen fick komma på intervju efter alla jävla jobb jag sökt. Så i morse bar det av till kungälv och jag tror det gick rätt bra, det kändes så i alla fall! När jag kom hem åt jag lite och slocknade sedan som en sten (ett ljus kanske, då stenar inte slocknar?) i soffan. Jag vaknade precis, och tur var väl det för nu ska jag strax ta mig iväg träningen.

cornershop, i like!

det finns alltid idioter

Sådär, den inte så händelserika helgen är nu slut. Åkte med min far till turmässan i morse, det var väl intressant, mycket folk och varmt, mot slutet började jag känna mig som jag gjorde när jag var liten och sprang mellan montrarna bara för att se om de hade godis. Jag var trött och behövde höja mitt blodsocker.

Kommande vecka blir nog inte jätterolig. Engelska prov/förhör, Rättskunskap prov/förhör, Matte stegtest, Rättegångs uppg deadline, 2 fotouppgifter, utkast till projektarbetsrapporten, projektarbetet 90%klart, högskoleprovet, plugg till naturprov som infinner sig nästa vecka, uppdrag i rättskunskap som även det ska in nästa vecka. Ja jag vet, folk har det värre, men jag har inte börjat med någonting av det här (bortsett från projekarbetet), och ja, jag får skylla mig själv. Får helt enkelt bita ihop. Att jag är så trött att jag nästan redan sover är en annan femma.

Men, å andra sidan brukar sånna här veckor vara rätt sköna, för när det väl blir fredag så har man förhoppningsvis betat av alltihop och stressen är som bortblåst, en stund.


mest för att fylla ut

destiny

Vilken strålande morgon jag har haft! Gick självklart upp och kom iväg i tid, hjälpte till med träningarna för de små osv.. Sedan var det träning för hela slanten, jag och Pernilla körde på ett tag, jobbigt var det men duktiga var vi för det, helt underbart! Det vackra vädret gör inte dagen sämre vill jag lova, det är inte ens lite kallt? Beror ju kanske på vad man har på sig..

För er som tror på ödet kan jag ju säga att det nog inte är tänkt att jag ska mitt tänkta mc-kort. Vi stod och väntade på spårvagnen då en man på en motorcykel kom körandes, inte speciellt fort. Jag brast ut, som jag alltid gör, -åh vad jag vill ha mc-kort nu... och poff, eller snarare skrap hörde man och så hade han vurpat. Men just denna dag struntar jag i tron på ödet ( som om jag annars tror på det slaviskt? ) för ett mc-kort och en motorcykel för min del, det står skrivet i stjärnorna. Jag vet, det var jag som skrev det.




vår vår vår vår vår, och sen kommer värmen

fredag

Hemma från irma dit även Johanna och Emilie kom, lets dance och förnedringstv, mycket roligt. Lite snack med, Emilie somnade och vaknade lagom tills Johanna skulle börja prata hudproblem, ingen var överrens, jag höll mig undan. Slappt och bekvämt, med vänner och tillåten seghet, kan man ogilla det? Nu ska jag sova snart, jag känner att mina fredagar är så himla händelserika! Men är det träning så är det. Ska förhoppningsvis orka träna mig själv även i morgon tänkte jag, efter barnens träning.

Jag är trött, och det får jag vara, så nu ska jag sova!

Rubik's cube

Insåg nu när jag damsög och dammade lite att jag ju faktiskt har min vinylspelare, den är dåligt använd. Detta ska ändras på, just nu faktiskt. Själva grejen, förutom de snygga skivorna, är knastret i början faktiskt, eller inte bara. Hursomhelst. Det är fredag, igen. Jag hänger inte med, det går fort som attan, det var ju fredag nyss? Och snart är det väl förmodligen fredag igen. Det har för övrigt varit en bra dag, med tanke på väder och så alltså, vaknade med migrän. Fast man kanske inte vaknar med det, jag fick det några minuter efter att jag vaknat? Jaja whatever, jag tog en tablett, ett glas vatten och sov en timme till, sen var det bra och jag tog mig till skolan! Efter det fick jag också äntligen tränat! Det var skönt att använda kroppen igen. Kvällen lär spenderas hos Irma, och jag tänker inte ens påpeka hur länge sen det var sist, nu gjorde jag det mer eller mindre ändå men.

Rummet städat, nya lakan i sängen, pappas hemlagade pizza väntar
och jag väntar mig en bra kväll.

Lite reage/ska är det som spelas för tillfället. Inte helt fel.

Alla visa män

Precis hemkommen från bror Linus och Rosanna som  bjöd oss på middag, gott! Tror dock på allvar att deras katt egentligen vill äta upp mig, hon är lite läskig faktiskt och det blev inte bättre efter att jag förvägrat henne att leka med ett godispapper. I morgon är det skola igen, känns nästan exklusivt att gå till skolan nu för tiden, och så ska det ju inte vara! Men med studiedagar och inställda lektioner så..

Kanske ska orka fota lite i mörker som är veckans uppgift, eftersom klockan var mindre än jag trode så får det bli så!
Great.

Här kommer kung av sand!

sun sun sun

NU rycker jag tag i mig själv, jag är så förbannat seg bara! Städa duscha plugga ut! hem plugga besök hos bror, det är dagens dag, i princip.

stuck!

Jag har fallit i fällan. Som jag skrattat åt andra, inte minst åt Malin som vart fullständigt besatt av böckerna. Började läsa i morse och har knappt lagt ifrån mig boken, tragiskt? Om jag kunde drömma Det värsta (eller bästa) är att det är tre delar till. Lyckligtvis för min skolgång slänger jag dock helst inte ut alla mina inte så många pengar på det. Mindre lyckligtvis är att de förmodligen går att låna. Som Natta sa, -Du är körd.

Tänk att ha lite tid till sånt här tidsfördriv utan miljoner andra saker som kommer i kläm. En av anledningarna till att jag älskar sommarloven. Dock har jag väl haft mitt sista om man ska se det så, höhö. Back to reading nu? Är väl egentligen lika bra att bara få den utläst och ur världen?


En bra dag som plötsligt blev ännu bättre!

Ojojoj vad glad jag blev nu! Är alldeles till mig och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen! Återkommer förmodligen om detta, nu ska jag kila iväg och ännu en gång träna barnen!


spring!

Så var det ju det här med att plugga och städa. Vädret är så sjukt fint ute idag så jag vet inte vart jag ska ta vägen nu, ut vore ju en bra lösning? Picknick i solen vill jag ha, någong som befinner sig hemma och inte har något att göra? Malin, i skolan? Har ju ingen koll på folk alls känner jag. Jag får helt enkelt se vart vinden vänder, ska i vilket fall stoppa i mig lite frukost nu!

Och den som är uppmärksam märker att jag byter header titt som tätt, jag är rastlös och aldrig nöjd helt enkelt, det är den enkla sanningen.




Katri & Malin i våren, förra dock.

red red wine

Solen har under dagen tittat fram och förutom blåsten har det dessutom varit ganska varmt. Studiedag både idag och i morgon, idag var det dock kemilektion i 5 timmar, som bara blev 3 timmar. Så ja, skolan lyckas väl med någonting i alla fall. (Detta var alltså delen vi missade i början förra terminen av naturkursen som jag tjatat om så mycket.) En hel ledig dag i morgon alltså, what to do? Plugga antar jag, men ska det vara fint väder så vet jag ju inte om det lockar så mycket? Mattelektionerna är dessutom inställda denna veckan så jag är ledig även på torsdag. Inte helt fel. Sol/moln och 8 grader även i morgon säger smhi, vi får hoppas!

Bara för att göra den ljusa dagen en aning mörkare insåg jag precis att alla bilder jag tog nere hos mormor har flugit sin kos. Förbannat!



Men tacka vet jag, som vanligt, musiken.

800 grader

Förmodligen säger denna bild er ingenting (förhoppningsvis, då indesign inte är jättekul. Praktiskt dock) Den betyder i vilket fall att mitt projektarbete går lite framåt, trots att det är en hel del och inte jätte mycket tid kvar så känns det rätt bra.
Nu måste jag rusa in i dushcen så att håret hinner blir lite lagom tort innan jag ska ta mig ut i kylan och iväg till träningen!



För ovanlighetens skull

Promenad med Natalie, ett samtal med Irma, äppelpaj med vaniljgrädde, bra musik.
Helt okej (tidig) kväll måste jag nog säga.
Dock vill huvudvärken inte släppa.

Förövrigt är jag fullständigt uppslukat av vindkrafverk, om jag inte redan sagt de. Vet inte varför, har väl att göra med min dåliga avståndsförmåga, att det är större än jag förmodligen nånsin kommer att kunna inse och att de är högt upp i luften. När det gäller saker som flyger och finns högt upp som inte "borde" finnas där enligt naturens lagar är jag som en faccinerad femåring. Tänkte att ni ville veta, kanske.


Utsikten från utsikten. Solnedgång i Vättlefäll. Tecknet för kylan.
Visar inte alls vad man egentligen ser. Mobilbild dessutom.

81

Alla bilder som är fotade till projektarbetet är faktiskt nu redigerade, skönt! Däremot är det några till som ska fotas, men inte jättemånga om jag har rätt för mig. Det har gått några underliga dagar nu då jag låtit stressen ta överhanden, jag som lovade mig jälv att det inte skulle ske! Och jag vägrar bli stressad, i alla fall i första taget. Skrev jag 17 Februari klockan 12.46.44. Så nu tar jag nya tag! Solen lyser lite lagom skönt idag med, så som den bör en söndag eftermiddag när våren är på ingång (för trots snön som föll från skyn häromdagen, och förmodligen snart gör det igen så är våren på väg, ingen kan väl tala emot det?)

Lite ny positiv energi med andra ord.
Veckorna går förövrigt i rasande fart igen, skönt men samtidigt inte.

Hej! :)

my weekend

Helgen
Fredag: Lärakännakväll med våra simmare, det var som att vara på barnkalas igen, med andra ord roligt! Det slutade dock med snöbollskrig och jag har dragit slutsatsen att det i princip är omöjligt att hålla sig torr i ett sådant sällskap.
Lördag: Morgonträning (som tränare alltså) och en promenad genom stan, hem, fixade mat, la mig på sängen en stund - bara för att vakna två timmar senare, mörbultad. Sen dess snurrade det i huvudet oavbrutet, vätskebrist?
Söndag: Min plan är att plugga, men det snurrar fortfarande lite så vi får väl se. Ska hålla mig inne och stilla i alla fall.

Inte en helt rolig helg med andra ord.

Foto och tidig morgon

Fotografisk bild C - helt okej ändå, social lektion, rätt så trevligt.
Lite bilder har vi även, för en gångs skull, fotat! Duktigt.

"Klarar du det på fredagar eller? Att tänka alltså?"
"Alltså... Jag tänker inte speciellt ofta.."
ehm ja, skippar att namge detta



Som vanligt på dessa lektioner är vi varandras motiv.





som en jagad iller

känner jag mig i denna stund. Det finns inte en sak i världen som inte gör mig stressad för stunden. Varenda skolämne, projektarbetet, pengar, balen, student, vänner, träning, tävling, högskoleprov, jobb.. Allt detta ska hinnas med på en gång, och den största nackdelen med allt detta är att jag på något sätt inte ens lyckas umgås med mina vänner. Hur gör folk? Jag gillar inte detta över huvud taget. Jag får inte ihop ekonomin och inte min tid, vart tar man vägen då, vad gör man?!

Man skriker lite och gör något jävligt bra av det helt enkelt.


sen att videon som vanligt inte är den bästa är en helt annan sak.

85

Lite mer självdisciplin är något jag bör och ska skaffa mig, någon dag. Blir nog lättare när våren kommer, har jag fått för mig som allt annat. Denna tanke om självdisciplin fick jag efter att läst om Nownas morgon, gå upp tidigt, trots sovmorgon, bara för att hinna baka scones. Jag lovar att jag ska meddela när jag lyckats disciplinera mig till detta! Att lämna sängen och sömnen om mornarna är ju inte min starka sida, aldrig någonsin.

För övrigt är jag idag trött och stressad, med andra ord är allt i sin ordning.

För femhundraelfte gången, men varför inte? Den är ju bra..

Kanske allt egentligen


Som jag redan sakt, säkert fem gånger redan, så var jag ju hos mormor i helgen. Där lyckades jag lova min moster att jag skulle ta porträtt på hennes barn, alltså mina kusiner. Då jag var trött tänkte jag inte så mycket och sa ja, när vi väl kom ut insåg jag att jag ju faktiskt aldrig lyckas ta bra bilder på beställning sådär, uppställda dessutom! Men jag gav det ett halvt försök, bara ett halvt eftersom alla var trötta och ingen egentligen ville. En grej när det är små barn, som är just små och tacksamma att fota, men mina kusiner är i min ålder, bortsett från Simon som är 11, dock är han nästan längre än mig så det hjälper inte så mycket att han är "liten". Men ja, några bilder blev det i alla fall, jag har däremot en tendens att göra alla bilder jag redigerar alldeles för mörka, men, får trixa lite till med det senare. Nu måste jag jobba ännu lite mer med projektarbetet, jag har en känsla av att det kommer ta lång lång tid att få det färdigt så....

Lite bilder, sen finns det som vanligt runt sjutusen bilder till, för att överdriva


"Nämen, är det en laptop?!"
Mormor, Simon och Lillo på bild


Karolin


Daniel


Simon

Glasvegas

Fick precis ett sms av min vän och kusin Karolin, ett ord, "körkort!", så ja, grattis så hemskt mycket till dig!! :)

musik musik musik också så klart, klick klick klick, fast det räcker nog med en gång.

Blå, blå vindar över oss

Jag är segast i världen. Och så har jag ännu en gång fallit tillbaks in i vapnets musik. Jag har även, för jag vet inte vilken gång i räkningen, tappat lusten och tålamodet. Vill ha lite tid och pengar och spendera lite mer tid med mina vänner. Sista biten nu, varken jag eller någon annan verkar ha tid. Ska det vara så? Skola skola skola, vem orkar?

Träningen idag gick helt okej trots att hjärnan fick kortslutning och det var tjatigt som vanligt. Kul är det för det! Svårt att inte tycka om det.

som du

Ehm ja, idag håller jag såklart inte fast vid föregående inlägg (bara lite), det var trötthet och gringhet som talade, tror jag. Har ni tänkt på hur mycket som refereas till Facebook nu för tiden? Den nya framtiden? Nu sitter jag hur som helst och lyssnar lite halvt på Olle Ljungström, och det låter ju helt okej. Får nog ta och rycka tag i mig själv nu och redigera lite bilder till projektarbetet så att jag kommer någon vart.


så jag hatar vita mössor framför rådhuset ikväll

Det här med student kanske inte var så jävla kul ändå? Misstolka rätt. Det är väl klart att det är kul men, arbetslöshet och noll inkomst? Tja, känns inte riktigt som min grej helt enkelt. Inte för att skolan är min grej heller, svårt det där. Får väl helt enkelt jobba stenhårt på boken så att jag får lite extra pengar där? ehm ja, kanske inte. Åh ne suck, frustrerande är det, en massa drömmar och utgifter bara. Drömmar är väl bra att kämpa för, men när man bara ser kämpande och ingen belöning? Lite väl tragiskt nu kanske. Mitt huvud värker som de inte gjort på väldigt länge och jag är trött. Med andra ord är det sömn nu. Ny dag, ny vecka och ny energi i morgon (idag).

(och rubriken är väl en aning att ta i, men det är en bra låt i alla fall)

datorkurs hos mormor

Hemma igen efter en inte alltför händelserik helg! Lördag morgon var det träning som gällde, alltid lika kul att vara där med alla små och mina sköna kollegor trots tröttheten som alltid infinner sig en lördag morgon när man än lägger sig fredag kväll. Efter det hämtade mor ocg far upp mig (en halvtimme för sent såklart) och vi rullade ner mot skåne och mormor där även hela familjen melander befann sig (kul med tanke på att även vi är familjen melander.. ehm ja. kusiner i vilket fallI) vilket var trevligt. God mat och efterrätt, ett löfte om att fota porträtt och en helt ny dator med lite tillbehör till vår kära mormor!

Måste bara nämna att jag aldrig någonsin vart inne i en sämre videobutik än den i ängelholm, filmerna låg i lådor nästan utan någon ordning alls så jag hittade inte filmen jag skulle ha (The Butterfly Effect). Istället låg jag i soffan och halvsov till melodifestivalen medans pappa var i full gång med att lära mormor datorn.

Nu sitter jag mest och njuter av att jag är ledig i morgon, blir nog filmen ikväll om den finns i telias utbud.

En bra låt någon?

22:58

seg som satan är jag. Klockan är strax 11 och jag har varken städat eller hunnit bada. Så nu blir det endast en dusch och sedan möjligen lite städning innan sömn. Är inte taggad för att uppvaknande halv 8, nej nej nej. Men, vad gör man inte? Och regnar det inte så är det nog dessutom ganska skönt i morgonvädret... hoppas jag.


shit happens

Jag fortsätter på min positiva inställning. Känns som jag har koll på läget trots att jag idag råkade tillåta mig att stressa upp mig alldeles för mycket. Efter skolan blev det ett varv på stan med malin som jag lovat henne, jag var duktig och handlade ingenting.. mer än ett nagellack. Ett ganska långt varv blev det dock. Nu är tanken att jag ska sy lite i ett eller två par byxor. I morgon blir det ännu en gång tidig morgon med träning, efter det hämtar mor och far upp mig och sedan rullar vi ner till mormor som ska få en liten (stor) överraskning.

Nu ska jag hjälpa klart malin med lite religionskunskap och sedan sy som sagt, men även städa, kanske plugga? ta ett bad om jag hinner och säkert tusen saker till.

Bytheway, ett besök hos irma blev av igår, det är fan illa att varje gång vi ses nu för tiden är sällsynt.

En pretty good version av denna låt

Hjärnstorm

Sådär! Handledarkursen avklarad, och jag måste säga att den verkligen inte var så tråkig som alla har sagt, den gick ju att genomlida och var dessutom rätt intressant på sina ställen. Efter det var det mycket god pizza som gällde (hämt) eftersom vi ändå var i krokarna. Nu sitter jag i soffan och kikar på ett av pappas alla favoritprogram med honom och mamma, nämligen Hjärnstorm som för övrigt får en att börja undra om allt mellan himmel och jord, eller i alla fall hjärnans funktioner. Vilket i och för sig kanske är meningen.

Then I'm gonna sit right here until I die

Ska strax kila iväg på handledarkurs (äntligen). Jag känner verkligen att jag hänger med, handledarkurs för mig, uppkörning för alla andra. Men jag kommer nog dit jag också, om jag någon gång kommer igång vill säga, vilket jag gör! När det gäller musiken gör jag dock som alla andra och lyssnar för tillfället på Mando Diao.
Hej!



Ett sjörövarskepp som blåser rätt in i Los Angeles

Mycket bra dag! Det var engelskarecensionen som skulle skrivas på lektionen i morse och det kändes rätt bra för en gångs skull, sen var det dock en seg lunch innan rättskunskapen som var genomlidningsbar och efter det en underbart bra och lång fika med Malin och Natta. Senare tog jag mig till träningen och insåg till min förtjusning hur ljust det var ute och fick för mig att våren var på väg (igen!), och vem blir inte glad över det? Så glad att jag hoppade ner i bassängen jag med och körde lite start och vändträning med de små, det gick bra! Hem till mamma som lagat mat (som skulle fotas) och nu, ja jag ska fortsätta vara glad och energisk och lägga energin på lite skolarbeten, projektarbetet kanske?

En låt som står för mycket, idag gör den mig glad.
Väldigt fantasifull video också, som ni ser.
Winnerbäck -Söndermarken

green green grass of home

Onsdagar är nästan alltid de dagar som är längst, i alla fall känns det så för min del. Tänkte bara säga det så att ni vet. Nu ska jag sova.

cocaine blues

Rättskunskap. Det går inte framåt vill jag lova. Det är ungefär 70 frågor på varje mening läraren säger. Men jag antar att det är bra? Man lär sig mer, kanske. Kort dag, 11-13 jag klagar inte. Vädret klagar jag dock på, precis som alla andra. Men med tanke på att våren brukar komma som bäst i april/maj håller jag ut (inte för att jag har så mycket val), det är ju redan mars nu. 93 dagar, cirkus tre månader, ett fjärdedels år, 1/72 av mitt gångna liv (ungefär).. ehm ja,

Bakgrunden föreställer snötäckta hus

Effektivt, nästan så att jag tycker det är roligt att plugga? Det gäller bara att börja. Så nu är jag alltså inne i en bra period, i alla fall idag, en nördig sådan också.

En klocka har jag också äntligen hittat mig

i got stripes

En och en halv sida text fick jag tillslut ihop, på engelska. Så nu lär det vara sömn, sådär lagom mot halv 2. Bara för att jag fick ordning på dygnsrytmen i helgen, så länge höll det alltså. Hm, det löser sig nog igen.
Godnatt

took a shot of cocaine and away I run

Kind of tappat kollen lite, men utbildningen är i alla fall äntligen klar! Den var dock helt okej även idag så jag har inte lidit alltför mycket. Nu var ju tanken att jag skulle plugga denna natten eftersom jag haft fullt upp i helgen och dessutom är ledig i morgon, men jag är nog lite lagom trött för det. Jag har i alla fall nästan läst ut engelska boken som jag ska skriva om på onsdag, kan ju vara en fördel.

Tänkte öppna ett dokument och se om jag kommer någon vart, annars blir det sömn!

För övrigt har jag idag insett vikten av mina glasögon, vilken skillnad! Så hädanefter lär ni se mig som glasögonorm, (mer) i bland (än vanligt) i alla fall.

cocaine blues

When I was arrested I was dressed in black

RSS 2.0