30 April, 2008

Sista kvällen i April är här, också kallad valborg eller en anledning till att supa sig redlöst full. För min del blir det middag hos Johanna med tjejerna, mycket trevligt. Ingen aning om vart eller vad det hela slutar som men, det blir säkert kul. Håret på huvudet mitt har lyckats överträffa sig själv, så mycket att jag inte ens kunde välja frisyr?! Men nu är jag klar och håret lär väl sluta som en ful traslig boll ändå, dax att klippa av det tror jag. Träden börjar bli gröna på riktigt och värmen i går kväll när jag cyklade för att hämta Irma var chokerande. Klockan var runt 22:30 och det var över 15 grader, helt sjukt underbart!!!!!!! Nu sitter jag och sjunger till Håkans äldsta energikickar till låtar, de spralligaste, bästa, och framförallt de som har flest minnen i sig.
Jag är på topp!

Katri

28 April, 2008

I skolan, utan sladd till datorn, utan arbetsmiljö boken som jag tänkt plugga i, utan skåpnyckeln och med en halvt fungerande telefon. Och jag ska stanna till 4 halv 5 idag. Den glömda sladden är nog största problemet, och den halvt fungerande telefonen också med tanke på att Natalie ska ringa mig sen och tala om vägen till gymmet, men det löser väl sig på nåt sätt, det brukar fungera så. Nu ska jag och Lisa göra designen till ett informationsblad.

Katri

00:06

Sådär, får väl  vara lite nöjd ändå. Skrivit klart essän (för några timmar sen dock), som jag i och för sig hade räknat med att göra klart i fredags tillsammans med två uppgifter till. Men bättre sent än aldrig? Och den blev ju i vilket fall klar i tid.

Nu ser jag bara fram emot i morgon och hoppas på att vädergubbarna har rätt. Jag har verkligen spetsat på att gå upp i morn och lägga mig och glassa på altanen några timmar, självklart med en del av plugget. Men är värmen och solen framme så känns det nog lättare. Förut sa SMHI att det skulle vara 20 grader och sol, nu står det att det ska vara 20 grader och moln. Jag väljer att inte tro på något av det, snarare en kompsomiss. 12-14 grader med både moln och sol. Kanske jag vet inte.

:)

27 April, 2008

Bortsett från allt bestående skolarbete så lär nästa vecka bli underbart skön. Långhelg, från torsdag till söndag, och för att göra det hela ännu bättre så är det ingen träning på lördagen, så det kommer även att vara okej att sova ut varje av dessa dagar om jag så önskar! Självklart hoppas vi på bra väder dessa dagar också! Dagarna kvar till sommarlovet bara minska dem också, och det är inget större fel på vädret ute måste jag säga. Visst för att det vart lite regningt idag, men det är upp mot 15 grader så det är helt okej, speciellt nu med tanke på att det slutat regna. Man kan ha fönstret öppet utan att frysa ihjäl, höra fåglarna när musiken i några sekunder tystnar för att byta låt, och bara andas den friska luften. Ännu bättre hade vart om man orkade ta sig ut, men jag har en essä att skriva till i morgon på 1-2 sidor, så fönsterluften får duga. Förhoppningsvis tar inte detta alla timmar av min vakna tid idag, så det är mycket möjligt att det blir en promenix eller cykeltur upp till Irma lite senare. Men om det mot förmodan skulle ta alldeles för lång tid att skriva så börjar jag inte förän 14:45 i morgon så det finns många timmar i natten att använda sig av. Började få lite flyt på skrivandet i essän för ett tag sen i alla fall, så det ska nog lösa sig. Undrar om det någonsin artat sig så att att jag har börjat med en uppgift tidigare än dagen innan eller samma dag som den ska vara inne. Intalar mig själv att jag jobbar bättre så? Det kanske jag gör också, jag vet inte, det brukar ju bli dugliga resultat i alla fall. Dock är det möjligt att det kunde blivit ännu bättre om jag börjat tidigare så att jag hunnit läsa igenom och ändra och allt sånt, men men.

Jag vill att tiden ska gå lite, vill åka till siesta nu, har en känsla av det kommer bli mycket bra! Midsommar i Hällebäck är bara något som ska vara, bra som dåligt. Sen vill jag ner till skåne och släkten för bland annat lite studentfirande och födelsedagdsfirande, och sedan självklart Frankrike med Malin! Efter det är halva sommarlovet kvar och då lär det bli så mycket tid som bara går i Hällebäck, och annat antar jag. Förmodligen inget jobb dock, känns skönt må jag lova. Speciellt med tanke på att jag tydligen får resan till frankrike betald så min ekonomi inför sommaren känns lite bättre, om än långt ifrån perfekt. Sen kommer ju 18årsdagen nån gång i mitten av augusti, en bit kvar.

Men inget större fel på våren, glömt bort hur underbar den är! Så man får väl njuta lite av den också.

I can't stop this feeling I´ve got med Razorlight startades nu och det var längesen jag hörde den. Tror alla i min omgivning inklusive mig själv tröttnade på den eftersom jag hade den som ringsignal i ungefär ett halvår, om inte mer. Men nu är den bra i alla fall. Idag är en bra dag!

Katri

on fire

http://www.youtube.com/watch?v=fAvStCAupZU

25 April, 2008

Idag helt enkelt älskar vi västtrafik och göteborgs spårvägar! Eller inte.
Okej för att olyckor sker och elledningar går sönder, det är sånt som händer, det fattar vem som helst. Men det är inte okej att man ersätter 3 spårvagnar var tionde minut med 4 bussar i timmen, som dessutom är minst två gånger mindre än spårvagnarna!! Helt sinnesjukt. Idag tog det mig över två timmar att komma hem, kul.

Nu har jag i alla fall tillslut kommit hem, och nu ligger jag i den sista kvällsolen på min altan och dör en stund. Mycket skönt. Såg en spindel nyss, men jag dödade den aldrig, så om det är regn i morgon (vilket jag hört att det ska bli) så är det inte mitt fel!

Det känns som ett festivalår i år. Bra artister till alla festivaler! Och jag ska bara på en, möjligen två. Vet inte vad jag har emot hultsfred, känns så stort och omöjligt, men artisterna dit i år, hade jag inte tackat nej till.

Katri

23:18

Bilder till fotouppdraget färdigredigerade. Tror jag. Har ungefär tio verisioner av varje bild, men det är väl så det ska vara. Problemet är att varje gång jag kollar på dem så finns det något att ändra på, men nu får det vara bra. Konstigt nog har jag ingen större panik över skolan i morgon, känns bra att komma ut i solen som föroppningsvis är framme även i morgon, och att se lite folk.

vapnet

23 April, 2008

Nationellt prov i svenskan idag, skriftligt. Ingen aning om hur det gick faktiskt, skrev en helt okej artikel om jag får säga det själv, men vet inte om den blev skriven som uppgiften sa. Gjorde säkert något helt annat, men det är bara att vänta och se. Lagom ont i handen efter dem timmarna hade jag i alla fall! Händerna blir bortskämda av att endast skriva på dator, bortsett från siffror om när bussar går eller saker att göra i loggboken.

Gått och blivit lite mer sugen på way out west i sommar, inte mindre när Broder Daniel kommer dit och avslutar sitt. Får väl se hur allt artar sig, jobb lär det inte bli i alla fall. Möjligt att jag lägger lite mer krut på det om sommaren visar sig bli lika underbar som förra året! Har några cv:n att lämna in på lite olika ställen, men det är sista chansen. Tur att mina föräldrar är så bra som dem är och hjälper mig lite när det kommer till ekonomin, och skolan och allt annat för den delen. Nu vill jag bara ha sommar, mycket sommar!

Att man inte kan lyckas pressa fram ett litet Hej genom sina läppar på rätt tillfällen är ju helt faccinerande! Istället får jag till ett halvt leende som knappt syns. Kanske ska börja hälsa på alla jag ser, även okända, så att det inte blir några missade hälsningar. Eller så gör jag som vår kära vän Therese, säger Hej! Till folk hon aldrig annars hälsar eller pratar med, och sen högt vräker ur sig "eller... varför sa jag hej?!"  :)

Katri

22 April, 2008

Försöker göra min religionsuppgift som är till i morgon och ska handla om kvinnosynen i ett land jag ska välja. Kom in på tankarna om kvinlig könsstympning, och vidare till Kenya. När jag sökte runt på detta på internet landade jag på någons blogg, det var någon som lagt in en artikel om en kvinnoby i Kenya, från tidningen amelia. Jag blev riktigt glad av att läsa artikeln, kvinnor som står upp emot männens frötryck. Riktigt starkt.
"En grupp kenyanska kvinnor tröttnade på att bli misshandlade och våldtagna av sina män, och grundade sin egen by Umoja. (dag, 16 år senare, är byn ett socialt och ekonomiskt mirakel."
 
Läs den! Det är lätt värt det, du hittar den här.

Var bara tvungen att nämna detta, nu ska jag återgå till pluggandet.

Katri

måndag

Idag älskar vi solens återkomst men fullkomligt hatar skolan och dess krav.
Jag orkar inte plugga och känner att en olycka som gör att jag slipper morgondagen och onsdagen denna vecka skulle sitta alldels perfekt. Bara en lagom sådan, inga omfattande skador utan bara lite lagom för att slippa det jobbigaste. I och för sig skulle det säkert bli en massa rester då så det är väl lika bra och bita ihop och få det gjort nu så att man slipper det sen. Om inte annat kommer ju torsdagen bli väldigt skön i så fall. Hoppas jag.

Känner dock att flera sömnlösa perioder nu inte känns lockande. Fast hellre vaken denna natt och tar konsekvenserna i morgon än att  vara vaken i morgon natt och behöva ta konsekvenserna under skriftliga delen av nationella provet i svenska som äger runt på onsdag.

Sådär! Nu har jag lyckats övertala mig själv. Vad jag kommit fram till?
Jag får i allafall börja på religions uppgiften ikväll, så att det finns något att fortsätta på i morgon. Det brukar fungera bättre då. Och som sagt, ska det bli sömnlöst innan onsdag så är det bara ikväll/natt som är alternativet.

21 April, 2008

Sammanfattning av helgen. Fredag, skola och sedan tidig sömn med en Irma tittandes på one tree hill bredvid. Lördag morgon, upp några minuter för sent men han ändå till träningen i tid. Den gick bra, fick den lite dokumenterad också. Lördag för/efter middag var tanken att jag skulle sova. Så blev inte fallet. Hem från träningen, klä sig lite anständigt, in till stan för alkohol och presentärenden som tog längre tid än planerat. Hem igen, dusch smink kläder osv och sen över till Lollo för att hjälpa till inför middagen och festen som ägde rum på kvällen. Det blev väldigt lyckat trots stressen och paniken under dagen! Lördag natt var trevlig, tills jag insåg att jag skulle upp inte alls många timmar senare. Så hem runt 3, lyckades få ihop lite saker inför barnens tävling dagen därpå, om än lite klumpigt med tanke på alkoholhalten. Sömen som ändå borde blivit 3 timmar blev en timme, max, och det utspritt i fem minutersintervaller, inte skönt. Söndagsmorgon var ett helvete och allt jag tänkte var att jag borde stannat hemma igårkväll, även om det var lyckat. Allt blev dock bättre så fort jag kom ut och tävlingen gick alldeles lagom bra trots min oansvariga kväll kvällen innan. Hem från tävlingen, och det var underbart att sätta sig i bilen. Väl hemma lyckades jag hålla mig vaken utan minsta tanke på sömn och trötthet och kvällen slutade med en promenad runt sjön och en pratstund på klippan med min vän Natalie! När jag väl la mig hade jag vart vaken 40 timmar, varav 1 av dem innebär lite hackig sömn. Man kan ju säga att jag somnade skönt när min hjärna väl insåg att jag var trött. Bums.

Dagen spenderades inte i skolan, utan hemma. Malin kom och väckte mig runt 10, vi fick bakat marränger, lyssnat på bra musik, sitta på altanen i den helt underbara solen! och en underbar promenad hann vi också med innan hon skulle iväg till den fejkade solen.

Efter detta kom Irma på besök en timme ungefär, som också den spenderades på altanen i den underbar solen, sen var det dax för mig att åka till träningen som gick helt okej bra. Inte många alls som  var där, dem var väl hemma och lekte i solen, det hade jag vart! Hoppas det fortsätter så nu, för jag orkar inte skrika halsen ur mig varje måndagskväll/eftermiddag!

Så här detaljerat har jag nog aldrig skrivit, varsågoda!

Katri!

Söndag morgon, 06:30

Fyfan usch blä suck och hjälp får blir morgonens ord. Inte skönt någonstans, men festen igår var lyckad! Försöka piggna till nu och visa mig anständig och pigg för simmarna och deras föräldrar nu så att dagen går undan och så att jag med lite tur får komma hem så fort som möjligt. Jag återkommer, nu ska jag klä mig i mina mjukaste kläder och sen pysa iväg till bilen som hämtar upp mig. För öbrigt blir det nog druvsockertabletter som gäller idag, ja tack.

/en trött trött trött Katri

18 April, 2008

Jag är på så väldigt bra och underbart humör, och sjukt taggad inför lollos 18årsfest i morgon! Bara så att ni alla vet det. Våren känns komma med stormsteg, och så fort biljetterna till SIESTA är bokade så kommer det kännas ännu bättre. För att inte tala om att sommarlovet närmar sig, och så även frankrike resan med malin, inte helt fel! Det känns som att det kommer bli en bra sommar i år, jag hoppas det i alla fall. Från sommarlovets start fram till att jag kommer hem från Frankrike är jag ganska uppbokad, men endast med bra och roliga saker, så det känns bra. Efter det är det över halva lovet kvar. Långt sommarlov i år! Fan om värmen sviker oss i år med. Då samlar jag burkar och flyger nån annanstans! För nåt jobb har jag inte lyckats skaffa mig, usch kass man är. Men våren är inte helt fel den heller, och snart blir den nog lite varmare också. Knoppar på träden och sol på himlen. Bra bra bra med andra ord. Idag gillar vi livet i massor!!!

Vapnet kan vi passa på att knarka idag också, ja!

/KATRI!

00:43

ojoj, längesen jag satt uppe så här länge för att plugga, inte att rekomendera alls. Så mycket smartare att plugga på dagen och ta de där slapptimmarna i soffan efteråt, men jag lär mig aldrig! Nu har jag i allafall fått inskicad religionen som skulle vart inne idag, några minuter efter midnatt blev det dock men jag hoppas hon har överseende med detta. I morgon blir det till att fixa bilderna till fotouppdraget, och plugga stenhårt. Måste måste verkligen. Kommer väl sluta med att jag sitter ännu en natt. Temat för denna veckan verkar vara fel sömnrytm, eller för lite sömn. Klockan är dock inte överdrivet mycket än, så det ska väl gå bra om jag lägger mig strax. Ögonen går i kors, så det finns väl inte mycket att göra vaken ändå. Festival i år kanske det blir!!!! I hope so. I så fall Siesta i Hässleholm i slutet av maj. Mycket bra band dit som jag tvivlar på att jag kommer se annars med tanke på hur jävla kass jag är på att komma iväg på mindre spelningar med mindre band.

Sömn nu, snart. Godnatt
Katri

15 April, 2008

Rörig kväll, mycket rörig och snurrig. Massa pappersarbete som har med träningarna att göra, när dessutom datorn inte vill sammarbeta blir det inte bättre. Stress från skolan gör inte det hela bättre, blev plötsligt en hel massa saker att göra. Hade planer på att göra dem i morgon på min älskade håltimma på sex timmar, men vi har inga lektioner pga treornas projektaarbete, vilket är skönt och ger mig ännu mer tid men, desto mer tid desto mer sömn. I vilket fall åker jag och Malin in och kollar på några redovisningar, och sen ska jag ta mina bilder till fotouppdraget. Efter att bilderna är tagna så kommer dett förmodligen kännas mycket bättre, om jag inte misslyckas totalt. Men det ska nog bli bra. Blir väl direkt hem och plugga efter jag fotat, är väl det ända vettiga med tanke på att jag har en icke påbörjad religionsuppgift som ska vara klar i morgon.
I går kväll sov jag vid den här tiden, underbart. Inte nu.

För övrigt var det återträff med de från sommarjobbet idag, vi var inte så många men det var ganska trevligt. Träffa dem och ledarna igen, hade inte tackat nej till det jobbet i sommar igen. Kanske en kortare period och högre lön dock. I år kommer projketet (som vårat sommarjobb var) dessutom bli bättre, och vi från förra året kommer att hjälpa till lite med det.

Sömn nu antar jag.
Katri

14 April, 2008

Haha jo, livet är ganska intressant ändå.
Idag är en konstig dag, eller snarare jag är konstig idag. Väl i skolan var det ju helt okej, de 50 minutrarna jag var där, stan efteråt var väl inte speciellt händelserik men alldeles bra ändå. Träningen var stökig, första gruppen iaf, vad är felet på tjejer i 9års åldern? Var jag också så jobbig? -Förmodligen värre, men det hör inte hit. När man inte kan hantera ett barn som börjar blöda näsblod känns det kanske som att det är riktigt dax för en utbildning i lättare skador och första hjälpen. Får höra av mig till de som bestämmer, för så kan man inte ha det. Inte om man är tränare och har ensamt ansvar för över 10 ungar i vatten. Nej nej nej, det går inte för sig. Hemvägen var skön, lite förvirande med människor som man kanske kanske känner igen, och kanske kanske borde hälsa på. Men kanske inte. Svårt när man inte är säker på om det är rätt person, haha.

Idag ska jag sova tidigt, jag lovar!
Nästa helg blir nog kul med. Lär ju sova aptidigt på fredag kväll om jag ska orka.
Upp och hålla träning på lördag morgon 09:00, alltså gå upp runt 07:00, som vanligt dock.
På kvällen blir det nog 18års fest så jag får väl sova middag så jag orkar det.
Och på söndag är det upp runt 06:00 senast, för att åka i väg och vara ansvarsfull på tävling med ungarna.
Undrar om det är vits att lägga sig den kvällen ens, kanske lika bra att stanna upp och knarka cola och dextrosol under dagen, och sova när jag kommer hem?
Lagom ansvarsfullt men... Det löser sig nog.

Ja det blir nog asbra!

/Katri
- glöm inte lyssna på until june nu för allt i världen :)

08:13

Sämre start på dagen kunde man väl inte bett om. Jag vet inte själv vad jag sysslar med och vad som händer, men jag bryr mig inte heller. Jag orkar inte bry mig, det brukar ju lösa sig till slut ändå. Någon gång kommer orken. Någon gång kommer sympatin, kanske.

svart, jag vet inte, bryr jag mig? svordommar, hopplöshet & noll förståelse
är vad som existerar nu

14 April, 2008

Until June tycker vi idag om, mycket.

http://www.untiljune.com/
http://www.youtube.com/watch?v=igpa75MyTbg&feature=related - sleepless


Happiness var gårdagens ord, även dagens?

Broder Daniel - Shoreline
I alla lägen, alla humör. Hela tiden.

12 April, 2008

Nu börjar tröttheten och bristen på sömn göra sig påmind. Det brukar vara så på lördagar, morgonen är hemsk, dagen är seg men känner inte av någon trötthet och kvällen blir bara hur seg som helst och då kommer tröttheten smygandes. På vardgar är det dock tvärt om så mycket som det går, då vill min hjärna vara uppe när det är läggdags, och sova när det är skol och koncentrationsdax.

Jag börjar lessna på allt, och mig själv. Känner mig hur rolig som helst denna lördag, alla lördagar! Eller inte? Jag känner mig kass mot Lollo som uppriktigt verkar vilja att jag ska komma över. Men jag orkar inte, men hon fyller ju år?! Fast hon är med pojken sin, och? Åhå suck, jag blir så trött på mig själv. Har ingen aning om vart grunden till alla mina tankar ligger och verkligen ingen aning om svaren på de frågor jag ställer mig själv. Jag är förvirrad, men jag är snäll i alla fall. Tror jag. Ibland. Jag har till exempel lovat att ringa Malin klockan 00:48 så att hon inte ska behöva gå rädd genom mörkret på väg från jobbet.

Jag är trött, det är inte nyttigt med jobb på lördagmornar! Eller kanske. Kvällen kunde blivit bra ikväll, eller slutat i katastrof. Nu slutar den bara vanligt och okej, inga risker. Fyfan vad tråkigt säger jag bara. Nej, någon gång blir det ändring jag lovar, jag är bara för trött för att orka bry mig.

Katri

12 April, 2008

Är på så sjukt bra humör, galet bra dag är det, än så länge. Inte världens roligaste träning kanske men inget större fel på den heller. Hemvägen efter egen träning och mat, var helt jag vet inte. Katri var i extas, full av överenergi och knarkade musik som aldrig förr, nej, snarare som många gånger förr. I vilket fall, det var bra. Gud, vilket humör. Jag vill ut och springa, hoppa, leka och sjunga. Med andra ord, fem år i just den här stunden hade inte vart fel någonstans! När vi åt höll jag dock på att svimma men efter lite koffein i colan så löste sig det finnemang, asbra! Dagens stora minus är däremot att det inte blir Håkan i kväll för min del. Har velat i flera veckor, månader? om jag vill gå eller inte, men nu vet jag svaret och då är pengarna så slut dom kan bli. Siba vill ju sälja sin biljett, så den kunde jag köppt och gått med Irma, Johanna och Robert, men nej. Jag och Helena träffade även en kille som hade en sittplatsbiljett att sälja för 100 små ynka jävla kronor! Men ännu en gång, nej. Han hade vart där sen fyra i morse och köade med de andra med filtar utanför scandinaviums ingång, så han var inte världens piggaste, där av priset på biljetten tänkte jag då? Haha nu är det jag som är trött och vet inte vad jag skriver.

Dagens tröttaste hitills får nog vara Matte ändå, han var till och med mer borta än jag är på morgonen efter tre timmars sömn. Skulle gå av vagnen och ser en person sitta och sova, notera att det var ändhållplats. Så jag vände blicken mot den här killen igen och såg att det var Matte! Väckte honom och sa hej typ, och småpratade lite, haha. Skulle inte förvåna mig om han inte minns det. Trött och borta, ja. Jag saknar honom faktiskt.

Idag fyller även våran Louise 18 hela år. Grattis på dig bästis!

Idag älskar vi Hästpojken och senaste albumet Caligula! Sjukt sjukt sjukt så sjukt in i helvetes bra!

Katri

10 April, 2008

Rast hade vi kallat det för för två år sedan, nu säger vi håltimme, våra lärare kallar det studietid.
Malin ser på film, Niklas knappar på datorn och Camilla skriker och slår på sin dator som inte vill starta efter ett tidigare utbrott på den. Ja vi utnyttar tiden väl här på vår skola. Nu är det fotollektion, strax.

15:23

och där kom anledningen till att det verkligen är dags att börja skärpa sig. Det är inte så att jag har mycket lektioner så det är lätt att komma för högt. Dock förstår jag inte riktigt hur det kan ha blivit så mycket när jag sjukanmält mig varje  gång.

"Hej
Vill bara flagga för att din frånvaro i halvtid ligger på 11,4%.
Kommer den över 20% när perioden är slut rapporteras som bekant CSN.
Tobias"

Vill hem, hem, hem som vanligt. Bara en timme kvar nu, och den ska vi se film på, så inte jätte ansträngande, om det inte vore för anteckningarna. Jag hatar gruppuppgifter,  i detta fall.

9 April, 2008

Onsdag igen, håltimme på över 4 timmar, igen. å ja, jag älskar det. Som vanligt inkräktade jag textarnas lektion, bättre än att sitta ensma död i ett grupprum. Idag skulle de se på film, lucky me! Filmen Livet är underbart var det som de skulle se, och den filmen. Ja den är helt enkelt fruktansvärt bra bara, se den!

För övrigt så känner jag knappt igen min skola längre, detta var inte den skolan jag började på, och värre blir det efter sommarlovet. Helt ny tanke bakom skolan typ, och alldeles för mycket elever. Nej, inte skolan vi började på.

Katri

8 April, 2008

Ett VG rakt av på talet jag höll. Inget plus och inget minus. Rakt av bara. Det är väl inte dåligt. Men jag känner hur jag ofrivilligt höjer kraven på mig själv, hur jag verkligen vill prestera bättre, vilket i sin tur också är bra, men det är jobbigt. Så nu siktar jag alltså högre än vg i de flesta ämnen, vilket jag hatar att säga, för besvikelsen blir så enormt mycket större när man inte når det mål man faktiskt uttalat. Så ja, för att slippa bli besviken är det väl bara att ligga i, och kämpa för det där trestaviga betyget. Men jag förstår faktiskt inte hur jag ska klara det. I de senaste uppgifterna jag gjort har jag verkligen läst målen, och läst igenom uppgifterna flera gånger, men jag kommer verkligen inte högre upp!! Jag har stannat här på det jävla vg:t som jag förr var mer än nöjd med. Stuck in the middle. Okej, jag var uppe och nosade lite, lite på mvg i senaste historieuppgiften, men jag vet inte hur jag skulle kunnat skriva den bättre. Suck.

Jag börjar bli som de personerna som jag alltid stört mig på, personerna som högt sitter och klagar över deras "dåliga" betyg när de faktiskt fick vg/mvg, det är ju inte dåligt?! Men allt är ju individuellt, och vill jag ha högre mål för mig själv än nu så får jag det, även om jag inte tycker att andra är dåliga bara för att de får sämre än mig. Det har ingenting med saken att göra, det hör inte hit. Å andra sidan är det fullständigt frivilligt att läsa vad jag skriver här, så vill man inte höra är det bara att tralla iväg.

Med andra ord, min förståelse för de som satsar högt och har mage att klaga när de "misslyckas" har ökat. Jag har istället blivit allergisk mot "jag kommer aldrig klara det, jag är för dålig för det" meningar. Vilket också visar varför jag tröttnar på mig själv, väldigt ofta.
Ni fattade pängen där hoppas jag?

Katri

8 April, 2008

Okej, snurrigt är det. Och nojig är jag, riktigt nojig idag, det brukar jag väl inte vara? Inte så här sjukt överdrivet i alla fall. Jag har i vilket fall bestämt mig för att börja leva på nytt i morgon,
i morgon börjar alltså mitt nya liv.

21:56

Jag känner mig så sjukt jävla borta nu för tiden. Känner mig inte hemma någonstans, känner inte att jag passar in någon stans, varför man nu ska göra det?

Träningen var kaos, ingen fokus alls bara massa lek, det är ganska kul att bara leka med dem, men får dåligt samvete eftersom de är där för att lära sig och dessutom ska tävla om två veckor och inte alls är i form för det, men men. Mot slutet lyckades jag också trilla i. Massa fel angående tävlingen och allt kring den har jag också lyckats göra, jag tänker inte klart längre.

Dagen började med snö, till min faktiska förvåning, i mitten var det så sjukt varmt att jag bara ville klä av mig, och hem från träningen höll jag på att frysa ihjäl. Visst är det underbart med svenskt väder?

Herregud, låt mig bara slippa en stund. Jag förstår ingenting. Jo, jag förstår i skolan för en gångs skull, men resten, livet då? Jag hänger inte riktigt med. Känns som om jag går baklänges i utvecklingen men tillslut kommer att stanna på 17 omogna jävla år.
Jesus. Nu ska jag nog sova. Kanske. Om jag inte ska förstöra tankarna om vettigt mycket sömn genom att stanna uppe och se på NavyCIS?

För övrigt har min pappa köppt en ipood till mamma. Jag då?

Katri

12:54

Jag har fruktansvärd tandvärk och vill bara åka hem nu, nu, nu. Men med tanke på förra veckan som innebar en dag i skolan så lär jag stanna kvar och vara duktig. Vet att jag kommer att behöva kompletera historie läxförhöret som jag hade i torsdags, det gick inte bra någonstans. Men jag får inte kompletera om jag inte går på workshops, men för tillfället har jag inget att jobba med så vad ska jag på en workshop att göra? Jag får inte ihop det. Får väl visa mig på styva linan på nästa uppdrag istället. Det är ju ändå världskrigen, de borde man ha lite koll på? Kanske, förhoppningsvis. Mediekommunikation som är nästa lektion, 14.45, suck. Och sen är det träning, som jag inte har något emot om dem är snälla, och bortsett från min tandverk ska väl det gå bra. Det är bara denna eviga väntan på världens tråkigaste lektion som är förjävlig.

Katri

7 April, 2008

Sådär! Hållt talet, och det gick faktiskt förvånansvärt bra. Bara vänta på betyget nu och hoppas på ett anständigt sådant. Däremot finns det alltid som vanligt minst en person som gör att ens eget tal känns som ingenting i jämförelse, men så är det väl antar jag, tills man orkar lägga ner den nödvändiga tiden på det i alla fall.

Ännu en gång håltimme när de andra har engelska. Synd att jag inte har en enda film eller serieavsnitt att kika på nu när jag faktiskt inte har mycket skolarbeten alls att göra. Har dock lite planerande inför simträningen och tävlingen som jag kan passa på att ordna lite med.

Knarkar Bad Cash Quartet för tillfället!

Katri

00:10

Så där, klar med talet, nu känns det mycket bättre, om än långt ifrån bra eftersom jag måste hålla det också, men det blir nog bra! Annars har ju jag och malin lite tankar på att "råka" skada oss på väg till skolan, eller fiffla med språvagnen så att den spårar ur eller nåt liknande! Vi får väl se. Måste bara nämna att utan mina föräldrar hade jag aldrig någonsin klarat av skolan, och det känns inte jättebra egentligen. Jag vill ju kunna klara det själv, jag kan inte jämt ha min föräldrar bakom mig, inte jämt ha dem att falla tillbaka på, väl? Ännu en mycket bra låt upptäckte jag idag när jag gick igenom mitt musik bibliotek, okej väldigt många hittade jag faktiskt. Men en av dom är i alla fall Bad Cash Quartet - This night or next (Hittade ingen bättre länk men,.) - Lyssna och njut! Den blir bättre och bättre ju längre den får gå.

"No the sun won't shine here anymore
My blue, blue eyes is going with you"

Godnatt
Katri

6 April, 2008

Gårdagens kväll/natt var inte skön, feber och huvudvärk. Längesen jag hade feber faktiskt, inte skönt. I morse när jag gick upp ur sängen och ner till köket för att äta frukost var det som att mina föräldrar ramlat ner från en annan planet. Visst för att de kan vara knäpp, framförallt pappa, men det var extremt. Och den lilla febern som satt kvar gjorde att jag kände mig varm&kall, instängd och allmänt irriterad.

Nu försöker jag skriva mitt tal som jag ska hålla i morgon, nationellt prov i svenska, känns bra. Speciellt med tanke på att jag kommit så långt med det. Eller inte.
Har ingen ork, eller ens några ord att skriva här så..

För övrigt gillar vi denna låten idag :)
Vapnet - Tar tillbaka det http://youtube.com/watch?v=Bh4b144H3sI

1 April, 2008

wow, bloggen fungerar, på tiden kanske?
Bara för det har jag inget att skriva...

På nåt sätt hoppas jag att mailet från rektorn är ett aprilskämt, snälla låt det vara det? :)

Katri

RSS 2.0