framtidsdrömmar, tankar, planer?

Här har ni min nya plan, eller dröm. Inte förrän om cirkus 1,5 år i så fall dock, och på den tiden lär jag väl kanske ha ändrat mig minst ett dussintal gånger om jag känner mgi rätt, men.... !

Nu är väl nedanstående inte det mest västenliga, utan det var utbidlningen jag plötsligt blev lite sugen på? Det kan ju förvisso ha att göra med nytt land och klimat? Hursom, foto & journalistik tänkte jag...

Santa Barbara City College
Studera fristående kurser med i IBS Santa Barbara, Kalifornien.

Santa Barbara City College ligger i Santa Barbara i närheten av Los Angeles. Santa Barbara är en livlig stad som erbjuder en okomplicerad livsstil och ett stort utbud av nöjen. Med mer än 200 soldagar om året och en temperatur som sällan understiger 20°C är det lätt att trivas oavsett vilket tid på året det är.

yesterday was nice

Det blev mat, snack, alkohol, chokladfondue, spel, finsång osv... Med risk för fullkomligt onödiga bilder nu, ni är varnade. Finns väl dubbelt så många bilder på Irmas kamera, åt andra hållet helt enkelt. De lär väl dyka upp, kanske?





Veronica försöker se ut som om hon inte har någon aning om vart kameran är, men hon har egentligen stenkoll!

skönt folk!




Man skulle kunna tro att lappar och tejp i ansiktet var kvällens tema, så kanske det var också? Eller blev?









Mot slutet
när alla de andra vännerna gått hem...

långväghem

Igår var tanken att mina små Felicia och Bella skulle komma hit, tacos, film, godis, sleepover osv var det tänkt... Men det blev dessvärre sjuka. Eftersom jag inte ville skippa tacosen som jag vart sugen på i veckor nu blev det alltså tacos anyway. Pernilla joinade några timmar. Nu ska jag försöka få ihop en liten planering över dagen tänkte jag. Ikväll kommer nämligen tjejerna, minus några, och äter middag osv... Handla är väl det viktigaste, ska bara orka!
Jag har sådan brist på bilder!


jag är expert på att tycka synd om mig själv

men det ska jag sluta med.

Mamma och Pappa har dragit för helgen (eller ja, pappa kommer väl hem en sekund eller två mellan jobb och ivägresa) så jag tänkte inviga huset till mitt för några dagar. Det börjas med städning och disk helt enkelt! Och musiken då, ja gissa? Rödvin på högsta volym från alla högtalare, i vanlig ordning, såklart! Till att börja med.


I believe that junk food tastes so good because it's bad for you

hoho jaja. Broder Kimson var här ett tag och snackade en massa skit, det gillas. Innan dess var det babysim, och det har nog aldrig vart så oerhört jobbigt och svårt att hålla fokus som idag, trött som VANLIGT. Innan dess jobbade jag på skolan, med förskoleklassen. "Fröööööken! Jag såg en jäääättestor ufodrake utanför fönstret!" Sa någon för att jag skulle vända blicken från deras fuffens. Jag gick nästan på det.

- Fröken! Han säger att jag är en elefant!!
- Men du vet väl att du inte är en elefant?
- ...ja.
- Men då behöver du ju inte ta åt dig?
- ... nej! (och ett glatt smil)


Så lät en annan dialog. Mycket intressant är det att lyssna på barnen och se dem tänka efter.

Sitter för stunden och kikar på jobb, igen. Sommarjobb just nu. Lär väl bli ännu ett sådant, i annan stad självklart. Så får jag väl dra till hösten då. Om jag inte hittar något innan dess för då tusan!

Nu är det sådär kul; Sova Jobba Äta Sova Äta Jobba Sova osv... Och nu låter jag sådär bitter igen va? HA! Känner mig lagom så också.


i brist på bilder,
för att inte tala om hur sjukt snygga vi är?
Irma och jag för cirkus 4 år sedan.

tell me what you are thinking

wow, sökt ännu några jobb. Jäkla segt är det, speciellt när man kämpar sig och hittar något man vekligen kan se sig själv i, sitter och jobbar med ett hejdundrans personligt brev, bara för att få tillbaka ett stort fett tyvärr... Eller ingenting alls. Jag är i alla fall glad för det jag har, men jag vill som vanligt ha mer. I-lands igen kanske, men ett befogat sådant får jag nog ändå tycka idag.

Dagens kommentar i snökaoset på skolgården: - Han tog min snö!
Visst skulle det kännas skönt om det värsta som hände under dagen var att någon tog "min" snö, när det är snö precis överallt, till och med på väg ner från himlen. Åh, jag älskar det. Det meningslösa, obetydelsefulla, betydelsfulla!

Här vänner, här har vi en gammal vän.
En såndär läggasigpågolvetochintetänkaettskit låt

Light up

Å så skönt, död i armar nu. Det blev att bra pass, uppvärmingen gick dock mindre bra men det var väntat. Jag klarar helt seriöst inte av att göra rörelserna, jag har ingen koordinationsförmåga, jag kan inte koordinera kroppen efter någon annan... Men det löste sig det med, eller inte kanske. Jag tog mig igenom det i alla fall haha. Mindre när kul när instruktören skulle slå på mina mitzar och han använde hela sin kroppsstykra, i princip! Eller när Diddi skulle stå emot mig men istället flyttade sig så att jag flög framåt höhö. Jobb i morgon som sagt, nu sömn. Eller snart... Tills vidare, lite musik kanske?

Snow patrol, en kär vän genom de senaste åren

you wonder why I always dress in black

och tja, inget svar på den frågan, idag i alla fall.

För ett tag sedan gick mina svarta jeans som också råkade vara min favoritjeans sönder. Riktigt surt. Och för ett ännu längre tag sedan, eller för väldigt många långa tag sedan snarare, hade jag en väldans massa svarta jeans. Jag använde dem dock aldrig, jag gillade det inte riktigt (spännande att det kan vända så tvärt). Så ett par gav jag bort, ett annat par såldes, ett tredje par blev för små osv... Men ett par, vänner, ett par svarta jeans blev kvar längst inne i garderoben! Och de trillade, till min lycka, ur graderobe mitt i mitt desperata klädsökande, hallelulijah! Så ni kan ju gissa vad som finner sig på mina ben för stunden. Lär väl sluta med att jag köper nya ändå, då dessa inte är som de som gick sönder, men nu klarar jag mig en stund till i alla fall :) i-lands med stora bokstöver! Ska strax ka iväg och köra ett förhoppningsvis hårt boxningspass tillsammans med Pernilla, Diddi och Lisa? om jag minns rätt. Ha en trevlig kväll!

Livet! För typ 100 år sedan, eller... 15,5 år sedan i alla fall.

happyhappyhappy

Jag är riktigt slapp och seg och på mindre bra humör som ni kanske märkt, och huvudvärken höll i sig till morgonen, därav fick jag tacka nej till jobb. Nu är det dock bra igen och jag tänkte göra någonmting åt min tillfälliga dåliga attityd och inställning. Nu tusan! Ska slänga ihop lite mat till att börja med, senare i eftremiddag ska jag till gymmet faktiskt och förhoppningsvis köra ett boxningspass, det gillar vi! Sedan blir det jobb i alla fall på onsdag och torsdag, skönt att det är planerat och ingen överraskning on the morning. Så nu tänkte jag att... vi ska vara glada! (nej jag vet inte varför jag titt som tätt skriver i tredje person)

Och på tal om glädje, jag och min då bästa vän Victoria första skoldagen i ettan! Om jag kunde få behålla det pigmentet i ansiktet alltså... (V vänster, K höger)

tankar, minnen och det mesta, i massor

Vilken hopplös kväll.

 

Just nu vill jag bara ha sommar. Jag vill ha de där två sommarveckorna i Skåne, då vädret var kanon! Jag vill ha ett schemalagt jobb att gå till, en rutin. Jag vill glida runt i mosters tvåsitsiga Mazda, utan tak och hög musik med kusin, och bara trivas. Jag vill cykla till jobbet i värmen med musik i öronen. Jag vill känna svetten rinna på hemvägen och sedan bara slänga mig i poolen. Jag vill åka till Skälderviken och äta en pizza på stranden i solnedgången och kvällen. Jag vill känna att jag gör någonting och att jag trivs. Jag vill känna att det här är livet. Jag vill höra skånskan runt om kring mig. Jag vill drömma och träffa trevliga människor. Jag vill njuta av lugnet och känna att stressen och ångesten är långt, långt borta.

 

Jag vill ha spelkvällar med mina närmsta, med en eller två cider för mycket. Jag vill känna glädjen och höra skrattet. Jag vill plocka fram vattenpipan och försöka göra misslyckade rökringar. Jag vill ha ändlösa middagar och dåliga skämt. Jag vill ha värmen omkring mig och jag vill kunna gå ut i tygskor och skinnjacka om kvällarna. Jag vill cykla till skogen och bada i sjöarna. Jag vill planera kanot och tältresor som aldrig blir av. Jag vill ha gemenskapen, hoppet och drömmarna. Tankarna och idéerna. Jag vill ha de menlösa kvällarna med kortspel och mackor. Jag vill skratta åt de som inte förstår. Jag vill känna de första solstrålarna och gå långa promenader i alldeles för lite kläder, känna vårens kyliga kvällar och göra någonting av dem.

 

Jag vill vara i Hällebäck och höra havet mot klipporna. Jag vill känna lugnet och det obetydliga. Jag vill drömma om händelser som aldrig inträffar. Jag vill än en gång känna lugnet och känslan av att bara vara. Jag vill höra hela huset skaka så fort man rör sig i det och jag vill se alla prydnadssaker hoppa upp och ner på sina platser. Jag vill höra sommarregnets smatter mot taket och jag vill vakna till blå himmel och fågelsång. Jag vill njuta av det som alltid varit och jag vill njuta av det nya. Jag vill gå genom det daggfuktiga gräset om morgonen och om kvällen. Jag vill basta in på småtimmarna och sedan sjunka ned i en av de obligatoriska skinnfåtöljerna. Jag vill blanda bål av bara läsk och saft och jag vill till och med duka av bordet och diska med alldeles för lite vatten. Jag vill dra fram kubbet, krocket och badmintonracken för att oavsiktligt skjuta upp fjäderbollarna på taket. Jag vill sitta på gungan och inte göra ett dyft, eller plocka fram den brasilianska gudomliga hängmattan...

 

Och jag vill att ni ska ha läst ända hit.

 

Ja, det är mycket man vill. Nu ska jag sova – det vill jag inte.

och jag vill inte jobba i morgon.


hold me like you never let me go

Idag är ingen bra dag. Har i alla fall fått jobbat, dte är kul som alltid förvisso. Sedan har jag tränat ungarna, och det var okoncentrerat ocg gapigt, både från bassängen och kanten, tyvärr. Sedan åkte jag hem, slängde mig på soffan och kikade på guldbaggegalan med mor och far. Mitt i detta sega moment får min kropp för sig att slänga till med en ordentlig migrän attack, en riktigt ordentlig sådan dessutom, förbaskat! Dumt av mig att sitta här nu när jag bara vill skruva av huvudet och slänga iväg det någonstans, mår även hejdlöst illa. Har i alla fall uppbunkrat med medicin för dessa lägen och tabletterna hjälpte en aning, men det är fortfarande jobbigt. Sedan fick jag svar från ett visst jobb att jag tydligen inte alls kan åka till Tyskland när jag tänkt, suck. Får se om det går att lösa.

Som sagt, ingen bra dag. Nu begraver jag mg i mörkret en stund så att både dagen och migränen försvinner! Godkväll.

kvällens, i annan version dock, som vanligt.

somfemårochsägerjagvillintehelatiden

Åhå vad jag är krånglig. Tanken var att jag skulle gå och lägga mig efter filmen. Men än är jag uppe. Jag vill inte lägga mig. Jag är trött på envisheten och 5årsbetendet och jagvillinteperioden. Blä. Kanske bara att byta inställning? Jagvill! inte haha. Får väl ta tag i mina språkåplaner istället. Lika bra att göra något vettigt när man kan. Trevlig natt gott folk!

sunday

Jag skrämde upp mig själv genom att läsa om massa övernaturligt, sedan drog jag igång dammsugaren, ingen favorit. Men det är hursomhelst söndag igen, det är dammsugat och rent och jag är hemma från skåne igen. NU är det mammas hallon/chillikaka som gäller och självklart Johan Falk, för jag nämnde väl att det är söndag (kväll)?

Savage Garden hittills under kvällen

when you run, so you run

Ja jo, det blev en trevlig kväll igår. Fondue, både till mat och efterrätt. Kött först, choklad sedan. Även lite spel och tjat, ja inte så stor skillnad från vanligt, bara lite nya ansikten, och det gillar vi. Inga bilder dock! Jag är inte den enda som är dålig på att få med kameran, och det, känns bra haha. Är för övrigt tillbaka hos mormor, vi ska om ett tag äta lunch och sedan är det hemgång igen.

Gårdagens monopol med kusin Simon (mobilkamera)


Som ni ser, intecknat, och detta var bara början. Det går ju inte att överleva om någon satt ett hotell på normalmstorg (och centrum!) ?

we were much to young

Tja tja! Har förflyttat mig från mormor till kusiner osv för stunden, jag och Karro ska strax kila iväg till hennes vänner, jag hoppas på en trevlig kväll! Har för övrigt spelat monopol med Simon sedan jag kom hit, vi kan väl säga som så att jag förlorade ganska rejält, men alla vet väl att det där med pengar inte är min starkaste sida? 12åriga Simon verkar dock ha stenkoll! Trevlig kväll på er

skåneland

Sådär, nu har jag flyttat in hos mormor för helgen, mycket trevligt! Jag älskar detta landskap, faktiskt, det är som att komma hem men ändå hemifrån haha, och för att inte tala om dialketen, iloveit! Sjukt mycket folk på tåget, jag förstår inte vad alla ska här och göra? Hursom, nu sitter jag i soffan och är allmänt seg, Karro sitter bredvid och tuggar godis och tittar på värdelös film som ska föreställa rolig! Jag dricker saft.

Hysteriskt kul med webcam on my computer?



måstebarapåpeka

Ursäkta men jag måste bara kommentera en av menningarna i en av recensionerna om min bok. "De har slarvat bort vad som kunde bli tonåringens första vego-kokbok." Det som stör mig är orden vad som kunde bli tonåringens första... Förlåt mig, men om jag inte tar fel så är det min första "vego-kokbok" vare sig någon tycker den är mindre bra eller inte, fattar inte formuleringen?

I saw face turning streets alive

Jag bestämde mig igår för att jag inte ska jobba idag om de ringer, som tur var ringde de inte så nu slipper jag ha dåligt samvete över att inte jobba, härligt haha! Senare ska jag dock åka och träna barnen och efter det ska jag springa till ett tåg som tar mig ner i landet, skönt med lite miljöombyte. MEN jag känner något i halsen, något som är på väg att utbryta till ännu en sjuka, jag orkar inte. Jag ska vägra så länge jag kan så får vi se vad det blir av det :)

stop this train

Jag är alldeles för snäll, bestämmer saker utan att tänka efter, och sedan fungerar inte det bestämda för att jag inte tänkte och då är jag elak, bara för att jag från början försökte vara snäll.

ja,igen

Vet ni vad som hände idag? Ni kommer aldrig kunna gissa. Jag var hemma hos Jenny en bit från gamlestan ikväll efter jobbet... När jag på hemväg kommit till gamlestan, ja vad hände då? Inga spårvagnar gick så klart, åt något håll. Bara för ovanlighetens skull sådär? Snälla pappa kom i alla fall och hämtade mig med en varm och skön bil, dock kom spårvagnen precis i samma stund, men jag gissar på att bilen var aningen bekvämare så jag är nöjd!

Fåtal bilder från lördagskvällen hos Malin
,
då jag var fotgraf finns jag inte med, alls.

alla älskar min blixt!




och så här jäkla kul är jag när jag är övertrött i trevligt sällskap (tornet, som sedan rasade)

night

Massa inlägg idag... Jag börjar få lite panik, alla är på väg någonstans, på väg mot någonting nytt. Jag är fast här, i svinkalla, trista göteborg. Jag gillar göteborg, men just nu vill jag härifrån, helst lämna landet också. Men jag är fast, fast i sverige, fast i staden på grund av babysimmet som jag förvisso älskar. Och både extrajobb inne på fritids och simträningarna med barnen älskar jag, men blä, något nytt? Skåne till helgen i alla fall, alltid något haha. Har försökt ta mig ner hela hösten men det har inte gått, så nu alltså. Sen vankas det även tyskland med Natalie i februari, finland med familj och släkt i april och även england under våren så klart, så lite händer väl allt... och jo, jag är allt glad och jag gillar vad jag har, men vill ha mer.

Ser ju halvt galen ut men bild från sommarn 09 på mig och kusin Karolin


sådär lite efter alla andra

Haiti, alla pratar om det, alla skriver om det och alla tycker och tänker. Det känns rätt meningslöst om ni frågar mig. Gör något istället. Har svårt för att lita på organisationerna runt om, men förhoppningsvis kommer något av det man skänker fram. http://www.lakareutangranser.se/

Och ja, jag håller med folket runt om, om att vi är superdåliga på att skänka pengar så länge det inte är svenskar inblanade eller blir en stor nyhet av det. Men det är ju inget skäl att låta bli när det händer stora grejer? Snarare tid att bättra sig i andra fall så att man hjälper till då också.

abstinens

Jag fick godisabstinens, nu finns det inte många nonstop kvar på pepparkakshuset, ser ganska förjävligt ut nu om jag ska vara ärlig haha. Nu träning!

blind

Blä, idag är jag trött som... tja, mig själv, och blind som en, äldre? Jobbade idag igen efter dålig sömn, inte fritids dock utan i studion (äldre barn i mindre grupp). Fick läsa högt, när jag var klar med ett kapitel gick det inte mer, jag såg ingenting och var helt slut i huvudet. Flitigare på glasögonfronten ska jag tusan bli nu eftersom jag inte orkat trixa linser. Så ni kan ju gissa vad det första jag gjorde när jag kom hem nyss var att göra?
Ja precis,.. glasen på!


Om några timmar blire träning för barnen, hej!

sentimentalt, igen

Ja jag vet, nu är jag igång och tjatar. Men det börjar så smått gå upp för mig att min bästa vän sedan många år tillbaka i morgon flyttar, lämnar landet. Idag var det hejdå och byebye för ett tag, men London även för min del blir det förhoppningsvis snart, en stund i alla fall! Ni som läst här i några år (haha) vet att det ibland dykt upp fina moment of poetry av mig och malin, våra fina dikter om allt och ingenting alltså. Jag skrev i alla fall en egen, till Malin...

När du åker till london
och jagar robert pattinson
stannar jag i svearike
och fortsätter jakten på min like.
När du gift dig rikt
hoppas jag att du fortfarande ser mig likt
och när du lyckats med din stora plan
vill jag att du ger mig en svan.
Motgångar, medgångar, resor, upplevelser... som vi velat!
har vi tillsammans delat
i en enda komplott
jag hoppas innerligt att detta inte bara blir ett minne blott
Jag offrar gärna hatten
för att få fortsätta gå med dig genom eld och vatten.
Moment of poetry var ett sätt at få
lektionen att fortare än kvickt gå
och fortare än man hann säga klouch
insåg jag att det aldrig blir sig likt utan din sista touch.
Jag hoppas att du trots denna text slipper lida
så att vi båda kan fortsätta glida
i varsitt land
men ändå behålla vänskapens hand.

I will miss you!

highwayman

Jag tänker inte skriva ännu en gång att jag ska städa då jag skjutit på det som vanligt. Däremot tänkte jag skriva att jag idag jobbat igen, och ja, det var väl som det var. Det är alltid roligt, men vissa dagar är helt enkelt svårare än andra. Jag blev väckt i hel fel sömnperiod (ni vet remsömn, djupsömn osv? Vet dock inte vilken man vill vakna i?) vilket har gjort att jag inte kunnat piggna till under hela dagen... Men det är bara att bita ihop och se glad ut som någon sa. Något att äta kanske? sedan ska jag nog ta mig upp till Malin en sista gång på väldigt väldigt länge..

alla indianer i kanoten

Sovit som utlovat, tränat, tränat barnen, gjort ingenting, betalat en räkning, fixat ett armband. Mycket händelserik dag. Nu tänkte jag samla ihop alla foton som ligger utspridda över hela mitt rum. Det är bilder till scarpbooken (som efter många veckor fortfarande inte är klar) som ligger i någon smart ordning, bilderna som blev över från kollaget till malin, och bilder som beställts till scarpbboken i efterhand... Efter det kanske jag orkar få ordning på kläderna som även de ligger utspridda, som vanligt.

kreativiteten flödar

inte alla hästar hemma

Sådär, äntligen! Dax att andas igen, puh. Det känns som om jag mer eller mindre sprungit runt, hit, dit, framoch tillbaka sedan i onsdags, fullt upp har det vart. Utgång, jobb, sleepover hos veronica, jobb, fridas 18års, utgång, jobb, kollagefixande, malins hejdåmiddag, jobb, och nu andas....

När jag tog mig till Lilla bommen för jobb idag (efter 7 timmars sömn på två dygn) kände jag mig riktigt orolig, jag var så fruktansvärt trött att jag inte kunde hålla ögonen öppna på vagnen in till stan, och knappt när jag gick av i friska luften heller. Men det gick allt, jag mölade i mig en massa druvsocker (i inbillningssyfte) och en cola, sedan körde jag igång babysimsgrupperna, 4 timmar i vattnet. Lyckades dock göra bort mig halvt under sista gruppen... Jag startade nämligen upp gruppen och talade om dagens första övning, bara det att jag körde igång helt fel kurs, en kurs som är för ungar som är ett antal månader äldre. De stackars föräldrarna fattade ingenting när jag sa att barnen skulle sitta på kanten, barnen som knappt kan vända sig från rygg till mage på egen hand, smidigt!

Bilder har jag inte ens orkat tänka så bjuder på denna mycket vackra på mig och Linnea som dök upp på vårt kära facebook. Från Fridas...


jag är fett snäll

Här sitter vi och trivs i dåtiden haha.

iwillmissyou

Eh, ja föresten, har kanske inte nämt det men nu på onsdag (alldels för snart alltså!) flyttar Malin till London, och det känns faktiskt inte helt okej. Jag menar, det finns ju inte många snyggare än oss? ♥

på topp!

Aa tjena nu rullar livet igång igen ja. Redan stressad till tusen, men det gillar vi! En stund...

Torsdag: Babysimmet, hem äta, hem till veronica med de bästa
Fredag: Jobb på fritids till 16, träning på valhalla 16 (hur tusan då?!), hem till Frida på 18års, utgång med två "grupper" till två olika ställen?
Lördag: Tidig morgonträning, Hejdåmiddag hos Malin
Söndag: Babysim igen.

Lovely, redan två omöjliga saker krockar, fan. Det roligaste är att jag inte hinner hem mellan Veronica och utgången/arna och nu har jag knappt en timme på mig att tänka ut hur jag ska lösa det med grejor som ska med. Men jag håller modet uppe gott folk! NU: mat!

loveit

Det blev en bra kväll och natt tillslut på Berså. Inte mycket folk dock men det blir ju vad man gör det till? Kvällen började med Irma, Malin, Lollo och Fia men slutade med bara Malin och Irma. Alex var snäll och körde oss hem. Känns nästan längesedan jag tog vagnen hem, börjar bli bortskämd haha. Men så längde det fungerar så! Nu är det racersömn som gäller för om ett tag, eller okej, 7 timmar (så helt okej) ska jag upp igen. Ingen fara på taket.

less is more

Här sitter jag och väntar på att tiden ska gå. Lyssnar för stunden på society, inte precis partybringande men mycket bra ändå. Masken är påklistrad och nu slirar vi snart ut på stan, i en timmer eller två, bara dessvärre. Men, less is more? Ja precis! eh..

and the blue nails are back

all at once

Idag säger jag ännu en gång utgång, denna gång ska det dock hålla till skillnad från de två senaste gångerna i helgen som vart! Frågan är hur många som är på och hur många som droppar av. Hursom blir det en relativt lugn sådan för min del då det är jobb i morgon igen, babysimmet kallar. Nu kan det kanske vara dax att börja tänka på vad jag ska byta ut myskläderna till inför kvällen. Medans jag gör det får denna spelas en eller två, eller tre gånger till. Irma tipsade, hittad genom hennes kontakter, typ haha. Jag gillar den i alla fall.


på bussen drömmer folk om ett annat liv

Idag kom vi (det vill säga, Malin Natta, Veronica och jag) iväg och åkte skridskor, inte utomhus dock, det är på tok för kallt i denna stad med den råa vinden! Isdala blev det, och det var kul! Bilder kommer väl när jag orkar. Nu sitter jag som vanligt och drömmer mig bort till en egen lägenhet, dock finns det inte mycket jobb att söka för stunden så det där med lägenhet ligger väl en livstid bort. Men drömma är skönt, och det hade inte behövt vara något fancy, något enkelt lagom bara. Dusch, film, sömn nu... ?

En sådan... eller en sån. Inga konstigheter.
Krav: Klädkammare, badkar & balkong.

sagan om ingenting

Det var en apa-krokodil som solen. Äter en ingenting. Det är glad toalett skolan sa att babian åka flygplan bra.
Produktiv lektion med tvåorna haha, ni vet, man gör en saga genom att säga ett ord var... Gramatiken är väl inte den bästa hos 8åringarna men kul tyckte de att det var i alla fall! Bortsett från det har jag bland annat åkt sjärtlappar i backarna med barnen, dumt utan termobyxor men äh. Resten av dagen/kvällen? Vännerna förhoppningsvis. Får trycka i mig socker eller nåt för jag är helt slut, somnar stående nästan.

winterland

Jag planerade in att åka och hämta en ny våtdräkt inför ena jobbet i morgon bitti. Sedan ringde de från skolan och ville att jag skulle jobba. Så nu är jag dubbelbokad, kul. Blir dock skoljobb, så får ta mig till kungälv en dag innan torsdag för att fixa våtdräkten, ska bara komma ihpg att ringa och meddela detta i morgon bitti. Detta faktum gjorde mig i alla fall mycket förvirrad av någon anledning och förvirringen håller i sig. Sjukt jobbigt. Men nu lär jag sova bort förvirringen, brjar 07.00 i morgon.. eh. Lollo hittade i alla fall till mig tillslut och vi gick en promenad, lekte i snön och drack varm choklad. Trevligt trevligt.

Kommer säkert fler bilder på mina vackra snöänglar någon dag


lost?

Jag tänkte ta mig ut i friska luften i sällskap av kameran, varm choklad och Lollo. Det verkar dock som att sist nämd gott vilse, här är hon i alla fall inte än... Men det ger väl sig det med.

nödvändigheter

Nej, ingen utgång för min del ikväll. Istället ska jag äta god mat och starta upp livet och vardagen igen, sjukt tråkigt men destomer nödvändigt. På en lördag dessutom, hur kul får man bli? Men pålnboken säger ifrån och då kan jag väl lika gärna göra något vettigt här hemma. Ordning och reda (alltid håller jag på med det, och en dag senare är det kaos, typiskt!), jobbpapper som ska ordnas med en scrapbook som ligger halvklar på golvet - inte okej. En film efter det kanske? Men börjar som sagt med god mat, tjao!

sommar, lappleken, värme, solbränna, Natalie, Katri

lördagens 300kronorsfråga

Åh, gå ut inte gå ut? Denna ständiga pengafråga......... suck.


find me here

Oj vilket träningspass det blev, lite väl till och med kanske. Jag är helt slut sen några timmar tillbaka. Men det är ju skönt att det är så faktiskt, eller ja, mindre skönt om det blir utgång ikväll. Vi får se hur landet ligger om ett par timmar eller tre. När jag satt på spårvagnen förut satte jag igång min ipod för första gången på månader. Lifehouse `s bortglömda everything startades och jag hamnade väldigt många år bakåt i tiden, säkert hela 5 år sedan jag hörde den for the first time. När låtens klimax påbörjades kännde jag hur leendet tog över hela ansiktet, så otroligt bra var det, är det. NU ska jag försöka återfå lite kraft, vet dock inte hur än men det ger sig.

3.57

friday

Kass film och toast till frukost! Det där med att åka och träna? Ja vi får se vad klockan blir helt enkelt.... Utgång till kvällen?

hysteriskt kul

Ja men självkart Irma kommer bilden på Nattas lyckade sovförsök härom natten. Jag hoppas dock att du Natalie tar detta med ett leende för jag vill inte säga hejdå till jordlivet än haha.

Vi hade precis lagt oss när jag och Irma hör ett litet skrik från Natta (som sov i rummet bredvid). "Vad nu?" Irma tar en kik och bokstavligt talat viker sig av skratt då tältsängen Natta låg på fälts ihop till hälften. Jag hakade på skrattsalvorna och innan jag hjälpte henne upp var ju elaka jag tvungen att rycka kameran från hyllan bredvid mig, fånga ögonblick är ju det jag försöker med haha. Vad som är ännu roligare är att hon fortfarande efter knappa minuten ligger kvar med benen i sängen som hon låg innan den vek sig... Ja ni ser ju.

Förlåt föresten, jag skulle ju bli snäll i år, men den blir bara värre för varje dag, min elakhet.

amazing

Jahop, då har även jag sett Avatar och den var bra, men inte mycket mer än så, väldigt väldigt lång men ja okej, den var ju faktiskt sjukt välgjord. Annars spenderade jag gårdagskvällen med Nath och Irma som även sov här, rätt så mycket bra där. I morse, eller ja, förmdags mötte vi upp Malin och Johanna och tog oss in till stan där jag spenaderade onödoga pengar, as usual. Nu strax sömn, jobb på fritids i morgon igen! Vad är för övrigt grejen med at alltid lyssna sönder låtar, totalt? Eller se sig trött på filmer, samma filmer och om igen, eller böcker? Jag ska bättra mig, lite variation!

Dagens sönderlyssnade

amazing kids

Åhåå, fritidsbarnen är så satans underbara. Nästan smälter när småkillarna ska ha dansuppvisning till senaste partylåtarna haha. Danserna, till varje låt, består av typ två danssteg och resten kullerbyttor, stå på händer, stå på huvudet, jula osv... De breakdansar även genom att glida runt lite på golvet, sjutk söta! Även de som inte dansar är så klart söta, idag lärde jag dem göra pärlarmband på "mitt" sätt! Kvällen bjuder förhoppningsvis på socialiserande med vänner, pizza, tjat, gott.. ja osv.

Armbandet längst ut var det alltså som gjordes på fritids!

Det andra är dock också hemmagjort.

It's a mystery to me

Tanken var idag att jag skulle in till stan och hämta min nya legitimation och biobiljetter till Avatar. Det slutade med en långrunda på staden med Louise, och många timmar senare kom jag hem med två plånböcker, trosor, fyra ringar, en tröja och några hundralappr mindre på kontot, jag är värdelös på det där med pengar (legget och biljetterna fick jag i alla fall också med mig). Nu sitter jag hursomhelst och bara stormtrivs till låten nedan! Snart in i duschen och sedan sömn, i morgon blir det jobb på fritids igen, mycket kul!
Vrid upp!

fire

Bra start på dagen! Eller ja, förutom att jag försov mig för ovanlighets skull haha. Åkte och tränade med Malin, och det behövdes vill jag lova. Sedan åkte jag hem och svängde ihop strålande god mat till mig själv. Nu tänkte jag fortsätta på mitt strålande humör helt enkelt. Vrider strax upp volymen och drar igång med att få lite ordning här igen, sedan ska jag försöka söka lite jobb och räkna ut min skatt, kul va? yeye, ännu senare ändå är än så länge oskrivet, vi får se!

Såhär ser det förövrigt ut när man bränner in en Muurikka.


och en himla massa mat kan göras på den, speciellt om man har två.

och vänder man sig om kan en solnedgång se ut så här.


Snyggt, eller hur?

såskadetva

Vilken kväll. En såndär fullständigt onödig nödvändig kväll fylld av bara nonsens och skratt med vänner, en hel del kortspel också, åå jag gillar det! Men nu lär det vara sovdax för min del, upp och träna med Malin i morgon, eller ja idag, om några timmar. Godnatt.

utfyllnad

julmust är väl kanske inte godaste drycken men den funkar, speciellt en sådan här dag piggar den upp lite. Sjukt rastlös är jag, och seg. Inte lyckats få i mig frukost än ens, men nu vankas det toast!

more pictures

more pictures, ren glädje


i bilder

Överlag var det ett mycket lyckat nyår. Middag och lite förfest hos Irma, skål på heden klockan 12, dans, dans och åter dans inne på parken vilket var fruktansvärt kul med alla de bästa, efter lite missöden (stället stängde tidigare osv) bar det i alla fall av på efterfest hos Johanna som också var mycket bra. Halv 9 i morse var jag hemma, haha.
Grattis till Malin som fyller 19 idag på allas allra bästa dag ♥


Kommer väl mer kanske...

Gudomlig mat!

Lyckad

Mindre lyckad, & galna ögon.


RSS 2.0