låt mig bara tala om

Häromdagen hittade jag antarctica's guarana på tesco, den bästa! Brasilien igen? Yes please!

NÖJD

viljorna är lika många som förr

Jag vaknade tidigt på ett hostel i morse och gick till tunnelbanan för att åka till jobbet. Det har jag aldrig gjort i detta land. Jag bor ju där jag jobbar. Men denna vecka är Malin här, vi bor i en sovsal på ett hostel i Hammersmith, känns lite som att vara ute på långresa igen. Typ Malaysia, ja tack. Men detta är också bra, vi letar nämligen boende, vilket i och för sig kunde gått mycket bättre. Jag gillar landet och jag gillar jobbet, även om enbart lantliv inte är någonting för mig, denna del av livet i alla fall. Vi ska hitta någonstans att bo och jobb som gör att vi klarar av att betala vårt boende och liv. Jag återkommer när vi löst det, när det nu blir. Nu sitter vi på starbucks, och har gjort det ett antal timmar. Gratis wifi nämligen, lösningen!  (Jag jobbar fortfarande men tagit några dagar ledigt denna veckan)

På tal om långresa... Ni anar inte vad mycket jag vill åka och dyka igen, himelsk upplevelse, typ. -Malin och instruktör på väg ner mot mig och djupet i Thailand

lite grann bara

Vi hade en fin helg, inte så mycket god mat dock. Men vårrullen jag köppte mig på camden market var fantastiskt god!























idag gör vi london

Jag och Karro har fått en och en halv dag extra ledigt och möjlighet att bo i London under denna helg. Grymt skönt att slippa jobb och bara vara. Lördag lunch-måndag någon gång är vi här. Igår vart det lite prommenad runt om i närområdet och sedan en fin utgång och idag blir det nog promenad hela långa dagen! Vi ska göra london till fots, kanske med hjälp av buss och tunnelbanan då... Madame tussauds är bland annat planerat, och oxford treet, sedan får vi se vart turen tar oss, god mat ska vi hitta med, borde väl vara relativt lätt?

livet är någonting fint

En helt vanlig dag i Battersea, London med flygplanshimmel och allt annat! Förutom att jag under en timme idag hade hand om tre små killar på sex och strax fyra månader. En sov förvisso och en annan är en såndär kille som är nöjd med allt och hur glad som helst och den tredje trivdes rätt bra i min famn. Dessutom vart föräldrarna i rummet bredvid så inga större problem. Det var dock en liten liten stund då jag hade båda sexmånaders i knät halvt gnälliga och fyramånaders fick för sig att vakna upp ur sin sömn en stund. Men det lilla ögonblicket försvann fort. Ikväll är jag barnvakt till två av dessa, men de ska båda sova och brukar vara bra med det denna tid, t a  i  t r ä


ingen människa på jorden kan bestämma över ditt liv

Efter en fin helg hemma med familj och vänner, ett trevligt restaurangbesök, en fika som förr, en intressant utekväll i göteborg, en mycket god middag hos bror, lite kalasande och en hel del slappt återvänder jag nu till england och nya kommande äventyr. Till att börja med återgår jag dock till det så kallade normala. Ni vet hästar, hundar, får, och en bebis. Och träning så klart! Mycket nöjd efter dessa dagar, böjar känna igen mig nu igen, med allt det här flängandet och egentligen noll koll. Haslemere, London, Haslemere, London, Göteborg, Haslemere, London, Hasl... Ja ni fattar galoppen! Inte en enda bild har jag tagit under helgen, men det har någon annan!

mina fina vänner och jag på pustervik

Grattis på födelsedagen kära bror

Kim tjugosex idag


så himla svårt kan det väl inte vara?

Jag ska flytta jag ska jobba jag ska skriva jag ska fota.

Grattis på födelsedagen kära pappa

25 enligt honom själv, möjligen om man vänder på det och lägger till två år :)

jag får liksom ingen ordning

Jösses, när jag byter ställe att sova på spårar min hjärna uppenbarligen ut. De första veckorna i england drömde jag om hästar varje natt, jag kunde sätta mig upp mitt i natten och fråga Karolin varför alla 12 hästar var i vårat rum. Eller varför en av hästarna låg i min säng, tror att hon hade rätt roligt. Men sedan har det liksom fortsatt, måste innebära trött hjärna bara. Jag svamlar allt för ofta i sömnen, kanske har det hänt innan med bara att ingen delat mitt rum och kunnat märka det. Hon pratar också en del, det händer med andra ord ganska mycket om nätterna! Förra veckan satte jag mig upp i shock runt 02.00 och hostade ur mig något i stil med "Oh my god! Det är en rad i min säng!" Karolin tyckte dte var så roligt att hon skulle skriva ner det men skrattade så mycket att det bara blev underliga figurer på ett papper. Undrar fortfarande vad det var för rad. Imorse vaknade jag med pappas hårddisk i famnen? Ja fråga mig inte. Nu är jag vaken och ska strax möta upp min bästa vän!

Katri & Malin, Mui Ne, Vietnam, April 2011

hemma, borta, på besök?

Jag är hemma, hemma i sverige, i göteborg och hemma hos mig? Hemma hos mina föräldrar, jag är gäst hemma, fast det inte är hemma. Vart är mitt hem? Haha krångligt det där. Har bäddat soffan åt mig, känns skönt men märkligt. Sedan jag kom hem i eftermiddags har jag inte gjort mycket mer än suttit bort tid och sedan gått till mitt älskade gyllene prag för fantastisk middag i sällskap av mamma, pappa, farbror, kusintjejer och deras mor. Mycket trevligt. Sovdags!

slingade K's hår för antal dagar sedan, intressant

Vin en söndag i pyamas

Gott folk jag älskar denna dagen. Eller halva i alla fall. Vaknade tröttare än någonsin och jobbade sedan, tappade humöret på de tre småkillarna som är med mor sin i stallet helgmornar. Jag tappade humöret såpas att jag inte ens kunde öppna munnen för att jag inte skulle kunna behärska min ilska, det har i princip aldrig hänt. Inte med barn som är 2, 3 och 5år i alla fall. Dagen blev dock bättre och en ridtur blev det också. Efter arbetsdagen la jag mig på ett av fälten i ridbyxor och gummistövlar för att kika på himlen, lyssna på bra musik och hade sällskap av hundarna (och karolin en bit bort i telefon så klart), mörka moln bråkade med ljusa och lämande blåa fält i solnedgången. Valpen har åkt hem så det är lite lugn och ro i huset. Nu sitter jag i soffan i pyamas efter ett varmt bad, vi ska snart kika på pretty woman och dricka vin. Vin en söndag i pyamas, jag älskar det. I morgon har vi day off, skönt! Föresten åker jag hem på torsdag, och tillbaka på måndag. Bara för att sådär, häsla på typ. Hem och hem i och för sig, vet inte om jag har något permanent sådant för tillfället, hem till föräldrar kanske det börjar heta nu? Hjälp, vuxenliv.

Jag kan tröttna på att vara här, många stunder om dagen. Men en eftermiddag/kväll som denna... Alla borde få uppleva det. Harmoni skulle man kunna kalla det.






mobilbilder

1234567

Karro åkte iväg för att barnvakta och jag är kvar för att hundvakta. En alldeles för busig hundvalp som verkar ha hur mycket energi som helst, en femårig labrador som mest ligger på sin säng (pga valpen) och en bossig jack russel som tror att hon äger världen, och allt som finns i den. Är helt slut efter dagens träningspass, har hakat på Karros energiska träningsliv och tränat 4 dagar denna vecka efter jobbet som bara det är träning i sig. Blivit medlem på gymmet i närheten iallafall så att vi kan vara med på pass och spendera tid i själva gymmet, dessutom ingick ett antal gånger med personlig tränare som fixar program osv, rätt bra! Nyduschad framför tvn nu, rätt skön fredagskväll. I onsdags bjöd vi som sagt våra kollegor på middag och ja, jag får nog kalla det succé, duktiga vi är!

morotsbiffar, klyftpotatis, tzatsiki, kyckling, tomat/mozarella sallad, "vanlig" sallad, pestopasta, sweetchillisås, vitlöksbröd osv...

tomt hus

Vi har stora huset (med flera rum än jag kan räkna) för oss själva härborta, så ikväll är det vi som bjuder kollegorna på middag, ska nog bli asbra!

kaos på jays

Ett några dagar sent inlägg...

Herregud vilka dagar, Marianne (ägaren till gården) är iväg och djuren känns lite som flykten från hönsgården, jag lovar att dem har en plan, antingen för att smita eller bara jävlas. Hästarna river staket och hoppar över till andra hagar, höstens getingar har intagit ett helt rum som sitt bo, hundarna lyssnar inte utan bara busar, lilla ponnyn Smartie stack iväg från sin träning och lämnade tränaren långt bakom, hästen beetle såg till att jag trillade av henne igår och idag såg hon till att snubbla över sina framben så att jag nästan flög av framför henne istället. Det är helt enkelt händelserika dagar här borta.

Men sommaren är fortfarande kvar, fast idag blåser det aningen mer än vindstilla. Igår skulle vi ta bilen till macken för att köpa glass i värmen och sedan fota luftballonger från berget... Vägarna här är inte roliga, de svänger och går och upp och ner precis hela tiden. Häromveckan körde en man rätt in i ett träd och avled sedan, en annan man såg sig inte ordentligt för och hamnade under en lastbil och igår rullade vi in i en korsning bara någon minut efter att en krock skett, fyra bilar inblandade varav två frontalkrockat och ett äldre par satt fast i en av de bilarna. Tre stora brandbilar, fem ambualnser och minst fem polisbilar kom en efter en efter några långa minuter. De fick klippa upp hela taket på bilen, minst, för att få ut de äldre paret... Vi lämnade scenen långt innan det var klart på räddningsarbetet men när vi åkte iväg verkade dock alla inblandade vara vid medvetande om än vid shock, hoppas så att det gick bra för dem! Vi agerade lite trafikpolis för att stoppa trafiken innan all räddningstjänst dök upp. Det blev varken glass eller luftballonger, bara sen snabbmiddag och film.

Skumma dagar och händelser.

I varenda hörn såg det ut så här och värre, trevligt.

och på golvet låg dem så här (detta är förvisso i en fåtölj)


på väg från den värsta olyckscen jag någonsin sett

RSS 2.0