31 Januari, 2008

Kalla mig knäpp, men jag är faktiskt lite trött på dessa dagar. Att vakna upp och ha ingenting att göra, ingen skola att gå till, inte ens något att plugga osv.... Ja, jag kommer klaga så mycket när skolan börjar ordentligt jag vet, men detta är så uttråkande! Något att göra kan väl inte vara för mycket begärt? Nej sånna här dagar är lite för mycket för mig för tillfället. Suck.


Katri

30 Januari, 2008

Bara tomma rader på senaste, med andra ord ingenting alls.
Upp och ner som vanligt har allt varit, dock har skolan inte krävt mycket alls. kent, 14 februari i trollhättan blir det iallafall! Det tackar vi för, verkligen, lycka! Beslutsångest om det mesta, vet inte riktigt vart mina åsikter ligger och de ändrar sig som ett och annat löv faller. Simträningarna kräver tid och tänkande, vilket fungerar okej just nu med tanke på noll i skolan, men sen vet jag inte? Behöver ett jobb så jag kan sluta med gott samvete. Dock kommer jag att sakna det, för jag tycker för det mesta att är kul, men just nu känns det bara tröttsamt. Ja några rader fick ni i alla fall, kanske kommer igång och skriver mer, vem vet?


Katri

23:38

Ljud, toner, musik..............
Jag kallar det för lycka!

02.39 Jag försöker bara att hinna med


Jag vet inte om jag vill ha det så här längre.



Jag Jag Jag Jag Jag



finns också

00.21

..och tio minuter senare satsar hon på sömn igen. För nu är jag så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna. Men på något jävla vänster lyckas jag alltid piggna till på de två (ett?) oerhört långa stegen från skrivbordet till sängen.... skumt är det.

00.11

Jag har ont i halsen, för jag ätit hemskt mycket choklad, fan vad äckligt! Ont i huvudet har jag också, för jag tänker för mycket, fan vad onödigt! Med andra ord, jag kan inte sova.
Nu vet ni det.

17 Januari

Som vanligt i livet går allt upp och ner, hela tiden vare sig man vill det eller inte. Känns bara som att det är så mer för mig än för andra, men det är förmodligen ändast inbillning och mitt eget fel. Just nu är allt i alla fall bra, kan bero på att det gått en tid, och jag lyckats smälta lite småsaker, och att jag simmat idag. För träning blir man faktiskt välmående av, har jag insett. Fast jag brukar glömma det ganska snabbt igen. Nu är det i vilket fall så att jag ska ge mig fan på att jag visst kan spara pengar! Återkommer nog, nu ska jag diska och städa och sånt roligt.

Katri

15 Januari

Allt går bara utför, lite ansvar vore bra.
Jag ska nog lära mig jag också.


Hela 5 CV har jag idag lämnat in på lite olika ställen, lite duktig lyckas jag vara ibland ändå. Ska väl vara ännu duktigare nån dag, hade jag tänkt. Hade inte vart fel över huvud taget med ett jobb och extra pengar nu. Det är mycket som behövs, för att inte tala om sommaren, som i mitt fall inte ska bli ett fiasko. Detta är ett löfte. Min kamera behöver också lite tillökning, så ja, ett jobb är vad som behövs. Ett roligt sådant hade ju lätt varit ett stort plus.


15 Januari och allt går under, men jag ska ta mig upp. Med eller utan hjälp. Detta är ännu ett löfte.


Katri

00.28

Lifehouse - Broken

Att få se dem live, ja det skulle vara lycka.
Och lite andra bra band live hade inte vart fel någon stans. kent har tydligen fler spelningar helt plötsligt, och massor av lediga biljetter, jag vill vill vill. Men när jag väl bestämt mig, och fått någon att gå med mig så kommer biljetterna att vara slut, det brukar vara så. Danmark och tokio hotel med nath blev ju inte heller av. Men det kommer, det kommer.

Dax för sömn nu antar jag.
godnatt

Katri

14 Januari

Vill bara ta tillbaka de fyra sista raderna skrivet i föregående inlägg. Lite i alla fall.

och så nytt ämne, bara för att.
Ni mina vänner, ni vann, ni har lyckats. Om det är vad ni vill kalla det.
Jag har gett upp, så grattis.
Och ja, jag säger ni, ingenting annat.


Katri

13 Januari, 23:50

Helgen spenderades uppe i Töreboda (mariestad) med 11 styck barn i åldrarna 12 och ner till 8år. Ni kan ju tänka er vilken nivå humöret ligger på redan efter de första timmarna. Det blev i vilket fall mellanmål och träning när vi kom dit, då också tränarna fick simma klädsim. Självklart var detta inte självalt, och därför hade vi inga ombyteskläder med oss till simhallen. Det blev alltså en kortare springtur, iklädda shorts och linne, från simhallen till skolan vi bodde på (3 minuter kanske) Men sånt hör väl till? Japp japp. Sen var det sömn, och jag förstår inte vad mina tränarvänner tänker med ibland, bara en av oss hade med sig luft madrass så det blev ganska trångt. Detta slutade dock med en styck Andrea och en styck Katri på golvet bredvid istället. Dagen därpå som heter söndag var det upp tidigt, äta frukost packa och städa, för att sedan ta sig till simhallen och tävla hela dagen lång. Något skönt att sitta på tåget hem sen ja. Sammanfattningsvis har det i alla fall varit en intressant helg, med allt vad ett läger ska innehålla. Har dock glömt hur otroligt pinsamt och roligt det är att berätta för killarna att den å den är kär i honom osv... Ja, ni vet? "Får hon chans på dig? hihiihih" 8 till 12 år som sagt. Trevligt trevligt.



och så nytt ämne, bara för att.
Ni mina vänner, ni vann, ni har lyckats. Om det är vad ni vill kalla det.
Jag har gett upp, så grattis.
Och ja, jag säger ni, ingenting annat.



Katri

21.21

Behärska lugnet............................................

12 Januari

Lördag morgon och uppe råtdidigt igen, jag förstår inte varför man inte kan hålla kvar tanken jag vill inte sova fram på morgonen också? För det var det ända jag tänkte igår kväll. Okej jag förstår faktiskt varför, men ändå haha. Ska iallafall åka på läger med de små simmarbarnen, som dock denna gång inte är så små. Läger vid mariestad, och tävling i morgon, jesus vi får väl se hur detta går. Hur jag ska orka gå upp halv sju även i morgon är en bra fråga. Under dessa två dagar ska jag även hålla humöret uppe och ta fullt ansvar. Vi får väl se, kallt som satan är det i vilket fall. Nu ska jag ta mig till buss och spårvagn. Jag hade mycket hellre stannat hemma och haft en normal helg, denna helgen består ju av ingen sömn alls! Men det kanske är bra, att få något gjort, fast det brukar jag få annars med. Så där sprack det argumentet. Jaja whatever.

Hej!

10 Januari

Jag mår så bra och känner mig verkligen lycklig, av ingen anledning igentligen, men det känns bra! Men så finns det ett litet hörn, ett jättelitet jävla hörn, som säger att något är fel, så fruktansvärt jävla fel. Vet inte varifrån det kommer, kanske är det jag? Jag som är fel. Eller vädret, vädret som är fel? Något är det. Någon som har lust att tala om det för mig? För utan det så rinner hoppet ut, sakta men riktigt jävla säkert, ur det där lilla hörnet och jag kan inget göra åt det. Flummigt allt blir, godnatt.

Nu ska jag iallafall sova och fortsätta vara lycklig :)

8 Januari

Sådär, nu har jag varit duktig och bombat vår kära rektor med lite av varje! Nej men jag var formel och trevlig, (tror jag?) i mitt mail bestående av fyra punkter. Lunchkupponger under praktiken, lite om matten, lärares frånvaro förra terminen och en enkel fråga om b kursen i pstkologi kommer att äga rum. Ja så duktig har jag varit. Nu ska jag återgå till mitt barnsliga jag igen och pussla! För det är faktiskt tankebefriande och jag har alltid älskat pussel, något mer när jag var mindre kanske. Har också tänkt att sova i tid ikväll, och det borde väl lyckas för jag är trött som ett as.

Härlanda var vi i idag för att upptäcka hur vi skulle locka dit ungdommar, ehm ja lycka till säger jag väl bara. Nej men det löser vi nog. Jag råkar faktiskt veta att det finns mer bakom den tråkiga fasaden där (?) Ja det är iallafall vårat projektarbete istället för praktiken, en film, en broschyr och tio affischer ska göras.

Pusseldax!

00:59

Jag känner att jag inte kan köpa fotografier för att sätta upp på väggen, möjligtvis av någon jag känner eller någon fotograf jag iallafall känner till. Men en bild från till exempel ikea skulle jag inte klara av att sätta upp på min vägg. Jag tycker det är jättefint, verkligen, men det känns så opersonligt. Jag vill ha tagit bilden själv eller iallafall ha en aning om vad tanken med bilden är, vilket jag inte har om jag köper den på ikea. Sen så skiter jag fullstädnigt i vad andra har på väggarna bara det är fint så. Ni får gärna ha ikea bilder på väggarna, för som sagt jag tycker att det är fint. Men på mina väggar vill jag inte ha det så. Det kommer säkert ske att även jag har det i framtiden ändå men inte just nu. Jag vet hur detta låter, och det låter verkligen inte som jag menar, vet inte hur jag ska formulera mig. Men jag är medveten om att det låter som "Jaja, vill ni ha så opersonliga fula grejer i era hem så ha det." Men det är inte ens i närheten av vad jag menar. Missförstå mig inte.

Däremot har jag lättare för "konst" i form av skulpturer och målningar, men även sådant får hemskt gärna vara av personlig karraktär. Jag vill helt enkelt veta historian. Men några av Banksys verk hade jag faktiskt inte tackat nej till.

Godnatt

7 Januari

Jag kan hålla med om att det var ett ilsket mail, MEN att dyka upp ordinarie skoltid? För vi har en sådan eller vadå? Varför är det alltid vårat fel att bristen på information existerar? Ja man kunde ha hört av sig och frågat, det fattar väl jag med. Men det var ju knappast bara vårat fel? Nej suck på våran skola alltså.

Idag har jag sovit alldeles för länge, bara för att jag skulle upp tidigt och vara effektiv och städa och sånt roligt. Jag han flytta över mina kläder till den andra garderoben och få rummet att se någorlunda fint ut iallafall. Sen har jag även, förmodligen, valt ut tapeten till min fondvägg i mitt blivande rum. Tanken var att rummet skulle fixas i helgen, eller snarare att mamma och pappa skulle fixa det i helgen eftersom jag ska på läger med småbarnen. Men nu ska pappa tydligen till London i fem dagar! Ta med mig?? Fusk. Om ett tag ska jag försöka bli trött så att jag somnar i tid i kväll, för att orka upp i morgon och påbörja projektarbetet med ungefär halva klassen, får se hur detta går. Blir kanske roligt.

Tillägg, - Bara för att jag nu skulle vara så duktig och använda min externa hårddisk, som mina snälla bröder köppte mig i julklapp så fungerar den inte! Lärdom av detta, - Gör saker i tid! Inte dagen innan och i sista minuten. Problemet är, - Att jag behöver använda min dator för skolbruk nu när lovet är över, och den börjar bli alldeles för full av musik, bilder och photoshop filer. Borde alltså fixat detta tidigare i veckan, och förhoppningsvis insett  redan då att den inte fungerar, så att jag kunde byta den och fixa allt innan skolan börjar, men nej. Postiv sida av det hela, - Om det var så att den gick sönder ganska nyss så är det ju positivt att jag inte hunnit flytta över alla mina filer till den och raderat från datorn, för då hade dem vart gone........

Om någon ville veta. Min skrivförmåga är liksom borta sen ganska ganska länge. Känns inte som jag skrivit bra sen nian, men ja.



Katri

01:19

Gladare för stunden, det tycker vi om :)

5 Januari,

Vet inte riktigt vad jag pysslar med. Tränat ungarna idag, nu börjar det igen. Dock var de så många som ingen alls i första gruppen, så det blev förälängd vila och i andra gruppen var dem bara tre, inte så jobbigt med andra ord. Också vart och kikat på Linus och Rosannas lägenhet, väldigt fint, och blir nog finare när det är klart. Jag hjälpte till lite med flytten också, bar två stolar, duktiga mig. Så nu har huset jag lever i förlorat två inneboende (= båda mina bröder), tomt lär det bli men ganska skönt. Ikväll ska jag väl försöka få tag på min kamera som jag självklart har glömt, hålla mig vaken, hålla humöret i styr och vara social. Ska ge allt för att tygla mitt ilskna humör som för tillfället inte kan bli värre. Jag vill bara spy på er.

För övrigt lyckades jag med mitt egna löfte om att köpa mig en systemkamera innan året bytte siffra. (Kanske har sagt det, minns inte.) Nästa löfte blir väl att lämna in lite jobbansökningar på några ställen och lyckas få ett jobb innan månaden byter namn. Jobbet kan väl kanske få dröja till Februaris slut men helst inte och absolut inte längre. Lycka till, till mig!



Katri

ett till

jag vill bara explodera

the circle only has one side

Jag orkar inte att allt ska handla om dig. Jävlar, det är inte så alltid. Vet inte vad som håller på att hända, igen. Jag orkar ingenting, vill ingenting. Vill att du ska försvinna, vill att du ska vara kvar. Och nej irma jag pratar inte om dig.

Dubbla budskap


Och förlåt mig att jag beter mig såhär, men det är min tur nu. Låt mig vara.
Nej, jag behöver inte förklara mer om vad jag pratar om, inga skyldigheter. Inga skyldigheter alls.

Perioder av meningslöshet, igen, igen och igen. Dem kommer och går, jävla perioder.


hej.

02:13

Vaken med p3, påminner lite om sommarn, helt okej att ligga å lyssna på iallafall. Min mormor kommer till mig i morgon/idag eller vad det blir, runt 18 den tredje januari iallafall. Det är i morgon, för jag ska sova innan det blir ny dag, fast klockan är långt långt efter tjugofyra, tolv, spöktimmen, natt - kalla det vad du vill, du fattar poängen? Jag kanske börjar känna mig lite trött nu faktiskt, vad bra! För jag vill sova. Jag har snickrat ihop mig ett cv ikväll/igår kväll, ja ni fattar? För några timmar sedan. Får nog läsa igenom det igen i ett piggare, (inte för att jag var trött) och mer skarpsinnat ögonblick.



Vad är det som gör att man säger saker, man säger saker man inte förstår?

Och vad är det som gör att man glömmer saker
Man glömmer att man trivs med livet ibland

Vi snackade skit om alla vi kunde klandra
för att komma på att vi bara hade varandra
Det kunde varit några andra
Men det var vi



Katri

2 Januari, lärare med liv?

Åkte in till staden och träffade min gammla vän elin som jag inte träffat på femtusen år! Eller ja, över ett iallafall. Vi fikade på fröken olsson, trevlig trevligt. Men det första jag ser när jag kommer in genom dörren, på cafét, är ansiktet av min multimedia/medieproduktions (heter ämnet så?) lärare Rickard och han sitter där med ingen mindre än våran x lärare i religionskunskap a, Jimi Nilsson! Något förvånad blev jag, men de är väl också människor som gillar att fika och umgås.

Sömn snart, i morgon ska jag simma med malin igen. Efter det tänkte jag kanske få tag på min vän irma? Känns som en stund sen.

Katri

2 Januari, 14:16

Hej gott folk!
Idag har jag verkligen lyckats överträffa mig själv. När klockan slog 14.00 hade jag hunnit med följande:
  • Ätit frukost
  • Åkt in till stan
  • En tripp till IKEA
  • Ätit lunch
  • och tillslut kommit hem

Duktigt av mig tycker jag, visserligen missade jag bussen jag igentligen skulle åkt med, men 10 minuter hit och dit gör väl inget, visst malin? Nu är det bara att se hur dagen, lovet och året kommer att fortsätta. Tillbaka till Heroes nu, som den nörd jag blivit.

Katri

1 Januari, malins födelsedag

Gott nytt år, God fortsättning & Grattis på födelsedagen

Oerhört lugnt och bra infirande av det nya året, för min del. Inte så svårt att slå förra årets faktiskt. Nu ska man börja tänka, och göra sig löften, och hålla dem och bli en ny, och bra människa osv osv... Malins födelsedag idag, måste vara lite jobbigt att fylla år den här dagen? Men hon fick en mycket fin körsång (ja må hon leva) till sig inatt, som aldrig kommer att upprepas, haha. Men grattis på födelsedagen älskling! För vissa, onämnda, äldre personer spårade det väl ur en del. Men jag ska inte bry mig för det är inte min ensak och inte mitt ansvar. Jag ska låta bli att bry mig.


Om knappt en veka börjar skolan igen. Jag länngtar faktiskt lite, nördvarning jag vet, men jag behöver än en gång struktur på mitt liv. Kan inte sova bort hela dagarna, det är hemskt. Kan inte sova på natten längre, och jag vet inte om det endast beror på den idiotiska dygnsrytm jag fått in, i hope so! Men ja, därför behövs skola. Skola = struktur. (Borde vara så iallafall, hoppas på en bättre termin nu.)


Katri

RSS 2.0