We're not living in America!

Jag är nog inte den enda som går runt och njuter idag skulle jag kunna tänka mig. Det var en tidig morgon, som inte över hvud taget var svår! Avslutning med lördagsteknikbarnen, lite livräddning och sånt fick de lära sig idag. Sen hem och ut i solen, där jag låg, och låg och låg, en stund för länge. Somnade tillslut men lyckades någonstans i dvalan förflytta mig till soffan där jag sov som en sten, ensam hemma med öppna dörrar. Lite läskigt i efterhand faktiskt. För tillfället är jag mitt upp i städning och skriver mest detta inlägget för att kunna dela med mig av nedanstående låt! Nostalgi ungefär, och energi!


FÖRSTÅR NI? K L A R

HEJ HEJ HEJ HEJ!
Jag är så in i helvetes glad för stunden så jag vet inte vad. Jag klarade av matten idag, hur jävla skönt som helst! Dessutom fick jag reda på att jag fick riktigt bra reultat på tentan för babysimmet. Även endast positiva kommentarer på  min bok som jag slitit som ett djur med. JAG ÄR KLAR MED ALLT! Förstår ni? A L L T, ALLLLLT!

puh! Jag känner ungefär som jag förutspått. Tom och helt slut. Det gjorde jag i alla fall för en stund sen. Innan jag fick svaret om matten och babysimmet. Nu börjar insikten sakta men säkert att slå mig. Jag är klar med skolan, klar klar klar!

Ja, jag tror ni fattat poängen. Nu lägger jag mig ner och dör en stund, av ren lycka (och en gnutta tomhet, för vad tusan händer nu?). En vecka kvar av harmoni, eller något haha, för om en vecka exakt är det vi som springer ut på vädursgatan 5, typ sist men vem fan bryr sig?:D

sleepingtime

Hej jag är trött och iskall.

Mina böcker kom idag föresten! Eller ja, min bok, men i 230 exemplar. Känns lite kul, och lite jobbigt. Prommenad med malin, prat om allt mellan himmel & jord, precis som vanligt, bra. Jag hade en massa saker att skriva förut när jag inte orkade, och nu har jag inget längre. Det är ju typiskt, eller hur? Studenter har det varit idag föresten, Jenny och Veronica :)

Min kamera fick följa med en sväng på stan idag, fast det var en lögn, nästan. Jag åkte till stan endast för att fota, i morgon ska vi redovisa bilder nämligen.


Lisa var med. Den går inte att vända!


Veronica, Natta. Malin, Jenny, Natta :)

Hejhå...

...nu ska jag ut och gå!

Angående tv4 rabaldret så sa han så här, eftersom det inte blev av på tv idag heller.
"Men nytt bud är nu måndag! (Morgonsändningarna, 06.30, 07.30. 8.30 och 9.30, samt troligtvis kvällen, 18.30). Plus webben: nyhetskanalen.se/goteborg"
Om ni nu skulle vara intresserade.

Återkommer!


Torka!

Hm... Jag är nu utbildad babysimsinstruktör, har fått mig en HLRkurs med inriktning på barn, är klar med natur, rättskunskap och engelska, har fått sommarjobb, är på väg att ge ut en bok, intervju om detta på tv4 i morgon bitti (hur positivt det nu är), student om 9 (8?) dagar... Jag kan nog säga att jag är rätt nöjd för stunden. Bortsett från västtrafiks ständiga problem med att skicka ersättningsbussar!

Bara ett matteprov och en fotouppgift kvar, som sagt, det vill aldrig ta slut. Men på fredag, då jävlar är jag klar! Och har endast en vecka kvar att känna mig bunden till skolan.
Jag har fortfarande inte bestämt vad jag tycker om det, att slippa plugget - underbart! att mista tryggheten - oklart.


Jag har ingen musik att dela med mig av. Torka!

Blå, blå vindar över oss

Mina fötter är helt slut. Längesen jag gick så här mycket tror jag. Desperationen tog över nämligen så jag och malin plöjde igenom staden och gjorde av med lite intecknade pengar, i alla fall jag. Var även och kikade på Natta med fler, eftersom vi ändå var där, som idag har sin bal:) Nu är jag dock hemma och ska svänga ihop en liten powerpoint. I morgon är det redovisning i engelskan och tenta så att jag tillslut, förhoppningsvis, kan räknas som utbildad babysimsinstruktör. Det tar fan aldrig slut!

Lite bilder från dagen för en gångs skull


Erik, Daria, M något? sorry, Natta & Cissi


Malin med sin alldeles för ovanliga pose


"Ja! Ta kort nu när jag jagar fågeln!"


Hej Katri!


och så här förbannat snygga är vi, uppenbarligen

am I in hell?

Jag sitter och skriver om Charles Darwin, på engelska, mycket spännande. Skrivit ihop en sida i alla fall, måste få till en powerpoint på det hela med, men jag antar att det är dax för sömn nu. Räknade orden för övrigt. 666 var det, I'm in hell? Förmodligen för att jag kritisreade både religionerna och naturvetenskapen...

Jag har ingenting emot varken religioner eller naturvetenskap!
Men det tål ändå att analyseras ibland.

Förlåt mig.

10

Jag är fortfarande lika dålig på det här. Men det händer inte så mycket, jag går mest runt och trivs, mer eller mindre. Börjar dock känna av stress ännu en gång, inte kul! Jag trode att den var borta för en stund, men icke. Har idag vart hemma och ledig och vart iväg och tränat barnen, precis som alla andra måndagar. Fått iväg lite bilder för förstoringar åt mamma och pappa med, snäll som jag är. Läst lite och pillat med lite andra bilder har jag också gjort. Med andra ord har jag gjort i princip allt utom vad jag borde göra. Så allt är i vanlig ordning!

Sol har det varit idag med! Så där är väl mysteriet med vart tiden tog vägen löst. Förhoppningsvis en halv nyans brunare eller nåt.

Enjoy!

och allt är tyst och stilla som på kort

"Kom ut och hjälp oss att bära in från bilen, diska, ljusa upp denna bilden, gå och plugga nu då.."
Inom loppet av 5 minuter. Jag är ingen supermänniska faktiskt, jag lovar.
Suck.

Nu tar jag cykeln och kilar upp till Natta!

Trivs jag eller trivs jag!

tretton

Jag är helt  värdelös på att använda mina glasögon. Det enda psotivta med det (om det nu finns något) är att det blir så grymt mycket skönare när jag väl får på mig dem.

Inte konstigt att jag sitter med världens huvudvärk.

Enda dagen denna veckan jag inte hållt i till i simhallen (simhallarna) är i tisdags, jag är rätt slut. Sitter denna underbara lördagskväll med matten. Inte världens roligaste lördagssyssla MEN det blir däremot så mycket bättre sen om jag bara lyckas fixa detta så jag offrar denna kväll, mer än gärna nästan! Jag är trött på att säga snart, för jag har sagt det i ett år nu. Men ja, jag kommer trots det att fortsätta, tills jag byter till nyss, äntligen och fri! Eller något liknande.

13

dem är destruktiva som fan

"Fysiologi
------------
Du uppfyller målet kunna beskriva den levande organismens
byggnad och funktion från molekylär nivå till
organnivå

så nu har du klarat av kursen
BRA JOBBAT!!!!
"

Känns förbannat skönt måste jag säga! Äntligen är den färdig, den älskade naturkunskapen som varit utdragen under hela året på grund av skolan, vilket jag nämt sjutusen gånger innan. Men nu är det klart! Bara en massa andra saker att få klart nu:)

allt skrivs om

Sist jag kom från ett läger på marsstrand (3 veckor sedan kanske?) var jag fullständigt utvilad när jag kom hem. Det är jag inte nu. Det är lite skillnad när barnen är så mycket yngre (från 7 år) och måste passas på och underhållas varenda sekund. Men kul har det varit! Nu är jag dock så gott som död, väntar på pizza och sedan väntar nog en av de slappaste kvällarna på länge.

För övrigt känns det som söndag, inte fredag. Men det är endast positivt.

Vatten verkar vara mitt kall.


Att ta upp simmningen igen i och med att jag slutade spela handboll i sjuan/åttan någon gång var nog ett väldigt bra beslut. För hade jag inte gjort det så hade jag inte tröttnat på det i lagom ålder för att börja som simtränare. Och hade jag inte gjort det så hade jag inte haft mina små barn att träna två gånger i veckan, jag hade heller inte fått jobbet och utbildningen som babysimsinstruktör, och det vore en förlust! Nu har jag även blivit erbjuden ett sommarjobb som badvakt nere i skåne, och detta hade jag också gått miste om, om det inte vore för att jag började simma igen.

Och ja,.. så kan man ju hålla på i en evighet! Men jag är rätt nöjd. Även om planerna på den slappa händelserika sommaren sprack lite i kanten i och med detta. Men hey! De gick inte sönder helt, det löser sig det med. Jag lovar! :)

Så ja, om jag bara får bli klar med skolan nu så blir jag glad!
Bokutgivning, Student, Bulgarien, Jobb, Ledighet.....

unfinished business

Nattsömn: 1 timme. Illamående: Mycket

Ja det var min status när jag vaknade/skulle gå upp i morse runt halv 7. Helt omöjliga förutsättningar med andra ord. Försökte äta lite, dricka lite vatten, vakna till liv. Inget hjälpte. Med andra ord sängen igen där jag äntligen slocknade, på en sekund.

Nu är jag vaken sen några timmar och hjärnkontoret är igång igen. Jag funderar på om mina minuter mellan sömn och uppvaknande är ovanligt dimmiga? Det är läskigt, jag hatar det. Det finns ingen logik och jag är som ett hjärndött troll. Hur som helst är det helg nu igen. Skönt. Lite i alla fall. Jag ska slita mig nu och göra någonting vettigt!

Typ världens snyggaste.

Malin, Lisa, Camilla, Mona & Katri. 16 Augusti 2008

another day in paradise

Jag ska sova.. Snart. Tänkte se ett avsnitt av one tree hill först bara, om det inte ska hålla på å vara segt. Jag tycker att jag förtjänar det! Fick slänga i mig mat förut, kom dessutom sent till praktiken men det löste sig. Nu är jag i princip klar med alla praktik timmar, bara tenta och bebisHLR kvar. Lär dock vara med lite till bara för att :) Fick även kört lite idag, och ja, det gick ju bättre än sist i alla fall. Inte så svårslaget då jag sist var helt ur mitt eget huvud men äsh.

Trevlig kväll på er.

Dålig dag

Glömde plånboken hemma, ingen frukost (eller lunch!) har jag fått i mig och små små regndroppar började falla ner i huvudet på mig. Så nu sitter jag här på mammas jobb, eftersom det vara nära och bra och för att hon har pengar att låna mig när plånboken ligger hemma. Jag känner mig lite som 5 år igen, eller ungefär, under mina yngre år av livet var jag ofta på mammas jobb. Det var dock inte här men det luktar lika dant, -gammalt hus och kaffe. Saft och kakor bjuder dom på, lyckliga mig! haha. Ska iväg till babysimmet senare men tanken var att jag skulle fördriva tiden på stan med lollo med lite mat osv, men den tjejen är segare än mig tydligen... Så här sitter jag alltså, och väntar på att hon ska ringa. Jag är hur jävla hungrig som helst! Mer kakor kanske? :)

Mamma är ännu roligare som säger tack till mig när hon fått använda datorn. Hennes dator, som jag kommit hit och tagit i beslag. Yey.

Kanske dax att kila snart igen, har suttit här en halvtimme nu, typ...
Hej!

I always hoped that I'd learn how to fly

Godkväll.

Kom precis ur badet där jag legat och läst på naturen. Fan om det inte går i morgon. Intervjun gick för övrigt bra hoppas jag, han lär ju klippa bort det mesta, hoppas bara han klipper bort rätt! Jag har för övrigt hittat den utmärkat bakgrundsmusiken när det gäller pluggande för min del. Förhoppningsvis är det dock snart slut på det. Men det finns säkert andra evenemang den duger till också. White Lies. Nu är det snart dax för sömn skulle jag tippa. Tagga för den oerhört långa skolveckan på två dagar, eller nåt liknande.

 Jag orkar inte skolan mer! Minns ni hur jag lät i julas? Jag låter snart så igen. Vill inte vill inte vill inte. Usch. Men vi håller modet uppe en stund till! som vanligt...

enjoy!

tv4 på besök?

Här sitter jag och hyperventilerar som en och annan idiot. Bruce springsteen sjunger mig dock lite glad. Det är meningen att jag ska plugga men fokus är kind of någon annan stans än här. Blääää

Kan ju utveckla det hela då för dig som missat eller orkar bryr sig. Tv4 kommer hit om dryga timmen för att intervjua mig och mor angående boken jag jobbat på i ett halvår nu. Yey. Kokboken alltså, mitt projektarbete som blir en utgiven kokbok i bokhandlarna. Och ja, det känns ju inte mycket annat roligt! Är däremot nervös som en galen. Rätt jävla ondöigt egentligen, vad är det värsta som kan hända egentligen? Okej, vi skippar den frågan och säger att "det kommer gå bra!" istället :)

Nu ska jag försöka andas lite och kanske plugga inför morgondagens prov lite mer.

Höj volymen please!


och vart är sommaren?

Lite, eller ganska mycket panik, och en ganska stor odefinerad känsla. Stress, nervositiet, glädje, förvirring, rädsla, gldäje, stress, glädje, stress, glädje, nervositet, Läskigt. Ja jag vet inte riktigt. Tiden bara försvann. "Fixar det seeeen, det är långt kvar. "  Hell no. Hjälp. Det är allt annat än långt kvar, men jag försöker förgäves att förtränga det, bara en liten stund till.

sjutton, ettsju, 17 d a g a r.

17 maj

Hej, jag börjar bli rätt sämst på det här känner jag.
Dagen har jag spenderat genom att bara vara hemma och plugga. Dock kom Nath hit och var här ett bra tag så att vi hann plugga, slänga ihop en kladdkaka och dessutom äta mat. Pluggat: ja, effektivt: nej. Brukar ju bli så. Nu vill jag bara ha veckan avklarad. Skolveckan denna vecka är oerhört kort slog det mig. Ledig måndag som vanligt, skola tisdag och onsdag och sen är det ju lediga dagar igen, som jag i och för sig ska spendera med läger för småttingarna på marsstrand (igen), men det brukar vara kul.

Återgå till min kära naturbok nu. Hej!

white lies

Natalie, (som för övrigt kan gå igen, yey!) Malin, Veroncia, Irma, Johanna och jag var igår samlade och bänkade framför eurovision så klart. En mycket trevlig kväll må jag lova. Mera mera mera! Inte av just melodifestival kanske.

Söndagen till ära ska jag plugga plugga plugga, naturkunskap - Världens roligaste ämne.
not


Harmoni

Läste Johannas blogg som vanligt, och fick läst kommande mening."Efter det tar Irma, Natta,syrran katri Malin och Alex studenten !"  Ja okej, jag är inte chokad, jag är fullt medveten om detta fenomen men ändå, haha. Jag har nog inte riktigt insett verkligheten i det hela ändå. På tal om, fick jag idag köppt mig en klänning till studentfesten, tror jag. Får testa den lite till och se om jag är nöjd!

En helt okej dag som vi kallar för harmonisk!

keep on going

Den här fullt lediga dagen har nog varit behövd. Känns som det var år sedan jag kunde slappna av någorlunda i alla fall. Så idag har jag gjort aboslut ingenting. Tvättat mina vita skor och städat rummet typ.. sovit länge också så klart! Råkade dock sparka ner en färghink på badrummet förut, när jag hade slängt skorna i tvättmaskinen, "jag tar upp den strax, ska bara.... först, den är ju ändå tom." Trode jag ja! Jag glömde så klart bort allt som hade med hinken att göra och gick därifrån. När jag kom ner en och en halv timme senare ser jag en stor vit fläck över badrumsgolvet, "helvete!" var tanken ja. Så där låg jag och skrubbade golvet när mor kom hem. Jag hade förväntat mig ett halvt raseriutbrott men allt jag fick var, "ojdå." Hej shock! Inte riktigt, men lite kanske. Hur som! Bekväm dag, bortsett från färgen.



för i år, för i år, för i år............!

23 dagar tror jag bestämt.

Det känns som att dagarna utan aktiviteter efter skolan bara blir färre och färre för varje vecka. Jag överdriver nog dock en aning, kanske. I morgon är det dock helt tomt, första gången denna vecka och så har det faktiskt varit de senaste veckorna. I morgon är det däremot inte ens skola. Helt tomt hela dagen! Eller ja tomt, plugg så klart, men ändå! Jag njuter lite mitt i kaoset.
Och föresten, tvivla inte på er själva, bestäm er och klara av det!
Jag tror på dig Irma :)

 

Tre år sedan. Hjälp. Vi är fortfarande lika bra dock. Avslutning i nian 2006!

the light

Här är jag... tydligen!

Träningsverk i varenda kroppsdel, nästan, efter träning både igår och idag, jag måste hålla i detta nu. Det är ju så förbannat skönt! Ett samtal och en förfrågan om intervju i tv4, prov avklarade i skolan, babysim och simträning i vanlig ordning, resa bokad... Tja det är väl ungefär vad som hänt i veckan, inte så spännande. Lite kanske haha, lär väl återkomma om vissa händelser.

Det börjar hur som lätta i skolan, lite. Börjar se ljuset nu även om det är en bit kvar,
om man ska vara metaforisk och lite nördig.

"Jag ser ljuset. Jonatan. Jag ser ljuset!"
Ja nu var det väl inte ljuset från nagilima jag pratade om men...
Still!


I brist på annat. Slutet av tågluff 2007, bra bra.

I know where I belong

En helg med händelser, finally.
Helt fel tajming dock med tanke på att det på tisdag är både natur och matteprov samt en inlämning i rättskunskapen. Det går bra nu, ehe.

Fredagen bestod av en snabb vända på stan, ett besök hos malin, mattes 18årsfest. Lördag innebar tränarmöte, matteplugg, en bra kväll hos Johanna med en hel del kul folk. Idag har kag pluggat ännu lite matte, hur kul som helst och ikväll blir det bio.

Lär bli några mer sena nätter med tanke på prov hit och dit. Men jag antar att det går att stå ut en vecka till?
Bläddrade för övrigt några sidor fram i min kär loggbok i fredags, jag fick en liten chock. Två veckor tills folk börjar ta studenten, det var ju över en månad kvar?
Tiden igen! För fort...

bojoboj

Oh boy! Den här jävla boken alltså! Tjatigt, eller hur? Kul sen dock förhoppningsvis.
Blä blä blä. Har nu flyttat in i lärarrummet tydligen så att jag kunde ringa ostört till tryckeriet. Rätt skön miljö, lugnt och bra. Tycker dock synd om alla jag dragit in i detta oändliga projektet, just nu framförallt mina lärare som jag tjatat på i två veckor om det ena och det andra angående inställningar hit och dit.

Men kan man inget får man fråga, frågar man inget får man inget veta
som någon klok typ har sagt.

a very good night

Har ni en bra natt?
Jag gick och la mig men kunde inte somna, way to much stress! (does it ever go away?!) Så har trixat ännu lite mer med boken, för nej det var inte sista gången som jag skickade in den igår, tydligen. Nu dock, hoppas jag. Men förmodligen inte det heller.

Mindre bra är ju att jag har prov klockan 8 i morgon, om 5,5 timmar, knappt! (och då ska jag hinna somna, vakna och ta mig till skolan)... och ska sitta kvar i skolan till 2 för att klara mig genom naturen. Ja men skyll dig själv! Och ja, det gör jag. Jag lovar er att snart, snart så lär det bli lite mer händelserikt här. Jag ska bara "säkra min framtid" först. Det känns som att den hänger på matte och naturen... kul!

Hej sömn, kom nu!
Och ja, jag tror faktiskt det. Wish me luck, med kommande dag.

differentierade

Stamcell
omogen cell som genom delningar ger upphov till mer differentierade celler samt till fler stamceller, så att antalet stamceller i organismen bibehålls.

Eller hur?
Ja precis!

Suck. Tacka vet jag ne:s förenklade version på saker och ting. Hjälper mig dock inte mer än lite för tillfället, men alltid något. Naturuppdrag är det alltså som gäller i morgon, i form av en debatt om.. kloning typ? Hejdå sömn, igen :)

Projektredovisningen idag gick i alla fall hur bra som helst. Så nervös som jag var idag har jag aldrig varit (de senaste fyra åren) inför en redovisning. Jag tror någon viss slängde över sina ostadiga nerver till mig idag? Host host...

Blubb blubb

blubb blubb blbulbbubblubb blubb blbulbbubblubb blubb blbulbbubblubb blubb blbulbbubblubb blubb blbulbbubblubb blubb blbulbbubblubb blubb blbulbbubblubb blubb blbulbbubblubb blubb blbulbbubblubb blubb blbulbbubblubb blubb blbulbbubblubb blubb blbulbbubblubb blubb blbulbbubblubb blubb blbulbbubblubb blubb blbulbbubblubb blubb blbulbbubblubb blubb blbulbbubblubb blubb blbulbbubblubb blubb blbulbbubblubb blubb blbulbbubblubb blubb blbulbbubblubb blubb blbulbbubblubb

Ungefär så låter Malin idag. (Gärna i bä bä vita lamm melodin)
Jag vet inte vad som har hänt, om jag borde ringa ambulans eller något? 

I wanna bathe with you in the sea

Sådär, ännu dag avklarad.

3 av 12 punkter avklarade, jösses. Snigelfart, men det går ju tydligen framåt i alla fall. Kanske 4, för förhoppningsvis har jag nu skickat iväg dokumentet med boken för sista gången, förhoppningsvis. ohboy ohboy, hoppa framåt två veckor i tiden hade nog inte vart fel nu, men vad vet jag, framtiden är oviss.

Carpe diem
var det ju jag skulle börja leva efter, jaja, snart snart!
Godnatt gott folk!

-

dra ut på tiden, dra ut på tiden, dra ut på tiden... Få det överstökat!

Onsdag

Seg dag. Sovmorgon. Muntligt np i engelskan. Spader på indesign och dess många jävla inställningar. Jobb med projektredovisningen som äger rum i morgon. Strax ännu en muntlig grej i engelskan. Ännu roligare är ju att jag typ är den enda i skolan idag, från oss i alla fall. Sen är det i alla fall träning och ikväll lär det bli ännu mer seg och senhet.

Fina färger på träden utanför är det i alla fall... ehm, det ville du väl veta?

Tiden går fort i alla fall, eller, det kunde ju vart värre.
Hej!

i min dimma

Håkan Hellström, siesta, 2008...
är något utav det läskigaste, bästa, sjukaste jag vart med om...

Och då var jag bara i publiken i kanske 10 minuter (har ingen riktig tidsuppfattning, nog för att det var festival men det var inte på grund av alkohol den bristande tidsuppfattningen rådde, inte hos mig i alla fall), vi fick lämna publikhavet när irma fick ett slag i huvudet och var på väg ner på marken under allas fötter. För övrigt kan jag ju tala om att hela högra halvan av publikhavet längst fram i princip låg ner på varan en stund i början, såg inte så mysigt ut. Hur som helst, som vanligt när jag slänger upp klipp här blir det aldrig rätt.

Vad jag skulle hitta var "Gårdakvarnar och skit (instrumental Björn Olsson version)" men denna dök upp istället, därav siesta minne. Låten (gårdakvarnar instrumentalt) är i alla fall helt underbar så här sent på kvällskvisten i min lilla dimma, tack spotify, än en gång.


Men siesta alltså, ett rätt lamt klipp med tanke på verkligheten men.

godmorgon

Trött trött trött.
Jag välkomnar sömnbristen som kommer klivandes mot mig.


Skola, skola, praktik, hem och plugga så klart.
Jag känner att jag lever ett väldigt intressant liv för tillfället ;)

Graduation, Ja tack.

Redovisning projektarbete, muntligt naturuppdrag, boken iväg till tryck, presentation på engelska, projektuppg i engelskan, uppdrag i rättskunskapen, modefotouppg, Nationella prov x3 i engelskan.. Denna veckan.
Nästa vecka är det även nationellt i matten, vilket innebär att det krävs mycket mycket repetion hela denna veckan.

Det är i sådanna här stunder jag önskar att saker som sömn inte var nödvändiga.
För det är även jobb med både småsimarna och bebissimarna som gäller.

Efter denna veckan, och möjligen nästa har jag dock räknat med att det ska bli relativt lugnt, i jämförelse i alla fall. Snälla låt mig ha rätt denna gången?

Jag tror inte jag vill  vara med mer.

32... t r e t t i o  t v å jävla dagar. Jag förstår det inte riktigt faktiskt. Precis som vanligt med andra ord. Och sen? Vem vet.... Jag är dock i desperationens hetta lite av en optimist så det löser sig nog.


Drogen. I vanlig ordning.

time after time

Blogglat på nytt ja.

Babysimmet idag, ännu en gång faccinerande, jag förstår inte hur det kan vara så varje gång haha. Ledde alla lektioner själv idag och gick inte bara bredvid, och det gick galant. Plötsligt satte en pappa sin dotter i min famn, jag blev lite chokad måste jag säga, har ju bara vart med bakom och tittat på så det blev en liten omställning, men även detta gick bra, såklart!

Det var i princip min lördag, usch vad jag är lat. I morgon är det dock ännu mer babysim, 5 ½ timme, hej och hå. Får nog köra lite av det på land faktiskt. Sömn nu så att jag orkar morgondagen!

Hoppas ni haft en händelserikare dag än mig. Roligare lär ni dock inte haft (så länge man inte är någon som fort tröttnar på glada små barn från 2 månader till 5 år), jag lovar. :)

Godnatt på er.

Bilden är från http://aquabarn.se/

i rasande fart, som vanligt

Ut i solen med er!
Det är förjävligt att min dator är så värdelös att jag inte kan ha den ute på grund av sjutusen anledningar. Så det blir till att välja, solen eller plugg? Svårt eller hur? Inte.

Man ska ju dock inte ligga i solen mer än en halvtimme (vi får väl se..) dessa tider under våren när ozonlagret är så tunt, så kanske en kompromiss. Städas ska det också göra. Trevlig första maj på er.

RSS 2.0