snälla snälla snälla? :)

Jag har letat efter skor i en viss model, men hittar inga som sitter bra, bortsett från i Naths skogarderob förstås. Dem är jättefina, och jag vill ha dom så mycket! Hon kommer aldrig någonsin använda dem, och hon kan inte gå i dem (enligt henne själv) så varför inte sälja till vännen katri? Men nej, det vill hon inte. Dumma dumma dumma unge. Hihi

30 December

Nu så här sista dagen av året börjar jag få rejäl ångest över mitt liv. Känns som jag inte fått gjort någontinng. Jag gör inte mycket och ändå lyckas jag inte klara av skolan? Så mitt nyårslöfte får väl bli att göra mer, och framförallt mer betydelsefulla saker för både mig och andra....

Själva nyårsafton blir nog skum i år, men får hoppas på ett mirakel eller nåt :)

27 December

Jag är så sjukt trött... Fastnat i malins nyinköpta playstationspel här hemma hos mig. Vi var på stan idag och kollade lite, fick köppt ett linne och örhängen. Malin köppte alltså spel som jag fick låna idag eftersom hon ändå inte skulle hem hihi. Jag blev smått besatt och det är sjukt att folk i femårsåldern spelar sådanna spel, det går liksom ut på att slå ner poliser ungefär. Men ja, sånt kan ju också vara kul. Känner mig som en gammalmodig tant när jag säger så men jag tycker verkligen att det är sjukt. Inte undra på att visst folk beter sig som de gör. Bilspelet är däremot snällare, sjukt kul fast jag suger! Fast jämfört med min moder så är jag sjukt grym! Det ni. Jag tvingade henne att köra ett lopp, och ja det tog väl drygt en kvart för henne att komma runt banan, men men.

Tillägnar några rader åt K, en kille jag simmade med för ett antal år sedan. Han är misnt 4 å ryngre mig och drabbades av cancer. En tjej skrev idag i ett sms till mig att hans tid var beräknad till nyår högst, och att han förmodligen redan gått bort. Det är så sjukt! Man blir så förbannad, det är så orättvist! Det är hemskt. Lider verkligen med familjen, det borde inte få ske!

katri

25 December

Jaha, då är julen över. Kalle Anka, Karl Bertil och allt annat man ska se har gått ide, och vaknar inte till liv förän om 364 dagar eller vad det blir. Julmaten lär väl dock inte ta slut på veckor, fy fan för det. Jag är evigt tacksam att det bara är jul en gång om året, med tanke på all mat och allt godis. Jag har tänkt hålla mitt egna löfte om att köpa kamera detta året. Mellandagsrean i morgon lär det bli, men måste den börja ÅTTA NOLL NOLL!!?! Vilken normal människa är uppe så tidigt för att köpa elektriska prylar? Ja i morgon blir det väl ja, men det är endast för att jag behöver min kamera och inte är gjord av pengar.

Det blev en bra julafton i alla fall, jag älskar verkligen min familj hihi. Lite trevliga paket också, som en extern hårddisk, välbehövt!

"I övriga världen firar man när jesubarnet föddes, men här i sverige firrar vi när Josef och Maria tog in på hotel"
var det någon som sa, stämmer ju. Ganska sjukt.

Nu är det bara nyår som ska avklaras, sen kan man leva normalt igen.


Myra

23 December, 19:30

22 December, klockan 20.00 och jag cyklade hem till Irma, iförd tights och skinnjacka. Är det mig eller vädret det är fel på? Visserligen hade jag halsduk, vantar och centimetertjocka vinterboots på mig, men man ska inte ens kunna cykla vid den här tiden på året.

Tog mig hem, på cykeln, i morse, och hann nätt och jämt komma ut ur duschen innan Farmor och Åke anlände med lite paket och ett trevligt humör. Bror har också anlänt, det gör min dag ungefär. Har även hunnit äta, handla lite, och träffat malin för att byta julklappar. Ja, för sådant gör vi. Det är ganska kul, när man vet vad man ska köpa vill säga. Strömmen har typ gått sönder i hela Angered, det är fan inte roligt. Inne i områderna fungerar den, men vägarna där imellan är becksvarta. Läskigt att gå till bussen till och med. Lite snö hade inte suttit fel nu, bara någon/några veckor? Men nu liksom, och inte i April då jag antar att den kommer komma, om den alls gör det.

Ja gott folk, i morgon är det julafton. Hoppas ni får en bra sådan. Även ni som inte firar får ha en trevlig helt vanlig, men ledig måndag.

myra

21 December, 02:00

Idag har jag hunnit med följande:
Köppt julgran
städat hall badrum och kök (utan att någon ens bad mig!)
gjort misslyckat julgodis (iform av mandelmassa och choklad)
vart på det juliga liseberg
fikat på café tintin

och en massa annat lika ointressant.

Städningen blev av endast på grund av den icke rådande julstämningen. Jag fick helt enkelt nog och gjorde därför en grundlig städning av halva nedervåningen. Damsug, dammning och våttorkning, när jag var klar placerade jag även ut lite tomtar och ljus för att öka stämningen. Lyckades lite kanske, fast det känns fortfarande inte som jul.

Ni vet känslan när man är på väg att säga något, men blir avbryten så att man glömmer bort vad man skulle säga trots att man har dte på tungan? Eller att man försöker komma på en lösning till något och känner att lösningen finns där någonstans, men alldeles precis utom räckhåll? Så har hela min eftermiddag/kväll/natt varit idag. Jag har fortfarande inte kommit på vad det rör sig om. Ifall ni ville veta.

Men nu är jag trött och ska sova.
Godnatt
Katri

21 December

Julen känns inte alls lockande. Jag känner ingen julstämning vare sig här hemma eller någon annanstans. Vid den här tiden ska det vara julstök i huset, men inget sådant finns. Enda spåret av att det skulle kunna vara jul är två ensamma adventsljusstakar, och möjligtvis adventsljusen. Inget julbak och inget julstäd, inget jul alls.  Idag har vi lyckats köpa oss en ful gran också, (något sent!) pappa ville ha en liten som inte barrar för mycket, Linus skiter i vilket och jag vill bara ha en fin, så att det kan kännas lite iallafall. Men det blev pappas val. Linus har inte tänkt vara hemma under julaftonen, han har sett till så att vi ska äta tidigare, och öppna julklappar tidigare och gör allt tidigare för sen ska han till Rosanna. Att ändra på allt så att det blir fel fungerar inte, inte för mig. Jag vill inte ha denna julen. Om Kim också får för sig att lämna huset redan den 24e så går jag under.

myra

15.09

Btw, jullovet är alldeles för kort, två veckor och tre dagar? Snålt alltså!
Men sen är det APU, och detta innebär (förhoppningsvis) inget normalt plugg på fem underbara veckor,
sen är det lov igen! känns ganska okej faktiskt.

20 December, Jullov

Volleybollturneringen gick inte speciellt bra, kul att bara spela två matcher, och mot lärarna som inte är någonting utan vår kära idrottslärare. Det blev bevisat i en "kompismatch" senare, då han inte var med, så detså! Har fortfarande ont i handen/armen efter survarna som jag bara är såå bra på!(?) Ont gör det! Och jag tror att jag gör ganska fel, fast vad gör det när det blir poäng på nästan varje? Det var kul, men synd på förlusterna, eller nåt. Bra som jag är glömde jag också mina nycklar i Antons väska, men jag hoppas på att få tillbaka dem om ungeför två timmar, jappjapp.
Nu är det i vilket fall Jullov, och det är den tjugonde December?!?!? Vart tog tagarna vägen, hoho?

Och ja, tankar.

In till stan och shoppa upp de sista pengarna på de sista julklapparna nu snart... Så kan man också göra.

Katri

19 December, 20:24

Ett besök, i rannebergens lilla simhall bestående av endast fyra banor, även idag. Mycket rogivande, simmade dryga tusen meter, inte jätte facinerande för att vara mig kanske men skönt iallafall. Efter det var det pizza, och pepparkakshusbak hemma hos Malin, lite misslyckat med glassyren men helt okej i utseende ändå, om inte annat så ser det iallfall väldigt gott ut! I morgon är det skolavslutning i NRJ beachvolleyhall, får väl se hur det går. Våran klass ska möta lärarna, om vi nu får spela eftersom vi bara har en kille! Inte kul med folk som bangar sånt här, när dem väl sagt att dem ska vara med. Personligen tycker jag att det är roligare att spela volleyboll än fotboll, vilket var fallet förra året. Däremot tycker jag inte om att det inte finns någon läktare, men det blir säkert bra!

Till min stora lycka såg jag nyss att det är två avsnitt av Sex and the city ikväll, och de slutar vid tiden då de brukar börja, vilket för mig ikväll är väldigt positivt eftersom någon har bestämt att volleybollturneringen börjar redan kavrt över 9 i mrogon bitti! Och det tar ju en stund att ta sig dit, suck. Tidig sömn med andra ord. Har planerat att slockna efter sex and the city (23.55) så vi säger lycka till Katri!

Between så fick jag MVG i kursen Fotografisk Bild A, jag är lite stolt ändå.
Nu ska det duschas och städas lite, jag är faktiskt trött.
Sov gott barn

Katri

18 December

Hej kom och hjälp mig typ
Hur jävla korkad kan man vara? Jag har lyckats räkna fel på tiden en hel timma! Skrev upp igår att bussen till angered går 12.55 och spårvagnen därifrån 12.04, så trött att jag inte borde märkt det var jag ändå inte igår kväll, och hela morgonen jag vart upp och segat så har jag trott att min buss går 12.55?????? Känns nog lönt att ta sig till skolan nu då. FAN fan fan...... Nu ska jag gå och slå sönder ett glas eller nåt sen ska jag ändå ta mig till stanoch lämna in några böcker på statsbiblioteket och kanske köpa mer julklappar?

Min dag är förstörd, förstår inte att man kan vara så jävla korkad?
Sjukt är det

23:17

Fick spelet sänka skepp i rese(mini)format på posten idag, som jag senare försökte spela med pappa. Gubben har gått och blivit blind, klumpig och knäpp. Blind är han dock inte, än, klumpig har han väl blivit med åren och knäpp har han alltid varit. Jag har något dålig humor, min pappas kassa humor har smittat av sig, men jag skrattar iallafall med honom, snarare åt honom men ändå. Ett gott skratt förlänger livet, eller hu var det? Jag har blivit så sjukt sugen på att åka utomlands! Speciellt när jag sett Johannas bilder från Brasilien, dit vill jag bara tillbaka! Men även när jag hör om alla som ska eller vart utomlands, det är fan orättvist! Ska jag sitta här i kylan och bara vänta på sommaren? Som förmodligen kommer bli sämre än förra. (går det ens?!) Okej för att det är vinter, december och jul är ganska mysigt. Men när det väl är kallt så får det ju vara snö också? Hallå liksom, kan man inte ens få bygga en snögubbe när alla lyckosamma människor ligger och steker sig på en strand lite närmare horisonten? Jo det tycker jag. I morgon är det inte skola förän kvart över 1, ganska underbart. Däremot ska jag sova nu, för att försöka vara iallafall lite utvilad. Sjukt mycket bra musik finns det också, bara så ni vet. En dag ska jag fylla ett stort hus (ett rum iallafall) med bara massa underbart bra musik på alla olika sorters skivor. En feting stereo med cd/kasett/vinyl spelare och radio ska jag också ha, LÄTT!

Snow Patrol - Hands open, för tillfället
Godnatt

Katri

17 December

Enligt batterimätaren på min dator så dör datorn om 12 minuter, med andra ord om typ 5 minuter eftersom tiden enligt datorn går övermänskligt fort. Eftersom jag inte har någon sladd med mig så jag ska sitta här, ensam i ett grupprum, utan dator ända tills mina vänner har slutat engelskan vilket är om tre kvart. Kul för mig! Får väl sova en stund eller något, jag vill äta. Staden om några timmar, efter en jättenödv'ändig utvärdering av mediakurserna.

katri

16 December

Kört fast lite i bloggandet minsann, men finns inte mycket att skriva, inget att klaga på just nu. Skolan är (nästan) över, inget plugg iallafall, träningarna med barnen; ÖVER för detta året, det var på tiden faktiskt. Det är roligt och så, men lite tröttsamt faktitskt. Just nu är jag syslolös, irriterande underbart.
Helgen har spenderats i mitt hem med mina föräldrar, i Beas hem med henne och Paulina, i Naths (pappas) hem med henne och Irma, och till sist en seg avslutning för simmningen med luciatåg, uppträdanden och badklädes modevisning med bland annat en sjukt söt 4 årig pojke som hoppade runt. Och självklart lite trevliga människor jag inte sett på alldeles för länge.

På hemväg från detta spektakel kände jag mig omringad av lyckliga par, inte speciellt kul faktiskt. Om en vecka och knappt en timma är det julafton, vilket innebär familj, gran, paket, kalle anka, mat, godis, knäck... och annat man tillslut bara vill spy av. Men är det jul så är det! Dock har jag inte köppt en ända julklapp än, får se om jag lyckas med detta under i morgon efter skolan med malinen.

Nu ska jag slå in en mycket fin, förstorad bild på min tre och ett halvtåriga kusin Patricia, till hennes föräldrar. Började med detta projekt för ungefär två timmar sedan, men eftersom bror min har bestämt sig för att vara idiotjobbig idag så blev det inte klart. Däremot har mitt rum blivit lite städat.



Godnatt
myra

rubrik

Jag har problem med att ta det lugnt och njuta av att ha inegnting alls att göra! Borde vara grymt skönt egentligen men jag är en panikartad människa som nu förtiden inte klarar av att vara syslolös och ensam längre stunder. En dag ska jag lära mig att göra ingenting utan att drabbas av panik.

trolltrött utan sömn

Om ca nio timmar har jag psykologiprov, vad roligt.
På dessa nio timmar ska jag hinna sova, vakna, klä på mig, äta frukost, och ta mig till skolan, och jag som nyss lät mig att man i genomsnitt behöver 8,5 timmars sömn per natt. Ja, lycka till med det! Snortät i näsan och kan knappt andas, lite svårt med sömn då, varför kan aldrig sjukligheten anpassa sig lite efter mig? Nödvändigt att bli sjuk nu så här precis i slutet av terminen när jag faktiskt bryr mig om att göra skoluppgifterna, en annan sak är det ju mitt i terminen, då kan man iallafall kämpa lite efter att man vart sjuk men vem fan till ha ett restprov med sig över jullovet liksom? Nej tack. Jag vill bara sova, vakna, ta mig till skolan, göra provet och ha det överstökat.

Men man ska inte klaga, finns folk som har det värre, nytt försök till sömn nu.

Krya på dig Katri!
Tack

godnatt /myra

13 December, Sigmund Freud

Glad Lucia eller nåt!
Trött som ett as och har prov i morn som jag verkligen är i behov att plugga till, och ja, jag ska jag ska. När jag går från skolan i morgon är det INGET MER som ska lämnas in detta året!! Det känns ganska jävla underbart. Bara för det har jag säkert missat tio andra saker, fast det känns inte så, i hope the feeling stays. Kaffe är en dryck folk dricker för att hålla sig vakna/piggna eller för att spela vuxna ungefär, just nu önskar jag att jag tyckte om det, i uppiggningssyfte. Jag får väl blanda mig en kopp med kaffepulver, fem ton socker och en liter mjölk eller nåt.

Freud trode på fasta symboler, d.v.s. att vissa förteelser (nästan) alltid hade en viss symbolisk, ofta sexuell, innebörd. Torn, träd, knivar, pistoler och liknande var penissymboler. Askar, lådor, dosor m.m var symboler för kvinnans kön. Den som drömmer att hon går i trappor, drömmer om samlag; och den som drömmer att hon faller, drömmer egentligen om att ge sig hän sexuellt, enligt Freuds teori.

Alltså förlåt, men jag köper det inte riktigt, han verkar rubbad. Men halva psykologivärlden går ju ut på hans teorier så jag får väl helt enkelt fortsätta att lära mig om hans bisarra tankar.

För övrigt
Nikola Sarcevic, mycket bra.

Svenska analysen på Robinson Cusoe - VG/MVG, känns ju bra faktiskt, men nu har jag helt omedvetet höjt mina mål och är inte längre nöjd med VG....... Nästa termin vill jag verkligen kunna fokusera, speciellt på svenskan och historian, det känns så jävla onödigt, för det är saker jag kan egentligen! Allt handlar bara om fördjupning och att lägga mer tid på det, det borde gå! Så mycket tid som jag sitter bort och gör ingenting. Historian har jag än så länge bara fått G i, jag vill inte ha G, jag ska nog visa Jolo att jag kan bättre, för det kan jag. SÅ mycket bättre, jag lovar. Jag lovar att börja skolan efter jullovet/APUn med tanken "fokus och plugga i tid, var duktig" jag lovar att jag börjar med den tanken, och jag önskar verkligen att det går, vill vill vill. Misstänker att det än en gång är lättare sagt än gjort. Suck. Ska försöka iallafall. Känns skönt att lovet snart är här.


myra

12 December

Formuleringarna vill inte finna sig till rätta och allt som skrivs blir hopplöst dåligt, uppgifterna kommer visserligen in i tid men vad hjälper det när betyget inte blir mer än en stavigt? G är en fruktansvärt ful bokstav och inget jag nöjer mig med egentligen, för bättre går att få. Det är en ständig kamp mellan mina egna känslor, värderingar och tankar, allt som kan röra på sig ser jag som konkurrenter och jag ser svärd i deras händer. Svärd som vill stycka, håna och slå, jag kan höra deras skratt och se deras miner, det är triumf och seger jag ser. Nu ska arbetet in och sen lär väl psykologin bli inproppad i hjärnan antar jag.

Något flummigt inlägg, japp japp.

myra

11 December

Ont i halsen ont i huvudet fotona redovisade reflektionerna till fotona skrivna reflektionen till multimedia hemsidan klar. Medikunskapsuppdraget till i morgon inte påbörjat plugg till psykologiprov på fredag inte påbörjat skola i morgon nej kanske borde, inte för att gå på lektion för jag har ingen bortsett från foto där det bara är redovisningar och basgrupp om den räknas, utan för att lägga upp mina foton + reflektion och hemsida + reflektion på skolans nätverk. Känns nådigt nödvändigt.

I should sleep



myra

10 December

Alltså inga fler jobbiga måndagar förrän 14 januari, halelulija! Tiden lär väl däremot gå sjukt fort tills dess ändå. Idag skulle jag åka från stan till kärra efter att ha ätit gott med malin, jag hittade inte bussen. Vissa dagar känner man verkligen att det står VILSEN skrivet med stora bokstäver i pannan. Det brukar vara en fördel att ta reda på vilken buss det är man ska ta och varifrån den går, inte bara när den ska gå. Men med pappas hjälp i telefon hittade jag till slut bussen och kom till träningen, sent dock men jag var med i vattnet idag. Det var lite kul faktiskt, längesen jag simmade i den bassängen. Det är så mycket snällare att simma i en 25metersbassäng än i en 50metare, woho! Tänk om jag hade en egen, då skulle det bli träna av!

Nu har jag lite närvarolistor och återanmälningar att sända in till kansliet eller någon annan, tråkigaste som finns! Men om drygt en vecka blir det jullov. Första dagen på helvettesveckan avklarad, det gillar vi.

Måndag: Redovisa och lämna in uppdrag i multimedia (Blev dock förlängt till fredag, men redovisat har jag)
Tisdag: Redovisa bilder i fotouppdraget
Onsdag: Deadline Medikunskap uppdrag
Torsdag: PLUGGA HJÄRNET, hela dagen till psykologi prov
Fredag: Psykologiprov

Men sen mina vänner, sen är det över!!!!!!!!!!!!!!!!!!
can't wait.


myra

9 December, 2 advent

Jag kom igång med fotandet och de bilder jag inte tagit har idéer till, dåliga dock men bättre än inget? Blir så sjukt mycket mer nöjd med bilder som jag tagit frivilligt, det blir så mycket bättre då. Till ordet Långsam har jag lite problem med, och Från ovan är det tvek på,, några idéer? Kameran dog! Lyckat, får lösa allt i råstress i morgon, hur jag nu ska hinna det. Help!

I morgon börjar helvettes veckan, men efter det så ska det nog bli lungt. Har i och för sig femtusen projekt i huvudet som jag ska hinna med så vi får se. Att köpa julklappar är ett av dom. I morgon är det sista träningen för året (förutom avlsutningen på söndag), borde jag ha med mig badkläder och vara rolig då? suck! Underbart att det är ledigt sen iallafall!

myra

8 december

Hemma och skitseg, tävlingen gick bra för barnen, trots det finns det typ tusen saker att bättra på för dem, men det är väl så det ska vara? Kvällen lär väl vara här fortare än jag hunnit blinka och jag vet inte riktigt vadjag tänkt pyssla med, får se om Louise lyckas klämma fram en idé för ovanlighetens skull. Jag har tagit två bilder till fotouppdraget i alla fall (inte nedanstående), bara sex stycken kvar! suck. Fast det är egentligen ganska kul. Kanske visar när jag är klar, kanske. Ett litet avsnitt av julkalenderna nu kanske?




myra

sömn

Hemma nu, efter mycket trevlig kväll, dock var det fel blondin som vann idol. Nu ska jag strax sova, och upp 6 i morn suck på det.

Malin tog kameran förut, det resulterade i ungefär hundra exakt sånna här bilder:

jävla unge <3



godnatt
myra

Tack Johana

Ni vet känslan, att ha en uppgift hängandes efter sig, något man måste göra, man får ingen ro förän det är gjort. Men när det väl är gjort, när uppgiften är borta och klumpen i bröstet löses upp, den känslan? Det kan inte vart längesen alls som den klumpen försvann, men lika fort var den tillbaka. Jag började tvivla på att klumpen aldrig försvunnit och aldrig kommer att göra det heller. (HERREGUD! MÅSTE LÄGGA TILL DETTA MITT I ALLT BARA. Låten "du är min man" den irriterande jävla låten som går på p3 hela jävla sommaren och alltid annars också. Den har legat top3 på svensktoppen sen typ sommaren 2004 eller nåt. OKEJ för att den går på sommaren, den har liksom blvit en del av sommaren nu, och OKEJ att den spelas jämt när man inte vill höra den, på kanaler man ändå inte lyssnar på. MEN att den kommer på lugna favoriter just när jag är mitt uppe i plugg och bloggande, det är oförlåtligt. Jag hatar låten!)
Jag började fundera på om tanken att klumpen ska försvinna bara är just en tanke. Men så läste jag Johannas blogg, hon hade blvit klar med lite uppgifter och det kändes skönt.. Det gav mig hopp, och tanken "Det är sant, klumpen kan försvinna!" Så efter detta öppnade jag mitt mediekunskapsarbete på sekunden och kom en bit på det, gav mig fan på att det ska bli klart. Klart idag blir det nog inte men en bra bit på vägen kom jag.
Så Johana, jag bugar, niger, bockar och tackar dig för detta:)

myra

7 December

Så bra gick det med det. Jag skulle hem och plugga gärnet men somnade. Borde stannat i skolan. Nu är jag seg i huvudet och kommer inte få något vettigt gjort ändå, vilket jag behöver men som alla gånger förr skjuter jag upp det. Ikväll skulle det bli idol final och mys med irma och nath, blir det så?

Jag är trött, och min buss går 07.06 i morgon bitti, för att sedan vara i en simhall i allingsås hela dagen och hålla koll på när folk ska tävla osv, underbart! Blä

Löser sig nog. Jag vill bara sova mer och göra inegnting och slippa tänka, MEN sover jag nu är jag vaken inatt och tänker istället. Är jag vaken inatt så kommer jag inte upp i morgon, det får inte ske! Nu ska jag nog städa så att jag göra något bra iallafall.


myra

..............

HERRE MIN JÄVLA GUD!!!! JAG ORKAR INTE, kan du inte förtså det. kan NI inte förstå det?

fel tillfällen, hela jävla tiden suck.
jag orkar inte förlåt men jag orkar fan inte
inte allt på en gång
tack'



var bara tvungen att yttra mig. godnatt

6 December

Över en natt, pang bom bara! Så är karusellen igång igen. Alla värdelöshetskänslor tillbaka, all stress, alla idiotiska känslor som inte vill identifiera sig, allt slår ut med full kraft, igen. Som från ingenstans. Allt var ju så bra? Allt var helt perfekt, jag hade läget under kontroll, allt verkade fungera, skola och allt annat. Men....... Jag antar att det kallas livet.

Mamma, I blame you.



I'm not going down there again! Vägrar


vart är julkänslan, lusten med allt? Vart är allt det bra? varför blir det jämt så här, och varför i denna månad. Kan jag inte för en gångs skull (på år) få en bra jul? Tack



Jag hatar att skriva sånna här inlägg, jag hatar att vara negativ, jag var på bättrningsvägen, men ah. Livet



myra

5 December

Mor fick inte förlängt kontrakt på sitt projektjobb, jävla skit. Hoppas hon får det andra jobbet hon sökte. Mamma är sur och ledsen och hela huset känns depp, det smittar av sig. suck! I morn är det skola och efter en runda på stan, vilket jag i nuläget inte alls har lust med, för jag är trött men kan inte sova, har ont i huvudet och är riktigt förbannd. Fråga mig inte på vad.. Vankas lingonvecka, det brukar förklara mina plötsliga ursinnesbrott.
Jag har köppt mig ännu en sjal, suck på mig? Yes...
anyway, nu ska jag lägga mig, och somnar jag inte så är det ändå sex & the city om cirkus en halvtimme.


myra

5 December

Jag börjar få allvarliga ryck på vår skola nu! Fick ett mail igår om att schemat är uppdaterat, så kolla det direkt! Fotolektionen flyttad till idag. Gick upp 7 på min annars lediga dag, tar mig till skolan kommer i tid! "Nej men schemt gäller inte för än i morgon/nästa vecka" VAD ÄR PROBLEMET MED ATT SKRIVA DET DÅ?!?!?!?! så nu har jag alltså tagit mig hem igen och ska nu äta, sen kommer jag somna, fast ska försöka hålla mig vaken och plugga.
Och efter som skolan är strukturerad detta året så har jag ingen anning om jag har foto i morn eftersom lektionen är flyttad. Hej jag fattar ingenting.

myra

4 December

Just nu känns det som att jag försöker hålla tio bollar i luften samtidigt. Det går inte så bra. Stunden jag var i badet nyss var lugn och skön men så fort jag kom upp så blev det stress, jag lär sova.

Dagen som gått; Lång sovmorgon (ingen skola blev det) , frukost, jobb med hemsidan, åt pizza med malin, vi gick till mig och bakade pepparkakor och såg på julkalendern, sen gick hon och sen dess har jag gjort ingenting, ätit mat och badat,.. Trevlig dag har det i allafall varit.

Jag hade siktet på att vara ledig från skolan i morgon, efter som vi inte har några lektioner, men tror ni inte dem ska jävlas med oss fotoelever då? De har nämligen flyttat på vår fotolektion från torsdag 10.55 till i morgon 09.00. Så jag antar att det blir skola endå, och när jag ändå är där kan jag lika gärna stanna kvar och plugga, om jag orkar.

NU är det sömn i allafall
Godnatt

myra

4 December

Jag funderar på om jag verkligen ska gå till fotolektionen idag, om det är någon idé? Det är prov för de som inte gjort det och för oss som har gjort det får vi kompletera om vi vill. Hade ju kanske vart smart att höja ett VG till MVG men frågan är om jag klarar det? Känns lite onödigt att åka till skolan en timme, vara där en halvtimme och sen hem igen, speciellt efter som att det är frivilligt och jag fryser. Däremot kommer det några gubbar hit under dagen och ska fixa fläkten, då orkar jag inte vara hemma. Beslutsångest idag, javisst.

3 December

wohow nu ska jag bara få till ett avslut på historie uppdraget som är x antal veckor försenat.. ska nog gå bra det.

Bättre träning än idag får man drömma om! Jesus vad underbart det var, det kändes som att något blev gjort för en gångs skull. Kanske beror på att jag var scen och att barnen till en början hade en förälder som talade om vad de skulle göra i ungefär en kvart, eller så beror det kanske på att söta sjukt jobbiga lillkillen inte var där. Fast jag tror det har med alternativ ett att göra, alltså mammans förtjänst. Tror inte de är riktigt lika kaxiga mot henne, och sen höll det väl helt enkelt i sig, får tacka henne någon dag!

Fotouppdraget går jättebra, i min hjärna i allafall, vet ungefär vad för bilder jag ska ta till nästan alla de olika orden, ska bara genomföras med. Svårast känns bilden från bron eftersom att den ska fotas i mörker, och det är GANSKA högt upp. För er som inte vet det så har jag blivit både mörk- & höjdrädd. Ska lyckas ta mig dit också, efter som att bussen stannar för långt bort för min smak och vi inte har någon bil blir det en utmaning. Men det löser sig väl det också.


myra

3 December

Nu har jag lyckats länka första bilden rätt i dreamweaver, tagit en stund.. Lite mer har jag faktiskt fixat men mest små detaljer. Nu är det stress iväg till träningen, absolut ingen lust alls idag. När jag väl kommer i gång med plugget så är det alltid något, men men. Kallt ute är det också, och det har redan börjat mörkna! Klockan är inte ens FYRA!!

För övrigt så har jag fått låten Lilla snigel på hjärnan, det är ganska irriterande! Då är nästan gummiboll låten bättre.

Lilla snigel, akta dig, akta dig, akta dig

Lilla snigel akta dig, annars tar jag dig!



myra

Låt som spelas just nu: Next to nothing

Ett hejdlöst bloggande idag känner jag, men ja usch jag vet inte måste skriva av mig. Fast har inget alls att skriva,.. jag beter mig som ett as i bland, jag är medveten om det, men det hemskaste med det hela är att jag inte bryr mig. Inte ett dugg faktiskt,
inte förän förrän efteråt


Dumt att ångra, dumt att få ångest dumt och strunt med allting.........
det går över, det försvinner. Inatt tänker jag sova, inte tänka, ingenting alls faktiskt. Hade jag tänkt mig. Söndagar är så tråkiga, och inget bra finns på tv att somna till heller. Inget sex & the city och inga två och en halva män heller. Så är det..

Bror min var här idag, det blir alltmer sällan jävla tjockis! Linus har köppt sig ett playstation, så det satt de och spelade, och när spelet var på väg mot sitt slut så fick vi höra kims "skrik", eller snarare en högre röst faktisk, om att Linus var kass och spelade fult osv med anklagande ton. Alltså ni anar inte hur länge sen det var det hände, fast hade det hänt för en fem sex år sedan så hade de blivit bråk på övervåningen, jag antar att de mognat. Hihi, ja lite underbart var det iallfall att höra. Can't expalin nostalgi kanske det heter, fast jag gillar det som det är nu faktiskt.

anyway, sömn godnatt igen

Hej katri

Måste säga att jag fick en mindre chock när jag fick ett sms av Malin som började "Hej katri"

Följande stod:
Hej katri, allt bra? Vart är du då?
Haha mitt lama försök att likna mona, inte riktigt min grej så, vart är du!?!

Lite roligt tycker jag faktiskt, haha :)
INGET ONT MOT MONA!



godnatt

2 December

Härligt, nu har jag börjat om på min analys om skitboken Robinson Crusoe en tionde gång!
och vet ni vad?  -Jag har kört fast, igen!!
Hur gör man liksom?

Jag trode att bror kommer snart, innebärande mat. Men en kik på klockan visar tydligt att det är över två timmar kvar. Tiden går så konstigt jämt jag förstår inte, ibland går det jättefort och nästa stund står den still. Jag klarar inte av klockor, speciellt inte digitala. Jag förstår aldrig riktigt vad dem vill säga mig. Speciellt på morgonen, då är det bara fyra siffror som står där och säger mig ingenting hur mycket jag än tänker! skumt är det..

2 December

Första advent, innebär vadå?
Att det är fyra söndagar kvar till julafton, vilket innebär inte ens en månad. Om det är 4 söndagar innan jul så innebär det också att det bara är fem söndagar kvar innan nyår, det är bara fem söndagar kvar av detta året som gått sjukt fort!

små onödiga tankar

För övrigt så har jag haft en elak helg, en väldigt elak faktiskt, dock en väldigt skön sådan
men nu tror jag det är slut med elakheten, förlåt.



myra

man 20

såg alldeles nyss att det står på nån av mina sidor som jag inte förstår vitsen med
 katrimyramelander (man 20)
var ju trevligt att jag är en 20årig man :)

1 December

Dagen då julen börjar bli nära på riktigt, då första luckan öppnas, då de mindre börjar räkna ner, dagen då allt är på väg mot slutet men samtidigt början. 1:a December. Nu kan man sätta igång julskivorna utan att känna sig riktigt lika dum, men jag skjuter nog fram det en stund, för låtarna kommer att bli mer än nog uttjatade snart endå.

och så har jag tänkt på varför man vill se samma filmer om och om igen, man vet ju exakt vad som kommer hända och hur det kommer sluta. Jag klandrar ingen för jag är precis sån själv, men tänker man efter verkar det ganska onödigt.

lite tankar så där bara

myra

RSS 2.0