varsågod

A å jo, ännu en låt att lyssna sönder, totalt. Jag somnar på soffan mest hela tiden nu, så det är väl dax att packa upp träningsväskan (för ja, jag har vart duktig) och sedan besöka sängen ett antal långa timmar. För övrigt måste jag säga att mina simmare faktiskt är väldigt duktiga, när de väl visar det. Halelulijah!


It better be for real this time

Längesedan jag lyssnade på denna gudomliga människa. Enjoy.

Me and you
better laugh in 20 years from now
With some perspective and dedication
I will find somebody new


Värdelös dag

Kanske att småttingarna kan ändra på det. Lite extra babysim väntar, fast större barn än bebisar är det allt idag, beroende på vart den gränsen går.



:)

Äntligen tog vi tag i oss själva (jag och malin) och kilade till gymmet, köppte kort och tränade på. Känns mycket bra. Det är faktiskt förbannat skönt att träna. Efter det åt vi så klart på thaien, vart annars? Förbannat gott. Sedan kilade jag iväg och tränade mina små simmare och ja, det gick väl som det brukar, fast lite bättre! Men där går också fränsen för hur duktig jag vart idag. I morgon ska jag försöka vara ännu bättre, börjar dagen med städjobb i alla fall, så snart är det väl dax för sömn.

Det var så roligt jag måste skratta.......
Nej men, hittade lite gamla bilder på mig och Malin, sjukt snygga man vart!



Den otroliga kvaliten på bilden ovan lär väl bero på att den förmodligen är kopierad från lunarstorm en gång i tiden. Ja, så nya är bilderna.



trouble sleeping

Ja jo, så låter det. Bra. En gång hörde jag dem "live" i typ två sekunder, eller en minut, men vem räknar? :)


sunday, again

Jag kröp ner i badet förut, och när det var halvt påfyllt fick jag ett samtal som fick mig att skippa det hela. En och en halv timme senare satt jag med på en arbetsintervju som inte hade ett dugg med mig att göra, men det var intressant! Så nu är jag hemma igen, nymatad och inte så glad som förväntas. För övrigt, filmen Stolthet och fördom har jag nu sett två gånger inom två veckor och jag skulle nog kunna se den ett stort antal gånger till innan jag tröttnar. Så nu vet ni det också. Just nu känner jag för att sätta mig på ett tåg med lagom mycket/lite folk och bara åka åka åka...

Så var det ju det där med de mindre roliga bilderna från släktträffen






































welcome back

Är det bara jag som tycker att September vart en oerhört lång månad? Inte så rolig heller. Fast det som har vart roligt har ju vart roligare än vanligt så det kanske jämnar ut sig? Lördagskvällen slutade med film, galenskap och trötthet hos Louise, Nath var även med och sällskapade oss. Vaknade denna morgon med Nath i fotänden till nybakt bröd. Sedan lite prat om min bok för områdets "tidning"? haha men alltid något. Idag? Jag är trött på att vara trött, ledsnat på att ha tråkigt. Tristessen är helt klart här igen. Fy. Men först och främst ett söndagsbad i think!

Ja, ungefär så här! Kusin Simon på bild :)

publicity

God middag! Lite upprymd känner jag mig, av ingen anledning så det lär väl försvinna om en stund. Ska om ett tag ta mig iväg till bokmässan och göra lite reklam för min kokbok som jag för övrigt tycker att alla (som inte redan gjort det) ska köpa, så klart! Louise har jag lyckats lura med mig också, trevligt trevligt. Vi får väl se hur detta spektakel går. Kvällen vet jag inte vad den bjuder på men något förhoppningsvis?

Fest var dag
En vegetarisk kokbok - Katri Melander





yesterday

Det var studentklubben på pakren som gällde ännu en gång. Var rätt kul, Dr Alban var på scen, ni minns honom? Ne, knappt jag heller. Fick även en smäll rätt i ögat av min kära Natalie, omedvetet så klart, men det känns fortfarande haha. Blev relativt tidigt för min del, vilket dock inte gör att jag är något annat än trött idag. Som alltid, så jävla tråkigt det där, tänk om man slapp sova... Jobbat har jag gjort idag, och lagat mig mat, nu är det bara disken kvar att ta tag i och sedan för vi se vad som sker.

Once again malins bilder





sommaren spränger sönder löv

Jag är förmodligen en av världens mest fördomsfulla människor, tyvärr. Bara för att jag försöker intala mig att jag inte har en enda fördom, typ. Hur som helst och på tal om något annat slutar jag alltid i nästan helsvarta kläder när jag ska någonstans, som ikväll, ut igen, och helsvart. Men det är väl bara att ta det! Ha en trevlig kväll och natt, för det ska i alla fall jag försöka ha. Ska även försöka komma hem i anständig tid, men vi får väl se hur det går. Hej!

oh happy day

Åh så jävla skönt. Jag lyckades rycka tag i mig själv igår tillslut, och det höll i sig till idag. Sov lite längre än jag tänkt mig men att vara mig och uppe innan 09.00 ser jag som en bedrift.. Eller något haha. Lyckades träna mig själv idag, riktigt ordentligt med för en gångs skull, så jävla underbart. Istället för att ge upp och intala mig själv att jag är för trött som jag brukar göra bestämnde jag mig för att fortsätta och dubblade mina simlängder. Höll på tills armarna blev så där härligt slut, tills jag faktiskt inte hade någon ork kvar. Som jag brukade förr i världen när jag fortfarande tränade på "riktigt" och tävlade. På topp kan jag väl dock inte påstå att jag är, men det kommer? I morgon har jag tänkt att jag ska kunna varenda namn på mina små bebisar, så detså! Någon gång måste det väl sitta? True Blood, eller någon annan serie, nu kanske och sedan sömn?


no good no good

Inte en bra dag vill jag lova. Vaknar, ska jobba, för lite sömn, tar det lite senare bara, "ring och väck mig", telefonen ringer och jag blir väckt, huvudväk så det skriker om det, migrän?, tillbaks till sängen, "ring sen igen", samma sak på nytt, sömn, vaknar, "nej, inget jobb idag, tar det i morgon", mer sömn... Nu sitter jag här och är grinig istället, fortfarande huvudvärk, big time. Måste dock få liv i mig själv och åka in till stan och hittegods för att hämta jackan som Karolin lyckades glömma på en buss. Snart, snart, ska bara, ska bara först.... !

små människor

Dagen har beståt av försovning, ytterst lite städning, träning för mig, träning för barnen, bio. The ugly truth såg vi och ja, den var rätt bra. Gammelmormor Rut skulle för övrigt fyllt 99 år idag, så att ni vet. Nu blir nog True Blood och sedan sängen för att i morgon kila upp med tuppen, och mor för jobb!

Bilder från släktträffen i helgen var tanken. Dock är ungefär 200 av 270 bilder (med en liten överdrift) på min kusin Patricia 6 år och min 2åriga syssling Nejja/Neya/Neiha? Jag har inte den blekaste om stavningen... Eftersom dessa barn får mig att fullkmligt smälta blir det helt enkelt en serie med bilder på dem istället. Fåtalet andra bilder lär jag väl slänga upp snart ändå:)






















the future?

Sitter och funderar över lockande jobb, mindre lockande jobb, jobb att söka, drömmer och hoppas... Ja, eller något liknande mindre poetiskt. Hur som helst hamnar jag bara i tankar om massa utbildningar, som dessutom kostar en massa pengar jag inte har. Badvakt, livräddare, brandman, simlärare... Tja, ni hör ju åt vilket håll det lutar och svaret på frågan om vad det är jag egentligen vill kanske inte ligger så långt bort som jag brukar få för mig. Kruxet är väl egentligen att jag vet precis vad jag vill göra först. Resa, se en större del av världen än jag gjort... och för att lyckas med det - jobb. Och den onda cirkeln är alltså sluten.

För övrigt bad jag mor köpa hem trukisk peppar som jag av någon okänd anledning går runt och är sugen på  i tid och otid. Det fanns dock inga kvar och hon kom hem med någon låtsasvariant med mjukt innehåll. Som vanligt haglar i-landsproblemen över oss!

hela tjocka släkten, nästan i alla fall

Hemma från släktträff som ägt rum i Hällekis? Trevligt trevligt, lite kul när ingen har koll bara, vi är lite för många för att ha koll på vem som är vem faktiskt.. Men nu börjar jag ha lite koll i alla fall? Det börjar med mormor och hennes 6 syskon som har ett antal barn och barnbarn och dem är inte få! Men kul är det allt. Bilder lär jag väl slänga ut några när jag orkar också.

Bild från torsdagen i think.

slutet av en era

För femte året i rad på Liseberg och jag tänker som vanligt inte gå in på hur bra det faktiskt är, för det går ju bara inte? magiskt får räcka, som vanligt. Vad än andra säger är jag mycket nöjd med låtarna i alla fall, även om det hela börjar kännas lite.... slut? Misstolka ej, för bra, det är det. Nej, mer än bra. Håkan Hellström med sitt otorliga band.

Tar katri någonsin bilder själv? Nej, inte när det väl gäller i alla fall. Med andra ord är bilderna malins.

Den obligatoriska väntan


Vi tre är  världens snyggaste


och världens bästa?


nu kan du får mig så lätt


Hurricane

put the blame on me

Efter tre timmars sömn sitter jag nu och försöker vakna till liv samtidigt som jag förbereder mig för en dag in hell. Inget jag inte förtjänar dock. Iväg och jobba-städning, möta upp Karro, lämna nycklar till mormor, hämta lisebergskort av bror, hem och förhoppningsvis ha en minut eller två till sömn? Förmodligen inte. Iväg igen och så är det Håkandax, kunde inte varit mindre taggad för tillfället faktiskt. Jag vill sova ett dygn eller så. Kvällen/natten var hur som helst ännu en bra sådan.

have a good night

Eftersom att min jakt på silverringar inte gynnar mig det minsta bestämde jag mig häromdagen för att byta, för en stund i alla fall. trots att jag stod och testade storleken i sju år blev det så klart fel ändå. Men det får duga. Nu en kväll på stan, som förhoppningsvis inte blir alltför sen.


Tummen vetetusan?

en dag i taget

Ut i den härligt uppfrisande höstluften, och sedan in och ner i den inte lika  uppfriskande 35gradiga bassängen med alla söta glada bebisar och föräldrar.

jag är egentligen inte så deppig som jag låter!

Blööö. Jag känner mig ungefär lika stressad och förvirrad som förr. Då gick jag förvisso i skolan och hade ett skäl till det. Just nu är jag väl mest stressad över jobbsituationen.... Sitter och ska få iväg mail till mina simmare, mail angående jobbsökningar, lite prestationsångest över babysimmet där jag i morgon dessutom ska ha en "under utbildnning" vid sidan om vilket inte gör det hela bättre. Sen att jag börjar tappa intresset för precis allt som sker för stunden kan ju knappast bidra? Kan ju inte påstå att det inte är skäl att bli lite stressad i alla fall, men förr var det detta PLUS skolarbeten hit och dit, hur gick det ens ihop? Det roliga är dock att jag lätt skulle kunna ta på mig massa saker nu ändå, som hade inneburit att jag hade ännu mer att göra, än när jag gick i skolan. Mor, jag brås väl på dig antar jag?

Torsdag: Jobb babysim och senare förhoppningsvis utgång?
Fredag: Karolin på besök, Håkan på liseberg... Förhoppningsvis en bra dag.
Lördag: Släktträff, brukar ju vara rätt trevligt, om man orkar klistra på och se igenom den överdrivna artigheten som ofta finns med vid sådanna tillfällen. Skämt åsido, lite i alla fall.
Söndag: Hem från släktträffen och sedan?

När stenar i skogen (även om de är föreställer något) finns med på min kameras minneskort kan man ju börja undra.

HEADACHE

Dumma simmare, snälla simmare, roliga simmare... Det värsta/bästa av allt är att jag om jag inte är uppmärksam på mig själv lätt hamnar på tolvåringarnas nivå. Sjukt kul, sjukt dumt då man ska föreställa förebild, vuxen och tränare som vet. Jag ska söka lite jobb, äta lite mat och maila lite folk. Men innan dess lär det bli tv en stund, helt klart. Någon dag ska jag orka ta tag i det sociala igen, med tanke på att jag inte gör någonting är jag sjukt dålig på att träffa folk (jag inte jobbar med)! Mina tvåtimmarvarjedagsjobb gör att det känns som dagarna bara försvinner, vilket har sina fördelar, och nackdelar.

Eftersom jag har en tendens att bli väldigt sentimental och dessutom spenderar mer och mer tid vid datorn här nere, där alla gamla bilder finns.... Tja ja jo det var ju inte igår i alla fall. bror jag och bror



is

Det här är ju helt stört. 24-25 grader här inne och jag fryser, och har gjort hela dagen, bor i princip under en filt. Jag hoppas innerligt att det bara är tröttheten och inte sjuka som spökar. Bor man ändå under filten kan man ju lika gärna göra det framför tvn och idol, hej!

och tiden?

När klockan var 10.45 idag hade jag hunnit stiga upp, äta frukost, jobba, handla, äta lite igen.. Sedan började kolla lite onödiga serier. Nu är klockan 16.01 och jag har inte gjort någonting alls känns det som. En stund ute i solen, lite trix med irma & lydias blogg och så har jag kikat på lite serier. På fem timmar. Är man seg då?


one of the best days

du är ett glashus och jag är en sten

men det är du som försöker se igenom mig

Vilka två helvetsträningar jag haft idag, är det jag som tappar greppet eller barnen? Jag tippar på mig. Har varit helt förvirrad hela dagen och det känns inte ens kul med träningarna längre, blä. Blir väl bättre? Vart runt i lite affärer och gjort reklam för min kära bok med, gick ju helt okej i alla fall, tror jag. I morgon blir det ett par timmars städjobb, på morgonen tror jag. Får ju välja tiden själv men det är väl lika bra att komma upp och få det gjort. Inte mycket men alltid mer än ingenting. Nu ska jag vara slö slö slö tills jag somnar. Jag spelar på allvar sönder spökskepp, kan inte sätta fingret på det.

Någon dag ska jag orka ta en sån här bild som är värd att se på.

i give you the morning

Dusch Frukost Påklädning Lite segande Tur in till stan Träning Hem... Och sedan?


skogstroll blåbär och ost

Kvällen; film med bästa vänner Malin och Nath hos Nath, stolthet och fördom -mycket bra.
Kan man kalla människor för motiv så kommer nedan några av mina helt klart favorit motiv när det kommer till kameran. Lördagen.


Något sånt där ser det väl ut när man inte längre är barn och inte vuxen nog för att uppskatta vinet helt. "Ska du ha vin Katri?" -Ja lite, vitt. "Rött då?" - ne, det är bra så. "Äh du får det ändå" och till det vill jag ha vatten, och hallonsodan kan man ju inte skippa helt? Fyra glas med andra ord.




ost vin och mys, för "oss" barn slutade det dock med film godis och sömn i soffan haha. Förstår inte hur man kan sova så mycket?








Bellan och Flisan


Katri


Far


Mor


Bad i kylan, helt klart!


Den stackars döda älgens tänder. På en diameter av 15 meter kring oss fann vi en del av skallen, ryggraden, revbenen, osv... Trevligt mitt i blåbärssnåren!

spökskepp

Gårdagen var trevlig. 6 timmar spenderade vi i skogen, låter väl inte jätte idyliskt för vissa kanske men jag gillar det. Mycket gående, blåbär, svamp, mat på elden, sådant som hör till helt enkelt. Frös gjorde jag dock! Men badade trots det! Sedan tog vi oss hem och mor och far bjöd på massa ostar man kan ha delade åsikter om... eh ja. Fler bilder kommer väl senare om jag orkar. Nu ska jag vara duktig och handla och möta upp Nath som jag inte träffat på ett bra tag!

Rubriken för övrigt, Spökskepp med Winnerbäck och Staffan Hellstrand!

blicken vetetusan haha




for the first time, in years.

Jobbet är klart och jag verkar inte behövas ringas in för bebisarna, dessutom är det lördag, och ja, jag uppskattar det äntligen! Tänkte idag följa med mor & far som ska ut i skogen och laga mat, det var längesedan jag orkade följa med på sådant. Även farbror med fru och tjejerna hakar på, trevligt trevligt. Sen var tanken ostprovning här hemma.. matsnobbar till föräldrar alltså! En oväntad uppväckning fick jag även idag, låg och orkade verkligen inte ta mig upp. Sen hörde jag en mening som verkligen inte var helt vad jag väntat mig så jag vaknade väl till av en mindre shock och ett leende. Lite städning och musik på hög volym väntar nu!

Tjejerna, störtcoola!

work work work, and like it!

Ja jag är helt slut, känner mig lite som spaghetti (stavning) i kroppen, fast ändå förbanna stel. I morse när vi skulle börja jobba igen var det som att alla mina (och de andras) krafter var helt slut, fanns liksom ingenting kvar. Men vi kom igång och det är inte jääättemycket kvar nu, inte så mycket tungt (beroende på vad tusan som står i förråden vi ska tömma!). Dessvärre hittade vi idag när vi soppade rent alla rum, ett rum vi på något jävla vänster helt missat, en dörr vi inte ens öppnat. HUR lyckas man med det? Jag var dessutom på jakt efter just det rummet igår men lyckades inte hitta det. Jaja, fick gå tidigare så att jag skulle hinna med jobb nummer två, babysim. Slut som sagt, men jag måste säga att det är förbannat skönt (och oskönt på samma gång) att vara igång! Och dessutom, vara igång, men andå inte behöver tänka på jobbet när man har slutat och är hemma. Till skillnad från skolan som vi ägnat livet åt de senaste tolv åren, förbannat skönt, inget plugg!! Än på ett tag. Sömn lär förhoppningsvis inte bli något problem i natt i alla fall. Thank good, eller någon annan för det.

Stulen bild av Irma, en syn vi de senaste dagarna blivit vana vid. John runtklättrandes i containern. 6 sådanna, eller fler, tappade räkningen lite, har vi fått iväg fulla av sönderslagna möbler (något pojkarna haft väldigt roligt med).



och sen då?

Att veta sanningen, att ha lösningen... och ändå inte kunna göra ett skit.

värk värk värk

Ni tror väl inte att jag lyckades somna igår kväll när jag äntligen tillät mig efter att ha hållt mig vaken hela eftermiddagen. Jag blir inte klok på det hela! I natt lär jag väl somna i alla fall, men bara för det har jag en miljon saker att fixa först. I morgon blir jobbet med att röja skolan kortare för min del då jag även ska hinna till babysimmet, vilket för en gångs skulle inte lockar lika mycket som vanligt. Jag tycker vi har det rätt bra ändå, även om hela kroppen värker och saker aldrig verkar ta slut. Fix och trix och sedan sömn!

Lite prat med kusin också om hennes projektarbete som jag tänkte vara en del i. Eller nja egentligen inte eftersom jag inte får det haha, men vi tänkte utgå från det hon gör och göra något större, jag är lite för taggad på det! Hoppas inte hon tröttnar haha :) Mer om det lär väl komma... några ledord i det hela kommer förmodligen att vara
sydafrika, pengainsamling, välgörenhet, musik, skapande, engagemang (stavning), glädje, uppföljning, resultat
.. Inte ett dugg luddigt!

otroligt

Så här trött har jag inte vart på länge! Klarar knappt att hålla mig vaken. Somnade några minuter i soffan, men Lollo var här och väckte mig haha. Jobb hela dagen, som vi burit, duktiga har vi varit, och helt slut är vi alla nu. Jag och Lollo lyckades dock hålla oss på benen och baka muffins mitt i tröttheten, alltid något. Så då har vi fika i morgon! Nu ska jag kämpa för att hålla mig vaken i i alla fall två timmar till innan jag kan lägga mig och sova djupt djupt.

so damn good

Vaknade, gick upp, gick och la mig, gick upp, gick och la mig, gick upp... Ja något sådant började min morgon, trots att jag hade en del att fixa med. Men nu är allt fixat ändå! Förutom att städa ehm... Hur som helst tog jag mig iväg för att simma några rader, vilket inte är ett jättetrevligt moment då Valhalla för tillfället bara har 25metersbassängen öppen och det är smockat. Egentligen gillar jag 25m bassänger bättre men just den på valhalla är omöjlig, den är för varm och det är vågigt. Men det gick, ändå, tro det eller ej. Sedan var det träning för barnen som gällde, och ja, det nämner vi inte ens, fy tusan. Väl hemma har jag ätit lite och nu även slickat igen alldeles för många kuvert. Studenttackkort ska man ju få iväg, jag är snabb, bara en sisådär tre månader i efterhand. Men bättre sent än aldrig! I morgon är det jobb hela dagen som gäller! Tömma en skola är uppgiften, 8-16 resten av veckan. Var där igår och kikade och ja, det är ju en del som ska bort om man säger så men det klarar vi, förhoppningsvis.

Bjuder väl på denna mycket vackra bild.
Sommar, trollholmen, vänskap & glädje.


sunday

En enkel fråga med ett enkelt svar, ska vi åka in till stan och sätta oss någonstans? Ja jo, varför inte? Sagt och jort. Min sitta hemma och göra ingentingkväll slutade alltså med en natt på staden med Irma. Inget märkvärdigt, cider efter cider på queen och hade det allmänt roligt och trevligt. Folk är lika störda som vanligt, och som vi tillsammans med en annan tjej kom fram till, vad skulle vi annars ha att skratta åt? Åkte hem till mig och åt nattamat och sov sedan. Nu är frukost momentet avklarat och Irma har kilat hem. Själv ska jag nog flyga in i duschen!

The perishers och Winnerbäck är det som gäller för tillfället

football

Det är ju i sådanna här tillfällen jag önskar att jag var lite mer intresserad av fotboll! När det nödvändiga målet sätts i absolut sista sekund.

Saturday, and thats it.

Det där med att upskatta helgen... Bortsett från att mina föräldrar visar sig i huset är dte inget som säger lördag precis. Det känns som en vanlig dag efter lite jobb, och det är väl så dte är med. När jag gjorde min praktik/utbildning för babysimmet i våras stötte jag på många många bebisar så klart, vissa fäste man sig även lite mer vid och kom ihåg. Och idag när jag fick rycka in och ersätta ännu en instruktör som blivit sjuk var en av mina pärlor där. Sånt är kul, även om man fäster sig vid dem allihop! Men lördag som sagt, och ja, thats it. Ingening även idag. Sega, film och te med mor och far, vara lite social och sådant för en gångs skull. Det är ju inte helt fel det heller!

Mobilkamera!
Från dagen med Malin och Camilla. Vissa har en tendens att tröttna när jag trollar fram en kamera, inga namn nämnda, och ett grått trist Brunnsparken.







I've always been a dreamer

The Perishers Sway. Längesedan... Fortfarande lika bra dock.



Godnatt

not purple rain

Staden med Malin och Camill idag, trevligt trevligt, lite småsaker inhandlade som halsduk för ovanlighetens skull! Thaimat ännu en gång så klart, älskar vi det eller gör vi? Kvällen? ja vem tusan vet. Jobb i morgon igen i alla fall, så lär väl hur som helst bli lugnt. i brist på annat


My moon my moon

Ja himlen och dess fantastiska under. De som känner mig vet att det finns vissa saker som faccinerar mig mer än andra, för att välja några få ur listan kan jag ju nämna vindkraftverk och månen. Och fråga mig inte varför.

Lars Winnerbäck - Du hade tid är för övrigt en låt som, ja lyssna och njut helt enkelt.

Första gången jag stirrade igenom bilderna hittade jag två jag var nöjd med. Detta är inte en av dem. Men ju mer jag tittar desto mer gillar jag varje bild. Satt och försökte välja ut en bild som var helt okej men som jag ändå inte kan tänka mig att använda i ett annat sammanhang, men det visade sig till slut vara fullkomligt omöjligt då jag plötsligt hittar sammanhang för varenda bild, även de helt otorligt värdelösa. Godnatt.

Jag älskar när det regnar!

Så länge jag befinner mig inomhus under den tiden. Men självklart kommer det värsta ösregnet lagom tills man går av bussen och slutar alldeles precis när man kommit in genom dörren. Idag har jag stått i vattnet från 09.00 till 16.00 med en timmes paus, min hud har fortfarande inte hämtat sig från att se ut som russin. Någon smart ävel kan ju gissa att jag är trött nu. Men så länge jag håller igång och gör något är dte helt okej, men så fort jag sitter ner och andas, som nu, är jag på väg att somna, rätt upp och ner, bums. Men det känns ändå rätt skönt att ha något att göra, ibland, så att tiden går lite. Nu ska jag vänta på mat och sedan vara världens slappaste, med sällskap kanske?

Pigg och glad

endless

Lång eftermiddag! Det var ju tydligen tränarmöte också som jag helt hade missat. Och tja, dem brukar ju inte gå alltför fort, men lite lite mer koll på läget nu i alla fall. Nu är jag hemma sen någon timme och ska försöka få ihop "packningen" till babysimmet i morgon då jag fått ännu ett pass på tre timmar innan mitt ordinarie. Det blir med andra ord en ganska lång dag i morgon med, förmodligen. Så packning och sömn! Börjar redan halv 9 i Mölndal så ja, jag behöver väl min skönhetssömn. Förhoppningsvis ännu lite mer jobb på g med, några timmar nästa vecka i alla fall, alltid något. Får hoppas att det blir så med.

Bussen 07.24 det är innan halv 8 till och med, hjälp, när var det så sist? Nu är det jag som går och sover!

björnbär hallon blåbär jordgubbar

Eftersom att frysen är full av bär och jag går runt och är förbannat sugen på något sött slängde jag ihop mig en smoothie, som töntigt nog dessutom nästan matchar nagellacket. Om några straxar ska försöka få på mig lite kläder man kan visa sig i och sedan ta mig till träningen. Men först ett avsnitt av vännder. Hej!


Vampire

Vad är grejen med vampyrer? Och varför är det inte sådär dåligt som man får för sig att det ska vara? Svt visar serien True Blood, såg precis avsnitt 1  på play, och ja, den går nog att fortsätta kika på :)

Göteborg

En mycket sen morgon, en dag på stan med Lydia Irma och Johanna, och thaimat på lejontrappan i solen. Rätt så skönt ändå!

sun is back

Uppenbarligen. Bara för att jag börjat bli sugen på höst med halsdukar och allt annat mysigt. Jag lär dock få äta upp mina ord fortare än kvickt! Träningsvärk för övrigt, helt underbart fakltiskt!

ja, vem vet


what a wonderful day

Äntligen en något innehållsrik dag. Upp tidigt, iväg å träna och äta med Louisen, staden en runda, träning för barnen, hem, vänner på besök, kladdkaksbak, tv-tittande, prat, skratt, underbart. Drog även precis slutsatsen att om jag och Malin vart ett antal år yngre just nu hade vi förmodligen fått för oss att rymma hemifrån eller något för att göra uppror haha. Hon kilade nyss iväg efter timmar(timme?) av oändligt prat om precis allt och ingenting.

Nath: "Jag tänkte komma till dig, jag tar med mig Veronica också"
Malin: "Jag kommer också till dig!"

Visst är det skönt när folk bjuder in sig själva bara så där?:)


Fredagens middag
, nördigt och underbart

Lydia Irma Malin Katri Johanna


Lydia Irma Louise Malin Katri Johanna

RSS 2.0