mot nya mål

Oj, brusade visst upp lite där. Jag hoppas inte att det går att misstolka, eller det går väl alltid? För att tala i klarspråk tycker jag att alla människor är lika värda, jag är inte emot israeler i huvudsak, jag är emot människor som skadar andra människor, vad för nationalitet de än har! Okej? Bra.

Idag har jag haft min absolut sista träning. Sista onsdagen, fredagen, lördagen och måndagen är avklarad. Sista tränarmötet har ägt rum. Vet ni vad? Det känns inte skönt, inte skönt alls. Det trode jag aldrig. Jag trode jag skulle känna mig fri, men jag känner mig mest tom. Att vara tränare är inte bara en helt underbar värld med underbara simmare som utvecklas och blir duktigare, simmare som mest är där för att tillhöra, prata strunt, busa och känna gemenskap. Det är även en hel värld på kanten, även den underbar. Tränare, minnen, en plats, föräldrar, tävlingar, resor, planering med mina helknäppa kollegor, läger... Ja, you name it! Det är så bra så bra och så förbannad jäkla roligt. Det är inte alltid kul, det finns alltid störande moment och stress men det bra tar ändå överhanden. Men okej, lite skönt känns det, lite. Vi får se hur länge jag lyckas hålla mig undan... Mot nya mål!

Pernilla ville se sitt namn här, så... Jag tillägnar väl dessa sista sexton orden till henne.

alla älskar väl grodperspektiv?

peace love understanding - yeah right

Jag mår illa, jag förstår inte hur människor är funtade. Jag blir så jäkla arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen, jag vill göra något men vet inte vad. Jag kan inte förstå människor som skadar andra. Jag kan inte förstå att människor ser strid som en väg till fred, hur? Förklara för mig. Jag kan inte förstå hur man med ren vilja kan skada en människa eller fler.

Har ni sett filmer som speglar strider, historiska händelser? Kungar som sitter på sina hästar och tittar på när deras underståtar springer iväg och dödar fienden, eller dör själva. Kungar som bestämmer att striden ska fortsätta trots att de som utför striden knappt har något blod kvar. Kungar som beordrar iväg kulor, pilar och spjut åt alla håll, mot fienden. Fienden som även den består av någon kungs underståtar utan mycket kraft kvar. Kulor som hugger av ben, pilar som punkterar hjärtan och spjut som spetsar de som kallas för fiender. De som egentligen är helt vanliga människor. Människor som lurats in, människor som tror att de gör något rätt, människor som dödar andra för att de kallas fiender, människor som avrättar för att någon talat om för dem att det är så man vinner, det är så det blir fred.

Men det var förr, eller hur? Så är det inte nu längre. Nej, så är det inte nu. Kulor, ja visst det används. Men sjut, vad är det? Och hästar, varför det? Pilar, ja jag har ingen aning. Men varför använda sig av sådant? Nu finns det maskiner som kan tillintetgöra en hel stad med bara ett knapptryck. Det finns maskiner som kan avrätta en person på flera hundra meters håll, det finns maskiner som kan avrätta en hel grupp människor på flera hundra meters håll. Kungen då? Jo han finns väl någonstans, men är det verkligen han som ger order? Jag vet inte. Det är alltså inte alls samma sak nu, inte alls.

Men människorna, människorna är desamma. Stridens män och kvinnor är de som lurats in, de som tror att de gör någonting bra. De som tror att de skapar fred och en bättre värld. De som beordras att trycka på knapparna till dödsmaskinerna. De måste ha blivit lurade? Hur kan ni annars förklara dagens värld, dagens samhällen runt om på vår runda planet? Ingen kan väl göra så utan att först ha blivit lurad till det. Ingen människa kan vara så ond, från början?

Denna text föddes ur intet. Egentligen vill jag bara skriva hur jävla förbannad jag blir. Jag vill förbanna alla de människor som inte tänker som jag. Alla de människor som tror att man bekämpar våld med våld. Alla de människor och maktgalna idioter som beordrar iväg trupper åt höger och vänster bara för att de själva ska få ännu mer makt. Alla de som låter sig bli lurade. Alla de som maskerar sin vilja, påstår att det har att göra med att skapa en bättre värld men egentligen bara vill få ut sin ilska över ett visst folkslag. Åh jag har inte ens ord. Jag blir så trött. Hjälplös. Dra åt skogen hela bunten. Jävla idioter!

Varför just idag? Räcker ju att läsa nyheterna vilken dag som helst för att framkalla en sådan reaktion. Men just idag, ja, attacken mot Ship to Gaza. Hade jag varit ond hade jag tryckt på en knapp som förintade hela jävla bunten av idioter som finns runt om på vår runda planet. Men jag är inte som er, jag nöjer mig med att hoppas att ni brinner i helvetet, länge. Ja, jag är lurad jag med. Finns ett sådant?

spännande

Jag har ett väldigt givande samtal med min 6åriga kusin över telefon, mycket intressant.

jag trivs bäst när havet svallar

Jag har spenderat tid på en av de absolut bästa platserna jag känner till, med massa släkt dessutom. Nästan allihop, matfest har det också varit. Åh vad jag älskar det. När man ser att uppfarten är fylld av bilar och hallen fylld av skor, då är det som bäst, då är det som förr. Då är vi samlade. I Hällebäck mår jag oftast som bäst.

bilfärd

gruset, känslan.

Min störda bror och jag


far

kusin Simon & bror Linus

saltvattenstänk

Vackra Flis, helt uppslukad av bebis


4 generationer kvinnor. Farmor Faster Kusin & Kusinbarn

mor

Farbror - Björn, Faster - Ann, Farmor - Pirko/Kaarina, Kusin till syskonen Carlsson - Sanna, Far - Bengt

härmis

Johanna fick en Buddha i present, det vill jag med ha. Jag vill även ha en zebra på mitt rum. Den behöber dock inte vara riktigt.



Lyckat!

Igår var en mycket bra dag. Efter jobb tog jag mig till Johannas studentmottagning, oj vad jag hade velat vara där igen, studenten, glädjen! Vår grymma vän hade lyckats kamma hem stipendiet också, och ska jag vara ärlig vet jag ingen som förtjänar det bättre än henne, grymt. Massor med god mat och trevligt folk, sedan lämnade vi studenten och förfestade hos mig en stund, så idag har jag städat! Sedan smet vi in till stan och slirade runt på studentfesten, så jäkla bra. Väldigt nöjd med kvällen! Kunde dock skippat sista timmen då mina två fäljeslagare fick för sig att börja bråka, springa iväg och få minnesluckor? Allt löste sig dock och vi fick oss ett gott skratt.

För örvigt har jag tappat bort min ring, en av få ringar jag verkligen verkligen inte skulle tappa bort. Skit känns det faktiskt. Jag har en mindre bra kväll, är på tok för trött och grining, borde sova egentligen. Bilder från gårdagen kommer nog snart, kanske. Min kamera vilade hemma och Irmas var igång.

Johannas utspring iallafall, som jag dessvärre missade. Irmas bild.


cyberspace

Mor tål du inte mina skrivningar? Jag är sällan väldigt seriös i mina texter vet du väl? Kul, nu kommunicerar vi här trots att vi fortfarande bor i samma hus! Cyperspace alltså... Vet inte vad jag tycker längre. Nu åker jag i alla fall och jobbar, inhandla ett nytt nagellack först kanske? Hejsan svejsan :)

I mitt hus där jag bor känner ingen varann

Så ljuder Joakim Thåströms röst i Ebba Gröns låt mamma pappa barn. Kom och tänka på den nu när texten nedan bubblade upp.

Mina föräldrar skaffade Facebook i förra veckan. Mina föräldrar som vart så anti detta trams i nästan ett år. Vänner, det enda det pratas om i detta hem nu är den jäkla aniskitsboken, de är besatta! Vill man nå fram i deras sfär får man trolla upp datorn och kontakta dem där, att prata det är överskattat. Om man inte pratar om allt man läst på sidan eller läser upp allt som folk gör vill säga. Det är illa nu, men ni skulle hört de första dagarna, den första timmen! Men... varför är jag där? Varför står det så? Vem är det här? Varför är han på min sida, jag har inte blivit vän med honom? Hur hittade hon mig? Men oj nu skriver någon! Va, hjälp, hur, va, vad? Men ja, det är kul och jag kan förstå det. Ett sätt att hitta och kontakta människor man för länge sedan slutat prata med. Förmodligen har detta skett av en anledning men det glömmer man ju gärna i en stund som denna? Hur som helst, det är kul men jäklar vad jag är trött på att höra om det, å andra sidan blir det en hel del skratt. Dubbelt.

Nu är det sovdags, i morgon blir det jobb (istället för Johannas utspring tyvärr), mottagning, sällskap & socialt sedan ännu mer sådant -studentfest. Kan som många andra inte fatta att det var ett år sedan jag var där. Kul ska det i alla fall bli att fira detta årets damer och herrar som lämnar skolan med världens största leende på läpparn och fula mössor över nyfixat hår.

2009

hair

Jag kom inte på vad jag skulle göra... Vet dock vad jag borde göra just nu -sova ja. Men jag är är så sugen på att göra en förändring, klippa av håret eller något. Det ni! Ska till frisören i morgon om jag hinner, och vågar. Lär inte bli något radikalt, bara topparna, jag är för feg. Men ligger ändå och funderar på det där omet... Jag menar, vad ska jag med långt hår till när jag ändå inte orkar med det? Lär ju ångra mig tusenfalt hur jag än gör. Nu sover vi istället tycker jag, godnatt!

i-lands

Gott folk, pengar gör mig knäpp. Jag hatar pengar, speciellt löndagen. Jo jag vet det är bakvänt. Men allt jag tänker på när jag får in min lön är på vad den ska gå till, hur mycket som blir kvar efter det och det... och det i sig är väl inte så kontsigt. Men jag blir så less när jag inser att inget blir över - heller inte helt ovanligt? Men det är jobbigt. Det är inte kul. Då var det lättare för två dagar sedan när jag inte hade något men visste att det snart kommer nytt. Nej fy, redan panik och maj är inte slut än... Ska leva så snålt jag bara kan, vilket jag ofta försöker. Förra månaden var ett skräckexempel, denna månad ska bli ett skolexempel. Nu ska jag göra något, jag glömde vad, och sedan träna lite innan sömn. Godkväll

in the wind of the sea

Hämtat nya jobbkläder (våtdräkt), tränat barnen, kört, hälsat på Irma... Det är väl min dag idag. Tiden går så otroligt snabbt, på torsdag tar Johanna studenten, kul kul!! Så i morgon får jag väl hitta något att ha på mig tills dess, lönen trillar ju in, hoho. Jag kan redan nu förutspå Malins nästa kommentar om pengar och saparande efter den kommentaren. Nu ska jag dock ta tag i saker, som vanligt! Mer jobb i veckan - braa! Hejsvejs






skälderviken


skrev det mindre bra i sanden

En av utav de bättre platser ...




skriv det mindre bra i sanden och se en våg ta det med sig bort









sunday - soldag?

Mest för att mitt lyckade inlägg nedan inte ska vara det första man ser. Det har varit bra dagar, goda ostar, gott sällskap, god mat, släkt, lite jobb, havet, massa bilder, dimma, lugn, sandstrand, värme, glädje, tjat... Ja hej på er, hem om ganska många timmar.

Nu tränat barnen och sitter i bil på väg mot skåneland. En obligatorisk mosbricka har jag fått i mig, cola till mamma och bilgodis till far. Jag är nöjd, mor är nöjd och pappa svär över medtrafikanterna... Allt

IPHONEOGINE SAMARBETAR INTE. I RUBRIKEN FICK NI TYP ETT HALVT INLÄGG...LEDSEN FÖR STORA BOKSTÄVER

en annan dag i ett annat rum

Mitt hår är långt slitet och jävligt. Varför är det alltid den kombinationen? Gamla mindre bra vinylskivor på hög volym nu i alla fall. Ni har väl hört knastret? Det är det som gör det så värt.

tvättfenomen

Åh vad irriterande. Alla min kläder i mörka färger men ljusa nyanser har blivit 5 nyanser mörkare i tvätten. Nu, aldrig någonsin innan men nu, fult blir det. Det är dock inte jag som tvättat så jag tar inte på mig ansvaret, å andra sidan har jag i och med det även förlorat min rätt att klaga. I-lands så det skriker om det... Men som jag och Matilda konstaterade, man får ju klaga på det som går. Nu får jag slita mig, packa, träning, åka...

lugg kanske vore något? Hur många år sedan, 2, 3...4? 2

kvava, är det ens ett ord?

Jag har inte ens mage att klaga på regnet, jag gillar det med, i värmen. Det kvava när solen gått ner, det varma regnet. Visst en luva skadar inte men det går inte klaga på sommarregn, inte de första två dagarna. Jag vet inte vad som hände, jag vaknade till liv ur min dvala, vädret blev kanon och min blogg blev en väderblogg? Nu är det i alla fall helg, helg på riktigt. Helg utan jobb. Ledig jäkla helg och den ska dessutom spenderas i skåne! Okej, jag har ett möte att gå på under lördagen, men tar typ 3 timmar, max - och det är inte mycket i jämförelse. Denna helg till skåne har jag försökt planera in hela våren, äntligen gick det. Dessutom blir det bil ner... Nog för att jag fullkonligt älskar tåget, men det gör inte min ekonomi. Jag har föresten tränat idag, men det blev mest mental träning på att inte ge upp, det gick rätt bra. Samt kondition.

Igår var jag efter en (i vanlig ordning med pernilla i förarsätet) ryslig bilfärd och kikade på en mycket glad och vacker Frida som taggade inför balen. Sedan satte jag Nath oss på gräset i den varma kvällsolen med varsinn mycket bra kebabtallrik i knät. (Jo, jag ser hur konstigt jag uttrycker mig, gramatiken är inte med mig denna kväll.)


och drack fanta tydligen...

eh,. är den... redigerad något?

Den känslan ni vet, när man går ut i bara linne och shorts och inte fryser. När man kan sitta och äta frukost på altanen i godan ro och sedan bara lägga sig bakåt och njuta av solen. Lagom vindar, lukten av de nyutblommade träden, ljudet av fågelsång och grannarna som grejar med växterna, klipper gräset och bygger ett nytt staket. Jag älskar det.
Malins två år gammla verk

when the dark is falling

Jag älskar kvällen, natten, mörkret - när det är sovdags. Det är stunden som är vigd åt mig och endast mig. Egna tankar och drömmar, inget jobb som kommer ivägen och inga andra bekymmer utan bara det jag själv väljer att ha i huvudet. Efter det kommer den lockande sömnen. Men jag måste säga att det känns som ett slag i ansiktet de dagar man måste ställa om väckarklockan från en sen tid till en tidig tid, så som 05.50. Det är som att någon skriker rätt upp i ansiktet "haha, det trode du va, att du kan gå upp 08.00 även i morgon! Icke!" Okej, det där lät mycket bättre i huvudet, jag ska försöka formulera den där känslan på ett bättre sätt en dag, kanske till och med viga flera rader åt den. Nu är det sovdags, och vad jag vet behöver jag inte gå upp toktidigt i morgon! Men vem vet, de kanske ringer....? Godnatt

jag i mitt enda rätta element, visst vänner?

I believe forgiveness is the key to your own happiness

Jag vaknade och såg solen genom en blå lucka på himlen, insåg senare att det inte var någon lucka, utan att det snarare var molnen som var undantaget denna morgon. Skönt. Somnade om. När jag sedan gick ner och gjorde mig frukost slängde jag en blick på termometern och höll på att hosta upp mjölken, 18grader, vilken schock. Sedan började jag fundera på hur varmt det egentligen är, hur mycket kläder krävs? Nu spelas musik på hög volym, fönstret är öppet på vid gavel och jag känner varma vindar mot ansiktet och bara armar. Ska strax ta mig iväg till jobb, sista tisdagen tydligen. Jag har fortfarande inte listat ut hur mycket kläder som krävs. Det ger väl sig! Jag fick för övrigt plötsligt ett sug efter pirakka... En bra dag i alla fall.

mobilbild bil hemresa trollhättan lördag

vi river en stad och bygger en ny

Alltså, det är kaos där jag befinner mig nu, mitt sovrum. Jag förstår aldrig hur det går till. Ena dagen ser det ut som kungen ska komma på besök och nästa dag ser det ut som hans hov har festat vilt hela natten. Nej okej, förmodligen tvärt om med tanke på att det är hos mig, men dte kvittar. Det är kaos. Nu tänkte jag ta tag i det, för pappersgrejs, mail osv är fixat för stunden. Bara lite närvaro kvar, som vanligt. Det lättas dock upp nu, allt det där som var mycket. Koll på sista träningstillfällen, vikarier, sista jobb, första jobbdag, studenter och gud vet vad! Hur gör man utan en kalender? Idag har jag i alla fall vikt loppor och spelat fotboll med barnen på fritids, det är kul.

som sagt, hur håller man annars koll?

man kan ju inte få allt

Nog för att jag sov och blev pigg igen, men nu verkar sjukan komma smygandes från det undre (ja jag har världens sämsta imunförsvar, tydligen). Jag vägrar, som vanligt. Äter lakrits mot huvudvärken och går och lägger mig och hoppas på att halsen håller några dagar till. Kan det ha att göra med att jag slängde mig i havet och gick en halvtimmes promenad i den varma vårkvällen igår? Det kändes ju varmt? Haha, jag är pigg i hjärnan igen i alla fall, jag förstår när folk säger något! Måste vart något likt en zombie de senaste dagarna, crazy. Godnatt

krångligt

När man är sådär övertrött som jag varit de senaste dagarna tappar man greppet om allt lite grann. Det är ungefär samma känsla som när man druckigt lite för mycket alkohol och orden bara strömmar ut. Ingen mening egentligen, allt låter väldigt logiskt i huvudet men ingen förstår någonting, ingen förstår poängen med det man säger. Eller så uttrycker man sig klumpigt och blir missförståd, man själv lägger in mer i en mening man hör än det finns och andra lägger in mer i de meningar man själv kastar ur sig. Det kan bli lite krångligt då. Man själv missar poängen i det som andra säger och ingenting blir logiskt. Ironin är svårast att förstå - vad mende de nu? Fick jag inte göra så? Sa jag något dumt? Eller skojar de bara? Va? När man sedan vaknar upp ur sin skumma dygnsrytm, när man fått sova ut och vaknat till liv igen minns man fragment av allt som blivit sagt under de komaliknande tillståndet. Man blir ännu mer förvirrad och börjar se saker och ting klarare igen. Man inser att man la in alldeles för mycket i de där meningarna, att ironin bara var just ironi, att det nog var helt okej att säga sådär trots att ingen förstod det. Vad värre är det man själv sagt som missförståds, för det går inte att göra någontinng åt. Det man själv missförstått är inga problem, när man väl inser det. Men att andra har missförstått blir krångligare. Ska man förklara sig eller skita i det? En förklaring kan låta som en bortförklaring och lägga in ännu mer underförstått i den nya meningen och bara krångla till det ännu mer.

Idag och inatt har jag fått sova och är vaken igen (notera detta Nath!), det är skönt. Nu ska jag få i ordning här och sedan åka och jobba. Först ska jag vrida upp volymen. Hej!

varje dag är en ny dag

Alltså, se vilken underbar liten varelse jag fick träffa och mysa runt med idag! Utöver det har det varit småttingarnas träning, besök och mycket gd mat hos faster och sällskap med vänner hos V. Förövrigt, glömde nämna att jag tog mitt första dopp igår, i havet. Det är förvisso maj, men det känns ju som mars? Så vi kan väl säga att det är värt ett aprilbad i alla fall? Skönt var det i alla fall, när man kom upp.


kusinbarn Saga

men det går att drömma utan sömn

Nu hemkommen från ännu ett mycket lyckat läger med våra småttingar. Det är så jäkla bra och roligt så att jag nästan blir tårögd när jag tänker på att jag ska sluta med det hela, nästan. Som ni förstår tycker jag om det väldigt mycket och läger är ju det absolut roligaste. 5-kamp, utmaningar, pantgömme, brännboll osv... Sömnen ligger dock på hyllan ett tag verkar det som, den får sort of vänta tills jag är klar med allt. Det går bra, så länge man är igång, är man det inte tar tröttheten över totalt. Man kan ju tydligen vänja sig till mindre sömn, det låter som en bra idé -då hinner man mer! Eller? Nu ska vi iväg till Gabben som fyller 19. Trevlig kväll, helg osv!

grönt

komigenerkänndå

Gott folk, jag har vart i regnet idag, rätt befriande men jäkligt ändå. Tränat barnen och fikat med Nath och Veronica med, jag saknar alla fikor, vart tar tiden vägen. Vem är det som äter upp den för mig? Hur som så var det trevligt trots övertrött och tom hjärna, vilket jag tydligen inte fick glömma märktes av mina snälla vänner. Ja, ni ser ju formueleringen där, jag är trött. Kusin har fått jobb i england, det tycker jag är mycket kul. Men det betyder att jag ensam får ta hand om kattskrällena i sommar när jag bor där haha. Varför tar England mitt folk från mig för? Får väl dra jag med? Många frågor i detta inlägg så bryter av med ett utropstecken! Nu ska jag packa för lägret och göra fint om jag orkar. Sedan sooova. Njut av er lediga dag i morgon, ni som har en sådan. Hejsvejs

Bilder från modevisningens efterfest, visst har jag snygga vänner?








Irma: Jag kan hålla kameran still!




kväll

Vet ni vad, det har varit sådär mycket jobb igen och mindre bra dagar men jag känner mig rätt nöjd ändå faktiskt! Idag vart det dubbelt jobb och i morgon är det jobb igen, det känns mycket bra trots att det blir hela dagen utomhus, hoppas dock att väderprognosen har fel om regnet. På torsdag åker vi till marstrand på läger igen, med nästa grupper, med de mindre barnen denna gång, ska bli bra det med!

Nu ska jag sova, för snart är det dax att vakna! Blir så mycket lättare att vakna om man somnat först?
Godnatt

superduperbra

Tja folket!

Har precis kommit hem från ett hysteriskt möte med mina tränarkollegor, jag tycker vi är jäkla sköna faktiskt! Vi var rätt effektiva idag trots hyseriskt skratt. Innan dess var det träning och innan det stod jag ut i flera timmar och frös som en idiot och vräkte i mig sol så fort den snytes en skeund eller två. Skolbarnen hade nämligen friidrottsdag och vinden var inte nådig. Nu ska jag fortsätta bildredigeringen och ätandet! Om knappt två veckor åker jag till skåne för en stund, och andas uuut. Fram tills dess är det mycket, denna veckan är en såndr vecka med någonting varje jäkla dag igen, puh! Andas, 1..2..3... Hejsvejs!

superduper

cykeln sviker aldrig

bara växlarna...

Mygod, en sådan dag. Det finns dagar då man älskar alla och så finns det dagar då man hatar alla. Sistnämnda. Men cykeln, den går inte att hata. Flåset i uppförsbackarna och friheten i nedförsbackarna! Nu ska jag redigera hundratalsbilder, hej!

typ snygga

jag känner längtan i varenda kroppsdel

tomma söndagar...

Om exakt en vecka är jag på väg mot mitt sista söndagspass, om allt håller vill säga och ingenting mer blir inställt. Missuppfatta mig rätt, jag älskar mitt jobb, tro mig - det är helt jäkla underbart. Men, det ska bli så otroligt skönt att ha tomma söndagar igen och inte ha några måsten, bara viljor. Då ska jag spela rödvinslåten högt högt, precis som nu men aldrig behöva stänga av för att jag måste jobba.

Malin, aprikos. Det räknas!
- Eller kanske inte haha,

Hejsvejs!

Jag undrar hur många gånger jag lagt upp denna nu? Lär ju inte vart den sista i alla fall

anteckna nu!

Min tröja idag är varken svart, grå eller (helt) vit -det ni! Och håret, ja det lär väl stanna så i ungefär 5 sekunder till. Time to go!

brabrabrabrabrabrabra

Vänner, ovänner! Igår var en bra dag och kväll. Var och fotade förberedelser och sminkningar inför modevisningen som ägde rum på kvällen. Och vilka kläder folk, helt sjukt duktiga är dem, Johanna Kajsa och Susanna, mycket imponerad! Bilder kommer, jag ska bara orka gå igenom alla 600 bilder och bearbeta dem. Har lovat att tjejerna ska få bilderna på söndag/måndag så ja, så lång tid kan det icke ta. Efterfesten var bra den med, mycket skratt, känns som ett tag sedan Nath och Veronica var med men det är nog bara inbillning bara för att de inte var med senast. Ikväll blir det i alla fall mer utgång, först middag på någon spansk restaurang och sedan ut någonstans. Jobbar dock i morgon så det får bli en lugn kväll för min del! Kul för det, Diddi har nämligen fyllt 20. Trevlig fortsatt helg!
Igår blev naglarna svarta efter duschen, vem vet vilken färg det blir idag.


fredag

Idag är jag inte galen, mest trött. Sover så sjukt konstigt och på mornarna vet jag knappt vad eller vart jag är. I tre dagar i streck nu har jag vaknat en tmme tidigare än jag ska, jag. Skumt. Idag blire fotojobb hela dagen och kvällen, efter det blire väl lite dans också? Om jag kan göra av min utrustning någonstans, hm. Johanna och tjejernas modevisning ska dokumenteras. Jag är mycket sugen på att se vad de har kokat ihop denna gång, de är så duktiga de där tjejerna förstår ni, alltid massa coola idéer. Spännande.

irm som fångat det hela på bild, 2 år sedan.

gaaaaaaaaaaalen

Ja, jag blir gaaaaaaaaaaalen, orkar inte!
Okej, förlåt, jag är bara sjukt jäkla irriterad just nu- för övrigt en mycket bra dag med jobb och söta bebisar, som vanligt. Dumt att jag inte följde med mor ut på springrunda kanske, får bli ett träningspass hemma - brukar väl gå som bäst när man känner sig arg och galen? Jag köppte hantlar igår, lika bra att få änvändning för dem direkt! :)

Lån

Som sagt var jag i min före detta skola förut. Jag kände i hela mig hur jag bara ville sätta mig i en av sofforna och aldrig gå därifrån! Samtidigt kände jag hur jäkla skönt det var att slippa behöva gå dit. Konstigt det där. Trapporna vänner, trapporna! De hade jag glömt, jäklar vad många trappsteg det blir när man ska högst upp! Träffade i alla fall några gammla lärare, och de är väl dem som gör att man saknar det, faktiskt. Lika glada, trevliga och sköna som någonsin. Fick lånat en blixt till fredagens fotande, innan dess var jag och lånade en extra kamera av bror och så fort jag kom hem gick jag och lånade en symaskin av Louise. Ni kanske kan se dagens tema, det är tur att det finns snälla människor.

Jag slogs av tanke, som måste ventileras. Jag har en tendens att alltid förstöra saker, bara genom att titta på dem i princip, det ska gärna vara elektriska saker. Mp3 spelare, mobiltelefoner, symaskiner... Ja, you name it! Grejen är den att om man tänker ett steg längre bak i tiden så är det oftast grejorna min käre elektirkerbror haft i sin ägo eller låno (?) precis innan. Det kan inte alltid vara slumpen? Eller vad säger du Linus, vänder du elektroniken mot mig?

Nu är det bannemig sovdax, för om några timmar fyllda av sömn är det dax för ännu en föredetta skola, denna gång för jobb, as usual.

Texten till ära, en mycket mycket gammal bild på Linus :) Förlåt!

ingenrubrik

Nu ska jag strax kila iväg en sväng till Kim och låna en kamera, sedan ska jag göra ett besök på skolan där jag spenderade mina tre (hittills) sista skolår, spännande. Nu ska jag bara låta naglarna torka så att jag kan få på mig strumporna. Efter allt väntar småungarnas träning och bilkörning, bra bra!

Man kan hitta mycket spännande i gammla bildmappar

fjärdemaj

Dagen har bestått av träning, inställt jobb, en långrunda på stan med Louise, hejdlöst skratt, städning i garderoben - och ja, jag har flyttat en soffa med, kan hel enkelt inte låta bli... Jag undrar vad mitt problem är? Nu ska jag bara plocka undandan alla täcken som dök fram när tjejerna sov här härom natten. När jag gjort det ska jag packa upp träningsväskan och ställa undan jobbväskan sedan ska jag sova och vara nöjd. Nöjd är jag men jag kan ändå inte låta bli att längta till sommarn då det blir jobb, skåne, festival, fotande, ledighet och förhoppningsvis sol.

siesta08'

bra!

Vänner, gott folk. Jag har fått mig ett sommarjobb, det känns dunderbra. Det är förvisso inte hela sommaren men det kanske bara är bra? Hade jag bara fått hösten ordnad nu med så hade allt varit super. Det blir i alla fall badvakt, igen och skåne, igen. Nu bör jag lägga mig en stund. Pollen är för övrigt inte roligt, bläää.

världsbäst

någon gång ska man väl göra sådant också...

Jag är inte den som brukar skrika ut min saknad och sorg, knappt heller lycka. Men fasen...

Jag saknar att sitta och skriva långa listor för hela sommaren, där inte ens hälften blir förkryssat. Att skriva onödiga vykort och rimma mycket mycket dåligt. Att åka till en annan del av landet, eller Europa. Att skratta hejdlöst åt ingenting. Att driva till vansinne med trötta fullständigt onödiga kommentarer och hysteriska skrattanfall som ur intet. Atta bara sitta och glo in i väggen eller på en bra film med dåligt ljud. Att drömma planera och klaga. Att knäppa hejdlöst med bilder på ingenting. Baka maränger, blanda fel styrka på saften. Att dricka ett gals för mycket och planera nästa misslyckade flirt eller bara glida hem genom dimman. Att förundras över hur tusan någon kan slå i ögonbrynet i ett dörrhandtag. Att skratta åt gammalt och minnas det knäppa. Att ta långbussen hem en timme tidigare trots att den är framme en timme efter den som gick senare, bara för att det är skönt att åka buss. Att köpa konsertbiljetter för att sedan ångra oss, och sedan ångar oss igen. Att ha ståplats men ändå leta upp en sittplats. Att i brist på annat åka till IKEA och göra i princip ingenitng. Att hitta på nya motton som inte följs.

Jaja, typ.


3maj

Jag är helt slut, trött som bara den och huvudet vill inte sitta kvar där det ska, blä. Sitter för stunden och väntar på ett samtal, ett samtal som förhoppningsvis handlar om jobb, det ni! Det är maj, tredje maj, jag är i schock, hjälp. Nog för att första maj inte gick omärkligt förbi men när Emelie förut på träningen talade om för mig vilket datum det är blev jag lite förvånad.

Helgen föresten
Fredag: Hos Johanna med folk, trevligt.
Lördag: Stan en sväng med föräldrar, kikade på tågen och lyssnade på några mindre välgjorda tal, restaurang med de plus småtjejerna med föräldrar. Väl hemme hade vi filmkväll, jag och småtjejerna - aldrig fel.
Söndag: Kikade på ett mycket fint hus i Ale (fast det låg i Lilla Edet), sedan bara jobb.


Nu tycker jag det är dags för telefonen att ringa!
Hejsvejs

to independent

Jag tänkte åka och träna, men nu blev jag sugen på att köpa ett par jeans. Kanske lika bra att stanna hemma? Okej, kanske inte. Får se vart det hela slutar, ska i alla fall träna småungarna om några timmar, sedan tänkte jag övertala min far att låta mig övningsköra. Vi får se vi får se! Spelar gammalt av Robyn i högtalarna nu faktiskt, bra bra. Time to go, hejsvejs!

ett svartvitt valborg

Ja några bilder därifrån gick det allt att skrapa ihop, jag tröttnade dock på alla färger, igen. Föresten folk, peace&love till sommarn är bokat! Mycket bra.














Minns ni sånna där klapplekar man gjorde när man var yngre? Tja, dessa två trode att de gjorde det i alla fall.



kanonbra

Det är så härligt när man går igenom bilderna man tagit under en dag/helg och det finns mycket bra! Allt blir så mycket roligare då. Ska orka gå igenom bilderna från valborg snart med, om jag orkar :)

Så här störtcoola tränare har våra underbara simmare

Bild nedan är en av många från lägret på marstrand, blurrade ansikten då grabbarna är minderåriga osv osv... Synd dock då ansikten gör mycket av de flesta bilder.


RSS 2.0