tvärtomresfeber

OM jag vill resa nu. Jag villl bara sticka iväg någonstans, är så förbannat res och upplevelsesugen att det finns inte! Får se om jag lyckas ta mig iväg någon mer stans innan sommarn är slut för sen börjar babysimmet, som jag lovat att vara kvar på i minst ett år, känns inte jättekul för tillfället faktsikt, jag vill byta stad och helst land. Men så var det ju hela pengabiten, pengar är tydligen någonting man behöver, suck. I och för sig klagar jag inte på sverige för tillfälet, underbart väder! Det är bara det att upplevelserna saknas...


den stora byn Kvidinge

Godkväll!
Jag är helt slut, inte för att det är väldigt ansträngande att sitta/stå som badvakt på kvidingebadet här nere, men det har varit förbannat varmt idag! Dessutom cyklade jag såklart hela långa vägen, puh. Jag befinner mig alltså i skåne, i Klippan, och jobbar i Åstorps kommun på kvidingebadet som ligger Kvidinge. I kvidinge finns en mataffär, en pizzeria och ett utomhusbad ungefär. Dessutom verkar det vara obligatoriskt att ha minst en gul ojpåse var. Men men, småstäder antar jag.. Människorna är trevliga i alla fall, och det är aldrig fel att spendera lite mer tid med släkten min. Har precis avslutat ett parti uno med lilla Simon, som så klart inte är liten längre, hela tolv år!  Men på fredag ska jag i alla fall hem över helgen, hallelulijah. Jag sanknar mina vänner mycket, och helgen ser lovande ut :)

oj

Vågorna gungar mig

Vind, cykel, värme och musik - det är mina mornar och min väg från jobbet. Fy tusan så hurtig jag är som cyklar till och från jobbet (7+7km) hela tin, heja mig! Nu ska jag och kusin ta oss in till stora staden Ängelholm, havet (och pizza tydligen?) är målet, nedcabbat (stavning för gud skull?) såklart! Stencoola som vi är. Jag är nu ledig två dagar och jobbar sedan hela helgen lång... Hem hinner jag inte än på ett tag, usch. Jag saknar hem.

Dagens färdmedel :)


Tougher than the rest

Hej gott folk!
Jo jag lever, jag känner mig dock väldigt isolerad. Känns som om jag flytt världen här nere i ingenmansland. Okej jag överdriver, riktigt så illa är det inte, jag trivs faktiskt. Ännu mer nu när kusin kom inkilande med äppelkaka som moster har bakat, gott gott! Nu är jag trött trött, men inte värre än katten kelda... det enda hon gör att sova i min säng. Bruce springsteen ännu en gång, i morgon är det jobb igen och i veckan är jag endast ledig två fjuttiga dagar, fy. Förhoppningsvis lyckas de rota fram lite mckläder till mig i alla fall så att jag kan få åka lite, det tackar vi inte nej till vill jag lova! På återseende (hörande/läsande?)

Ja jag vet jag är tjatig, men nu är det i alla fall ett annat klipp än tidigare.


sverige sverige älskade land

Sådär, nu har jag alltså bosatt mig i skåne och haft min första dag på jobbet som badvakt. Rätt segt med tanke på vädret men helt okej ändå. Trevliga människor i alla fall. Nu är jag dock ledig ända till måndag.. Karolin skulle hämta mig från bussen när jag kom hit i förrgår, så klart i den supersnygga röda lilla sportbilen. Svincool, fram tills jag ville ha min allt annat än lilla resväska med mig, suck. Att man alltid har så mycket saker, fast jag skyller ändå på minibilen haha.

Sverige, inte riktigt mitt land för tillfället känner jag. Kan vi förflytta oss? Och lite bra musik saknar jag även, oerhört mycket, ge mig några tips? Allt som finns i mitt huvud för tillfället är den här idiotiska låten. Enjoy.

Home sweet boring home

Hemma hemma hemma!
Och redan så jävla uttråkad och rastlös.

En av de helt klart bästa veckorna någonsin kan sammanfattas med de roligaste nätterna, varmaste dagarna och hemskaste mornarna! kul som attan har vi haft och jag är helnöjd! Nu är det dock snabba ryck som gäller. Kom hem inatt och om ett antal timmar sticker jag iväg igen - skåne och jobb! Så nu är det tvätt för fullt oh packning på nytt och sen iväg.

Men satan vad uttråkad jag är. Jag har lite problem med det där.. att efter att ha varit omgiven av så mycket människor plötsligt vakna upp hemma, ensam. Något av det värsta, fy.

Grym brist på bilder tyvärr! Förhoppningsvis dyker det väl upp något från de andra kamerorna så smånigom. Jag har varit stenlat när det gäller kameran i alla fall. Men jag kan väl vara så snäll och bjuda på Natta och Malins fina dans på :) (dem bjuder på det!)
Caro med nånstans utanför bild med...

Fullt ös typ, inte

Packning var det ja. Väskan är i alla fall stängd och vägd, känns dock ändå inte som om jag har koll på någonting alls. Det där med packning är inte riktigt min grej, och så borde jag egentligen slänga ihop en väska med i alla fall en start på packning inför skåne som jag far till för jobb inom ett dygn efter att jag kommit hem från Bulgarien nästa vecka, men ja, vi får väl se om jag orkar. Nåt friskare verkar jag inte bli heller, men äh! Jag håller det borta ett par veckor till i så fall, mamma kan ju!

Fick med mig Lollo på en kort sväng på stan idag, den blev allt annat än kort! Solkräm och att fixa min klocka var ärendet, och också det enda som blev gjort, trots den mycket långa strapatsen genom staden.

Mina oerhört bra bröder köppte mig en klocka i studentpresent, och jag gillar den! Det var den jag fixade innan, då länken var alldeles för stor, och det var väl tur med tanke på att den är gjord för män:) Något sånt här ser den ut som, silvrig urtavla dock...


Enjoy!

Bilder som utlovat!
En en härlig katastrof och ett oredigerat skick :D



FYFAN VAD VI ÄR BRA!



Frukost!


Flak!


The best! Malin Camilla och Katri


Katri Malin Camilla och Mona in school!


feberkatri


Mina små(stora) tjejer var där!!! Felicia och Isabella


Kusinligan Simon Linus Bella Katri Felicia (minus Kim och Therese)





lite så här i efterhand, för....

Ja, JAG HAR OCKSÅ TAGIT STUDENTEN!!!!
Och dessutom haft ännu en av mina livs bästa dagar och nätter! Så jävla underbart. Champagnefrukost, dag i skolan med lärarfilm, rektorstal, betygsutdelning osv... Lunch, försent utspring men hur jävla kul som helst! Träfffa släkt och vänner, uppp på flaket och iväg! Hem på mottagning där fler folk än jag kunde ana befann sig, trots att jag visste det innan haha. Presenter och pengar. Utgång med klassen vännerna lärarna och dessutom en kusin. Lärarna var nog bäst den kvällen dock haha. Nej men ja, det finns egentligen inga ord, det var så jäääävla bra helt enkelt.

Nu sitter jag dock sjuk och snorar som en idiot, typiskt. Men ska snart samla ihop mig och börja tänka på packning, för vet ni vad? PÅ TISDAG ÅKER VI, jag och malin, och natta och hennes syster är där med, till Bulgarien, ja jag är taggad. Jag är fortfarande taggad från studentfesten faktiskt, hade kunnat köra samma dygn om och om igen!

Bilder kommer, jag lovar! Ska bara hitta dem :)

idag har äntligen kommit

Här sitter jag halv sju på morgonen, klädd i vit klänning och suckar ännu en gång över min försvunna jacka, kavaj och se ännu mer konduktörslik är det som gäller istället. Himlen är allt annat än blå, ett tjockt molntäcke döljer solen, jag hoppas innerligt att aftonbladets väderrapport stämmer bättre än smhi, men med tanke på att den redan visat sig vara fel är mitt hopp inte sort. Ont i halsen och sjuk känner jag mig också, idag av alla jävla dagar. Snart bär det av mot champagnefrukosten och sen jävlar är dagen igång! Jag känner mig förvånansvärt opepp för tillfället dock, men det löser sig nog, om ett tag.

Ni kan ju njuta av lite musik medans jag gör nåt annat :)
http://www.youtube.com/watch?v=5RiIcQggsgw

BILDER

Bilder som utlovat! Än så länge bara från Irma och Lollos.
Och ja, malin tar också studenten i morgon så klart! NÖJD? :D

Bilderna går för övrigt inte att vända!
Gud vad jag saknra min hatade älskade tegelstensdator!



























Bilen är vad? borta? nej nej, borta?!!

Hej och hå, jag bara springer fram och tillbaka. Utspring och mottagningar! Nu är jag dock hemma, ska snart spåringa lite till, eller gå, eller åka.... Till nattas och hvidtfelskas studentfest bär det i alla fall av, om vi kommer iväg idag.

Skrev jag igår och hann inte ens publicera innan det var dax att springa till bilen. Ja just det bilen, för en gångs skull fick vi skjuts in till stan, och vi skulle få samma skjuts hem så vi lämnade jackor i bilen och slapp betala garderob osv.. Kvällen var en succé! Något utav det klart bästa på mycket, mycket länge!! Jag kan dock inte gå idag, mina fötter gör så förbannat ont, men jag antar att man får skylla sig själv? När vi skulle hem går veronicas pojkvän och hämtar bilen, ringer veronica och säger "Bilen är borta."............. BILEN ÄR VAD? Av alla bilar, så just den, suck. Tycker innerligt synd om honom som inte har sin bil kvar, men kan ändå inte låta bli att misströsta för min jacka. Hem kom vi i alla fall, den billiga kvällen blev dyr, taxi taxi taxi.


Men vet ni vad?
I MORGON ÄR DET FAN JAG SOM TAR STUDENTENNNNNNNNNNNNN!
Och bilder från alla andras studenter kommer så småningom! Snart!

för De har tagit studenten

Hej! Nu har jag sprungit klart, för dagen. Först var det Irmas student, Lollos student, Irmas mottagning, Lollos mottagning och sedan Irmas mottagning en liten stund till. Fram och tillbaka fram och tillbaka. I morgon blir det nog något liknande :) En mycket trevlig dag, som dock nu slutade med att kamera och dator inte vill samarbeta. Får väl slänga upp bilder i morgon istället. Bara dryga 600 bilder har jag råkat klicka av idag, fy tusan. Men får se det som om jag tagit igen alla mina bildlösa månader detta året.

Tagga tagga tagga!

Time is running out, again

Ja ni vänner, nu har jag skrivit mina sista rader på min hatade älskade förjävliga och klumpiga men ändå saknade pc, skolan fick tillbaka den i förmiddags, efter tre år. Jag tror dock att jag överlever, ganska gott och väl till och med. Idag har det även varit avslutning med småsimmarna, godis, tävlingar, dyk och godis i vattnet (sådant som varitinslaget i plast!) så klart, precis som vanligt, jag gillar det, och barnen med hoppas jag haha.

Jag tvekar, och kommer förmodligen att ångra mig, men OKEJ, jag lägger ut klippet från tv4mojset här! Så varsågoda, njut av det jag hatar, eller något åt det hållet! (och då menar jag såklart inte min mamma, utan tanken att se mig själv i rutan!)

I morgon är det fler studenter som gäller, Irma och Lollo smäller det för:)
Nu ska jag kila in i duschen och köra en kur med silvershampoo och hårkur! Fick nämligen för mig att dra slingor i huvudet igår igen, och ja, varför använder man silvershampoo? Annars ser det dock rätt okej ut tror jag. Jag står nog ut i alla fall.

RSS 2.0