Lån

Som sagt var jag i min före detta skola förut. Jag kände i hela mig hur jag bara ville sätta mig i en av sofforna och aldrig gå därifrån! Samtidigt kände jag hur jäkla skönt det var att slippa behöva gå dit. Konstigt det där. Trapporna vänner, trapporna! De hade jag glömt, jäklar vad många trappsteg det blir när man ska högst upp! Träffade i alla fall några gammla lärare, och de är väl dem som gör att man saknar det, faktiskt. Lika glada, trevliga och sköna som någonsin. Fick lånat en blixt till fredagens fotande, innan dess var jag och lånade en extra kamera av bror och så fort jag kom hem gick jag och lånade en symaskin av Louise. Ni kanske kan se dagens tema, det är tur att det finns snälla människor.

Jag slogs av tanke, som måste ventileras. Jag har en tendens att alltid förstöra saker, bara genom att titta på dem i princip, det ska gärna vara elektriska saker. Mp3 spelare, mobiltelefoner, symaskiner... Ja, you name it! Grejen är den att om man tänker ett steg längre bak i tiden så är det oftast grejorna min käre elektirkerbror haft i sin ägo eller låno (?) precis innan. Det kan inte alltid vara slumpen? Eller vad säger du Linus, vänder du elektroniken mot mig?

Nu är det bannemig sovdax, för om några timmar fyllda av sömn är det dax för ännu en föredetta skola, denna gång för jobb, as usual.

Texten till ära, en mycket mycket gammal bild på Linus :) Förlåt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0