positiva jag

Happy toughts! Tänkte överraska de äldre i detta hus med att städa fint. Med tanke på att de båda läser detta så lär det väl dock knappast bli någon överraskning. Hur som helst, tros snön och kylan så är det på väg mot ljusare tider och det är jag glad över.

Något jag inte är lika glad över är all negativitet som finns överallt, blä.

Trött på vintern snön och kylan. Trött på att inget går som man vill. Trött på att alla andra lyckas.
Jag fattar inte grejen. Snön försvinner tids nog och den försvinner inte fortare av att vi klagar, ta det och gör det bästa av det. Går inget som du vill så fortsätt kämpa, någon gång vänder det ju! Hade allt gått direkt hade du ju inte haft någonting kvar att kämpa för. Lyckas alla andra så kan även du. Ge dig fan på det och visa att du också kan.

Jag förstår mig inte på alla negativa tankar, så oerhört onödiga. Snap out of it! Tänk positivt och må så bra du bara kan.

Ja tack.
Även idag är det träning och jag tänkte träna lite själv också tror jag, beroende på hur många simmare som dyker upp. Vanligtvis är dom inte mer än 6 pers på onsdagar och nu är det dessutom lov och hälften är väl och röjer i snöbckarna runt om i landet och utanför.

Idag får denna passa. Jag fullständigt lyssande sönder den sommaren 2005 vill jag minnas, minns du Irma? Men nu går den ju att lyssna på igen, efter 4,5 år ;)

Kommentarer
Postat av: irmi

klart att jag minns det. klipporna, havet och den här.

2010-02-18 @ 07:31:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0