se på mig!

Jag förstår inte människor, som tror att de kommer på fortare om de ställer sig som en vägg precis framför dörrarna i bussar och spårvagnar när andra ska gå av. Sen förstår jag inte heller detta hejdlöst blinkade som dyker upp i varenda vrå så här i juletid. Nu är det ju säkert så att hälften av de som läser detta förmodligen har dessa blinkande lampor i sitt eget hem, men det hjälps inte! Är det inte jobbigt att ha blinkande i ögonvrån hela dagen ut? Det tycker i alla fall jag, och då har jag inte ens några lampor som borde störa mig, men där tar ni fel! Det är nämligen så att de som bor runt om mig har detta blinkande i varenda fönster, i olika färger, och byter färg och blinkar gör det som mest på kvällarna då man slått sig ner framför tv:n för att få sig en lugn stund!

Nåt annat som stör lite, men som egentligen mest är komiskt är grannarna på andra sidan, mitt emot mig alltså. Det är gruppboende med mycket trevliga vuxna! Det är bara det att en av de som bor där har någonting för hög ljudvolym, speciellt när denne spelar supermario! Ja ni vet det där ljudet? Jag hör det när jag är inne hos mig när både denne och jag har både fönster och dörrar stängda. Ja ni kan ju tänka er? Kan dock inte låta bli att le lite varje gång jag kommer hem eller går ut då man hör det ännu tydligare, det är inte bara super mario, utan även musik. Idag var det Jan Johanssens Se på mig som spelades på högsta volym!


så seeeeeee på mig, oho, en hand i stormen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha du är klockren Katri, det med spårvagnarna, bussarna och de blinkande irriterande jul lamporna som vissa överdriver med ahhaha. Gud pricken över i et;)

(L)

2008-12-13 @ 22:52:30
URL: http://joohannaaaw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0